Alicja Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 [quote name='Vectra']Bry wieczór .........:multi::multi::multi:bry córeńko:loveu: Quote
Vectra Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:bry córeńko:loveu: dziś to jeszcze bry ,ale jutro koszmarny :placz: musze jechać do mojej siostry blondynki na impreze , moja chrześnica ma urodziny :cool1: szykuje się przesympatyczne , posiedzonko za stołowe w towarzystwie przesłodkiej rodzinki :angryy: Jestem przeszczęśliwa :loveu: :diabloti: :angryy: Quote
Paula Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i dlatego jest zakaz dmuchania w materace :evil_lol::evil_lol::evil_lol:......zresztą kanapa wygodniejsza;) :grin: I z kanapy powietrze nie uchodzi nocką :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 [quote name='Vectra']dziś to jeszcze bry ,ale jutro koszmarny :placz: musze jechać do mojej siostry blondynki na impreze , moja chrześnica ma urodziny :cool1: szykuje się przesympatyczne , posiedzonko za stołowe w towarzystwie przesłodkiej rodzinki :angryy: Jestem przeszczęśliwa :loveu: :diabloti: :angryy:grrrrrrrrrrrr tysz nie lubiam takich uroczych spotkanek:diabloti: [quote name='paula_z']:grin: I z kanapy powietrze nie uchodzi nocką :evil_lol: :razz:nie ujszło tylko za lekko było napompowane:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:nie ujszło tylko za lekko było napompowane:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tyle dmuchania i na nic :shake: Tylko ból głowy :evil_lol: Quote
LAZY Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Vectra napisał(a):dziś to jeszcze bry ,ale jutro koszmarny :placz: musze jechać do mojej siostry blondynki na impreze , moja chrześnica ma urodziny :cool1: szykuje się przesympatyczne , posiedzonko za stołowe w towarzystwie przesłodkiej rodzinki :angryy: Jestem przeszczęśliwa :loveu: :diabloti: :angryy: Uwielbiam czytać Twoje wypowiedzi o rodzince. Jak to idealnie sprawdza się twierdzenie, ze z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjeciach:razz: Quote
Ka-ka Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Alu...mówisz i masz :cool3: zjawiam się i z ukrycia, cichcem, wkradam się do galerii.... zresztą robię to częściej, ale...patrz: wytłumaczenie u asherowej :p Quote
Alicja Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='majoka']hej Alicjo!!!:multi::multi::multi:hey Mariolko...cieszę się ze już wróciłaś:multi: [quote name='paula_z']Tyle dmuchania i na nic :shake: Tylko ból głowy :evil_lol::razz:o masakra z bólem głowy ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i mało się nie zlałam ...czytając to stwierdzenie:evil_lol: [quote name='LAZY']Uwielbiam czytać Twoje wypowiedzi o rodzince. Jak to idealnie sprawdza się twierdzenie, ze z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjeciach:razz:Paulinko masz 100% racji;) [quote name='Ka-ka']Alu...mówisz i masz :cool3: zjawiam się i z ukrycia, cichcem, wkradam się do galerii.... zresztą robię to częściej, ale...patrz: wytłumaczenie u asherowej :p:multi::multi::multi:witaj ....cieszę się że do nas zajrzałaś:loveu: WITANKO dla wszystkich w ten upalny dzioneczek....chyba wróciło LATO:p Quote
Medorowa Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Witaj Alu:loveu: Mniej więcej, ale więcej nadrobiłam;):evil_lol::evil_lol: Fotki widziałam:loveu: Co ja chciałam jeszcze napisać:hmmmm: No Alu, nie bądź taka i mi przypomnij:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='madzia i medor']Witaj Alu:loveu: Mniej więcej, ale więcej nadrobiłam;):evil_lol::evil_lol: Fotki widziałam:loveu: Co ja chciałam jeszcze napisać:hmmmm: No Alu, nie bądź taka i mi przypomnij:evil_lol::evil_lol::hmmmm: a to niby ja powinnam pamiętać ....o masz ...zacznę zapisywać na kartce tylko kto za mnie tych kartek będzie szukał:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Witaj ALu po co dmuchacie jak was poem glowa boli nie lepiej pompke wziasc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Ozzy i Bruno A dziś Ozzulkowa pani była Bardzo miła:diabloti::diabloti::diabloti:dla jakieś upierdliwej osobistości pokroju moherowy beret:angryy: Byłam z Ozzulkiem na spacerku a że od razu musieliśmy udać sie po drobny zakup więc niosłam w ręku kaganiec :cool1:..pani szła za nami dość chwilkę i chcąc nas wyminąć głosem wyzywającym rzekła ...Kaganiec powinien być na pysku :razz:...wiec ja chcąc być miła , grzeczna i kulturalna :loveu:odwróciłam się do pani ...wyciągnęłam rekę w której trzymałam kaganiec .....Proszę ...chce pani przymierzyć...:diabloti:...pani dostała turbodoładowania ...chyba się jej kaganiec nie podobał bo czarny :diabloti:i powlekany plastikiem:eviltong: Quote
Alicja Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='teqquila']Witaj ALu po co dmuchacie jak was poem glowa boli nie lepiej pompke wziasc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::oops:pompki zapomniałam ...ale to był podobno materac z pompką wewętrzną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Gonitwa psa mordercy z ofiarą:diabloti: Quote
malawaszka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] A dziś Ozzulkowa pani była Bardzo miła:diabloti::diabloti::diabloti:dla jakieś upierdliwej osobistości pokroju moherowy beret:angryy: Byłam z Ozzulkiem na spacerku a że od razu musieliśmy udać sie po drobny zakup więc niosłam w ręku kaganiec :cool1:..pani szła za nami dość chwilkę i chcąc nas wyminąć głosem wyzywającym rzekła ...Kaganiec powinien być na pysku :razz:...wiec ja chcąc być miła , grzeczna i kulturalna :loveu:odwróciłam się do pani ...wyciągnęłam rekę w której trzymałam kaganiec .....Proszę ...chce pani przymierzyć...:diabloti:...pani dostała turbodoładowania ...chyba się jej kaganiec nie podobał bo czarny :diabloti:i powlekany plastikiem:eviltong: buuuahahahaha ALU KCM!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='malawaszka']buuuahahahaha ALU KCM!!!! :loveu::loveu::loveu: :oops:....z wzajemnością Waszeczko:loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ka-ka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 http://images24.fotosik.pl/27/b79d282d959ba6c8.jpg i kto tu jest psem mordercą :razz: a co do pani w moherowym b.-szkoda, że nie widziałam jej miny :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='Ka-ka']http://images24.fotosik.pl/27/b79d282d959ba6c8.jpg i kto tu jest psem mordercą :razz: a co do pani w moherowym b.-szkoda, że nie widziałam jej miny :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj Kamila nie zdążyłabyś chyba, bo pani pomknęła z prędkością światła ...a bylam taka mila:diabloti:..nawet proszę :grins:powiedziałam Quote
Gosia>>> Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] A dziś Ozzulkowa pani była Bardzo miła:diabloti::diabloti::diabloti:dla jakieś upierdliwej osobistości pokroju moherowy beret:angryy: Byłam z Ozzulkiem na spacerku a że od razu musieliśmy udać sie po drobny zakup więc niosłam w ręku kaganiec :cool1:..pani szła za nami dość chwilkę i chcąc nas wyminąć głosem wyzywającym rzekła ...Kaganiec powinien być na pysku :razz:...wiec ja chcąc być miła , grzeczna i kulturalna :loveu:odwróciłam się do pani ...wyciągnęłam rekę w której trzymałam kaganiec .....Proszę ...chce pani przymierzyć...:diabloti:...pani dostała turbodoładowania ...chyba się jej kaganiec nie podobał bo czarny :diabloti:i powlekany plastikiem:eviltong: hahahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Alu jesteś świetna:lol: Quote
Alicja Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Gosia>>>;6353338 napisał(a):hahahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Alu jesteś świetna:lol::oops:..oj bo się napuszę ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale przy okazji witam u Ozzulka Quote
g_o_n_i_a Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] A dziś Ozzulkowa pani była Bardzo miła:diabloti::diabloti::diabloti:dla jakieś upierdliwej osobistości pokroju moherowy beret:angryy: Byłam z Ozzulkiem na spacerku a że od razu musieliśmy udać sie po drobny zakup więc niosłam w ręku kaganiec :cool1:..pani szła za nami dość chwilkę i chcąc nas wyminąć głosem wyzywającym rzekła ...Kaganiec powinien być na pysku :razz:...wiec ja chcąc być miła , grzeczna i kulturalna :loveu:odwróciłam się do pani ...wyciągnęłam rekę w której trzymałam kaganiec .....Proszę ...chce pani przymierzyć...:diabloti:...pani dostała turbodoładowania ...chyba się jej kaganiec nie podobał bo czarny :diabloti:i powlekany plastikiem:eviltong: Alu świetnie jej powiedziałaś :klacz: hahahah :roflt: Ozzulec - mina mordercy hihi :loveu: http://images30.fotosik.pl/27/91b06431334ecad9.jpg :loveu: :loveu: :loveu: http://images25.fotosik.pl/27/006a5e6ccdf2f901.jpg Quote
Recommended Posts