Vectra Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 działaaaaaaaaa aaaaaaaaaa w końcuuuuuuuuuu :diabloti: Quote
Matusz Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Witanko w końcu !! :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 ewelinabuck napisał(a):przetestowalam gumiaki sliskie sa to fakt ale nie przemakaja a oto wlasnie mi chodzilo:diabloti::diabloti::diabloti::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:mówiłam ze śliskie ...już jechalam na doopalonie na śniegu :evil_lol: Vectra napisał(a):działaaaaaaaaa aaaaaaaaaa w końcuuuuuuuuuu :diabloti: :multi::multi::multi::multi:działa...... Quote
Rinuś Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Doberek :evil_lol: od 11 próbowałam się dopchać na dogo :diabloti: Quote
Pandisia Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Hey , zdjęcia super szczególnie to w lesie , no i buda też niczego sobie :evil_lol: Jutro idziemy na pierwszy dłuższy spacer po dwóch miesiącach uwięzi na smyczy i obawiam się , że przejażdżkę doopalonem też zaliczę w lesie :mad: Pozdrawiamy Quote
Alicja Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Matusz napisał(a):Witanko w końcu !! :multi::multi::multi: witanko :multi::multi::multi:doczekaliśmy się :multi: Rinuś napisał(a):Doberek :evil_lol: od 11 próbowałam się dopchać na dogo :diabloti: ha ha :multi:doberek :multi:....liczyłaś ze Cie wpuszczą boś z Torunia ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pandisia napisał(a):Hey , zdjęcia super szczególnie to w lesie , no i buda też niczego sobie :evil_lol: Jutro idziemy na pierwszy dłuższy spacer po dwóch miesiącach uwięzi na smyczy i obawiam się , że przejażdżkę doopalonem też zaliczę w lesie :mad: Pozdrawiamy Heyka:multi: oby ślizg był na sniegu a nie na błotku ;) Quote
Pandisia Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Alicja napisał(a): Heyka:multi: oby ślizg był na sniegu a nie na błotku ;) Najwyżej przeparaduje przez osiedle z upie...... placami i nie tylko , a lasek mam 3 minuty od swojego bloku, to śmignę jak błyskawica :eviltong: Quote
teqquila Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Witaneczko kcialam tylko doniesc ze Baska Ozziemu ogona uciela hahaha a pisze to tutaj bo na gg siem nie odzywasz :evil_lol: Quote
clockwork Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Ala... dlaczego ty dziś ostatni post pisałaś o 16:30?? :hmmmm: zara do domu ide?? JOINT-killer... zabiłaś mnie fotkami Ozziego.. śliczne :loveu: Quote
Alicja Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 OZZULKOWE portreciki :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 też ze stabilizatorem obrazu i mega szybką migawką :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Pandisia napisał(a):Najwyżej przeparaduje przez osiedle z upie...... placami i nie tylko , a lasek mam 3 minuty od swojego bloku, to śmignę jak błyskawica :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a bo to raz tak się szło ;) teqquila napisał(a):Witaneczko kcialam tylko doniesc ze Baska Ozziemu ogona uciela hahaha a pisze to tutaj bo na gg siem nie odzywasz :evil_lol: ha ha ha ...już wiem że mam wyjątkowego ASTa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: clockwork napisał(a):Ala... dlaczego ty dziś ostatni post pisałaś o 16:30?? :hmmmm: zara do domu ide?? :roll::roll::roll:bo ....bo nie wiem dlaczemu .....:oops::oops::evil_lol: JOINT-killer... zabiłaś mnie fotkami Ozziego.. śliczne :loveu: prawda ze mam zdolna córcię :evil_lol: BASIU ....dla Ciebie ;) Quote
ewelinabuck Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Witankooooooooooooooooooooooo:multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 dorobiłaś w fotoszopie Ozziemu ogona?? :crazyeye::crazyeye: widać łączenie :eviltong::diabloti: Quote
Alicja Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 clockwork napisał(a):też ze stabilizatorem obrazu i mega szybką migawką :evil_lol::evil_lol: :razz::razz::razz:też .....śmigał mi jak szalony podczas focenia :roll:.............:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Matusz napisał(a):o Ozzulkowe portreciki :loveu::loveu: :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 ewelinabuck napisał(a):Witankooooooooooooooooooooooo:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:witanko :multi: clockwork napisał(a):dorobiłaś w fotoszopie Ozziemu ogona?? :crazyeye::crazyeye: widać łączenie :eviltong::diabloti: :oops::oops::oops::oops:...ciiiiiiii... wgrałam dziś fotoszopa z płytki z telefonisza i siem bawiałam :grins: ...i dla Basi dałam Ozzulka z ogoneckiem :loveu: Quote
teqquila Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 hyhy widac bo sa czarne te laczenia trza bylo zamalowac bialym kolorem :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 teqquila napisał(a):hyhy widac bo sa czarne te laczenia trza bylo zamalowac bialym kolorem :evil_lol::evil_lol: :placz::placz::placz:no i doopa......a tak się starałam i siem wydało ....... .........................:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Alicja napisał(a)::multi: ha ha :multi:doberek :multi:....liczyłaś ze Cie wpuszczą boś z Torunia ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Myślałam,że na karnet Rydzykowy wejdę :diabloti: Quote
teqquila Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 nie plakaj Baska nie zaowazy hahaha :) to tylko wtajemniczeni wiedza :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Rinuś napisał(a):Myślałam,że na karnet Rydzykowy wejdę :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:myślenie ma przyszłość .......fotki były ;) Quote
Alicja Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 teqquila napisał(a):nie plakaj Baska nie zaowazy hahaha :) to tylko wtajemniczeni wiedza :evil_lol: :razz::razz::razz:ufffffffffff ulzyło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:myślenie ma przyszłość .......fotki były ;) a no tak dobrze,że napisałaś :evil_lol: http://images32.fotosik.pl/61/cf971bbfebbcd57f.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts