ice_t Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='Alicja'];)............................... zobaczcie jak popisał się nasz pan prezydent :cool1: ile zarabiamy Nie wiem gdzie ten gośc żyje bo na pewno nie w polskich realiach. może to jakis kosmita Quote
Iv_ Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Cześć Alutka :multi: :loveu: a Ty pewnie w pracy :crazyeye: ale u mnie wieje wiatr brrrrrrrrrrrrr :roll: Quote
Asiaczek Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='Alicja'];)............................... zobaczcie jak popisał się nasz pan prezydent :cool1: ile zarabiamy On jest nie z tej bajki, co my...chyba rzeczywiście kosmita... Pzdr. Quote
Alicja Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [quote name='agbar']Dzien dobry bardzo:multi: :multi::multi:bry...jeszcze żyję :roll::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [quote name='Iv_']Cześć Alutka :multi: :loveu: a Ty pewnie w pracy :crazyeye: ale u mnie wieje wiatr brrrrrrrrrrrrr :roll: a ja jak wyszłam o 5.50 tak teraz wrócilam :cool1: Cześć Iv :multi::loveu: Gwiazdorko ;) Quote
Alicja Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [quote name='Asiaczek']On jest nie z tej bajki, co my...chyba rzeczywiście kosmita... Pzdr. no ...pomijając wyglad to rozumowanie ma z kosmosu :razz::razz: Quote
emdziolek Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Pfiiii i on sie uważa za prezydenta.. nie wie nawet ile przecietny, pracujący człowiek zarabia... To że on dostaje kokosy za siedzenie i pierdzenei w stołek nie znaczy ze cała polska tak ma...:roll: 3,2 tys zł...... żeby tyle każdy zarabiał to nie było by głodu, bezdomnych ludzi itd..... Witaj niezastąpiona Alu:loveu: Quote
bonsai_88 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 No dobra... skoro pan prezydent taki zabawny to ja chcę, żeby dał nam 3.200 zł miesięcznie na przeżycie :diabloti: Quote
Poświata Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Alicja']Poświatko , jak robótka Robótki już wstawione na bazarku, wpadnij Alu zobaczyć :cool3:. U mnie właśnie zaczął prószyć śnieg :roll:. I na przekór pogodzie życzę miłego dnia !!! Quote
Selket Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Dzień dobru Alu :loveu: U nas wczoraj nasypało śniegu po kolana :roll: A dzisiaj jest chlapa :roll: Mam nadzieję, że w sobotę już będzie ładnie, wszak jest Pierwszy Dzień Wiosny :loveu: Buziaki i udanego dnia ;) Quote
Iv_ Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Cześć Alu :loveu::multi: Co Ty dzisiaj zaspałaś, że Cię tu nie ma :crazyeye: oj titi popraw się :mad::diabloti: u mnie ciągle pada śnieg brrrrrrrrrrr :roll: :roll: :roll: Quote
Alicja Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='emdziolek']Pfiiii i on sie uważa za prezydenta.. nie wie nawet ile przecietny, pracujący człowiek zarabia... To że on dostaje kokosy za siedzenie i pierdzenei w stołek nie znaczy ze cała polska tak ma...:roll: 3,2 tys zł...... żeby tyle każdy zarabiał to nie było by głodu, bezdomnych ludzi itd..... Witaj niezastąpiona Alu:loveu: ano tak to jest , że pkt widzenia zależy od miejsca siedzenia :angryy: Witaj Emi :loveu: Quote
Alicja Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='bonsai_88']No dobra... skoro pan prezydent taki zabawny to ja chcę, żeby dał nam 3.200 zł miesięcznie na przeżycie :diabloti: też bym sobie życzyła :oops: Quote
Alicja Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='apple']To ja...przyszłam na przeszpiegi:evil_lol: oooooszpiegowczyni z Krainy Deszczowców :diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='Poświata']Robótki już wstawione na bazarku, wpadnij Alu zobaczyć :cool3:. U mnie właśnie zaczął prószyć śnieg :roll:. I na przekór pogodzie życzę miłego dnia !!! byłam , naprawdę śliczna robota :cool2: U nas dziś na przemian zima i wiosna :mad: a dzionek mam od 6 totalnie zaganiany :cool1: Quote
Alicja Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='Iv_']Cześć Alu :loveu::multi: Co Ty dzisiaj zaspałaś, że Cię tu nie ma :crazyeye: oj titi popraw się :mad::diabloti: u mnie ciągle pada śnieg brrrrrrrrrrr :roll: :roll: :roll: A nie :p nie zaspałam .... dziś już o 5:58 otwierałam przedszkole , potem jechałam do ortopedy teraz obiad i na 15 rehabilitacja i jutro znów na 6 , zaraz padne na twarz :p Quote
Alicja Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='Selket']Dzień dobru Alu :loveu: U nas wczoraj nasypało śniegu po kolana :roll: A dzisiaj jest chlapa :roll: Mam nadzieję, że w sobotę już będzie ładnie, wszak jest Pierwszy Dzień Wiosny :loveu: Buziaki i udanego dnia ;) buziaki śnieżne i nadal sypie :placz::placz: Quote
Iv_ Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Alicja'] oooooszpiegowczyni z Krainy Deszczowców :diabloti::evil_lol: raczej szpiegowczyni z ..................kurnika :cool1::evil_lol::diabloti: Quote
emdziolek Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Alicja']ano tak to jest , że pkt widzenia zależy od miejsca siedzenia :angryy: Witaj Emi :loveu: Szczególnie jak sie siedzi na wysokim stołku to problemy innych wydają sie takie małe:angryy: A no witaj witaj popołudniowo :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='Iv_']raczej szpiegowczyni z ..................kurnika :cool1::evil_lol::diabloti: ha ha ..... kokoszka :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='agnethka']allloooo...Alu :razz: nas zasypało PO PAS :placz: buuuuuuu...u nas na szczęście stopniało :razz::razz:ale zimno jak jasny pieron :diabloti: Quote
apple Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Alicja'] oooooszpiegowczyni z Krainy Deszczowców :diabloti::evil_lol: raczej szpiegowczyni z ..................kurnika :cool1::evil_lol::diabloti:ha ha ..... kokoszka :evil_lol::evil_lol:Nooo sooooo......:oops: witam sie gorąco w ten lodowaty dzień:loveu: Quote
Recommended Posts