Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']idęm do Cia na przegląd Twoich zakupów;)
;)to oć ...yno weś se paryzol:evil_lol:...bo padze sztyjc a na okrągło:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']też tak masz?? że pościel jest nowa zanim wyciągniesz z opakowania?? potem to już lipa- noc, 2 i do prania :angryy::diabloti:niestety tak mi sie jakoś porobiło ...chociaż ona to chyba nowa jest tylko w sklepie ...bo w samochodzie to już na niej są psiowe kudły ...nawet jak Ozzul z nami nie jedzie:diabloti:

Osowe Gniozdko:pspecjalnie na zamówinie Naszej ;) 1/3

Posted

ooooooo osowe...ale jak ładnie zachowane.....
no prosze , prosze.....
a gdzie osy?
sie wyprowadziły??

a OZZY na tej zielonej poscieli prezentuje sie przeslicznie...tak toładnei współgra z jego odcieniem kawy mlecznej....... taki mordulec......:diabloti:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']I na dodatek jak zawodowo całuje :razz:
ulala... i to jak :loveu::loveu::loveu:

Aluś widziołach osowe gniazdo- klosza se możesz z niego zrobić :p

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']ooooooo osowe...ale jak ładnie zachowane.....
no prosze , prosze.....
a gdzie osy?
sie wyprowadziły??

a OZZY na tej zielonej poscieli prezentuje sie przeslicznie...tak toładnei współgra z jego odcieniem kawy mlecznej....... taki mordulec......:diabloti: Ozzy z wszystkim fantastycznie się komponuje;)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']I na dodatek jak zawodowo całuje :razz:oj tak :loveu:

[quote name='clockwork']ulala... i to jak :loveu::loveu::loveu:
no....słuchajcie tego głosu ...toż to autorytet w tym zakresie;)

Aluś widziołach osowe gniazdo- klosza se możesz z niego zrobić :p
klosza se nie zrobię ...za mała lampecka by była:evil_lol:..na diodkę ...sces do fonika;)

Posted

malawaszka napisał(a):
Alutka a osy dalej mieszkają w gnieździe???? :-o

z tego co widziałam;) to nie,tylko jakieś dwie krązyły po pokoju:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']cichaj.. pale głupa żem niby wstydliwa... :cool1::razz:kkkurde a nie było kliknąć ze to ściema:cool1:...........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']Haha :D Wariatuńcio, jak Maksiu http://images24.fotosik.pl/17/cd85caf91ca4d59a.jpg:loveu:

Witanko :multi::multi:witaneczko

[quote name='malawaszka']Alutka a osy dalej mieszkają w gnieździe???? :-odostali exmisję bo gniazdko było w garażu a garaż teściowej:evil_lol:

[quote name='Hugo-Kochaś']z tego co widziałam;) to nie,tylko jakieś dwie krązyły po pokoju:evil_lol::evil_lol:jedna na czarno oblyczono a drugo bardziej krasiwo

[quote name='bonita']Witaj sis :)
http://images23.fotosik.pl/17/9612b68360f1db3a.jpg
Ozulkowi prawie do nosa wlazłąś z aparatem :grin: ale warto było fota piękna :loveu: inne tyż:D

Osowe gniazdeczko cudne :grin:o mła sistersja...nosio mi się też bardzo podobuje

[quote name='Hugo-Kochaś']powiedz Kubie że wcale nie zmokłam:multi::razz:za to ja 2 razy:evil_lol: