Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']
Ale mi ktoś zarąbistą fote zrobił :multi: :evil_lol: Teraz to już na 100% wezmą mnie do Playboya :evil_lol:
buuuhahhaha... Pysiu- kariera stoi otworem!!! korzystaj!!!

gdzie sie nam straciłaś wczera?? grzywacz czekał na czochranko ;)

Posted

[quote name='clockwork']buuuhahhaha... Pysiu- kariera stoi otworem!!! korzystaj!!!

gdzie sie nam straciłaś wczera?? grzywacz czekał na czochranko ;)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a my tantiemy będziemy zgarniać;)
Nie martw sie ....Pysia z Waszką podjadą z karmą do Ozzulka to zaraz do Ciebie je wywioze na czochranko;)

Posted

[quote name='mamabazyla']

Witajcie Ozulki :multi:

http://images26.fotosik.pl/14/28e6d053f03976be.jpg
ciapaty astuś..... miodzio !!!!!!

:multi::multi::multi:witaj Bazylowa Mamo:loveu:

[quote name='clockwork']http://images27.fotosik.pl/14/3a61b20786a595a8.jpg

:mdleje:padam poraz kolejny :loveu::loveu::loveu::loveu: mój czarnuszek :loveu::loveu::loveu::loveu:nio to ten cośmy się z Pawciem za nim okręcili ......cudowny jest:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

:loveu:nio to ten cośmy się z Pawciem za nim okręcili ......cudowny jest:loveu::loveu::loveu:

buuuu... a mnie tam nie było... nie widziałam go :placz::placz: musiałam w tej klatce siedzieć :razz:

Posted

[quote name='clockwork']
buuuu... a mnie tam nie było... nie widziałam go :placz::placz: musiałam w tej klatce siedzieć :razz:

cHcesz powiedzieć, że całą wystawę siedziałaś w tej klatce:razz::diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']
nie widziałaś, bo szłaś nie z tej strony...ale my zawyliśmy że śliczny tylko ty się nie obejrzałas...to chyba było w okolicach tych Yorków:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']nie widziałaś, bo szłaś nie z tej strony...ale my zawyliśmy że śliczny tylko ty się nie obejrzałas...to chyba było w okolicach tych Yorków:diabloti:

maupa :diabloti: koło jorczków i wescików nie mogłam przechodzic bo bym sie przekręciła od tych talków, szamponików i innych kosmetyków- mam alergie :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']maupa :diabloti: koło jorczków i wescików nie mogłam przechodzic bo bym sie przekręciła od tych talków, szamponików i innych kosmetyków- mam alergie :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:maupo.....jak przechodziliśmy to szedłszy Yorczek i było słychać jaszczenie a ty czytałas co na ringu będą wystawiać
....gdzieś w połowie drogi do bullków...
ha ha i tak KCM:loveu::loveu::loveu::eviltong:

Posted

Łoł Alicjo, mój leśny ruszył i widzę foty!!:crazyeye:
Mnie się tam najbardziej podoba zdjęcie Pysi...Playboy, CKM, Cats i te inne to sie będą chyba biły....

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:onieśmielasz Klocusiową:cool1:
:siara::siara::diabloti:
[quote name='clockwork']mówie.....

siedziałam za kratami

:glaszcze::glaszcze: Czy chcesz Może o tym porozmawiać:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:maupo.....jak przechodziliśmy to szedłszy Yorczek i było słychać jaszczenie a ty czytałas co na ringu będą wystawiać
....gdzieś w połowie drogi do bullków...
ha ha i tak KCM:loveu::loveu::loveu::eviltong:

cza byłło mnie za włosy do tego czornego zakludzic :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pnarazie masz żółtą boxię i nie marudź:evil_lol:
no juz nie bede:p

a tak wogole to Pysia znowu specjalnie dla nas w różu:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

AlKil napisał(a):
Łoł Alicjo, mój leśny ruszył i widzę foty!!:crazyeye:
Mnie się tam najbardziej podoba zdjęcie Pysi...Playboy, CKM, Cats i te inne to sie będą chyba biły....

Widzisz jaka jesteś mądra? Poznałaś się na mnie :loveu: :diabloti: :evil_lol:
evaxon napisał(a):
no juz nie bede:p

a tak wogole to Pysia znowu specjalnie dla nas w różu:loveu: :loveu: :loveu:

Pysia dla Was wszystko :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']maupa :diabloti: koło jorczków i wescików nie mogłam przechodzic bo bym sie przekręciła od tych talków, szamponików i innych kosmetyków- mam alergie :diabloti:

a przy białych bullterierach się nie przekręciłaś??? :diabloti: bo mnie przy ich pudrowaniu tak samo się kicha jak przy yorkach i innych takich :shake: