Alicja Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Betbet napisał(a):nareszcie jakoś do Ciebie trafiłam i pooglądałam przybytek:D az mnie oczy rozbolały od wpatrywania sie w zdjecia :razz: :razz: ...oj to aż tak źle :razz:.................:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tak wogóle to WITANKO SERDECZNE :multi:w Naszych skromnych progach ;) Quote
jonQuilla Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Mamcia :multi::multi::loveu: zgłaszam swoją obecność...odhacz mnie na liście ;) :evil_lol::evil_lol: rano czasu nie miałam na odwiedziny więc dopiero teraz wkraczam do akcji i muszę ciut poprzeglądać :) buźka :loveu: Quote
mia_mia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 heloł heloł:) co tam słychać u Ozzulca? Quote
agbar Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a):Mamcia znikła kajś :roll: cheba se pojszla.....ale zeby tak bez uprzedzenia:shake: Quote
Medorowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Alicja napisał(a):to masz tu magika ....ON Ci odczaruje Twoją :razz::razz:Myszkę :grins: Chyba cosik pomogło;):loveu: Quote
BeaC Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 cześć w starych kaloszkach przyszłam się polansowaś po wsi:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 siemanko niezłe wdzianko a ja myszka ni mom :roll: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 jonQuilla napisał(a):Mamcia :multi::loveu: zgłaszam swoją obecność...odhacz mnie na liście ;) :evil_lol: rano czasu nie miałam na odwiedziny więc dopiero teraz wkraczam do akcji i muszę ciut poprzeglądać :) buźka :loveu: obecność zaznaczona ;)...witaneczko :multi::loveu::multi: mia_mia napisał(a):heloł heloł:) co tam słychać u Ozzulca? Ozzulec miał dziś odwiedzinki cud miód malinka koleżanki:loveu: apple napisał(a):Mamcia znikła kajś :roll: Mamcia miała gości :loveu::loveu: agbar napisał(a):cheba se pojszla.....ale zeby tak bez uprzedzenia:shake: przecie uprzedzałam :razz: sota36 napisał(a):i co? jest ta moja sis u cie????? sota36 napisał(a):chyba jest bo jakso tu cicho.... była ale już pojechała:placz::placz: Medorowa napisał(a):Chyba cosik pomogło;):loveu: aaa to cieszkam :multi: BeaC napisał(a):cześć w starych kaloszkach przyszłam się polansowaś po wsi:diabloti::diabloti: wow ...pewnie zrobilas furore :razz: evaxon napisał(a):siemanko niezłe wdzianko a ja myszka ni mom :roll: a jo se kupiła :pmyszke ..nie wdzianko ;) sota36 napisał(a):dowej fota tego gyszyngu cudnego! :grins: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Martinee napisał(a):Witamy Witamy :) :multi:...ooo dawno Cię nie było ;) Quote
Martinee Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 no właśnie nie wiem czemu :(:( ale nadrabiam nadrabiam Quote
BeaC Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 sota36 napisał(a):dowej fota tego gyszyngu cudnego! plisssssssssssssss poprosze o przetłumaczenie :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Patka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 wszędzie Was znajdę pomyszkowałam ucałowałam i uciekam :) Quote
sota36 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 BeaC napisał(a):plisssssssssssssss poprosze o przetłumaczenie :diabloti::diabloti::diabloti: tlumaczenie " daj fotke tego cudownego prezenciku Quote
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 sota36 napisał(a):tlumaczenie " daj fotke tego cudownego prezencikuBuhahahahahaha....sotka roobisz za tłumaczke......:evil_lol: Och mamcia ja zapomłam na śmierć że ty gosci miałaś...........i jak udane spotkanko:razz: Dawa ty foty z tej klacharni:evil_lol: Quote
Jupi Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 http://images32.fotosik.pl/138/5b40ffe77082200e.jpg ale on jest byku:p http://images24.fotosik.pl/156/e576dc2c6718847f.jpg całus w tą różową mordkę:loveu: Quote
sota36 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a):Buhahahahahaha....sotka roobisz za tłumaczke......:evil_lol: Och mamcia ja zapomłam na śmierć że ty gosci miałaś...........i jak udane spotkanko:razz: Dawa ty foty z tej klacharni:evil_lol: no robie ... bokami tez:) Quote
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 sota36 napisał(a):no robie ... bokami tez:)Odpłatnie?:razz::diabloti: Quote
LAZY Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Alu wybacz, ale nie dałam rady nadrobić wszystkiego, ale za to buziaki wysyłam gorące! Quote
sota36 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 e tam platne - ja " caritas Polska" jezdem. ALA = FOTY!!!! "piekny" ten roz - moze Ala zauwazy???? Quote
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 sota36 napisał(a):e tam platne - ja " caritas Polska" jezdem. ALA = FOTY!!!! "piekny" ten roz - moze Ala zauwazy???? aaaaa to przepraszam , nie wiedziałam:oops: A ten róż taki piżdżący że Ala za pewne zauważy:diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts