Alicja Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='evaxon']a w kim sie zakoffał???:razz: on wiecznie się w kimś buja ...:razz: [quote name='Izabela124.']Alus jak ty djaesz rade uchwycic tak ladniv ozzulka? U mnie to tylko dupsko Bobika da sie uchwycic:placz::placz: bo Ozzy raczej mało szaleje o po drugie jak chcę pozowaną fotę to mowię mu stój , czekaj , siad ....zależy o co mi chodzi ;) Quote
Izabela124. Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja'] bo Ozzy raczej mało szaleje o po drugie jak chcę pozowaną fotę to mowię mu stój , czekaj , siad ....zależy o co mi chodzi ;)Tez bym chciala miec spokojnvgo psa, wtedy chociaz moglabym na spacerkach pzowyzywac sin na paracie:evil_lol: Caluski dla pieknego modela:loveu: i dla Panci:loveu: Quote
clockwork Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Izabela124.']Alus jak ty djaesz rade uchwycic tak ladniv ozzulka? U mnie to tylko dupsko Bobika da sie uchwycic:placz::placz: a próbowałaś od strony pyska??? :roll::roll::cool1: przebrzydłe gaduły :mad: zadzwonił Adamo wjeb-mastero i zapomniałam co to ci miałach napisać :niewiem: aha wiem... po cholere przerywasz gadulca jakimiś fotami??? :razz::razz: Quote
Izabela124. Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork']a próbowałaś od strony pyska??? :roll::roll::cool1: Probowalam;) Ale on prawie zawsze tylkiem do mnie:roll: Quote
clockwork Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Izabela124.'] pzowyzywac sin na paracie:evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: w jakim dialekcie sie tam mówi u was na suwalszczyźnie??? :roll::roll: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork']a próbowałaś od strony pyska??? :roll::roll::cool1: o też dobry pomysł :evil_lol: przebrzydłe gaduły :mad: zadzwonił Adamo wjeb-mastero i zapomniałam co to ci miałach napisać :niewiem: a po cholere Ci przerywa :roll: toż to zakazane ;) aha wiem... po cholere przerywasz gadulca jakimiś fotami??? :razz::razz: o masz .....a kto wczoraj sam ....no ze mną :oops:1567 fot wstawił :razz::razz::razz: Quote
Izabela124. Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: w jakim dialekcie sie tam mówi u was na suwalszczyźnie??? :roll::roll::roflt::roflt::roflt: To sa moje literowki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='Izabela124.']Tez bym chciala miec spokojnvgo psa, wtedy chociaz moglabym na spacerkach pzowyzywac sin na paracie:evil_lol: Caluski dla pieknego modela:loveu: i dla Panci:loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dziękujemy z Ozzulkiem :loveu::loveu: [quote name='Izabela124.']:roflt::roflt::roflt: To sa moje literowki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: fajne literówki ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dziękujemy z Ozzulkiem :loveu::loveu: fajne literówki ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: Jak pisze szybko to mi takiv glupoty ychodza:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='Izabela124.']:loveu::loveu: Jak pisze szybko to mi takiv glupoty ychodza:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;) to nie dziw się ze Bobiś taki szybki ...jak ty też temperamentna jesteś :p Quote
Izabela124. Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja'];) to nie dziw się ze Bobiś taki szybki ...jak ty też temperamentna jesteś :p :evil_lol::evil_lol: Racja jaki pan taki pies Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='Izabela124.']:evil_lol::evil_lol: Racja jaki pan taki pies ;)...o masz ....to Ozzy nie mój pies :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Cześc Alu!:multi: Przyleciałam późną porą, zameldować że żyje, cały dzionek się uczyłam:roll: Buśka:loveu: Quote
jonQuilla Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja']to tylko wycinek :loveu:;)....całe to zdjęcie powiem nieskromnie jest śliczne :loveu::loveu: to czemu nie ma tu całego? :mad::mad: Mamunia !!! :) Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='emdziolek']Cześc Alu!:multi: Przyleciałam późną porą, zameldować że żyje, cały dzionek się uczyłam:roll: Buśka:loveu: buzior Emi :loveu::loveu: cieszkam że żyjesz ;):multi: [quote name='jonQuilla']to czemu nie ma tu całego? :mad::mad: Mamunia !!! :) :razz::razz:bo było ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale dla Ciebie raz jeszcze Quote
agaciaaa Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Dzieńdobrywieczór ;) :multi: Widziałam Ozzulka... za kratkami...? :lol: :evil_lol::evil_lol: http://images26.fotosik.pl/161/ec9c170b1fc7fc0b.jpg Quote
jonQuilla Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja'] :razz::razz:bo było ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale dla Ciebie raz jeszcze teraz mi wstyd, ale dupa jestem :oops::oops::oops: ale dziękuje że dla mnie poszło jeszcze raz ;) :loveu: Cześć Mamcia :) :loveu::multi: Quote
BeaC Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 hej Alu..............śpisz??? widziałam Ozzulka:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='agaciaaa']Dzieńdobrywieczór ;) Widziałam Ozzulka... za kratkami...? :lol: :evil_lol::evil_lol: http://images26.fotosik.pl/161/ec9c170b1fc7fc0b.jpg :hmmmm: dzień doberek:multi:..tobył Ozzy szuwarek [quote name='apple']Witaj Alu ....czekam z kaffką mniam kaffa ...witaj Dzapkowa [quote name='jonQuilla'] teraz mi wstyd, ale dupa jestem :oops::oops::oops: ale dziękuje że dla mnie poszło jeszcze raz ;) :loveu: Cześć Mamcia :) :loveu::multi: cześć Córcia :loveu:...nie stydaj ;) [quote name='BeaC']hej Alu..............śpisz??? widziałam Ozzulka:loveu::loveu::loveu: nie spałam ....ino miałam problema ze sprzetem przekazującym neta:diabloti: witanko:multi::multi: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja']mniam kaffa ...witaj Dzapkowa No masz wczoraj Klockowa a dzisiaj ta mi konfetti po okach sypie :roll: Quote
agbar Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 dzien dobry:grins:.....tako rzeklam:cool1: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='apple']No masz wczoraj Klockowa a dzisiaj ta mi konfetti po okach sypie :roll: a tam sypią ....cieszkają [quote name='agbar']dzien dobry:grins:.....tako rzeklam:cool1: coś se rzekła to Twoje :cool1:....dzień dobry :roll: Quote
bigos Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja'] Ale fajne emoty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: U Was się przebić ufff ufff! ile stron nagadane:crazyeye: Witanko Quote
clockwork Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 bereczek... dowidzenia ..... :mdleje: Quote
Recommended Posts