Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']czesc moje kluseczki :loveu:

wstawac wstawac, piękna pogoda za okienkiem :loveu::placz:Madzia to aż tak widać ze ja kluseczka :cool3:

DZIEŃ DOBEREK :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz:Madzia to aż tak widać ze ja kluseczka :cool3:

DZIEŃ DOBEREK :multi::multi::multi:

Ty kluseczka ??:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

[quote name='Pysia']Ty kluseczka ??:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye::placz::placz::placz:Madzia tak mi napisała :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='beria']Zazdroszczę :razz: Też tak chciałam, bo TZ ma siostrę w Opolu. On by się ze szwagrem lekko sponiewierał :drink1:, a ja poszłabym na wystawę :razz: Niestety dzisiaj moja mama złamała rękę z przemieszczeniem i jutro rano będzie miała złamanie składane operacyjnie :shake::razz:Gosiu dopiero teraz wstecznie doczytałam w galerii ze miałaś niemiłe przygody / znaczy Twoja mama/ .Szkoda ze nie mogłaś przyjechać :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:Madzia tak mi napisała :placz::placz::placz:
Madziu !! Ala kluseczki nawet nie przypomina :) Zapewniam Cie ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']seria fotelowa:p

Śliczności :loveu:
Pogoda sprzyja spacerkom, chyba będą kolejne Ozulcowe fotki ;)
(z mamą już w porządku, pomijając prawą rękę w gipsie :roll: )

Posted

[quote name='basiulka22tychy']haha Safi tez ma juz pileczke :D:D tylko musze zrobic fotorelacje :D:D:D
a jak tam pileczka Ozzulka cała ;>:multi::multi::multi:Hey hey hey
byliśmy na spacerku :pi na bezludziu :p
Mamy fotki przyrody i Ozzulka z oprzyzadowaniem :evil_lol:czyli nami :p
Pogoda piękna , piłeczka jeszcze żyje ...tylko żal ....ściska ze jutro do pracy trzeba :-(

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'] ...tylko żal ....ściska ze jutro do pracy trzeba :-(

Trzeba było wziąć sobie wolne do końca tygodnia :eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:u mnie się nie da :placz::placz::placz:
Ja to nawet w sobote musze do pracy :placz: Dzieki Millerowi odrabiamy drugi dzień świat czyli dzień dzisiejszy :angryy:

Posted

Pyszczulki przepiekne :loveu: Jak Kronosik sobie radzi?

[quote name='Cola']Ja niestety nie mogę dawać swoim psom żądnych takich podobnych rzeczy, ani penisków, ani uszu, ani nóżek itp. Nie dość, że to znika w zastraszającym tempie, to mają potem biegunki i wymiotki bleeelllleeleleleee
U mnie z Maksiem podobnie, sraczka nawet po bialych, plecionych kostkach; moze tylko raski i ciasteczka. Axa natomiast jest wszystkozerna i prawie nic jej nie szkodzi. Hehe, mojemu TZ musialam powiedziec, ze to ogony krowie, bo nie zdzierzylby penisa w gebie swoje psa ;) Wiecej nie musialam sciemniac, bo po tym "ogonie" pierdzial straszliwie przez kilka dni, fuj.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Ozzulek się chłodzi :p

potem będzie reszta ;)
byla bym dumna z Tigry jak by sie chlodzila w czystej wodzie:-( niestety moja panna wychodzi z zalozenia ze im bardziej smierdzi tym fajniejsze:mad: dzis tez miala male pluskanko w smierdzacej rzece ...:shake: ale przynajmiej zobaczylamjak plywa:evil_lol: