Alicja Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='evaxon']ta opcja mi sie najbardziej podoba:evil_lol: a ja jutro znowu od rana na dzialeczke na pare h pojde :p musze przygotowac moje blade ciało do slonka nadmorskiego :loveu:to dobra .....:evil_lol: ja se poklikam z Klocusiową a ty upieczesz serniczek:p posprzątam dziś w nocy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 :multi: Witam w ten wciąż upalny wieczór :cool1: [quote name='clockwork']dla poprawienia nastroju :cool3::cool3: dmuchanko w materac- samopompujący podobno :angryy:... i tak przez 2 godz. :eviltong:zanim Ala wpadła na pomysł że czasem pomaga jak zatka sie dziure przez która spieprzało powietrze.:roll::roll: .. korek miała w torbie http://images29.fotosik.pl/28/f17d78eccbde5021.jpg Haha :grin: Siedzę i się szczerzę do monitora ;) Quote
Alicja Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='paula_z']:multi: Witam w ten wciąż upalny wieczór :cool1: Haha :grin: Siedzę i się szczerzę do monitora ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak to miło powspominać;) witanko:multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 hahaha też tak kiedyś dmuchałam materacyk :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a wmiędzyczasie jakie wiązanki leciały na sprzedawcę, że mi jakieś dziurawe dziadostwo sprzedał :crazyeye::diabloti: Quote
clockwork Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='evaxon']ta opcja mi sie najbardziej podoba:evil_lol: a mi ta :cool1: [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:a mnie TZ jutro wyciąga nad rzeczkę ...i teraz są takie opcie: 1. albo chce mnie utopić 2. albo chce utopić się 3. albo chce utopić Ozzulka 4. albo chce utopić Qbę 5. albo ...nie podobają mi sie moje blade nogi:diabloti:.../Magda dziś miała okazję porażenia dostać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/...i chce bym je opaliła jak na grillu:diabloti: A jutro czeka mnie po powrocie znad rzeczki : 1. poklikać z Klocusiową:p 2. upiec serniczek;) 3. posprzątać:diabloti: [quote name='malawaszka']hahaha też tak kiedyś dmuchałam materacyk :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a wmiędzyczasie jakie wiązanki leciały na sprzedawcę, że mi jakieś dziurawe dziadostwo sprzedał :crazyeye::diabloti: buuuuhahahha witamy w klubie "SPRAWNI INACZEJ" :cool1: no i pojechała... i co ja biedna tero poczne :angryy: może posprzątam w sklepie i ten remanent noworoczny zrobie :cool1: Quote
malawaszka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Ala Ala a Ty gdzie?? opuściłaś Magdę i co ona biedna teraz pocznie?? pracować musi :shake: Quote
clockwork Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='malawaszka']Ala Ala a Ty gdzie?? opuściłaś Magdę i co ona biedna teraz pocznie?? pracować musi :shake: nic nie bede poczynać... na poczęcie jeszcze za młoda jestem :roll:... ide popracować- towar dostałam :p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 czesc Alu.... niemozliwoscia jest dotrzymac kroku Twojej galeryjce opuszczajac ja na pare skromnych dni.... gaduły jestescie niesamowite..nie dam rady nadrobic tematow jakze wazkich i interesujacych....totez bardzo cieplo pozdraiwam z upiornie goracej stolicy....udanej wizyty u Klocuszkowej zycze... Quote
aga1215 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Witaj Wytopiona Alu! :lol: Pozdrawiam z Pienińskiej Afryki :buzi: Quote
Medorowa Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='clockwork'] no i pojechała... i co ja biedna tero poczne :angryy: może posprzątam w sklepie i ten remanent noworoczny zrobie :cool1: To dobry pomysł, zrobić remanent noworoczny:diabloti: :diabloti: :diabloti: U kogo ja do cholery jestem:hmmmm: Witaj:multi: :multi: :loveu: Quote
clockwork Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='madzia i medor']To dobry pomysł, zrobić remanent noworoczny:diabloti: :diabloti: :diabloti: U kogo ja do cholery jestem:hmmmm: Witaj:multi: :multi: :loveu: że co.:hmmmm:... mały poślizg czasowy :diabloti: witaj U NAS :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='malawaszka']hahaha też tak kiedyś dmuchałam materacyk :evil_lol: a wmiędzyczasie jakie wiązanki leciały na sprzedawcę, że mi jakieś dziurawe dziadostwo sprzedał :crazyeye::diabloti::oops:oj i mnie się podczas dmuchania:diabloti:nasuwały różne słówka:evil_lol: [quote name='clockwork']a mi ta :cool1: :loveu:wiedziałam buuuuhahahha witamy w klubie "SPRAWNI INACZEJ" :cool1: no i pojechała... i co ja biedna tero poczne :angryy: może posprzątam w sklepie i ten remanent noworoczny zrobie :cool1: :cool1:pojechała , posłała 2 esesmanki i wróciła:loveu: [quote name='malawaszka']Ala Ala a Ty gdzie?? opuściłaś Magdę i co ona biedna teraz pocznie?? pracować musi :shake:czasem rozłąka pomaga :eviltong: [quote name='clockwork']nic nie bede poczynać... na poczęcie jeszcze za młoda jestem :roll:... ide popracować- towar dostałam :potóż to na dzieci jeszcze masz czas...w końcu mam ci je na emeryturce bawić;) [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Alu.... niemozliwoscia jest dotrzymac kroku Twojej galeryjce opuszczajac ja na pare skromnych dni.... gaduły jestescie niesamowite..nie dam rady nadrobic tematow jakze wazkich i interesujacych....totez bardzo cieplo pozdraiwam z upiornie goracej stolicy....udanej wizyty u Klocuszkowej zycze...witaj Aguś....my GAUŁY ....niemożliwe [quote name='aga1215']Witaj Wytopiona Alu! Pozdrawiam z Pienińskiej Afryki :buzi: witaj pienińska afrykanko [quote name='madzia i medor']To dobry pomysł, zrobić remanent noworoczny:diabloti: U kogo ja do cholery jestem:hmmmm: Witaj:multi: :loveu:;) [quote name='clockwork']że co.:hmmmm:... mały poślizg czasowy :diabloti: witaj U NAS :diabloti::diabloti::diabloti:U NAS;) [SIZE=2] Witajcie Jestem wrócona z wyprawy nad rzeke ...mam nie ASTa a nowofundlanda ...wszystkich znów chciał ratować z rzeki ...mam foty tylko nie wiem jakie Quote
Medorowa Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='clockwork']że co.:hmmmm:... mały poślizg czasowy :diabloti: witaj U NAS :diabloti::diabloti::diabloti: Malusi;) ;) ;) :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'] U NAS;) [SIZE=4]Witajcie Jestem wrócona z wyprawy nad rzeke ...mam nie ASTa a nowofundlanda ...wszystkich znów chciał ratować z rzeki ...mam foty tylko nie wiem jakie Dawaj, dawaj, jakie masz:cool3: :cool3: Quote
Alicja Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='clockwork']DAWA FOTY nowego-fundlanda :cool1::mad: [quote name='madzia i medor']Malusi;) ;) ;) :evil_lol: Dawaj, dawaj, jakie masz:cool3: :cool3:;)dopiero będę zrzucać na kompka ...bo mi zaginął aparat w domku ...znalazłam w ...łazience:oops: Quote
clockwork Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] ;)dopiero będę zrzucać na kompka ...bo mi zaginął aparat w domku ...znalazłam w ...łazience:oops: czy potrzebuje Pani terapii??? boshhhh... wszędzie z tym aparatem łazi :shake::shake::shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] ;)dopiero będę zrzucać na kompka ...bo mi zaginął aparat w domku ...znalazłam w ...łazience:oops: Alu, a co Ty fociłaś w łazience:diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:pies ratownik Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Alu, fotaski bardzo letnie i Ozzylec rozumiem ze rob karte pływacka??? extra...:loveu: Quote
Alicja Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='clockwork']czy potrzebuje Pani terapii??? boshhhh... wszędzie z tym aparatem łazi :shake::shake::shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:noooo i kto to mówi ....a terapia ....wskazana;) [quote name='madzia i medor']Alu, a co Ty fociłaś w łazience:diabloti: :diabloti:NIC ...koffana ...byłam w drodze do kompeczka ...ale musiałam sie jeszcze ochlupać:eviltong: i jeszcze 5 fotasków Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 extra ryjek...a jak slicznie sie prezentuje w tym namiociku...przeslicznie ( jak zawsze )sie komponuje z kolorami Ozzulec... Quote
Alicja Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Alu, fotaski bardzo letnie i Ozzylec rozumiem ze rob karte pływacka??? extra...:loveu: [quote name='madzia i medor']Słoneczny patrol:evil_lol::evil_lol: Patent RATOWNIKA:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Patent RATOWNIKA:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a aaaa no to zmienia postac rzeczy...to uklony i szacunek......:diabloti: Quote
groszek83 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Zaje......... fotki Ozzulka:klacz: Super,więcej takich:razz: Quote
Recommended Posts