Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:
My już po spacerku , Ozzy doopek turla się w tym brudnym śniegu i po powrocie było gruntowne wycieranie rękawicą :angryy:
Teraz Ozzy kończy śniadanko , pańcia kawęi trzeba ruszyć na zakupy i posprzatać :evil_lol:pałace ;)

Posted

dbsst napisał(a):
:placz: ja też dziś musze sprzatać
Wyzyskiwane kobiety dogomanii połączmy się :cool3:
Przecież to sprzatanie to głupota :shake:

KUBA z pięterka przesyła pozdrowionka dla Was;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

KUBA z pięterka przesyła pozdrowionka dla Was;)

:buzi: dla Kuby :D

tak to NIE MA SENSU to sprzątanie :angryy:

Posted

czesc dogomaniackie kobiety :D

Alicjarydzewska napisał(a):

a ja lubie sprzatac!!!
ale dzis nie sprzatam, bo zrobilam to wczoraj. I do sklepu tez nie musze isc, bo bylismy na duuuzych zakupach i wszystko jest. I teraz pojdziemy sobie na sloneczny, mily spacerek :p

czy zagralam Wam na nosie? :eviltong:

Posted

Witajcie !:multi:

Wróciłam właśnie ze spacerku .Nie powiem, też trochę posprzątałam.Ale głównie dzisiaj pracował mężuś.:evil_lol:Najpierw zaliczył zakupy i przygotował obiadek.;)Przynajmniej jedną sobotę miałam luzacką.:razz:

miłej soboty !

Posted

Czesc - ale znow mam nadrabiania!!!
jesli chodzi o porzadki to powoli widze specjalizacje - jest Daga od Swiecacych Podlog (Daga od Oskarka), teraz ja przybieram pseudo - Jola od blyszczacych okien- w moich - obecnie czysciutkich okanch - to by se ozzulec powygladal! gutka od nich nie mozna oderwac! Znow trzeba bedzie za szmate chwycic, bo poprawia ozorem moje jeszcze czyste szyby!

Posted

dbsst napisał(a):
mi zagrałaś bo ja jestem unieruchomiona a tak marze o spacerku :placz:

biedna debe pocieszyc cie? ja z Tigra tez na dlugie spacerki nie chodze bo jest cala brudna potem (zreszta caly czas jest brudna jej brzuszeknie jest rozowy tylko czarny :lol: ) poza tym u nas slabo se sponkiem :-(

Posted

evaxon napisał(a):
ja z Tigra tez na dlugie spacerki nie chodze bo jest cala brudna potem (zreszta caly czas jest brudna jej brzuszeknie jest rozowy tylko czarny :lol: ) poza tym u nas slabo se sponkiem :-(

a ja byłam na długim spacerku z moim futrzakiem.:p Zero słoneczka,niebo zakryte chmurami .Tuffi po przyjsciu wylądował w wannie , przypominał zamoklego szczurka...:evil_lol: ale obydwoje jesteśmy zadowoleni.:p

Posted

Alka napisał(a):
a ja byłam na długim spacerku z moim futrzakiem.:p Zero słoneczka,niebo zakryte chmurami .Tuffi po przyjsciu wylądował w wannie , przypominał zamoklego szczurka...:evil_lol: ale obydwoje jesteśmy zadowoleni.:p

biedny Tuffi hehe... moj brudas to jakmu zimno w dupsko to ciagnie do domu jak szalony :shake: a w wannie narazie ladowac zabardzo nie moze ... wkoncu to takie male ... hehe

Posted

evaxon napisał(a):
biedny Tuffi hehe... moj brudas to jakmu zimno w dupsko to ciagnie do domu jak szalony :shake: a w wannie narazie ladowac zabardzo nie moze ... wkoncu to takie male ... hehe

wiesz, wczoraj po południu nie bardzo chciał spacerować.Delikatnie omijał kałuże, byleby lapeczek nie pomoczyc.Dzisiaj nic mu nie przeszkadzało , bo na spacerek szła z nami sąsiadka i jej sunia.:evil_lol:

ale generalnie lubi każdą pogodę, byleby nie padał deszcz :evil_lol: