Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:bry córeńko:loveu:
dziś to jeszcze bry ,ale jutro koszmarny :placz: musze jechać do mojej siostry blondynki na impreze , moja chrześnica ma urodziny :cool1: szykuje się przesympatyczne , posiedzonko za stołowe w towarzystwie przesłodkiej rodzinki :angryy:
Jestem przeszczęśliwa :loveu: :diabloti: :angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i dlatego jest zakaz dmuchania w materace :evil_lol::evil_lol::evil_lol:......zresztą kanapa wygodniejsza;)
:grin: I z kanapy powietrze nie uchodzi nocką :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']dziś to jeszcze bry ,ale jutro koszmarny :placz: musze jechać do mojej siostry blondynki na impreze , moja chrześnica ma urodziny :cool1: szykuje się przesympatyczne , posiedzonko za stołowe w towarzystwie przesłodkiej rodzinki :angryy:
Jestem przeszczęśliwa :loveu: :diabloti: :angryy:grrrrrrrrrrrr tysz nie lubiam takich uroczych spotkanek:diabloti:

[quote name='paula_z']:grin: I z kanapy powietrze nie uchodzi nocką :evil_lol:
:razz:nie ujszło tylko za lekko było napompowane:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:nie ujszło tylko za lekko było napompowane:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Tyle dmuchania i na nic :shake: Tylko ból głowy :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
dziś to jeszcze bry ,ale jutro koszmarny :placz: musze jechać do mojej siostry blondynki na impreze , moja chrześnica ma urodziny :cool1: szykuje się przesympatyczne , posiedzonko za stołowe w towarzystwie przesłodkiej rodzinki :angryy:
Jestem przeszczęśliwa :loveu: :diabloti: :angryy:

Uwielbiam czytać Twoje wypowiedzi o rodzince. Jak to idealnie sprawdza się twierdzenie, ze z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjeciach:razz:

Posted

Alu...mówisz i masz :cool3:

zjawiam się i z ukrycia, cichcem, wkradam się do galerii....

zresztą robię to częściej, ale...patrz: wytłumaczenie u asherowej :p

Posted

[quote name='majoka']hej Alicjo!!!:multi::multi::multi:hey Mariolko...cieszę się ze już wróciłaś:multi:

[quote name='paula_z']Tyle dmuchania i na nic :shake: Tylko ból głowy :evil_lol::razz:o masakra z bólem głowy ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i mało się nie zlałam ...czytając to stwierdzenie:evil_lol:

[quote name='LAZY']Uwielbiam czytać Twoje wypowiedzi o rodzince. Jak to idealnie sprawdza się twierdzenie, ze z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjeciach:razz:Paulinko masz 100% racji;)

[quote name='Ka-ka']Alu...mówisz i masz :cool3:

zjawiam się i z ukrycia, cichcem, wkradam się do galerii....

zresztą robię to częściej, ale...patrz: wytłumaczenie u asherowej :p:multi::multi::multi:witaj ....cieszę się że do nas zajrzałaś:loveu:

WITANKO dla wszystkich w ten upalny dzioneczek....chyba wróciło LATO:p

Posted

Witaj Alu:loveu:
Mniej więcej, ale więcej nadrobiłam;):evil_lol::evil_lol:
Fotki widziałam:loveu:
Co ja chciałam jeszcze napisać:hmmmm: No Alu, nie bądź taka i mi przypomnij:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Witaj Alu:loveu:
Mniej więcej, ale więcej nadrobiłam;):evil_lol::evil_lol:
Fotki widziałam:loveu:
Co ja chciałam jeszcze napisać:hmmmm: No Alu, nie bądź taka i mi przypomnij:evil_lol::evil_lol::hmmmm: a to niby ja powinnam pamiętać ....o masz ...zacznę zapisywać na kartce tylko kto za mnie tych kartek będzie szukał:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ozzy i Bruno

A dziś Ozzulkowa pani była Bardzo miła:diabloti::diabloti::diabloti:dla jakieś upierdliwej osobistości pokroju moherowy beret:angryy:
Byłam z Ozzulkiem na spacerku a że od razu musieliśmy udać sie po drobny zakup więc niosłam w ręku kaganiec :cool1:..pani szła za nami dość chwilkę i chcąc nas wyminąć głosem wyzywającym rzekła ...Kaganiec powinien być na pysku :razz:...wiec ja chcąc być miła , grzeczna i kulturalna :loveu:odwróciłam się do pani ...wyciągnęłam rekę w której trzymałam kaganiec .....Proszę ...chce pani przymierzyć...:diabloti:...pani dostała turbodoładowania ...chyba się jej kaganiec nie podobał bo czarny :diabloti:i powlekany plastikiem:eviltong:

Posted

[quote name='teqquila']Witaj ALu
po co dmuchacie jak was poem glowa boli nie lepiej pompke wziasc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::oops:pompki zapomniałam ...ale to był podobno materac z pompką wewętrzną :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

A dziś Ozzulkowa pani była Bardzo miła:diabloti::diabloti::diabloti:dla jakieś upierdliwej osobistości pokroju moherowy beret:angryy:
Byłam z Ozzulkiem na spacerku a że od razu musieliśmy udać sie po drobny zakup więc niosłam w ręku kaganiec :cool1:..pani szła za nami dość chwilkę i chcąc nas wyminąć głosem wyzywającym rzekła ...Kaganiec powinien być na pysku :razz:...wiec ja chcąc być miła , grzeczna i kulturalna :loveu:odwróciłam się do pani ...wyciągnęłam rekę w której trzymałam kaganiec .....Proszę ...chce pani przymierzyć...:diabloti:...pani dostała turbodoładowania ...chyba się jej kaganiec nie podobał bo czarny :diabloti:i powlekany plastikiem:eviltong:

buuuahahahaha ALU KCM!!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']buuuahahahaha ALU KCM!!!! :loveu::loveu::loveu: :oops:....z wzajemnością Waszeczko:loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

hahahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Alu jesteś świetna:lol:

Posted

Gosia>>>;6353338 napisał(a):
hahahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Alu jesteś świetna:lol:
:oops:..oj bo się napuszę ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ale przy okazji witam u Ozzulka

Posted

Alu świetnie jej powiedziałaś :klacz: hahahah :roflt:

Ozzulec - mina mordercy hihi :loveu:
http://images30.fotosik.pl/27/91b06431334ecad9.jpg

:loveu: :loveu: :loveu:
http://images25.fotosik.pl/27/006a5e6ccdf2f901.jpg