Maga100 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='dbsst']muła ja z dobrego serca jestem dobra - ale co TY ZŁY CHARAKTER możesz o tym wiedzieć :shake::diabloti: różnica między moim charaketerm a twoim polega na tym, że ty kochasz wszystkich, a mnie kochają wszyscy :diabloti: dlaczego ja znow tylko z toba gadam wszędzie :roll: Quote
dbsst Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='Maga100']różnica między moim charaketerm a twoim polega na tym, że ty kochasz wszystkich, a mnie kochają wszyscy :diabloti: dlaczego ja znow tylko z toba gadam wszędzie :roll: własnie dlatego że jestem tym wyjątkiem który kochasz TY :diabloti: Quote
zuzolandia Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jak ja byda wyposzczono to ty zaros pierwsza sie dowiesz:diabloti:[/FONT] no ja mysle ...:diabloti::diabloti: spróbowałabys komu inkszemu pedziec :mad: doberek :loveu: na temat PP to ja sie nie wypowiadam ..do dzisiaj walcze o odzyskanie kasy :mad::mad:.... Quote
apple Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='zuzolandia']no ja mysle ...:diabloti::diabloti: spróbowałabys komu inkszemu pedziec :mad: [FONT=Century Gothic]No jak bym mogła...no co ty....:roll: A kto mi lepsze towary załatwi niż ty:evil_lol::diabloti:[/FONT][FONT=Century Gothic] Beruś Alicjo:loveu: [/FONT] Quote
Tengusia Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]a kto da kooniu owsa :mad:[/FONT] [quote name='WeronikaM']masz http://x.garnek.pl/ga9110/28153c9d363642a2293674a3/owies.jpg widzisz i juz owies mamy :grins: ja uciekam spac .... jeszcze tylko dwa dni pracy i .... Quote
LAZY Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Nawet nie będe udawać, ze wszystko nadrobiłam, bo chyba mi Alu nie uwierzysz:oops: Ale odświeżyłam sobie Ozzulka...miodzio jak zwykle!:loveu: Quote
Alicja Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='WeronikaM']masz foty:mad: [FONT=Arial]dała fote i jeszcze krzyczy ...co za młodzież :p[/FONT] [quote name='halgre58']Cześć ... [FONT=Arial]cześć[/FONT] :hand: [quote name='deer_1987']Czesc!!! Lalo rano a teraz jakby sie przejasnia i tak jade za godzine albo i dwie to bede wiedziec bardziej czy warto bo jak ciemne chmury to nie wyjdzie nic.. [FONT=Arial]u nas zimno było jakby gdzieś spadł śnieg :shake:[/FONT] [quote name='bonita']Heloł siiiis :multi: poskaczę se trochę:diabloti: [FONT=Arial] a co ty taka skoczna ;)[/FONT] [quote name='dbsst'] Witaj sis xero:diabloti: [FONT=Arial]witaj Xero :diabloti:[/FONT] [quote name='Maga100']różnica między moim charaketerm a twoim polega na tym, że ty kochasz wszystkich, a mnie kochają wszyscy :diabloti: dlaczego ja znow tylko z toba gadam wszędzie :roll: [FONT=Arial]oooo to dialog :p[/FONT] [quote name='zuzolandia']no ja mysle ...:diabloti: spróbowałabys komu inkszemu pedziec :mad: doberek :loveu: na temat PP to ja sie nie wypowiadam ..do dzisiaj walcze o odzyskanie kasy :mad:.... [FONT=Arial]dalej ta kasa na Tare ??[/FONT] [FONT=Arial]oj to już i tak PP to złoto w porównaniu z inPostem :angryy:...mam przesyłke se odebrać gdzieś w Rybcu na zadupiu ....już zrobiłam zadyme u baby z allegro bo kazałam PP a ona sama se wysłała jak jej pasiło :angryy:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No jak bym mogła...no co ty....:roll: A kto mi lepsze towary załatwi niż ty:evil_lol::diabloti:[/FONT][FONT=Century Gothic] Beruś Alicjo:loveu: [/FONT] [FONT=Arial]beruś Dżapuszko :loveu:[/FONT] [quote name='Tengusia']widzisz i juz owies mamy :grins: ja uciekam spac .... jeszcze tylko dwa dni pracy i .... [FONT=Arial] tylko nie zaśpij :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='LAZY']Nawet nie będe udawać, ze wszystko nadrobiłam, bo chyba mi Alu nie uwierzysz:oops: Ale odświeżyłam sobie Ozzulka...miodzio jak zwykle!:loveu: [FONT=Arial]grzeczna dziewczynka :calus: [/FONT] Quote
Hanna R. Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/352966/00000019.JPG To zawsze jest wzruszające ... Quote
Alicja Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [FONT=Arial]:pTo ja i Grosinka Moja Najslodsza :loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='Hanna R.']http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/352966/00000019.JPG To zawsze jest wzruszające ... [FONT=Arial]:loveu:.......................[/FONT] Quote
Alicja Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [FONT=Arial]i jeszcze kilka.....[/FONT] Quote
WeronikaM Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200901/80851/352966/00000067.JPG :loveu: widać uśmieszek :razz: [SIZE="1"](ja mam dwie takie półtoraroczne w domu) Quote
Vectra Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 teraz , to powinnam zacząć do Ciebie mówić babciu :diabloti: Quote
jonQuilla Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [FONT=Georgia]no widzę że wygodne z Ciebie posłanko do spania :cool3:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 [quote name='WeronikaM']http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200901/80851/352966/00000067.JPG :loveu: widać uśmieszek :razz: (ja mam dwie takie półtoraroczne w domu) [FONT=Arial]no do półtora roczku to sobie jeszcze Grosia poczeka ...dziś kończy 2 tygodnie dopiero :loveu: [/FONT] [quote name='dbsst']cześć sis xero [FONT=Arial]cześć Mła najpiękniejsza Sis Xero :grins:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 [quote name='Vectra']teraz , to powinnam zacząć do Ciebie mówić babciu :diabloti: [FONT=Arial]a jakoś Ciocia bardziej Mi pasi :grins:[/FONT] [quote name='deer_1987']A Ozzy kiedy sie pojawi? [FONT=Arial]są fotaski , tylko mus wrzucić do albumu ;)[/FONT] [FONT=Arial] Jeszcze troszkę to i Ozzulek będzie miał foteczki z Grosią jak Grosia do Nas przyjedzie :multi::loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]no widzę że wygodne z Ciebie posłanko do spania :cool3:[/FONT] [FONT=Arial]nio :grins: i tak ma być :evil_lol:...ale Grosia wie , ze z Ciocią Alicją będzie jej dobrze :multi:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]nio :grins: i tak ma być :evil_lol:...ale Grosia wie , ze z Ciocią Alicją będzie jej dobrze :multi:[/FONT] [FONT=Georgia]zna się na ludziach dziewczyna :cool3:[/FONT] Quote
Rinuś Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Ala zmykaj z psem na spacer robić zdjęcia :diabloti: Quote
Alicja Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]zna się na ludziach dziewczyna :cool3:[/FONT] [FONT=Arial] no ba :diabloti:[/FONT] [quote name='Rinuś']Ala zmykaj z psem na spacer robić zdjęcia :diabloti: [FONT=Arial]zimno :diabloti:[/FONT] Quote
malawaszka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 byłam, obejrzałam drugi raz fotki Grosi i tam samo jestem zachwycona :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 [quote name='malawaszka']byłam, obejrzałam drugi raz fotki Grosi i tam samo jestem zachwycona :loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]a na żywo ... to dopiero :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts