agbar Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Pysia napisał(a):Twa normalność świadczy o Twej nienormalności bo czymże jest wyznacznik tego? Tłumem :diabloti: A tutejszy tłum jaki jest - każdy wie i tego nikomu tłumaczyć nie muszę :evil_lol: Czyli w/g rzesz ludzi występujących w tym właśnie społeczeństwie i na tym forum to my normalne jesteśmy a Ty - nie :diabloti: Więc albo się zmienisz i dostosujesz albo zostaniesz wyklęta :cooldevi: :grins: :grins: :grins: Wyklety powstan ludu ziemiiiiiii, powstancie ktorych dreczy glod:diabloti: Quote
Alicja Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Pysia napisał(a):Ewentualnie można by polemizować nad tą walniętością Ewy bo sądzac z doświadczenia to takie walnięte osoby są niewalnięte tylko sfrustrowane :diabloti: A wszystkim psychologom i psychiatrom świata wiadomo że wszelakiego rodzaju frustracja prowadzi do opłakanych działań czyli do...agresji :roll: W przypadku sfrustrowanej młodej kobiety wystarczy dostarczyć jej uciech cielesnych bo przeciez każda frustracja tak naprawdę na podłoże sexualne:diabloti: Nie dostarczenie takowych po kilku latach grozi narośnięciem walniętości :shake: A co za tym idzie wybuchem kolejnej wojny i to nie zimnej :-o A jako że Ewa należy do osób z pokolenia które w przyszłości będzie rządzić światem to ja proponuję składke na jakiegoś doświadczonego mena który będzie umiał w pełni zadowolić młodą i jurną kobiete :evil_lol: Witaj Alu :evil_lol::razz:uffffffffffffffffffffffffff nie strawie ....... clockwork napisał(a):o masz... następna!!!!!! :mdleje: wypisuje sie z tego domu wariatów- jestem zbyt spokojna, ułożona i poważna żeby czytać Wasze- nie ukrywam- chore wypociny :scared:nooooo cała to prawda i tylko prawda:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:uffffffffffffffffffffffffff nooooo cała to prawda i tylko prawda:evil_lol::evil_lol::evil_lol: otworzcie oczy swe na prawde...a ona was wyzwoli...siostry:diabloti: Quote
Alicja Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 dealer napisał(a):otworzcie oczy swe na prawde...a ona was wyzwoli...siostry:diabloti:jAMENt......qrwa:diabloti: ....jAMENt Quote
agbar Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):jAMENt......qrwa:diabloti: ....jAMENt lament qrwa lament:diabloti: Quote
Alicja Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 dealer napisał(a):lament qrwa lament:diabloti::diabloti:lement będzie po inwigilacji Quote
agbar Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::diabloti:lement będzie po inwigilacji inwigilacja bedzie po lustracji...mi to nie grozi..nie mam lustra:diabloti: Quote
Alicja Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 dealer napisał(a):inwigilacja bedzie po lustracji...mi to nie grozi..nie mam lustra:diabloti::diabloti:...ja wolę w lustro nie patrzeć....:razz: Quote
Pysia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 clockwork napisał(a):wnoszę o wyklęcie Wy wiedźmy pieruńskie.... a niech Was :eviltong: O nie :shake: Jako że na tym ziemskim padole nic nie może być proste to ogłaszam wyrok : Musisz się z nami dalej męczyć bo zaiste uwierz że potem od razu bez sądu pójdziesz do nieba :diabloti: dealer napisał(a):Wyklety powstan ludu ziemiiiiiii, powstancie ktorych dreczy glod:diabloti: Przed ciosem niechaj tyran drży :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:uffffffffffffffffffffffffff nie strawie ....... nooooo cała to prawda i tylko prawda:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A dać Ci tabletki na poprawę strawności? Mam też dziwne herbatki TZta :grins: dealer napisał(a):otworzcie oczy swe na prawde...a ona was wyzwoli...siostry:diabloti: A ona nas wyzwoli albo nam się całkiem od niej pop1ierdoli :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):jAMENt......qrwa:diabloti: ....jAMENt I niech Bóg będzie z Tobą dziecko :diabloti: dealer napisał(a):lament qrwa lament:diabloti: A Ciebie to lepiej niech unika :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::diabloti:lement będzie po inwigilacji A słyszałaś jakieś plotki? :crazyeye: dealer napisał(a):inwigilacja bedzie po lustracji...mi to nie grozi..nie mam lustra:diabloti: Nam grozi bo my mamy dwa lustra z identycznymi odbiciami :placz: Quote
clockwork Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Pysia napisał(a):O nie :shake: Jako że na tym ziemskim padole nic nie może być proste to ogłaszam wyrok : Musisz się z nami dalej męczyć bo zaiste uwierz że potem od razu bez sądu pójdziesz do nieba :diabloti: to ja sie wole męczyć z dogo-wariatami w takim razie :loveu: Quote
agbar Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 clockwork napisał(a):to ja sie wole męczyć z dogo-wariatami w takim razie :loveu: twoje zyczenie jest dla mnie rozkazem......:diabloti: Quote
Alicja Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Pysia napisał(a):O nie :shake: Jako że na tym ziemskim padole nic nie może być proste to ogłaszam wyrok : Musisz się z nami dalej męczyć bo zaiste uwierz że potem od razu bez sądu pójdziesz do nieba :diabloti: :shake:oj plisssssssss nieeeeeeeeeeeee Przed ciosem niechaj tyran drży :diabloti: :hmmmm: A dać Ci tabletki na poprawę strawności? Mam też dziwne herbatki TZta :grins: nie scem tabletków... A ona nas wyzwoli albo nam się całkiem od niej pop1ierdoli :evil_lol: wole drugą opcję I niech Bóg będzie z Tobą dziecko :diabloti: a on tu czego....... A Ciebie to lepiej niech unika :evil_lol: A słyszałaś jakieś plotki? :crazyeye: Nam grozi bo my mamy dwa lustra z identycznymi odbiciami :placz:bosz ....wole nie mieć ..... Quote
Alicja Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 clockwork napisał(a):to ja sie wole męczyć z dogo-wariatami w takim razie :loveu: dealer napisał(a):twoje zyczenie jest dla mnie rozkazem......:diabloti::loveu::loveu::loveu:nie ma to ja męczarnia w naj :diabloti:towarzystwie:loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu:nie ma to ja męczarnia w naj :diabloti:towarzystwie:loveu::loveu::loveu: nie wiem.... jeszcze nie poznałam takiego towarzycha :diabloti::eviltong: Quote
Alicja Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 clockwork napisał(a):nie wiem.... jeszcze nie poznałam takiego towarzycha :diabloti::eviltong::diabloti:to poznasz :loveu::loveu::loveu:w przyszłym tygodniu:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Witaj Alu :evil_lol: ale tu sie bosko zrobilo :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 teqquila napisał(a):Witaj Alu :evil_lol: ale tu sie bosko zrobilo :evil_lol: :evil_lol:pod niebiesia siem wyniesiem.............:diabloti: Witaj Tyśkowa:multi::multi: Quote
teqquila Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 hehe ponad chmurki :evil_lol: :evil_lol: chcesz sie wyniesc :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):pod niebiesia siem wyniesiem.............:diabloti: Witaj Tyśkowa:multi::multi: I będziem śpiewać : " Gloria, gloooooooriaaaaaaaaaaaaaaa..." :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 teqquila napisał(a):albo chwalmy pana :evil_lol: :evil_lol: Ewentualnie " Przybieżali do Betlejem we czterech..." :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Tak naprawde to ja nie wiem czy chcę się z Wami zadawać bo mi się udziela :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 teqquila napisał(a):hehe ponad chmurki :evil_lol: :evil_lol: chcesz sie wyniesc :evil_lol: :evil_lol: Pysia napisał(a):I będziem śpiewać : " Gloria, gloooooooriaaaaaaaaaaaaaaa..." :evil_lol: teqquila napisał(a):albo chwalmy pana :evil_lol: :evil_lol: Pysia napisał(a):Ewentualnie " Przybieżali do Betlejem we czterech..." :evil_lol: Hugo-Kochaś napisał(a):alleluja,alleluja,alleluja:lol: :lol: Pysia napisał(a):Tak naprawde to ja nie wiem czy chcę się z Wami zadawać bo mi się udziela :evil_lol: apage ...a poszły mi ....chór emerytek se u mła zrobiły :diabloti:.... a na koniec jeszcze zaspiewajcie ....w żłobie leży:diabloti:.........bo sie spił Quote
teqquila Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Pysia nie tylko Tobie :evil_lol: :evil_lol: jakie emerytki :evil_lol: Alu tego nie zanm --> w żłobie leży :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts