Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer']dzien dobry...choc wcale nie ..nie dobry:-(;)będzie oki

[quote name='clockwork']no tak.. ale jako iż rzadko dmucham - wciąż czuje niesmak do piwa... i zawsze kiedy jest okazja se załyczyć- przypomina mi sie Wasza wizyta i.... nienawidze WAS!!! :evil_lol::evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

bo to był materac samopompujący :roll::roll:
podobno...:hmmmm:

spotkanko z moherowym marzenie- wczoraj jak mi Ala napisała eska to doopłam ze śmiechu...
Pawcio zawsze używa przybliżonej wersji 1 Ali- "twoja żona też nie ma kagańca a wygląda na wredną" :p
hi hi więc mamy jednak podobne patrzanie:evil_lol:

ponoć Cie nie ma... ciekawe gdzie jezdeś :hmmmm:
;)teraz już jestem w domku ...tylko gdzie ja to dzisiaj byłam :hmmmm:

[quote name='dealer']bu:diabloti:buuuu

[quote name='aga1215']Witaj Alu! :loveu:
Czy u Was tysz Afryka???????? :hmmmm:
Afryka to pikuś ...ja się wytapiam

Posted

[quote name='clockwork']

spotkanko z moherowym marzenie- wczoraj jak mi Ala napisała eska to doopłam ze śmiechu...
Pawcio zawsze używa przybliżonej wersji 1 Ali- "twoja żona też nie ma kagańca a wygląda na wredną" :p

Brawo dla Pawcia:ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

[quote name='Alicjarydzewska']

hi hi ...a taki mam fajny kagniec ...prosto z Czech:p
Trzeba było jej powiedzieć, może by zechciałą wówczas przymierzyć:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

WITAJ:loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Brawo dla Pawcia:ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:
;)swój Człowiek;)

Trzeba było jej powiedzieć, może by zechciałą wówczas przymierzyć:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

WITAJ:loveu::razz:no co ty ...jeszcze by mi psa spsuła ....a wiem czy nie zarażona moherowica postępującą:diabloti:

Witaj kochanieńka wcześnie wrócona:loveu::loveu::loveu:

Posted

halo halo... Ala ....

dla poprawienia nastroju :cool3::cool3:
dmuchanko w materac- samopompujący podobno :angryy:... i tak przez 2 godz. :eviltong:
zanim Ala wpadła na pomysł że czasem pomaga jak zatka sie dziure przez która spieprzało powietrze.
:roll::roll: .. korek miała w torbie

Posted

[quote name='clockwork']halo halo... Ala ....

dmuchanko w materac- samopompujący podobno :angryy:... i tak przez 2 godz. :eviltong:
zanim Ala wpadła na pomysł że czasem pomaga jak zatka sie dziure przez która spieprzało powietrze.
:roll::roll: .. korek miała w torbie
http://images29.fotosik.pl/28/f17d78eccbde5021.jpg

Jak miło powspominać .................
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:powiedzmy że Ala sama dmuchała ów materacyk:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
wiedziałam,że kiedyś prawda wyjdzie.....nie zakręconą dziurką:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a koreczek naprawde był w torbie ....a potem już nie wypróbowałyśmy pompki wewnętrznej ...ze zmęczenia;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:no co ty ...jeszcze by mi psa spsuła ....a wiem czy nie zarażona moherowica postępującą:diabloti:

Witaj kochanieńka wcześnie wrócona:loveu::loveu::loveu:

Ha ha:evil_lol:
Jam nie wrócona, jam być w pracy i cieżko pracować:diabloti: :cool1: :cool1:
[quote name='clockwork']halo halo... Ala ....

dmuchanko w materac- samopompujący podobno :angryy:... i tak przez 2 godz. :eviltong:zanim Ala wpadła na pomysł że czasem pomaga jak zatka sie dziure przez która spieprzało powietrze.:roll::roll: .. korek miała w torbie

Buhahahhaaaaa, normalnie mła inteligencja:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Ha ha:evil_lol:
Jam nie wrócona, jam być w pracy i cieżko pracować:diabloti: :cool1: :cool1:

Buhahahhaaaaa, normalnie mła inteligencja:loveu: :loveu: :loveu: :loveu::crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz nie pracuj tak ciężko ...za gorąco na pracę ....
wątpisz w Naszą inteligencję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz nie pracuj tak ciężko ...za gorąco na pracę ....
wątpisz w Naszą inteligencję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...

Nie, nie bedę sie przepracowywać, to szkodzi na musk, który u mnie i tak już jest znikomy:roll: :roll: :roll:

Gdzież bym śmiała, jak ona zupełnie taka, jak u mnie:evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Nie, nie bedę sie przepracowywać, to szkodzi na musk, który u mnie i tak już jest znikomy:roll: :roll: :roll:

Gdzież bym śmiała, jak ona zupełnie taka, jak u mnie:evil_lol::loveu::loveu::loveu:czyli nadal wszystko w normie:razz:...Doda nam nie zagraża:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Nie, nie bedę sie przepracowywać, to szkodzi na musk, który u mnie i tak już jest znikomy:roll: :roll: :roll:

Gdzież bym śmiała, jak ona zupełnie taka, jak u mnie:evil_lol:

NASZA TY!!!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:czyli nadal wszystko w normie:razz:...Doda nam nie zagraża:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Buhahahaa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='clockwork']NASZA TY!!!!! :loveu::loveu::loveu:
A Wasza, Wasza:loveu: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...w NAS siła:loveu::loveu::loveu:
Niczym Power Rengers:diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Buhahahaa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A Wasza, Wasza:loveu: :evil_lol: :evil_lol:

Niczym Power Rengers:diabloti:;)nic i nikt nas nie pokona ......nawet te 34 stopnie w cieniu:cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)nic i nikt nas nie pokona ......nawet te 34 stopnie w cieniu:cool3:
bosz... moja pogoda.. a ja w pracy siedze :angryy::angryy::angryy: ide dzisio na solarium :razz:

Posted

[quote name='clockwork']bosz... moja pogoda.. a ja w pracy siedze :angryy::angryy::angryy: ide dzisio na solarium :razz::razz:robisz mi na złość .....wiem wiem mam blade nogi ...jak sery:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']zagladam cichaczem....lodowa oprozniona ale sie przy tym fajnie schlodzilam:diabloti:
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:zjadłaś wszystko ....no nie mów ze masz taki spust ...to ja lece towara dokupić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:zjadłaś wszystko ....no nie mów ze masz taki spust ...to ja lece towara dokupić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jeszcze bym co wchlonela:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']jeszcze bym co wchlonela:diabloti:;)to oć ...jutro rano lecę po twarożek ...bedzie serniczek:p....i coś zamiast gołąbeczków;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)witanko ...w upalny dzionek padam na ryj:cool1:
to tak jak ja:roll:
siedzialam na dzialeczce ze 4 h i nie mam sily na nic teraz:mdleje:

Posted

[quote name='evaxon']to tak jak ja:roll:
siedzialam na dzialeczce ze 4 h i nie mam sily na nic teraz:mdleje::diabloti:a mnie TZ jutro wyciąga nad rzeczkę ...i teraz są takie opcie:
1. albo chce mnie utopić
2. albo chce utopić się
3. albo chce utopić Ozzulka
4. albo chce utopić Qbę
5. albo ...nie podobają mi sie moje blade nogi:diabloti:.../Magda dziś miała okazję porażenia dostać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/...i chce bym je opaliła jak na grillu:diabloti:
A jutro czeka mnie po powrocie znad rzeczki :
1. poklikać z Klocusiową:p
2. upiec serniczek;)
3. posprzątać:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:a mnie TZ jutro wyciąga nad rzeczkę ...i teraz są takie opcie:
1. albo chce mnie utopić
2. albo chce utopić się
3. albo chce utopić Ozzulka
4. albo chce utopić Qbę
5. albo ...nie podobają mi sie moje blade nogi:diabloti:.../Magda dziś miała okazję porażenia dostać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/...i chce bym je opaliła jak na grillu:diabloti:
A juto czeka mnie po powrocie znad rzeczki :
1. poklikać z Klocusiową:p
2. upiec serniczek;)
3. posprzątać:diabloti:

ta opcja mi sie najbardziej podoba:evil_lol:

a ja jutro znowu od rana na dzialeczke na pare h pojde :p musze przygotowac moje blade ciało do slonka nadmorskiego :loveu: