Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla']Witam :multi::multi:
w ten piękny sobotni poranek :) aż miło mi się wstało z łóżka jak pomyślałam że dzisiaj będę się obijać :eviltong: :evil_lol::evil_lol:

Pozdrawiam mamuniu :loveu:
i ściskam mocno Ozzulca :loveu::loveu::loveu:

:multi::multi::multi:
witanko ....
u nas pogoda byłaby fajna ....tylko ten śnieg :hmmmm: kto go tu zapraszał :cool1:
mamunia też narazie się obija ....znaczy nie ...mamunia obija opuszki o klawisze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
dziękujemy za pozdrowionka i uściski :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:
witanko ....
u nas pogoda byłaby fajna ....tylko ten śnieg :hmmmm: kto go tu zapraszał :cool1:
mamunia też narazie się obija ....znaczy nie ...mamunia obija opuszki o klawisze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
dziękujemy za pozdrowionka i uściski :loveu:

ale głupi śnieg :roll:
tutaj zimno ale słońce tak świeci że nic w monitorze nie widzę...mogę troszkę zapakować i przesłać :) :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']ale głupi śnieg :roll:
tutaj zimno ale słońce tak świeci że nic w monitorze nie widzę...mogę troszkę zapakować i przesłać :) :evil_lol:

:hmmmm: śnieg czy słoneczko ....
śniegu nie scem :shake:...a słoneczko mam tylko na szczęście nie blindzi mi po oknach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

za chwilę muszę iść na zakupy i na mus bedę przeprawiać się nad torami po mostku .....jak szłam z Ozzym to bylo masakrycznie ślisko :angryy:a jemu sie to podoba i skacze na lodzie :cool1:...kiedyś wywinął fikoła:diabloti:....więc się ku uciesze innych przechodniów z nim juz dzis kłóciłam aby szedł jak na psa przystało ......madrego :roll:

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: śnieg czy słoneczko ....
śniegu nie scem :shake:...a słoneczko mam tylko na szczęście nie blindzi mi po oknach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

za chwilę muszę iść na zakupy i na mus bedę przeprawiać się nad torami po mostku .....jak szłam z Ozzym to bylo masakrycznie ślisko :angryy:a jemu sie to podoba i skacze na lodzie :cool1:...kiedyś wywinął fikoła:diabloti:....więc się ku uciesze innych przechodniów z nim juz dzis kłóciłam aby szedł jak na psa przystało ......madrego :roll:

sUoneczko chciałam Ci podesłać ale skoro masz to nie podeślę :)
Chwilowo u mnie zaszło za chmury i widzę co nieco :) :multi:

Mam nadzieję że Ozzy ładnie się zachowa i nie będzie skakał bo jeszcze Ty wywiniesz fikoła :evil_lol::evil_lol: :)

Udanego zakupowania :)

Posted

Witaj Alutka:multi::multi::multi::multi:
u nas też śnieg, zaliczyliśmy spacerk, porobiliśmy foty, a Imbirowi włączył się pier..dolczyk:cool3::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla']sUoneczko chciałam Ci podesłać ale skoro masz to nie podeślę :)
Chwilowo u mnie zaszło za chmury i widzę co nieco :) :multi:

Mam nadzieję że Ozzy ładnie się zachowa i nie będzie skakał bo jeszcze Ty wywiniesz fikoła :evil_lol::evil_lol: :)

Udanego zakupowania :)

na zakupki idę bez Ozzulka ;)

u nas też słonko za chmurkami zas :mad:

[quote name='Imbirka']Witaj Alutka:multi::multi::multi::multi:
u nas też śnieg, zaliczyliśmy spacerk, porobiliśmy foty, a Imbirowi włączył się pier..dolczyk:cool3::diabloti::diabloti::diabloti:

witanko :multi::multi::multi:

Ozzy ma tak jak sniegu jest więcej bo u nas malusko za to na lodzie dostał głupawki :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']

Ozzy ma tak jak sniegu jest więcej bo u nas malusko za to na lodzie dostał głupawki :diabloti:

lodu u nas brak:roll: temperatura plusowa niestety... i jak zacznie to się rozpuszczać to będzie dopiero bleeeee...

a ja idę z Bimbrem na zakupki, a co, niech się chłopak przejdzie:cool3::cool3::diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']zJebiana :cool1:

1. przez SMS
  2. na godej-godej
  3. u Effy
  4. TU
  5. ????? :hmmmm:

:hmmmm: aaaa bo ja doliczyłam u Clockworka .....ale tam mnie chyba nie witalaś ...zara sprawdzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: aaaa bo ja doliczyłam u Clockworka .....ale tam mnie chyba nie witalaś ...zara sprawdzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol:witałaś ....zbiorczo :grins:..to liczę to jako 5:evil_lol:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Dobry wieczór Alu :loveu:

Jak mija weekend? :)

witanko :multi::multi::multi:
dziś segreguję fotaski na fotosiku :grins:
a jutro jadę do Międzybrodzia ...ale chyba Bialskiego :hmmmm::evil_lol:

Posted

Żywieckie, czy tam Bialskie... jedno i to samo :evil_lol:

To bliziutko nas :loveu: Choć śniegu pewnie już tam po pas :evil_lol:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:nie strasz że tam tyle sniegu ....bo tam gdzie jedziemy to jak snieg to nie wyjedzie...buuuuuuuuuuu:roll:

Posted

Alicja napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:nie strasz że tam tyle sniegu ....bo tam gdzie jedziemy to jak snieg to nie wyjedzie...buuuuuuuuuuu:roll:

Tak bez straszenia chciałam Ci tylko powiedzieć, że u nas rano było pięknie i słonecznie, a potem sypało cały dzień :roll: Teraz śnieg trochę już stopniał, ale nadal jest biało dookoła. I zimno.

W Szczyrku podobno jest już śniegu po łydki, dlatego śmiałam przypuścić, że w Międzybrodziu może być tak samo :shake:

Posted

Tak bez straszenia chciałam Ci tylko powiedzieć, że u nas rano było pięknie i słonecznie, a potem sypało cały dzień :roll: Teraz śnieg trochę już stopniał, ale nadal jest biało dookoła. I zimno.

W Szczyrku podobno jest już śniegu po łydki, dlatego śmiałam przypuścić, że w Międzybrodziu może być tak samo :shake:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to se wezme doopolota ;)

Posted

Koniecznie :diabloti: :diabloti: :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak usłyszysz krzyki niosące się po Bielsku to będe ja :grins: zjeżdżająca z siakieś góreczki :diabloti::evil_lol:

Posted

Koniecznie :diabloti: :diabloti: :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak usłyszysz krzyki niosące się po Bielsku to będe ja :grins: zjeżdżająca z siakieś góreczki :diabloti::evil_lol: