Alicja Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 ice_t napisał(a):wszystkiego najlepszego dla Wszystkich Kobitek z okazji dnia kobiet:Rose::Rose::Rose::Rose: Iza :calus: podziękował :loveu: A ja dla Was wszystkich ...od Pana C. życzonka najlepsiejszego a od Mnie :p i jak najszybciej takich kwiatuszków Quote
Bullila.nl Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Dzien dobry Allutka:hand: piekne widoczki;) Quote
Asiaczek Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Hohoho, a gdzie to taka imprezka się odbywa...? http://www.poradniamm.home.pl/forum/4_forum/image028.jpg Pzdr. Quote
Alicja Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Asiaczek napisał(a):Hohoho, a gdzie to taka imprezka się odbywa...? http://www.poradniamm.home.pl/forum/4_forum/image028.jpg Pzdr. ciiii komuś stół podkradłam :evil_lol::evil_lol: Bullila.nl napisał(a):Dzien dobry Allutka:hand: piekne widoczki;) ;) jedyne w swoim rodzaju Quote
Kiłi Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Alicja napisał(a): no taaa w necie pokazują że jutro ma być śnieg :angryy: Uu źle... nie lubię śniegu:angryy: Halo:multi: Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet:Rose::iloveyou: Quote
Asiaczek Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Alicja napisał(a):ciiii komuś stół podkradłam :evil_lol::evil_lol: Kradziony czy nie - ale apetyczny Pzdr. Quote
Alicja Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 furciaczek napisał(a):Tak se zagladam:loveu: :loveu::loveu: a se pozaglądaj ;) Kiłi napisał(a):Uu źle... nie lubię śniegu:angryy: Halo:multi: Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet:Rose::iloveyou: :loveu::loveu:wzajemniście ;) Asiaczek napisał(a):Kradziony czy nie - ale apetyczny Pzdr. ... uffff , oby tylko się ktoś nie dopatrzył że to jego :evil_lol: Quote
Tengusia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 pifka niet :niewiem: zostaly dwa zle psy miziajace sie pod kouderka TZta ... i tak oto mija ten dzien hihi :shiny: zdrowko kobietki pustym kufelkiem :beerchug: Quote
Bartiśkowa_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/219575/00000028.JPG ładny sopelek :loveu: Quote
Alicja Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Tengusia napisał(a):pifka niet :niewiem: zostaly dwa zle psy miziajace sie pod kouderka TZta ... i tak oto mija ten dzien hihi :shiny: zdrowko kobietki pustym kufelkiem :beerchug: piffko tysz było ...na ukojenie nerw :diabloti: ze jutro poniedziałek i do pracy cza popylać :placz::placz::placz: no to zdrówko :beerchug: Quote
Vectra Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 ee eten astman to jakiś oszukany , powinien zjeść tego blabladora razem z kijem :diabloti: bo to asocjalne psy som , czytałam , pisał specjalista :evulbat: Quote
anetta Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Goldenek ma na imię CZWARTEK Fantastycznie :lol::lol::lol::lol: Quote
Alicja Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 anitaaa i bartis napisał(a):http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/219575/00000028.JPG ładny sopelek :loveu: dzięx;) Matusz napisał(a):Aliszja, wsio naj w dniu Waszego święta ;) :calus: dzięki Vectra napisał(a):ee eten astman to jakiś oszukany , powinien zjeść tego blabladora razem z kijem :diabloti: bo to asocjalne psy som , czytałam , pisał specjalista :evulbat: :placz::placz::placz:czułam , że to podróba :diabloti::evil_lol: anetta napisał(a):Fantastycznie :lol::lol::lol::lol: on też jest fastastyczny :loveu: No to :hand: popylam do roboty :diabloti: Quote
Alicja Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 POMOCY Wejdź i pomóż: POMOCY!! Szkielet psa *KORA* - mix. BOKSERA błaga o pomoc W OPŁACENIU HOTELU! Bazarki: CIUSZKI DLA NIEMOWLĄT - na opłacenie hotelu dla gasnącej Kory (do 30.04.) Cudne PLUSZAKI, podarowane przez 4-letniego KUBUSIA, dla gasnącej KORY!! (do 30.04.) Quote
