Alicja Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='paula_z']Wyćwiczony ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:specjalnie szkolony;) [quote name='Vectra']Dzien dobry , dobry wieczór i dobranoc mamuśka ;)dobry wieczór...dobranoc ....i ...dzień dobry:p Witam z samego ranka ...dotarłam se do blogaska:p...Pogoda ....pozostawie bez komentarza ...podobno i tak już nie urosnę:angryy: Quote
Anja33 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Cześć Matulu Ja gościnnie na kompie kumpla z pracy bo mój się leczy we serwisie już od 4 dni i nadal nie wiadomo na co zaxchorzał A ta oto fota brata mnie rozczula http://images29.fotosik.pl/17/5a0d4ba530fc54da.jpg Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 jestem Alu- chciała Cie poinformować że taką oto pogode miałam w Anglii- i ciągle byłam mokra :roll:... jakbym wiedziała że wracam do tego samego klimata- zostałabym TAM-bo Pawcio miał jeszcze kupe klientów do porysowania i nie wyrobił czasowo... chyba dostane deprechy przez te deszcze, burze, wiatry... Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Anka12']Cześć Matulu Ja gościnnie na kompie kumpla z pracy bo mój się leczy we serwisie już od 4 dni i nadal nie wiadomo na co zaxchorzał A ta oto fota brata mnie rozczula http://images29.fotosik.pl/17/5a0d4ba530fc54da.jpg:multi:witaj Anuś ...oj chory kompecek ...znam ten ból:razz: podziękuj Kumplowi za gościnność;) [quote name='evaxon']witaneczko citeczko Aleczko:evil_lol::cool3:witaneczko Ewuleczko [quote name='clockwork']jestem Alu- chciała Cie poinformować że taką oto pogode miałam w Anglii- i ciągle byłam mokra :roll:... jakbym wiedziała że wracam do tego samego klimata- zostałabym TAM-bo Pawcio miał jeszcze kupe klientów do porysowania i nie wyrobił czasowo... chyba dostane deprechy przez te deszcze, burze, wiatry... :cool1:to ja się wybitnie nie nadaję na Angielkę:diabloti:...pogoda mi zupełnie nie służy bo i humor nie ten ...i źle wpływa na moja skórę:roll:...... mokra powiadasz:razz: Na depreche naj ....są odwiedzinki:p Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='bonita']Dobry Alu :), szkoda tylko że pogody niet.:placz::placz::placz:oj szkoda szkoda...witaj sistersko:multi: Quote
aga1215 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']bo na Administracji Admin wprowadził cenzurę ...i sam wrzuca tylko jedynie słuszne posty:diabloti:...moje też sie tam nie pojawiły a tam nic takiego nie było co nie nadawałoby sie do publikacji...tez zauważyłam brak listy ...... No i WITAM:multi::multi::multi: bom tego na począteczku nie zrobiła:oops: Witaj Alu :buzi: Muszę się poskarżyć:-( moich tematów dalej nie ma :shake: a Admin był, bo pojawiły się inne. Napisałam do Vectry. Wczoraj obiecała sie dowiedzieć co z tą listą. Miłego dnia :loveu: u nas zimno, paskudnie:-( a mnie rozkuwają łazienkę:placz: no i ten zad Wektora - ciągle strupy :-( Quote
Medorowa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Taś taś kici kici muciu puciu :loveu::loveu: http://images26.fotosik.pl/17/a27ed172a7ecd002.jpg Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='aga1215']Witaj Alu :buzi: Muszę się poskarżyć:-( moich tematów dalej nie ma :shake: a Admin był, bo pojawiły się inne. Napisałam do Vectry. Wczoraj obiecała sie dowiedzieć co z tą listą. Miłego dnia :loveu: u nas zimno, paskudnie:-( a mnie rozkuwają łazienkę:placz: no i ten zad Wektora - ciągle strupy :-(:razz:a nie pogryzło go coś ....bo Ozzy jak go pchła dziabnęła miał buły a Clockwork ma zaraz ropne strupy jakby go pchła uwaliła.... Admin nie pozwolił:diabloti:na innych tematach o Administracji rozmawiać ...i zaś mogę po głowie oberwać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='madzia i medor']Taś taś kici kici muciu puciu :loveu::loveu: http://images26.fotosik.pl/17/a27ed172a7ecd002.jpga ciuuu ciuuu ciuuu :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
aga1215 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Wiem - napisałam więc tam, gdzie należy. Ale nie ma :crazyeye: :placz: Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='aga1215']Wiem - napisałam więc tam, gdzie należy. Ale nie ma :crazyeye: :placz::razz:mój post.....pokazał sie po 2 dniach:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] a ciuuu ciuuu ciuuu :eviltong::eviltong::eviltong: Zagięłaś mnie...:roll::roll::roll::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='madzia i medor']Zagięłaś mnie...:roll::roll::roll::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:minimum słów max...treści:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:...ja mam dziś zryte jestestwo ...wstałam zbyt wcześnie...mam nadzieje że nic głupiego dziś nie walnę:evil_lol: Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :cool1:to ja się wybitnie nie nadaję na Angielkę:diabloti:...pogoda mi zupełnie nie służy bo i humor nie ten ...i źle wpływa na moja skórę:roll:...... mokra powiadasz:razz: Na depreche naj ....są odwiedzinki:p cho w odwiedzinki :cool3::cool3: ja też nie chce być an(g)ielicą... takie pogody mnie zabijają... nie chce sie mi nic [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:minimum słów max...treści:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:...ja mam dziś zryte jestestwo ...wstałam zbyt wcześnie...mam nadzieje że nic głupiego dziś nie walnę:evil_lol: ja podświadomie mam nadzieje że jednak... powiesz to co leży ci na serduchu :diabloti: Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='clockwork']cho w odwiedzinki :cool3::cool3: ja też nie chce być an(g)ielicą... takie pogody mnie zabijają... nie chce sie mi nic ja podświadomie mam nadzieje że jednak... powiesz to co leży ci na serduchu :diabloti::razz:no chooooo...potem na dogo będą pytać czy u cia mieszkam :evil_lol:..pomieszkaj se ty u mła teraz :p na serduchu to mi teraz odzież wierzchnia leży;) Quote
Medorowa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:minimum słów max...treści:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:...ja mam dziś zryte jestestwo ...wstałam zbyt wcześnie...mam nadzieje że nic głupiego dziś nie walnę:evil_lol: Ja codziennie mam taką nadzieję:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I to zawsze pozostaje tylko nadzieją:diabloti: Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='madzia i medor']Ja codziennie mam taką nadzieję:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I to zawsze pozostaje tylko nadzieją:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli to prawda....nadzieja matką ....tych z Tych NAJLEPSZYCH:eviltong::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli to prawda....nadzieja matką ....tych z Tych NAJLEPSZYCH:eviltong::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Prawdę prawisz:loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='madzia i medor']Prawdę prawisz:loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol: 1.cało prowda 2.tysz prowda i 3. goowno prowda:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to som 3 prowdy na tym świecie;) Naj ...stosuję zasadę 1;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='clockwork']jestem Alu- chciała Cie poinformować że taką oto pogode miałam w Anglii- i ciągle byłam mokra :roll:... jakbym wiedziała że wracam do tego samego klimata- zostałabym TAM-bo Pawcio miał jeszcze kupe klientów do porysowania i nie wyrobił czasowo... chyba dostane deprechy przez te deszcze, burze, wiatry... o cholera to nie zazdraszczam bo ja to w taka pogode sie trzese z zimna i musze przyodziac kilka warstw.....zebym nie zamarzła.....:diabloti: nie dobrze....a w depreche nie wpadaj...... nie ma po co....szkoda czasu na pierdoły....:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 czesc Alicjo z krainy deszczowców.... Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']o cholera to nie zazdraszczam bo ja to w taka pogode sie trzese z zimna i musze przyodziac kilka warstw.....zebym nie zamarzła.....:diabloti: nie dobrze....a w depreche nie wpadaj...... nie ma po co....szkoda czasu na pierdoły....:loveu: ;)już ja jej nie pozwole w depreche wpaść :p...chyba że się razem potoczymy ....boom ja też nie angielskiej krwi:diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Alicjo z krainy deszczowców....:multi:witaj ciepłolubna:p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)już ja jej nie pozwole w depreche wpaść :p...chyba że się razem potoczymy ....boom ja też nie angielskiej krwi:diabloti: :multi:witaj ciepłolubna:p to bardzo mnie to cieszy, ze nie pozwolisz znakomitej kolezance wpdac w deprechy.... gdyby cos to telefon do mnie i ja Was telefonicznie ustawie do pionu!!!!! a to w razie ostrego ataku depresji....:diabloti: czesc....owszem bardzo ciepłolubna jestem Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']to bardzo mnie to cieszy, ze nie pozwolisz znakomitej kolezance wpdac w deprechy.... gdyby cos to telefon do mnie i ja Was telefonicznie ustawie do pionu!!!!! a to w razie ostrego ataku depresji....:diabloti: czesc....owszem bardzo ciepłolubna jestem;)oki ...melduję ,że przyjęłam do wiadomości:p:loveu: Quote
Recommended Posts