Alicja Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Witajcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: My już po spacerku , Ozzy doopek turla się w tym brudnym śniegu i po powrocie było gruntowne wycieranie rękawicą :angryy: Teraz Ozzy kończy śniadanko , pańcia kawęi trzeba ruszyć na zakupy i posprzatać :evil_lol:pałace ;) Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a)::placz: ja też dziś musze sprzataćWyzyskiwane kobiety dogomanii połączmy się :cool3: Przecież to sprzatanie to głupota :shake: KUBA z pięterka przesyła pozdrowionka dla Was;) Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Wyzyskiwane kobiety dogomanii połączmy się :cool3: Przecież to sprzatanie to głupota :shake: KUBA z pięterka przesyła pozdrowionka dla Was;) :buzi: dla Kuby :D tak to NIE MA SENSU to sprzątanie :angryy: Quote
PIKA Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Cześć sprzataczki :eviltong: I ja tez musze sprzatać :placz: Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 PIKA napisał(a):Cześć sprzataczki :eviltong: I ja tez musze sprzatać :placz::placz::placz::placz::placz:Cały świat przeciwko NAM :placz: Quote
an3czka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a)::placz: ja też dziś musze sprzatać Ja jestem w trakcie...:icon_roc: Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 an3czka napisał(a):Ja jestem w trakcie...:icon_roc::placz:a ja jeszcze muszę iść do sklepu :mad: Quote
an3czka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::placz:a ja jeszcze muszę iść do sklepu :mad: Ja już byłam:roll: Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 an3czka napisał(a):Ja już byłam:roll::-( idę , wracam za ok godzinkę Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 an3czka napisał(a):Ja jestem w trakcie...:icon_roc: no ja też teraz przerwa na kawe :diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 c*z*e*s*c*i*c*z*o*ł*e*m! haha alus a zebys wiedziała, ale oczywiście musiałam iśc na trzeciego do wyra :eviltong: miłej sobotki, nie tylko przy garach i sprzątaniu (mnie takowa czeka:angryy: ) Quote
g_o_n_i_a Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Dzień dobry! :buzi: A co Ozzulek taka skwaszona mordka?? :shake: Quote
e.v.a Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Witajcie moi kochani :D haha co wy wszyscy sprzacacie :eviltong: ja dziś mam wolne :D moj brat sprząta pokój :cool3: Quote
Teklunia Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 czesc dogomaniackie kobiety :D Alicjarydzewska napisał(a):Wyzyskiwane kobiety dogomanii połączmy się :cool3: Przecież to sprzatanie to głupota :shake: a ja lubie sprzatac!!! ale dzis nie sprzatam, bo zrobilam to wczoraj. I do sklepu tez nie musze isc, bo bylismy na duuuzych zakupach i wszystko jest. I teraz pojdziemy sobie na sloneczny, mily spacerek :p czy zagralam Wam na nosie? :eviltong: Quote
Alka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Witajcie !:multi: Wróciłam właśnie ze spacerku .Nie powiem, też trochę posprzątałam.Ale głównie dzisiaj pracował mężuś.:evil_lol:Najpierw zaliczył zakupy i przygotował obiadek.;)Przynajmniej jedną sobotę miałam luzacką.:razz: miłej soboty ! Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 mi zagrałaś bo ja jestem unieruchomiona a tak marze o spacerku :placz: Quote
sota36 Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Czesc - ale znow mam nadrabiania!!! jesli chodzi o porzadki to powoli widze specjalizacje - jest Daga od Swiecacych Podlog (Daga od Oskarka), teraz ja przybieram pseudo - Jola od blyszczacych okien- w moich - obecnie czysciutkich okanch - to by se ozzulec powygladal! gutka od nich nie mozna oderwac! Znow trzeba bedzie za szmate chwycic, bo poprawia ozorem moje jeszcze czyste szyby! Quote
e.v.a Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a):mi zagrałaś bo ja jestem unieruchomiona a tak marze o spacerku :placz: biedna debe pocieszyc cie? ja z Tigra tez na dlugie spacerki nie chodze bo jest cala brudna potem (zreszta caly czas jest brudna jej brzuszeknie jest rozowy tylko czarny :lol: ) poza tym u nas slabo se sponkiem :-( Quote
Alka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 evaxon napisał(a): ja z Tigra tez na dlugie spacerki nie chodze bo jest cala brudna potem (zreszta caly czas jest brudna jej brzuszeknie jest rozowy tylko czarny :lol: ) poza tym u nas slabo se sponkiem :-( a ja byłam na długim spacerku z moim futrzakiem.:p Zero słoneczka,niebo zakryte chmurami .Tuffi po przyjsciu wylądował w wannie , przypominał zamoklego szczurka...:evil_lol: ale obydwoje jesteśmy zadowoleni.:p Quote
e.v.a Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Alka napisał(a):a ja byłam na długim spacerku z moim futrzakiem.:p Zero słoneczka,niebo zakryte chmurami .Tuffi po przyjsciu wylądował w wannie , przypominał zamoklego szczurka...:evil_lol: ale obydwoje jesteśmy zadowoleni.:p biedny Tuffi hehe... moj brudas to jakmu zimno w dupsko to ciagnie do domu jak szalony :shake: a w wannie narazie ladowac zabardzo nie moze ... wkoncu to takie male ... hehe Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Cześc Alus :multi: jak patrze na Ozzulka to tak jakbym widziała oskara haha Jak ja uwielbiam jak on tak siada wyglada jakby był troche upośledzony :lol: :lol: Quote
Alka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 evaxon napisał(a):biedny Tuffi hehe... moj brudas to jakmu zimno w dupsko to ciagnie do domu jak szalony :shake: a w wannie narazie ladowac zabardzo nie moze ... wkoncu to takie male ... hehe wiesz, wczoraj po południu nie bardzo chciał spacerować.Delikatnie omijał kałuże, byleby lapeczek nie pomoczyc.Dzisiaj nic mu nie przeszkadzało , bo na spacerek szła z nami sąsiadka i jej sunia.:evil_lol: ale generalnie lubi każdą pogodę, byleby nie padał deszcz :evil_lol: Quote
Recommended Posts