Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Patka']oj Alu to miałyśmy podobne wieczorki jak miło :razz:a ja na dodatek miałam wolne z prac domowych i spedziłam go w miłym towarzystwie;)

[quote name='dealer']iiiiiiiiiii...ekhm...pochmurno jakos no nie?

:diabloti:a ty już w Katowicach czy jeszcze poza granicami:razz:

[quote name='Anka12']Też napisałam NIE dla tej petycji :multi::multi::multi:heyka Aniu

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']a ja na dodatek miałam wolne z prac domowych i spedziłam go w miłym towarzystwie;)

a ty już w Katowicach czy jeszcze poza granicami:razz:

:multi::multi::multi:heyka Aniu

poza granicami ciagle echhh....jutro chyba pojedziemy....

Posted

...witam..........mokrutkiego Oziiego..a u mnie słonko juz jest:multi::multi::multi:
i co z tego, jak ja w pracy garuje od 7.10.................kto to wymyśłił

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']za zdrówko was wszystkich tu piszących;)

;)dojechałam .....a Klocus podobno wzrokiem mnie odprowadził az do klatki schodowej:p
A potem sie jeszcze oglądał z kilometr za tobą :cool1:

zimno i mokro was witam...

lało w nocy :angryy: a ja nie mogłam zasnąć bo wciąż sie zastanawiałam czy mam domknięty sziberdach :angryy: nie chciało mi sie wsać i lecieć do rządowej... wróżyłam sobie z włosów... iść, nie iść, iść, nie iść... i jak już wyszło że iść... przestało padać :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']A potem sie jeszcze oglądał z kilometr za tobą :cool1:

lało w nocy :angryy: a ja nie mogłam zasnąć bo wciąż sie zastanawiałam czy mam domknięty sziberdach :angryy: nie chciało mi sie wsać i lecieć do rządowej... wróżyłam sobie z włosów... iść, nie iść, iść, nie iść... i jak już wyszło że iść... przestało padać :diabloti:

A ILE WŁOSÓW CI PRZY TYM WYSZŁO??:evil_lol:

Posted

[quote name='Behemot']

Ozzy'ego pokręciło :placz:

Ala, masz jush wikęd?:diabloti:nie ....jeszcze nie mam łikendu....

[quote name='clockwork']A potem sie jeszcze oglądał z kilometr za tobą :cool1:

no to ja koniecznie chce zobaczyć nową fryzurkę;)

Powiedz Klocusiowi że cioteczka znów go potrzyma na kolankach;)

Posted

[quote name='clockwork']no co ty.:crazyeye:.. taaaaaaaaaaka macha dla takich łeścików... kąpią sie w niej??:evil_lol:

:loveu: One są bardzo grzecne:loveu: :loveu: :loveu: i wszystkie razem jedzą:loveu: :loveu: :loveu:
a z drugiej razem pijusiają:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

Tem morferca, przygniótł biednemu kjulikowi mordeczke:shake: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:na oblewanko pożyczyłam od Puli:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

......................................:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:...........................................................

Żyć nie umierać :mdleje: