Alicja Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Rinuś napisał(a):Witam witam i o zdrówko pytam :loveu: [FONT=Arial]witam :multi::loveu:.....głowa mi pęka :cool1:[/FONT] clockwork napisał(a):[FONT=Arial]przepraszam że tak wtrące...... poniedziałkowe klikanie pani Alicji z Panem Adamem, który on-line kierował Ale co zrobić żeby miała Ć.... którego nie miała:diabloti::diabloti::diabloti: [/FONT] (...) CLOCKWORK przy tym też chyba masz ptaszka w kwadraciku Alicja OZZULIŃSKA nie mam ptaszka Alicja OZZULIŃSKAa mam Alicja OZZULIŃSKA mam ptaszka Alicja OZZULIŃSKA active i ptaszek CLOCKWORKto też go odhacz (...) :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: [FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...no CO ....PTASZEK był bardzo MALUTKI ....:oops:....:roflt: :roflt: :roflt: ale za to mam Ć:multi::multi::multi::multi::multi::multi: [/FONT] Quote
agbar Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 czesc Alicjo z.............ptaszkiem:grins: Quote
clockwork Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 agbar napisał(a):czesc Alicjo z.............ptaszkiem:grins: [FONT=Arial]cześć Ago bez..... ogonka:grins: ide liczyć :scared: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 agbar napisał(a):czesc Alicjo z.............ptaszkiem:grins: :placz:[FONT=Arial]:placz::placz: już bez ptaszka :roll:...odhaczyłam :-( ale cześć :grins: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]cześć Ago bez..... ogonka:grins: ide liczyć :scared: [/FONT] [FONT=Arial] zaś tu jesteś .....:cool1:...miałaś liczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Magdo z Klockiem :grins: [/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
lolka75 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 witam sie w krainie ptaszkow i ogonkow........:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 lolka75 napisał(a):witam sie w krainie ptaszkow i ogonkow........:evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]witaj u NAS ..........w Krainie Ptaszków Ogonków i Klocków [/FONT] tygra napisał(a):cześć Alu :) [FONT=Arial]witanko Beatko [/FONT] Quote
apple Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]przepraszam że tak wtrące...... poniedziałkowe klikanie pani Alicji z Panem Adamem, który on-line kierował Ale co zrobić żeby miała Ć.... którego nie miała:diabloti::diabloti::diabloti: [/FONT] (...) CLOCKWORK przy tym też chyba masz ptaszka w kwadraciku Alicja OZZULIŃSKA nie mam ptaszka Alicja OZZULIŃSKAa mam Alicja OZZULIŃSKA mam ptaszka Alicja OZZULIŃSKA active i ptaszek CLOCKWORKto też go odhacz (...) :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: [FONT=Century Gothic]Buahahahahahaha:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Alu z ć nie wiedziałam ci ja że żeby mieć ć trzeba najpierw ścis..... wcisnąć ptaszka :eviltong:[/FONT] Quote
AlKil Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Witaj Ornitolożko!!! :evil_lol: Życzę zdrówka Panu C.:lol: Quote
Madzik93 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Ale to wszystko zależy od podłoza jakie mamy tam gdzie znajduje się kopalnia ....wstrząsy , tąpniecia mają miejsce bardzo często w okolicach Bytomia , Rudy Śląskiej ...[/FONT] No u mnie to kiedys tak tąpnęło ze prawie mi meble na łeb zleciały :-o Quote
ewelinabuck Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 hejos :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Buahahahahahaha:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Alu z ć nie wiedziałam ci ja że żeby mieć ć trzeba najpierw ścis..... wcisnąć ptaszka :eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]a widzisz ;)...jak mało wiedziałaś :siara: na dogo nauczysz się wszystkiego :grins:[/FONT] AlKil napisał(a):Witaj Ornitolożko!!! :evil_lol: taaaa ....tera to już jestem wykwalifikowana :evil_lol: Życzę zdrówka Panu C.:lol: [FONT=Arial] a mnie nie życzysz :razz:....przecie jak pan C. :roll:chory to mnie grozi choroba psychiczna :cool1:[/FONT] Madzik93 napisał(a):No u mnie to kiedys tak tąpnęło ze prawie mi meble na łeb zleciały :-o [FONT=Arial]znam ten ból miałam rodzinkę w Bytomiu ;)[/FONT] Medorowa napisał(a):Cześć ptaszynko:loveu::loveu: [FONT=Arial]cześć Madziu:loveu::loveu::loveu: o słowiczym trelu :siara: jutro czwartek ;) [/FONT] Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 ewelinabuck napisał(a):hejos :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :multi:[FONT=Arial]:multi:już po lekcjach ;)[/FONT] Quote
AlKil Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 och, sorry!!! Życzę Ci Alu zdrówka, przede wszystkim psychicznego...:loveu: Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 AlKil napisał(a):och, sorry!!! Życzę Ci Alu zdrówka, przede wszystkim psychicznego...:loveu: [FONT=Arial] :calus: dziękuję Ci Effuniu :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [FONT=Century Gothic]Alutka kawa u mnie stygnie :cool1:[/FONT] Quote
Matusz Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 hejoł babi popołudniowo :multi::loveu::multi: co tam słychować?? :diabloti::diabloti: Quote
ewelinabuck Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 juz dawno pol lekcjach:cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Alutka kawa u mnie stygnie :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]no byłam już :p...nawet u Dilerowej zjadłam ciasteczko :grins:[/FONT] Matusz napisał(a):hejoł babi popołudniowo :multi::loveu::multi: co tam słychować?? :diabloti::diabloti: [FONT=Arial]helołłłł :multi::loveu::multi:słychać wiatr za oknem :cool1:[/FONT] ewelinabuck napisał(a):juz dawno pol lekcjach:cool3::cool3::cool3::cool3: [FONT=Arial]uffff...to dopsz ;)[/FONT] Quote
apple Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]no byłam już :p...nawet u Dilerowej zjadłam ciasteczko :grins:[/FONT] [FONT=Century Gothic]o ty..... a to miało byc na deser..... teraz to nas Dilusiowa juz nie poczęstuje obiadkiem:placz:...... to taka łapówka miała być :roll:[/FONT] Quote
apple Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [FONT=Century Gothic]Ala chono do Żonkilowej - oblewamy!:razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]o ty..... a to miało byc na deser..... teraz to nas Dilusiowa juz nie poczęstuje obiadkiem:placz:...... to taka łapówka miała być :roll:[/FONT] [FONT=Arial]to daj tam jeszcze jeden kawałek :grins:[/FONT] apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Ala chono do Żonkilowej - oblewamy!:razz:[/FONT] [FONT=Arial]już lece..... [/FONT] Quote
Martinee Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 witamy witamy dawno nas nie było co słychać Quote
Recommended Posts