e.v.a Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 http://images24.fotosik.pl/14/ebb611a7d0964944.jpg :mdleje: ja ce białą świnke:placz: Quote
Alicja Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='evaxon']http://images24.fotosik.pl/14/ebb611a7d0964944.jpg :mdleje: ja ce białą świnke:placz::pnarazie masz żółtą boxię i nie marudź:evil_lol: Quote
Pysia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Ale mi ktoś zarąbistą fote zrobił :multi: :evil_lol: Teraz to już na 100% wezmą mnie do Playboya :evil_lol: Quote
clockwork Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 http://images27.fotosik.pl/14/3a61b20786a595a8.jpg :mdleje:padam poraz kolejny :loveu::loveu::loveu::loveu: mój czarnuszek :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Pysia'] Ale mi ktoś zarąbistą fote zrobił :multi: :evil_lol: Teraz to już na 100% wezmą mnie do Playboya :evil_lol: buuuhahhaha... Pysiu- kariera stoi otworem!!! korzystaj!!! gdzie sie nam straciłaś wczera?? grzywacz czekał na czochranko ;) Quote
Alicja Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Pysia'] http://images23.fotosik.pl/14/0eba80158a2d6072.jpg Ale mi ktoś zarąbistą fote zrobił :multi: :evil_lol: Teraz to już na 100% wezmą mnie do Playboya :evil_lol::p...jak to kto............................ JA:eviltong: Quote
Alicja Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='clockwork']buuuhahhaha... Pysiu- kariera stoi otworem!!! korzystaj!!! gdzie sie nam straciłaś wczera?? grzywacz czekał na czochranko ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:a my tantiemy będziemy zgarniać;) Nie martw sie ....Pysia z Waszką podjadą z karmą do Ozzulka to zaraz do Ciebie je wywioze na czochranko;) Quote
Alicja Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='mamabazyla']Witajcie Ozulki :multi: http://images26.fotosik.pl/14/28e6d053f03976be.jpg ciapaty astuś..... miodzio !!!!!! :multi::multi::multi:witaj Bazylowa Mamo:loveu: [quote name='clockwork']http://images27.fotosik.pl/14/3a61b20786a595a8.jpg :mdleje:padam poraz kolejny :loveu::loveu::loveu::loveu: mój czarnuszek :loveu::loveu::loveu::loveu:nio to ten cośmy się z Pawciem za nim okręcili ......cudowny jest:loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :loveu:nio to ten cośmy się z Pawciem za nim okręcili ......cudowny jest:loveu::loveu::loveu: buuuu... a mnie tam nie było... nie widziałam go :placz::placz: musiałam w tej klatce siedzieć :razz: Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='clockwork'] buuuu... a mnie tam nie było... nie widziałam go :placz::placz: musiałam w tej klatce siedzieć :razz: cHcesz powiedzieć, że całą wystawę siedziałaś w tej klatce:razz::diabloti: Quote
clockwork Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='madzia i medor']cHcesz powiedzieć, że całą wystawę siedziałaś w tej klatce:razz::diabloti: chce powiedzieć Quote
Alicja Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='clockwork'] buuuu... a mnie tam nie było... nie widziałam go :placz::placz: musiałam w tej klatce siedzieć :razz:nie widziałaś, bo szłaś nie z tej strony...ale my zawyliśmy że śliczny tylko ty się nie obejrzałas...to chyba było w okolicach tych Yorków:diabloti: Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='clockwork']chce powiedzieć To powiedz, śmiało, nie krępuj się :diabloti: Quote
clockwork Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']nie widziałaś, bo szłaś nie z tej strony...ale my zawyliśmy że śliczny tylko ty się nie obejrzałas...to chyba było w okolicach tych Yorków:diabloti: maupa :diabloti: koło jorczków i wescików nie mogłam przechodzic bo bym sie przekręciła od tych talków, szamponików i innych kosmetyków- mam alergie :diabloti: Quote
Alicja Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='madzia i medor']To powiedz, śmiało, nie krępuj się :diabloti::razz:onieśmielasz Klocusiową:cool1: Quote
clockwork Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='madzia i medor']To powiedz, śmiało, nie krępuj się :diabloti: mówie..... siedziałam za kratami Quote
Alicja Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='clockwork']maupa :diabloti: koło jorczków i wescików nie mogłam przechodzic bo bym sie przekręciła od tych talków, szamponików i innych kosmetyków- mam alergie :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:maupo.....jak przechodziliśmy to szedłszy Yorczek i było słychać jaszczenie a ty czytałas co na ringu będą wystawiać ....gdzieś w połowie drogi do bullków... ha ha i tak KCM:loveu::loveu::loveu::eviltong: Quote
AlKil Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Łoł Alicjo, mój leśny ruszył i widzę foty!!:crazyeye: Mnie się tam najbardziej podoba zdjęcie Pysi...Playboy, CKM, Cats i te inne to sie będą chyba biły.... Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:onieśmielasz Klocusiową:cool1: :siara::siara::diabloti: [quote name='clockwork']mówie..... siedziałam za kratami :glaszcze::glaszcze: Czy chcesz Może o tym porozmawiać:diabloti: Quote
clockwork Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:maupo.....jak przechodziliśmy to szedłszy Yorczek i było słychać jaszczenie a ty czytałas co na ringu będą wystawiać ....gdzieś w połowie drogi do bullków... ha ha i tak KCM:loveu::loveu::loveu::eviltong: cza byłło mnie za włosy do tego czornego zakludzic :loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pnarazie masz żółtą boxię i nie marudź:evil_lol: no juz nie bede:p a tak wogole to Pysia znowu specjalnie dla nas w różu:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 AlKil napisał(a):Łoł Alicjo, mój leśny ruszył i widzę foty!!:crazyeye: Mnie się tam najbardziej podoba zdjęcie Pysi...Playboy, CKM, Cats i te inne to sie będą chyba biły.... Widzisz jaka jesteś mądra? Poznałaś się na mnie :loveu: :diabloti: :evil_lol: evaxon napisał(a):no juz nie bede:p a tak wogole to Pysia znowu specjalnie dla nas w różu:loveu: :loveu: :loveu: Pysia dla Was wszystko :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='clockwork']maupa :diabloti: koło jorczków i wescików nie mogłam przechodzic bo bym sie przekręciła od tych talków, szamponików i innych kosmetyków- mam alergie :diabloti: a przy białych bullterierach się nie przekręciłaś??? :diabloti: bo mnie przy ich pudrowaniu tak samo się kicha jak przy yorkach i innych takich :shake: Quote
malawaszka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Alu czy wiesz, że od września będziecie mieć złote reńskie i dukaty rybnickie??? :razz::razz: Quote
Agga Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Hahah Pysiu zdjęcie pierwsza klasa. Na bank masz miejsce na okładce:eviltong: Quote
Recommended Posts