Tengusia Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 widze ze juz pobieglas do pracy ja tez zaraz idem :mdleje: Quote
jonQuilla Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 cześć mamuniu :multi::multi::loveu: widziałam że Ozzy coś się zamaskował przed nami :) http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/236300/00000047.JPG zaraz mnie cholera weźmie...dogo mi tak zamula że to aż nie do pomyślenia :angryy::angryy: Quote
SZPiLKA23 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 2 kaFy jedna dla Ali, druga : kto pierwszy ten lepszy Quote
Iv_ Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):2 kaFy jedna dla Ali, druga : kto pierwszy ten lepszy :cool3: no to chyba ja się załapałam :multi: wygląda bardzo smakowicie :loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Vectra napisał(a):ee eten astman to jakiś oszukany , powinien zjeść tego blabladora razem z kijem :diabloti: bo to asocjalne psy som , czytałam , pisał specjalista :evulbat: wczoraj wieczorem spotkałam na spacerze Pana szkoleniowca psiego z 9 tygodniowym blabladorem, ktory kupił blabladora dla dzieci bo to rodzinny pies i ma to w genach i jeszcze skarcił Raaje (było fe-fe:D) bo rzucała sie w zabawie z paszczęką do jego biszkopcika, a jeszcze stwierdził ze jako wolontariuszki powinnysmy szkolic psy w schronisku... (jakby nie znał polskich realiow) Quote
Alicja Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Tengusia napisał(a):widze ze juz pobieglas do pracy ja tez zaraz idem :mdleje: pobiegłam i wrócilam ;) jonQuilla napisał(a):cześć mamuniu :multi::multi::loveu: widziałam że Ozzy coś się zamaskował przed nami :) http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/236300/00000047.JPG bo Ozzy to MISZCZ kamuflażu :evil_lol: zaraz mnie cholera weźmie...dogo mi tak zamula że to aż nie do pomyślenia :angryy::angryy: muli od wczoraj :cool1: a na dodatek wczoraj 4 razy zerwało mi neta :diabloti: Witaj Córcia :multi::loveu: SZPiLKA23 napisał(a):wczoraj wieczorem spotkałam na spacerze Pana szkoleniowca psiego z 9 tygodniowym blabladorem, ktory kupił blabladora dla dzieci bo to rodzinny pies i ma to w genach i jeszcze skarcił Raaje (było fe-fe:D) bo rzucała sie w zabawie z paszczęką do jego biszkopcika, a jeszcze stwierdził ze jako wolontariuszki powinnysmy szkolic psy w schronisku... (jakby nie znał polskich realiow) taaaaaa bo to panowie szkoleniowcy są jak z koziej doopy trąba :diabloti::diabloti: ciekawe czy nie mogliby za friko poszkolić psiaków w schronach ...wiem , ze są tacy i chwała im za to ...ale większość woli na innych psy wieszać a sami palcem nie ruszą Quote
Alicja Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):2 kaFy jedna dla Ali, druga : kto pierwszy ten lepszy mniammmmmmmmmmmmmmmm Iv_ napisał(a)::cool3: no to chyba ja się załapałam :multi: wygląda bardzo smakowicie :loveu: jednym słowem mamy farta ;) Quote
SZPiLKA23 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 taaaaaa bo to panowie szkoleniowcy są jak z koziej doopy trąba :diabloti::diabloti: ciekawe czy nie mogliby za friko poszkolić psiaków w schronach ...wiem , ze są tacy i chwała im za to ...ale większość woli na innych psy wieszać a sami palcem nie ruszą no wiesz Pan szkoleniowiec powiedział ze w Orzechowcach sa tragiczne warunki a w szkoleniu moze nam pomoc osrodek szkolenia psow ratowniczych z Rzeszowa- za darmo :shock: a jeszcze jak powiedziałam ze szkole Raaje klikerem to zrobił wielkie oczy bo chyba lepiej kolczatka przeciez.... na spacerach spotykamy Pania z mixem spaniela, swietny psiak szkola go u "Pana szkoleniowca" a efekt jest taki ze jak pies widzi brame parku (w ktorym odbywa sie szkolenie) to mało sie o własny ogon nie zabije tak ucieka - to sie nazywa szkolenie Quote
jbk Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Przyszłam powiedzieć, że TOTALNIE nie mam czasu :( :calus: Quote
Recommended Posts