Alicja Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 sota36 napisał(a):Ala - nie zapomnij, ze my przyjedziemy ze sluzbami porzadkowymi (policja) - hihihi... my ja te terrorysty.....kurcze już bojam , Wy to jak Al Kaida ;-) Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 Gabryjella napisał(a):Alu a czy może Ty lepiej spisz testament:question: ;-)no nie wiem :puppydog: , a co ci zapisać jakby cóś :lookarou: Quote
sota36 Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 - po nasych wizytach ludziska mowia - nie wiem czemu - "Jakie ladne MIALEM mieszkanie...." - i zeby nie bylo , ze nie ostrzgalam!!!!! Mam swiadkow!!!!! Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 sota36 napisał(a):- po nasych wizytach ludziska mowia - nie wiem czemu - "Jakie ladne MIALEM mieszkanie...." - i zeby nie bylo , ze nie ostrzgalam!!!!! Mam swiadkow!!!!!masz mieć Pogotowie Gazowe - załatwione , Energetyczne - toże , Straż Pożarna w pogotowiu , Ambulans na telefon ;-) .Wszystko gra .:lol: Quote
aga1215 Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Gosiek napisał(a):a bo ja wiem? Na oko zawsze robię :) Na ten wiekszy słoiczek Gerbera daję 1 jajo, pół szklanki płatków owsianych czy jeczniemmych, ząbek czosnku i mąki ile trzeba... rozwałkowuję na około pół centymetra i potem wycinam ciacha. Piekę w 200oC około 15-20 minutek i już :eggface: z czym ten Gerber? A proszek do pieczenia? Quote
sota36 Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 oj Ala - Ty sie DOBRZE ZASTANOW, zak kochasz swoj domek, to nas nie zapraxaj! Ja to zrozumie.... Quote
Gosiek Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 aga1215 napisał(a):z czym ten Gerber? A proszek do pieczenia?Proszek do pieczenia dla psów ? :-o Nigdy nie daję proszku do pieczenia do psich ciastek 8-) A Gerberek poprzedni był "warzywka z indykiem" a teraz kupilam "warzywka z jagnięciną" Quote
sota36 Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 ate znow o proszku do pieczenia - kobiety - Wy sie a ALa zegnajcie!!!!!!! A nie tam takie prozaiczne rzeczy - my jutro nadchodzimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az strach sie bac!!!!!! Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 sota36 napisał(a):ate znow o proszku do pieczenia - kobiety - Wy sie a ALa zegnajcie!!!!!!! A nie tam takie prozaiczne rzeczy - my jutro nadchodzimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az strach sie bac!!!!!!My som odważne człowieki :evilbat: Quote
Gosiek Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 sota36 napisał(a):ate znow o proszku do pieczenia - kobiety - Wy sie a ALa zegnajcie!!!!!!! A nie tam takie prozaiczne rzeczy - my jutro nadchodzimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az strach sie bac!!!!!! e tam - co taki śliczny mały briardzik może złego zmalować:question: Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 Gosiek napisał(a):e tam - co taki śliczny mały briardzik może złego zmalować:question::grins: oj Gosiu to jest egzemplarz , jedyny w swoim rodzaju ;-) tak jak jego pani:evil_lol: Quote
Koma Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 no żebym musiała tyle stron cofać żeby jakies zdjątka Ozziego zobaczyć :nono: śliczny :iloveyou: czy jemu nie za dobrze w tej pościeli? :lookarou: co zajrzę to on tylko w łóżku i w łóżku :lol: Quote
anetta Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Hahahah Ala, to Ci sie sajgon w domu szykuje widze! Prosze o uwiecznienie tego sajgonu na fotach :cool1: Juz widze jak Gutek wpada oknem :lol: do chalupy a za nim jego pani buhahahaah :roflt: Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 anetta napisał(a):Hahahah Ala, to Ci sie sajgon w domu szykuje widze! Prosze o uwiecznienie tego sajgonu na fotach :cool1: Juz widze jak Gutek wpada oknem :lol: do chalupy a za nim jego pani buhahahaah :roflt:Aneta z wpadaniem może być kłopot ale wypaśc to mogą przez balkon z 4 piętra:eviltong: / kurcze dziś już 4 emotki widze :nerwy: / Quote
mmbbaj Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Alu, widzę, że będziesz miała jutro wesolutko!:biggrina: Ja też upominam się o zdjęcia z imprezki:smhair2: Czy piesie się znają, czy będą chciały się zjeść?:grins: ;) Ja też upiekę ciasteczka Gosi dla Bajanka :grin: , no Ty to chyba jeśli jeszcze będziesz miała gdzie...;) Quote
dbsst Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] mooooooooooja Alusia :laugh2_2: Quote
PiotrekJ Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Ozzy bidaku, co ta Pańcia Ci zrobiła :icon_roc: :wink: ... Quote
Agga Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Ależ on piękny w tym łóżeczku. No widzę, że pańcia miała towarzysza do kielicha:laugh2_2: Ozzy ale ci pańcia eleganckie ubranko kupiła...Oj ty przystojniaku:laugh2_2: Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 Gabryjella napisał(a):Alu, chyba nie powiesz, że to jest made in home?tak , właśnie przed chwilką TZ skończył szyć :talker: Quote
Gosiek Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 No proszę jakie piękne ubranko Ozzuleczek dostał - zdolny ten Twój TZ Alicjo -naprawdę zdolny - takie śliczne ubranko uszył :thumbs: Małgosiu - mówisz że Bajankowi ciacha upieczesz? To może zrób z podwójnej porcji ;) szybko znikaja a Bajanem ma ekhm większy pysio niz mój Axel więc i większy apetycik na ciacha :wink: Quote
mmbbaj Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']OZZY DRESIK :laugh2_2: Alu,jestem absolutnie pod wrażeniem:o:eek::eek::eek::ylsuper:ubranko piękne! Dla męża wielkie :klacz::klacz::klacz::thumbs: inna sprawa, że ja w Warszawie nie widziałam ani jednego asta w ubranku...:shake: :wink: Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 [quote name='Gabryjella']No to pogratulować. Ale czy mu po plecykach zawiewac nie będzie? Widziałaś Korkowe moroOzzy się denerwuje jak mu za bardzo na poope zachodzi;-) Quote
Recommended Posts