Paula Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Czesc Alu :multi: Duzo zdrowka zycze :loveu: Quote
aga1215 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Witaj Alu! Przybyłam poogladać feryjnego Ozulka - gdzież on????????? :mad: Quote
Wyjątek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Właśnie, czekamy na więcej fotek Ozzulca!! Może to go zachęci??? : Quote
Vogue Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Witamy z rana i zyczymy Smacznego!!!!:loveu: Quote
Imbirka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 dzieńdoberek z samego rana:multi: przyszliśmy z pączusiami:lol: ja z kawusią już jednego pochłonęłam:cool3: Quote
Kate I Luka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Witajcie :multi: My też przyszliśmy się pączusiami podzielić Quote
leemonca Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 no nie!!! chyba zamknę na dzisiaj dogo, wszędzie tyle pyszności a moje brzusio i bioderka coraz większe :placz: Quote
Alicja Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='Vectra']mamuśka mus dopisać SKROMNYCH progach :diabloti: [quote name='paula_z']Czesc Alu :multi: Duzo zdrowka zycze :loveu:cześć Paula [quote name='aga1215']Witaj Alu! Przybyłam poogladać feryjnego Ozulka - gdzież on????????? :mad: ;)Ozzy ma ferie ....będę wieczorkiem na gg to się odezwę [quote name='Wyjątek']Właśnie, czekamy na więcej fotek Ozzulca!! Może to go zachęci??? : mniammmmmmmmmm [quote name='Vogue']Witamy z rana i zyczymy Smacznego!!!!:loveu:smacznusiowego [quote name='Imbir1']dzieńdoberek z samego rana:multi: przyszliśmy z pączusiami:lol: ja z kawusią już jednego pochłonęłam:cool3: ja pochłonęłam 2........nawet w lustro nie patrze [quote name='Kate I Luka']Witajcie :multi: My też przyszliśmy się pączusiami podzielić ale pysznie wyglądają ..... [quote name='tygra']a ja bez przyszłam dzien dobry ;)dzień doberek [quote name='Asti']Witaj Ozzy! Gdzie foteczki? ;)ojej następna na mnie krzyczy ...chyba sie załamię [quote name='leemonca']no nie!!! chyba zamknę na dzisiaj dogo, wszędzie tyle pyszności a moje brzusio i bioderka coraz większe :placz:oj a ja zaraz jade do mojej mamci która dzis ma urodzinki 68:p.kochana Ozzulkowa babcia i tam też będą ciasteczka oj może być ze mną kiepsko ......;) Quote
Vectra Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Specjalne życzenia dla BABCI od wirtualnej wnuczki :) Quote
Alicja Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='Vectra']Specjalne życzenia dla BABCI od wirtualnej wnuczki :) [quote name='aga1215']Ucałuj Mamę od nas :buzi::multi::multi::multi:DZIĘKUJĘ w imieniu Mamci:loveu: Quote
Wyjątek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ja też dołączam się do zyczeń!!! :multi: p.s.s jeszcze ani jednego pączka nie zjadłam...:razz: Quote
Ewa&kumpel Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Dzień dobry. I wszystkiego smacznego, a szczególnie pączków... :cool1: Quote
bonita Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Heloł dogosister Ja również smacnego i tłustego ;) życzę tego czwarteczku :) Quote
Anja33 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Helołłłłłłłłłłłłłłłł Mam Buziaczki dla Twojej Mamusi Quote
małyskrzat Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 ale tu pączniasto! hmmmm.... palce lizać! ...... a później......Sanatorium.......;) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 czesc alusiaaaa :buzi::cool3: :cool3: :cool3: witam po dluuuugiej nieobecnosci :diabloti: Quote
Paula Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Czesc Alu :loveu: Zyczonka dla Ozzulkowej babci :lol: Quote
PIKA Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Cześc Alus :multi: Ja dzisiaj zeżarłam 7 pączkow i zaraz się biorę za 8 -ego :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='Wyjątek']Ja też dołączam się do zyczeń!!! :multi: p.s.s jeszcze ani jednego pączka nie zjadłam...:razz:dzieki , życzonka przekaże .....wytrzymałaś bez pączków [quote name='Ewa&kumpel']Dzień dobry. I wszystkiego smacznego, a szczególnie pączków... :cool1:z wzajemnością;) [quote name='bonita']Heloł dogosister Ja również smacnego i tłustego ;) życzę tego czwarteczku :)heloł .......teraz tłusty czwartek a potem tłuste doopsko:oops:rany kiedy ja spale te kilokalorie:angryy: [quote name='Anka12']Helołłłłłłłłłłłłłłłł Mam Buziaczki dla Twojej Mamusi:loveu:cześć córeńko [quote name='małyskrzat']ale tu pączniasto! hmmmm.... palce lizać! ...... a później......Sanatorium.......;)Sanatorium dobra sprawa ......a ja mam podobno za wysoki cholesterol ;) [quote name='madzia18sosnowiec']czesc alusiaaaa :buzi::cool3: :cool3: :cool3: witam po dluuuugiej nieobecnosci :diabloti:cześć długonieobecna [quote name='paula_z']Czesc Alu :loveu: Zyczonka dla Ozzulkowej babci :lol:Paula , dziękujemy w imieniu babuni [quote name='PIKA']Cześc Alus :multi: Ja dzisiaj zeżarłam 7 pączkow i zaraz się biorę za 8 -ego :evil_lol:ja zjadłam 3pączusie , ciasteczko rumowe , truskawkowe z galaretką i mam jeszcze 2 pączki:p Quote
Wyjątek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ło boshe Ty to masz mozliwości PIKA:diabloti: Aluś zreszta Ty też :D Quote
PIKA Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Wyjątek napisał(a):Ło boshe Ty to masz mozliwości PIKA:diabloti: Mam gdzie upychac :evil_lol: Quote
bonita Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 heloł .......teraz tłusty czwartek a potem tłuste doopsko:oops:rany kiedy ja spale te kilokalorie:angryy: Co się przejmujesz i tak jesteśmy śliczne:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts