Patka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 ale kropelki mu sie odznaczyły na futerku :razz: Quote
Alicja Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Patka']oj Alu to miałyśmy podobne wieczorki jak miło :razz:a ja na dodatek miałam wolne z prac domowych i spedziłam go w miłym towarzystwie;) [quote name='dealer']iiiiiiiiiii...ekhm...pochmurno jakos no nie? :diabloti:a ty już w Katowicach czy jeszcze poza granicami:razz: [quote name='Anka12']Też napisałam NIE dla tej petycji :multi::multi::multi:heyka Aniu Quote
agbar Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']a ja na dodatek miałam wolne z prac domowych i spedziłam go w miłym towarzystwie;) a ty już w Katowicach czy jeszcze poza granicami:razz: :multi::multi::multi:heyka Aniu poza granicami ciagle echhh....jutro chyba pojedziemy.... Quote
Alicja Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='dealer']poza granicami ciagle echhh....jutro chyba pojedziemy....no to prosto na imprezkę;) Quote
Basia_Sz Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Ozzy mówi wam dzień dobry :loveu::loveu::loveu: Świetna fotka :evil_lol: Quote
Behemot Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ozzy'ego pokręciło :placz: Ala, masz jush wikęd? Quote
e.v.a Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 witanko z samego rana:multi: u nas pogoda do bani zimno jakos bleeee:shake: Quote
BeaC Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 ...witam..........mokrutkiego Oziiego..a u mnie słonko juz jest:multi::multi::multi: i co z tego, jak ja w pracy garuje od 7.10.................kto to wymyśłił Quote
Kate I Luka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Cześć kuzynie Ozzy :multi: Witaj Aluś:loveu: kto zamawiał taką pogodę:mad: chyba taka jedna co ma żółtą boksię o imieniu na T... bo prorokowała w innej galeryjce :mad: Quote
Vectra Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Byłam tu i wszystko widziałam ,a Ozzy ma takie same miski jak moje czułałki :loveu: i leje u nas deszcz :( Quote
clockwork Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']za zdrówko was wszystkich tu piszących;) ;)dojechałam .....a Klocus podobno wzrokiem mnie odprowadził az do klatki schodowej:p A potem sie jeszcze oglądał z kilometr za tobą :cool1: zimno i mokro was witam... lało w nocy :angryy: a ja nie mogłam zasnąć bo wciąż sie zastanawiałam czy mam domknięty sziberdach :angryy: nie chciało mi sie wsać i lecieć do rządowej... wróżyłam sobie z włosów... iść, nie iść, iść, nie iść... i jak już wyszło że iść... przestało padać :diabloti: Quote
agnes1 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='clockwork']A potem sie jeszcze oglądał z kilometr za tobą :cool1: zimno i mokro was witam... lało w nocy :angryy: a ja nie mogłam zasnąć bo wciąż sie zastanawiałam czy mam domknięty sziberdach :angryy: nie chciało mi sie wsać i lecieć do rządowej... wróżyłam sobie z włosów... iść, nie iść, iść, nie iść... i jak już wyszło że iść... przestało padać :diabloti: A ILE WŁOSÓW CI PRZY TYM WYSZŁO??:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Behemot'] Ozzy'ego pokręciło :placz: Ala, masz jush wikęd?:diabloti:nie ....jeszcze nie mam łikendu.... [quote name='clockwork']A potem sie jeszcze oglądał z kilometr za tobą :cool1: zimno i mokro was witam... lało w nocy :angryy: a ja nie mogłam zasnąć bo wciąż sie zastanawiałam czy mam domknięty sziberdach :angryy: nie chciało mi sie wsać i lecieć do rządowej... wróżyłam sobie z włosów... iść, nie iść, iść, nie iść... i jak już wyszło że iść... przestało padać :diabloti: no to ja koniecznie chce zobaczyć nową fryzurkę;) Powiedz Klocusiowi że cioteczka znów go potrzyma na kolankach;) Quote
clockwork Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='agnes1']A ILE WŁOSÓW CI PRZY TYM WYSZŁO??:evil_lol: całe mnóstwo :cool1: Quote
clockwork Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='bonita']Moje łesti też ma takie miski :D no co ty.:crazyeye:.. taaaaaaaaaaka macha dla takich łeścików... kąpią sie w niej??:evil_lol: Quote
agnes1 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='clockwork']całe mnóstwo :cool1: OŁYSIŁAŚ PO LEWEJ STRONIE?? :evil_lol: Quote
bonita Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='clockwork']no co ty.:crazyeye:.. taaaaaaaaaaka macha dla takich łeścików... kąpią sie w niej??:evil_lol: :loveu: One są bardzo grzecne:loveu: :loveu: :loveu: i wszystkie razem jedzą:loveu: :loveu: :loveu: a z drugiej razem pijusiają:loveu: Quote
Alicja Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 taaa ja mam te miski tak dla parady co by na fotach ładnie wychodziły:eviltong: Quote
Anja33 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Helołłł Mam Siem nie ujawniam bo nadrabiam:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Alicja Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Anka12']Helołłł Mam Siem nie ujawniam bo nadrabiam:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:;)no to współczuję...ale miło z jesteś Quote
Medorowa Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Tem morferca, przygniótł biednemu kjulikowi mordeczke:shake: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:na oblewanko pożyczyłam od Puli:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ......................................:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:........................................................... Żyć nie umierać :mdleje: Quote
Paula Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 :loveu: Świetna mina :multi: Dobry Wieczór Alu :p Quote
Maga100 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 czy to wszystko chcecie zmieścić do bagażu podręcznego do pociagu relacji Rybnik-Warszawa? :crazyeye: Quote
Recommended Posts