KaRa_ Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ale smutas;) Wiosna przyszła,tyle atrakcyjnych panienek:evil_lol: a on smutniutki:lol: Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 DZien Dobry Ozulkowa rodzinko :) Piekniutko na dworeczku :) Słoneczko świeci cudnie :) Ja swoje też całuje i to jak ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 czesc moje kluseczki :loveu: wstawac wstawac, piękna pogoda za okienkiem :loveu: Quote
Alicja Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']czesc moje kluseczki :loveu: wstawac wstawac, piękna pogoda za okienkiem :loveu::placz:Madzia to aż tak widać ze ja kluseczka :cool3: DZIEŃ DOBEREK :multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz:Madzia to aż tak widać ze ja kluseczka :cool3: DZIEŃ DOBEREK :multi::multi::multi: Ty kluseczka ??:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Alicja Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='Pysia']Ty kluseczka ??:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye::placz::placz::placz:Madzia tak mi napisała :placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='beria']Zazdroszczę :razz: Też tak chciałam, bo TZ ma siostrę w Opolu. On by się ze szwagrem lekko sponiewierał :drink1:, a ja poszłabym na wystawę :razz: Niestety dzisiaj moja mama złamała rękę z przemieszczeniem i jutro rano będzie miała złamanie składane operacyjnie :shake::razz:Gosiu dopiero teraz wstecznie doczytałam w galerii ze miałaś niemiłe przygody / znaczy Twoja mama/ .Szkoda ze nie mogłaś przyjechać :razz: Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:Madzia tak mi napisała :placz::placz::placz: Madziu !! Ala kluseczki nawet nie przypomina :) Zapewniam Cie ;) Quote
beria Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']seria fotelowa:p Śliczności :loveu: Pogoda sprzyja spacerkom, chyba będą kolejne Ozulcowe fotki ;) (z mamą już w porządku, pomijając prawą rękę w gipsie :roll: ) Quote
Basia&Safi Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 haha Safi tez ma juz pileczke :D:D tylko musze zrobic fotorelacje :D:D:D a jak tam pileczka Ozzulka cała ;> Quote
g_o_n_i_a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Dzien dobry! :multi: Jaki malusi ten Ozzulek :loveu: Widze, ze Ozzulek stosuje "metode na głoda" :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='basiulka22tychy']haha Safi tez ma juz pileczke :D:D tylko musze zrobic fotorelacje :D:D:D a jak tam pileczka Ozzulka cała ;>:multi::multi::multi:Hey hey hey byliśmy na spacerku :pi na bezludziu :p Mamy fotki przyrody i Ozzulka z oprzyzadowaniem :evil_lol:czyli nami :p Pogoda piękna , piłeczka jeszcze żyje ...tylko żal ....ściska ze jutro do pracy trzeba :-( Quote
Maga100 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] ...tylko żal ....ściska ze jutro do pracy trzeba :-( Trzeba było wziąć sobie wolne do końca tygodnia :eviltong: Quote
Alicja Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='Maga100']Trzeba było wziąć sobie wolne do końca tygodnia :eviltong: :shake:u mnie się nie da :placz::placz::placz: Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:u mnie się nie da :placz::placz::placz: Ja to nawet w sobote musze do pracy :placz: Dzieki Millerowi odrabiamy drugi dzień świat czyli dzień dzisiejszy :angryy: Quote
Teklunia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Czesc Alu :) Ale mialam nadrabiania :shake: Az sie zasapalam ;) Quote
Alicja Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Ozzulek się chłodzi :p potem będzie reszta ;) Quote
Paula Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Pyszczulki przepiekne :loveu: Jak Kronosik sobie radzi? [quote name='Cola']Ja niestety nie mogę dawać swoim psom żądnych takich podobnych rzeczy, ani penisków, ani uszu, ani nóżek itp. Nie dość, że to znika w zastraszającym tempie, to mają potem biegunki i wymiotki bleeelllleeleleleee U mnie z Maksiem podobnie, sraczka nawet po bialych, plecionych kostkach; moze tylko raski i ciasteczka. Axa natomiast jest wszystkozerna i prawie nic jej nie szkodzi. Hehe, mojemu TZ musialam powiedziec, ze to ogony krowie, bo nie zdzierzylby penisa w gebie swoje psa ;) Wiecej nie musialam sciemniac, bo po tym "ogonie" pierdzial straszliwie przez kilka dni, fuj. Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Mamy pokrewna dusze:multi: Mamy pokrewną dusze :multi: Ozulec tez lubi wode :multi: :multi: :multi: Quote
an3czka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ozzulek się chłodzi :p potem będzie reszta ;) Jak on ciągnie do tej wody!:lol: Quote
mrowka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ozzulek mordulek kochaniutki :iloveyou: :multi: :loveu: Quote
e.v.a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ozzulek się chłodzi :p potem będzie reszta ;) byla bym dumna z Tigry jak by sie chlodzila w czystej wodzie:-( niestety moja panna wychodzi z zalozenia ze im bardziej smierdzi tym fajniejsze:mad: dzis tez miala male pluskanko w smierdzacej rzece ...:shake: ale przynajmiej zobaczylamjak plywa:evil_lol: Quote
Alka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Witajcie ! Fajne Ozzulek miał kąpanko ...:loveu: prosimy o więcej foteczek :multi: Quote
Recommended Posts