Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Alu :multi:
Widze, ze Ozulec caly dzień przespal :shake:

A te ptoki Ci u Was dorodne jakieś :crazyeye: To chyba przez to śląskie powietrze :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']Witaj Alu :multi:
Widze, ze Ozulec caly dzień przespal :shake:

A te ptoki Ci u Was dorodne jakieś :crazyeye: To chyba przez to śląskie powietrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to śpiace fotki z 3 dni;)
A ptoki to u nas dziś DORODNE latały :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

w miare ogladania rosl we mnie niepokoj, ze Ozzy skrzywdzi zabke :shake: ale na szczescie niepotrzebnie sie obawialam :) Ozzy ma przeciez dobre serduszko i nie skrzywdzilby nawet muchy... on zabke ukochal! :D
przepraszam Ozzulku, ze zwatpilam... :oops:

Dobranoc, Alu :bye:

Posted

[quote name='Patka']Lilith tez dzisiaj spała na łożeczu po wczorajszym ataku wściekłej cmy :evil_lol::crazyeye:no co wy macie teraz takie wściekłe robale jak my w zeszłym roku :evil_lol:
My spaliśmy dziś wespółw zespół do 10:evil_lol:, teraz popijam 1sza kawę i jem serniczek na śniadanko :p

Posted

Serniczek na śniadanko?? Rozpusta :diabloti:

Ja jestem właśnie na głodzie czekoladowym, ale jest tak paskudnie na dworze, że nie mam ochoty wyściubić nosa za drzwi :/

Posted

[quote name='evaxon']no tak a Ala znowu smakolyki pojada na sniadanko :razz: a ja czekam na obiad :evil_lol: nie oplaca mi sie jesc juz sniadania :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja zaraz spadam dokończyć gotowanko , a potem jakieś zaległe fotki wrzucę :p

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

My spaliśmy dziś wespółw zespół do 10:evil_lol:, teraz popijam 1sza kawę i jem serniczek na śniadanko :p

Mogę tylko zazdraszczać serniczka :razz: Kawkę miałam ;)

Posted

hehe Alu serniczek na obiad podasz a co tam :eviltong: lepiej fotkow pare pokaz nam :evil_lol: a nie jakies dokanczanie jedzonka ci w głowie :evil_lol: