Pysia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='aga1215']a może to Waszka imprezuje? :oops: Weszka nie imprezuje :eviltong: Weszka umiera po całodziennym bieganiu w terenie po chaszczach :evil_lol: Quote
aga1215 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Pysia napisał(a):Weszka nie imprezuje :eviltong: Weszka umiera po całodziennym bieganiu w terenie po chaszczach :evil_lol: biedna - a czego ona po tych chaszczach szukała?????????:crazyeye: Quote
Pysia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 aga1215 napisał(a):biedna - a czego ona po tych chaszczach szukała?????????:crazyeye: Dziewictwa :evil_lol: Jezu ja już nie zyję :-o Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Pysia napisał(a):Wredna gadzina :cool1: Trza wyrwać chwasta :diabloti: Ta, trza wyplewić :mad::mad:Ino który to:mad: Ale one i tak czy siak zawsze wracają ...:diabloti: Pysia napisał(a):Dziewictwa :evil_lol: Jezu ja już nie zyję :-o Pysiu, spać, bo mój brzuch już nie wytrzymuje:evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Pysia']Dziewictwa :evil_lol: Jezu ja już nie zyję :-o Zmorka Cie zjadła?????? Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='aga1215']Zmorka Cie zjadła?????? Nie, weszka ją znajdzie... :diabloti::diabloti: Quote
BoJa2 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 wstawaj!!!!przeca twoje gołąbki maja dzisiaj swój ostatni lot:evil_lol: do Jastrzębia ,zanim zginą w przepastnych trzewiach Klocusiwej i jej Familii:evil_lol: Quote
BeaC Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:oj nie tęsknij ...wracaj jak najszybciej... nie wrócę wcześniej niż 30 lipca:multi::multi::multi: witaj Alu.....foty Ozziego.widziałam:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='Vectra']Przyszłam powiedzieć dzień dobry , zimny i mulący mamusiu :buzi:doberek za wczoraj córcia [quote name='Hugo-Kochaś']do której masz szlaban???:lol:nie mam szlabana byłam na panieńskim...od 17 do 2 [quote name='emdziolek']========================================== Teraz ja wtrace:diabloti: Pamietacie jak pisalam o tych bullkach co w nocy rysowalam?? chcecie zobaczyc??:razz: =========================================zobaczylim ...witaj [quote name='paula_z']Cześć Ala :loveu: Pewnie sobie teraz podśpiewujesz :evil_lol: Ile fotek Ozzulka :loveu: i tęcza :multi: Dambo dobry :D http://images30.fotosik.pl/10/8c3ce187ad7d6d01.jpg Ładne :razz: Ten ostatni najbardziej mi się podoba :p;)oj pośpiewałam ....i tak wogóle wesoło było:evil_lol: Quote
agbar Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 dzien dobry babciu :loveu: kaca masz?:evil_lol: woreczek zapelnilas?:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='dealer']kontrola blozka:diabloti:zatwierdzona [quote name='bonita']Ja tyż z komisji rewizyjnej :diabloti: Witaj sis :)witaj [quote name='madzia i medor']Alu:loveu: Przyszłam donieść, iż drugi dzień Twego wspaniałego urlopiku minął:diabloti:wiedziałam ze mnie koffasz [quote name='agnes1']Witaj Alu Jak tam gołąbeczki;) jutro mam zamiar się na nie załapać:diabloti: Niestety będę musiała zabrac ze sobą coś na co masz ostatnio alergię:evil_lol: jeszcze żyją ...najwyżej mnię obsypie;)cieszkam że się spotkamy [quote name='Vectra']mamuśka ,a Ty gdzie ????mamuśka się bawiła [quote name='dealer']na panienskim szaleje do upadlego:diabloti:ale nie upadłam [quote name='Pysia']http://images28.fotosik.pl/10/1a93c14e87d99792.jpg O :loveu: Znowu tęcza z mojego okieneczka [quote name='evaxon']Alu no ostatnio zaskakujeszmnie tymi fotami:loveu: chyba aparata zmieniłas:diabloti:aparacik Ewuniu ten sam Canon A610 [quote name='aga1215'] rety ale mnie Alu przywitałaś - czuje sie wyróżniona :multi: ;) :evil_lol: :buzi:no widzisz ...witaj ponownie [quote name='Pysia']Właśnie :mad: Ja idę precz bo Ala mnie tak nie wita :evil_lol:Pyśku ...nie fochaj [quote name='aga1215']Ala imprezuje :cunao: tak tak ...imprezowała [quote name='Pysia']Znowu beze mnie :mad:jakbyś przyjechała ...zabrałabym cię ze sobą [quote name='madzia i medor']Dzień dobry:gins: Zaczął się trzeci dzień urlopuoj jak się cieszkam ...już 3 dzionek ...cześć zołzowniczko [quote name='aga1215']a może to Waszka imprezuje? :oops: nie wiem jak Waszka ale ja tysz [quote name='aga1215']biedna - a czego ona po tych chaszczach szukała?????????:crazyeye: [quote name='Pysia']Dziewictwa :evil_lol: Jezu ja już nie zyję :-opadłam... [quote name='aga1215']Zmorka Cie zjadła??????hi hi Quote
clockwork Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='paula_z']Cześć Ala :loveu: Pewnie sobie teraz podśpiewujesz :evil_lol: tera to ja od trzech dni nuce ... niby nic a tak to sie zaczęło..... :wallbash::wallbash: [quote name='Hugo-Kochaś']mnie też:p przypomina mi konia :p buuhahhha... bezwzględna!!!! i jak tu cie nie kochać :loveu: [quote name='Pysia']Znowu beze mnie :mad: CHO PYSIA do nas. w sobotkę zabalujemy w niedzielkę przybierzemy cie do Ustronia (przybierzelim do Ustronia....) i odwiedzisz znajomków w Wiśle ;) [quote name='Pysia']Dziewictwa :evil_lol: Jezu ja już nie zyję :-o no i mnie rozpierdzieliłaś Pysiu :errrr::errrr: [quote name='Hugo-Kochaś']wstawaj!!!!przeca twoje gołąbki maja dzisiaj swój ostatni lot:evil_lol: do Jastrzębia ,zanim zginą w przepastnych trzewiach Klocusiwej i jej Familii:evil_lol: holubki!!! dużo holoubków:multi::multi::multi: holubek to po czesku gołąbek- dziś sie dowiedziałam ;) Quote
Alicja Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']wstawaj!!!!przeca twoje gołąbki maja dzisiaj swój ostatni lot:evil_lol: do Jastrzębia ,zanim zginą w przepastnych trzewiach Klocusiwej i jej Familii:evil_lol:;)gałubcziki już przygotowane do lotu [quote name='BeaC']nie wrócę wcześniej niż 30 lipca:multi::multi::multi: witaj Alu.....foty Ozziego.widziałam:loveu::loveu::loveu: oj szkoda że nie masz necika w domeczku [quote name='madzia i medor']Witaj Alu na urlopie:loveu::loveu:witaj Madziu Tyszanko:loveu: [quote name='dealer']dzien dobry babciu :loveu: kaca masz?:evil_lol: woreczek zapelnilas?:evil_lol:doberek ...kacyk zaleczony soczkiem poramańczowym:p...zapełniałam mój brzuszek Witam :multi::multi::multi: jeszcze chwilka i wyruszam do uzdrowiska ;) więc na jakiś czas znów opuszczę blogaska...ale od czego w końcu jest urlopik:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='clockwork']tera to ja od trzech dni nuce ... niby nic a tak to sie zaczęło..... :wallbash::wallbash:..............juz się cieszkam że posłucham buuhahhha... bezwzględna!!!! i jak tu cie nie kochać :loveu: CHO PYSIA do nas. w sobotkę zabalujemy w niedzielkę przybierzemy cie do Ustronia (przybierzelim do Ustronia....) i odwiedzisz znajomków w Wiśle ;) no i mnie rozpierdzieliłaś Pysiu :errrr::errrr: holubki!!! dużo holoubków:multi::multi::multi: holubek to po czesku gołąbek- dziś sie dowiedziałam ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko ja nie chcę kminku;) Spakowana ...zaraz wychodzę;) możesz już odgrzewać tę moją kawę Quote
BoJa2 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='clockwork'] holubki!!! dużo holoubków:multi::multi::multi: holubek to po czesku gołąbek- dziś sie dowiedziałam ;) a ja zawsze myślałam,że po czesku gołąb to"dachowy postranec":evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko ja nie chcę kminku;) Spakowana ...zaraz wychodzę;) możesz już odgrzewać tę moją kawę odgrzana- stygnie!!! gdzie jesteś moja naj!!!! [quote name='Hugo-Kochaś']a ja zawsze myślałam,że po czesku gołąb to"dachowy postranec":evil_lol: :evil_lol: a wiesz jak po czesku jest modląca sie zakonnica?? :cool3::cool3: Quote
BoJa2 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='clockwork']odgrzana- stygnie!!! gdzie jesteś moja naj!!!! a wiesz jak po czesku jest modląca sie zakonnica?? :cool3::cool3: kiedys wiedziałam,ale ja już mam skleroze:p podpowiedz Klocusiowa:grins: Quote
clockwork Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']kiedys wiedziałam,ale ja już mam skleroze:p podpowiedz Klocusiowa:grins: modląca się zakonnica po czesku= żikająca jeptiszka, śpiszki dziecięce= dupaczki :evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='clockwork']modląca się zakonnica po czesku= żikająca jeptiszka, śpiszki dziecięce= dupaczki :evil_lol::evil_lol: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
e.v.a Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 witaj Alu z tym samym aparatem a piękniejszymi zdjeciami:loveu: Quote
basia2202 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Ozzy jest piękny:) Moja Zuzka wygląda teraz identycznie jak Ozzy będący szczenięciem jeszcze... Teraz mam świadomość.. co z Zuzki wyrośnie, jakie bydlę ogromne!! Bo jakoś mało to do mnie docierało;) Quote
clockwork Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='basia2202']Ozzy jest piękny:) Moja Zuzka wygląda teraz identycznie jak Ozzy będący szczenięciem jeszcze... Teraz mam świadomość.. co z Zuzki wyrośnie, jakie bydlę ogromne!! Bo jakoś mało to do mnie docierało;) dawa linka na blogasa Zuzki, albo poka fotecki malutkiego pieska!!! :modla::modla::modla: Quote
Pysia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Smutno mi trochę....Mam urop...Pozwiedzałabym coś, pojeździła....Mam ochote w góry na spacer....A tu nic...Poprostu kompletny brak czegokolwiek :shake: Quote
BeaC Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Pysia']Smutno mi trochę....Mam urop...Pozwiedzałabym coś, pojeździła....Mam ochote w góry na spacer....A tu nic...Poprostu kompletny brak czegokolwiek :shake: e marudzisz.........:cool1: a mnie czekają pierwsze wspaniałe wakacje na moim wsiowie:multi::multi::multi: jeszcze godzina i 10 minut:eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts