KaRa_ Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Jejku jaka maske czarna mial Ozzy jak byl malutki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 KaRa_TC napisał(a):Jejku jaka maske czarna mial Ozzy jak byl malutki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::oops: a wiesz ze musiałam zajrzeć na fotki żeby to sprawdzić :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::oops: a wiesz ze musiałam zajrzeć na fotki żeby to sprawdzić :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To Ty nie pamiętasz jak wyglądalo Twoje dziecie, gdy było małe? :angryy: :shake: ;) Quote
Alicja Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):To Ty nie pamiętasz jak wyglądalo Twoje dziecie, gdy było małe? :angryy: :shake: ;)a wiesz ze nie :lol: :lol: :lol: kurcze to było 14 miesięcy temu jak go przywiozłam :crazyeye: Quote
KaRa_ Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::oops: a wiesz ze musiałam zajrzeć na fotki żeby to sprawdzić :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie ladnie,nie ladnie:lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 KaRa_TC napisał(a):Nie ladnie,nie ladnie:lol: :lol: :lol::evil_lol: ale fotki ładne ;) :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):a wiesz ze nie :lol: :lol: :lol: kurcze to było 14 miesięcy temu jak go przywiozłam :crazyeye: No dobra, te 14 miesięcy Cię tlumaczy :lol: ... Quote
KaRa_ Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol: ale fotki ładne ;) :evil_lol: :evil_lol: To prawda, chociaz nie bo sklamnie mowiac tylko ładne bo one są bardzo ładne a szczególnie model na nich:razz: Quote
PIKA Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::modla: PIKA nie bij :placz: czyżbyś nie zauwazyła , że tam stoi moja pusta filiżanka już opróżniona , a ta jest Ozzulcowa:evil_lol: Po drugiej stronie stołu stoi :mad: Quote
Alicja Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 PIKA napisał(a):Po drugiej stronie stołu stoi :mad::cool3: no co ty to ja już po drugiej stronie nie mogę usiąść :crazyeye: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 [quote name='Agga'] Ozzulec a ty gdzie włazisz?na ksasałko ciociu Aggo :p Quote
Magda Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):na ksasałko ciociu Aggo :p Pies glodny (miska z tylu stoi pusta) Oj nieladnie, nieladnie:mad: Quote
PIKA Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3: no co ty to ja już po drugiej stronie nie mogę usiąść :crazyeye: :evil_lol: No ty możesz, ale jeszcze postaw zastawe Ozulcowi :mad: Quote
Pysia Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='Agga'] Ozzulec a ty gdzie włazisz? Czyzby ktoś był równie szczęśliwy jak ja i musiał chowaćpapusianie ?? :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 Pysia napisał(a):Czyzby ktoś był równie szczęśliwy jak ja i musiał chowaćpapusianie ?? :evil_lol::evil_lol: Ozzy raczej nie zbiera ze stołu ale to sa jego naj ulubieńsze ciasteczka , ale za to jak coś stoi do zarcia to potrafi nawet przez godzinę płakać patrzac na to miejsce i nie przyjść wołany :angryy: Quote
Alicja Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 Magda_Miki napisał(a):Pies glodny (miska z tylu stoi pusta) Oj nieladnie, nieladnie:mad::evil_lol: w misce jest woda , a drugiej nie widać :evil_lol: Quote
Magda Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol: w misce jest woda , a drugiej nie widać :evil_lol: Tylko winny sie tlumaczy:eviltong: Ja i tak wiem swoje. Miki to nawet do krzesla nie dosiaga, aby na nie wskoczyc...... Quote
agabass Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Pysia napisał(a):Czyzby ktoś był równie szczęśliwy jak ja i musiał chowaćpapusianie ?? :evil_lol: Ozzy pies stołowopokojowy do szamki gotowy hahaha Quote
Alicja Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 agabass napisał(a):Ozzy pies stołowopokojowy do szamki gotowy hahahano tak Agabass znowu wierszem gada :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol: Ozzy raczej nie zbiera ze stołu ale to sa jego naj ulubieńsze ciasteczka , ale za to jak coś stoi do zarcia to potrafi nawet przez godzinę płakać patrzac na to miejsce i nie przyjść wołany :angryy: Jak to nie zabiera !!:diabloti: mA ZABIERAĆ :diabloti: Moje kradną Zmory jak licho :mad: I to jak zgodnie....:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 Pysia napisał(a):Jak to nie zabiera !!:diabloti: mA ZABIERAĆ :diabloti: Moje kradną Zmory jak licho :mad: I to jak zgodnie....:evil_lol:czuję , że jakby były 2 to pewno mielibysmy dietkę :evil_lol: Quote
Alka Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Alicja, słoneczko pięknie nam się pokazało, może jakaś sesyjka w plenerku?;) Quote
sylwiaskalska Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Alicjo kiedy Ozzy się dokładnie urodził zrobie mu nalepkę urodzinową :) Quote
Alicja Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Alicjo kiedy Ozzy się dokładnie urodził zrobie mu nalepkę urodzinową :)Ozzy urodził się 19 sierpnia 2004roku .A co to za nalepka :cool1: Quote
Recommended Posts