Alka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:witam ....fotki są ale jakos wrzucić ni mam siły;) może mam ja wrzucić te które mam w zanadrzu ?:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [quote name='Gabryjella']A może jednak jakąś małą foteczke, dla mnie prosze :modla: prosze :modla: prosze :modla: prosze :modla:prosze :modla: prosze :modla: prosze :modla: prosze :modla::p Quote
aga1215 Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']on już doczekać sie nie może , a Ozzulek spotka się z cioteczką Aggą ;) To Ozziego tysz odsyłasz do Opola? Przecież on Ci nie zajmuje komputera?:crazyeye: ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [quote name='aga1215']To Ozziego tysz odsyłasz do Opola? Przecież on Ci nie zajmuje komputera?:crazyeye: ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nakłoniłam TZtaze zawieziemy Kube autkiem a nie pociągiem no i Ozy jedzie za nami a Agga będzie czekać na rogu i odbierze Ozzulka z auta tak co by mojego szwagra heerszlag nie trafił z powodu wizyty psa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i Ozzulek wraca ze mną :p Quote
an3czka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Nie mogę! Jakie spojrzenie! :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [quote name='Alka']ale Pańcia fajnie wykombinowała :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja dzisiaj cały czas kombinuję .....grun żeby mnie nie zamknęli :razz: Quote
aga1215 Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja dzisiaj cały czas kombinuję .....grun żeby mnie nie zamknęli :razz: będziemy Ci wysyłać paczki:diabloti: Quote
Alicja Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [quote name='aga1215']będziemy Ci wysyłać paczki:diabloti::multi::multi::multi:już się cieszę ;) Quote
aga1215 Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:już się cieszę ;) Kuba tysz się ucieszy - cały komputer dla niego:diabloti: Quote
Alicja Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [quote name='aga1215']Kuba tysz się ucieszy - cały komputer dla niego:diabloti::mad::mad::mad:to był cios pod ziobro Quote
Alicja Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [quote name='Gabryjella']A dlaczego nie z Wami, tylko za Wami:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:idę odkurzać , bo chyba mam niedotleniony mózg :razz:trochę pracy i logika wróci;)oczywiście ze Z NAMI:p Quote
PIKA Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Cześc Alus :multi: Gabryjella napisał(a):A dlaczego nie z Wami, tylko za Wami:crazyeye: no jakos trzeba psa wybiegac :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [quote name='PIKA']Cześc Alus :multi: no jakos trzeba psa wybiegac :evil_lol::pma się pomysła , będzie chłopak popylać po autostradzie :evil_lol: A teraz maszerujemy na spacerek ;) Quote
KaRa_ Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 W jego oczach wyczytałam:spadaj z tym aparatem:lol: Quote
aśka-od-dagona Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 a my problemu ze zmeczeniem psa nie mamy;) wystarczy wyjśc w ten upal i już Dagon kaput:p Quote
beria Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Mądra z Ciebie kobieta Alu, że nie wysyłasz Kuby do tego sanatorium od siedmiu boleści :angryy: Metoda z trzymaniem ubrań w nocy w zamkniętym pomieszczeniu jest stosowana w domach poprawczych, aby pensjonariusze nie zwiali (chyba że zwieją w piżamach :diabloti: ), ale w sanatorium jest nie do przyjęcia :angryy: :angryy: :angryy: Załóż Ozziemu rolki na autostardę, nie będzie musiał ruszać łapami :evil_lol: Quote
Agga Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Alu to ja na was czekam pod koniec czerwca. Specjalnie dla Ozziego ubiore się w skóre. Quote
beria Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='Agga'] Specjalnie dla Ozziego ubiore się w skóre. Hmm, Ozzy lubi dziewczyny w skórze :cool3: Quote
Agga Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='beria']Hmm, Ozzy lubi dziewczyny w skórze :cool3: ja Ozziego dostane na przechowanie. To z takim psem musze dobrze wyglądać. Quote
Pysia Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Witaj Alu :) Ile nowości przeczytałam :) A fotka Ozulca fajniasta :) Kiedy ja go na żywo zobaczę ?:razz: Quote
Vectra Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='Agga']ja Ozziego dostane na przechowanie. To z takim psem musze dobrze wyglądać. to jeszcze musisz ogoloć się na zero , założyć dres lub jeansy z krokiem do kolan :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [quote name='Vectra']to jeszcze musisz ogoloć się na zero , założyć dres lub jeansy z krokiem do kolan :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Agga na zero obcięta :crazyeye: :placz:i nie dam zdjęć bo mi net kuleje i ani fotosik ani image nie chodzi tak jak trzeba:angryy: Quote
Vectra Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 spróbuj z HotoFoto - czasem jak net kulej to się udaje z tego wstawić Quote
Recommended Posts