Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']ta opcja mi sie najbardziej podoba:evil_lol:

a ja jutro znowu od rana na dzialeczke na pare h pojde :p musze przygotowac moje blade ciało do slonka nadmorskiego :loveu:to dobra .....:evil_lol:
ja se poklikam z Klocusiową a ty upieczesz serniczek:p
posprzątam dziś w nocy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:multi: Witam w ten wciąż upalny wieczór :cool1:

[quote name='clockwork']dla poprawienia nastroju :cool3::cool3:
dmuchanko w materac- samopompujący podobno :angryy:... i tak przez 2 godz. :eviltong:
zanim Ala wpadła na pomysł że czasem pomaga jak zatka sie dziure przez która spieprzało powietrze.
:roll::roll: .. korek miała w torbie http://images29.fotosik.pl/28/f17d78eccbde5021.jpg

Haha :grin: Siedzę i się szczerzę do monitora ;)

Posted

[quote name='paula_z']:multi: Witam w ten wciąż upalny wieczór :cool1:

Haha :grin: Siedzę i się szczerzę do monitora ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak to miło powspominać;)
witanko:multi::multi::multi:

Posted

hahaha też tak kiedyś dmuchałam materacyk :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a wmiędzyczasie jakie wiązanki leciały na sprzedawcę, że mi jakieś dziurawe dziadostwo sprzedał :crazyeye::diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']ta opcja mi sie najbardziej podoba:evil_lol:

a mi ta :cool1:
[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:a mnie TZ jutro wyciąga nad rzeczkę ...i teraz są takie opcie:
1. albo chce mnie utopić
2. albo chce utopić się
3. albo chce utopić Ozzulka
4. albo chce utopić Qbę
5. albo ...nie podobają mi sie moje blade nogi:diabloti:.../Magda dziś miała okazję porażenia dostać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/...i chce bym je opaliła jak na grillu:diabloti:
A jutro czeka mnie po powrocie znad rzeczki :
1. poklikać z Klocusiową:p
2. upiec serniczek;)
3. posprzątać:diabloti:

[quote name='malawaszka']hahaha też tak kiedyś dmuchałam materacyk :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a wmiędzyczasie jakie wiązanki leciały na sprzedawcę, że mi jakieś dziurawe dziadostwo sprzedał :crazyeye::diabloti:

buuuuhahahha witamy w klubie "SPRAWNI INACZEJ" :cool1:

no i pojechała... i co ja biedna tero poczne :angryy: może posprzątam w sklepie i ten remanent noworoczny zrobie :cool1:

Posted

[quote name='malawaszka']Ala Ala a Ty gdzie?? opuściłaś Magdę i co ona biedna teraz pocznie?? pracować musi :shake:
nic nie bede poczynać... na poczęcie jeszcze za młoda jestem :roll:... ide popracować- towar dostałam :p

Posted

czesc Alu....

niemozliwoscia jest dotrzymac kroku Twojej galeryjce opuszczajac ja na pare skromnych dni....
gaduły jestescie niesamowite..nie dam rady nadrobic tematow jakze wazkich i interesujacych....totez bardzo cieplo pozdraiwam z upiornie goracej stolicy....udanej wizyty u Klocuszkowej zycze...

Posted

[quote name='clockwork']

no i pojechała... i co ja biedna tero poczne :angryy: może posprzątam w sklepie i ten remanent noworoczny zrobie :cool1:

To dobry pomysł, zrobić remanent noworoczny:diabloti: :diabloti: :diabloti:

U kogo ja do cholery jestem:hmmmm:
Witaj:multi: :multi: :loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']To dobry pomysł, zrobić remanent noworoczny:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Witaj:multi: :multi: :loveu:
że co.:hmmmm:... mały poślizg czasowy :diabloti:

witaj U NAS :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha też tak kiedyś dmuchałam materacyk :evil_lol: a wmiędzyczasie jakie wiązanki leciały na sprzedawcę, że mi jakieś dziurawe dziadostwo sprzedał :crazyeye::diabloti::oops:oj i mnie się podczas dmuchania:diabloti:nasuwały różne słówka:evil_lol:

[quote name='clockwork']a mi ta :cool1:
:loveu:wiedziałam

buuuuhahahha witamy w klubie "SPRAWNI INACZEJ" :cool1:

:cool1:pojechała , posłała 2 esesmanki i wróciła:loveu:

[quote name='malawaszka']Ala Ala a Ty gdzie?? opuściłaś Magdę i co ona biedna teraz pocznie?? pracować musi :shake:czasem rozłąka pomaga
:eviltong:
[quote name='clockwork']nic nie bede poczynać... na poczęcie jeszcze za młoda jestem :roll:... ide popracować- towar dostałam :potóż to na dzieci jeszcze masz czas...w końcu mam ci je na emeryturce bawić;)

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Alu....

niemozliwoscia jest dotrzymac kroku Twojej galeryjce opuszczajac ja na pare skromnych dni....
gaduły jestescie niesamowite..nie dam rady nadrobic tematow jakze wazkich i interesujacych....totez bardzo cieplo pozdraiwam z upiornie goracej stolicy....udanej wizyty u Klocuszkowej zycze...witaj Aguś....my GAUŁY ....niemożliwe

[quote name='aga1215']Witaj Wytopiona Alu!
Pozdrawiam z Pienińskiej Afryki :buzi:
witaj pienińska afrykanko
[quote name='madzia i medor']To dobry pomysł, zrobić remanent noworoczny:diabloti:

Witaj:multi: :loveu:;)

[quote name='clockwork']że co.:hmmmm:... mały poślizg czasowy :diabloti:

U NAS;)
[SIZE=2]
Witajcie Jestem wrócona z wyprawy nad rzeke ...mam nie ASTa a nowofundlanda ...wszystkich znów chciał ratować z rzeki ...mam foty tylko nie wiem jakie

Posted

[quote name='clockwork']że co.:hmmmm:... mały poślizg czasowy :diabloti:

Malusi;) ;) ;) :evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska']

U NAS;)

[SIZE=4]Witajcie Jestem wrócona z wyprawy nad rzeke ...mam nie ASTa a nowofundlanda ...wszystkich znów chciał ratować z rzeki ...mam foty tylko nie wiem jakie

Dawaj, dawaj, jakie masz:cool3: :cool3:

Posted

[quote name='clockwork']DAWA FOTY nowego-fundlanda :cool1::mad:

[quote name='madzia i medor']Malusi;) ;) ;) :evil_lol:

Dawaj, dawaj, jakie masz:cool3: :cool3:;)dopiero będę zrzucać na kompka ...bo mi zaginął aparat w domku ...znalazłam w ...łazience:oops:

Posted

;)dopiero będę zrzucać na kompka ...bo mi zaginął aparat w domku ...znalazłam w ...łazience:oops:

czy potrzebuje Pani terapii??? boshhhh... wszędzie z tym aparatem łazi :shake::shake::shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

;)dopiero będę zrzucać na kompka ...bo mi zaginął aparat w domku ...znalazłam w ...łazience:oops:
Alu, a co Ty fociłaś w łazience:diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']czy potrzebuje Pani terapii??? boshhhh... wszędzie z tym aparatem łazi :shake::shake::shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:noooo i kto to mówi ....a terapia ....wskazana;)

[quote name='madzia i medor']Alu, a co Ty fociłaś w łazience:diabloti: :diabloti:NIC ...koffana ...byłam w drodze do kompeczka ...ale musiałam sie jeszcze ochlupać:eviltong:

i jeszcze 5 fotasków

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Alu,
fotaski bardzo letnie i Ozzylec rozumiem ze rob karte pływacka???
extra...:loveu:

[quote name='madzia i medor']Słoneczny patrol:evil_lol::evil_lol:
Patent RATOWNIKA:evil_lol::evil_lol::evil_lol: