Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]KCM......oczywiście w ciągu miesiąca zdążysz mi to zgrać:eviltong::diabloti:[/FONT] no i może jeszcze zgram na płyte i osobiście dostarczę :razz: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Vectra napisał(a):no i może jeszcze zgram na płyte i osobiście dostarczę :razz: :diabloti: :diabloti: :diabloti::multi::multi::multi::multi::multi:[FONT=Arial]tak tak tak .....KCM :loveu::loveu::loveu:czytasz w moich myślach:evil_lol:[/FONT] Quote
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi:[FONT=Arial]tak tak tak .....KCM :loveu::loveu::loveu:czytasz w moich myślach:evil_lol:[/FONT] ale ja nie powiedziałam -TAK :diabloti: Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Vectra napisał(a):ale ja nie powiedziałam -TAK :diabloti::diabloti:[FONT=Arial]a łyżka mówi niemożliwe:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rany.......idę spać........KWM:loveu::loveu::loveu: .......DOBRANOC:loveu: [/FONT] Quote
Pysia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 To kiedy ma być ta Apokalipsa? :cool1: Zreszta ...Ja sie nie zgadzam :help1::shock::helo::shocked!::obrazic::modla: u góry są moje emocje.... Quote
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Pysia napisał(a):To kiedy ma być ta Apokalipsa? :cool1: Zreszta ...Ja sie nie zgadzam :help1::shock::helo::shocked!::obrazic::modla: u góry są moje emocje.... zrobimy protest :cool1: napiszemy petycje :cool1: nie damy się :diabloti: Quote
Pysia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Vectra napisał(a):zrobimy protest :cool1: napiszemy petycje :cool1: nie damy się :diabloti: Tia....:cool1: Quote
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Pysia napisał(a):Tia....:cool1: psami ich poszczujemy :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ciociu przyszłam sprawdzić, czy Ciem amstaff nie zagryzł:razz: :razz: :razz: Nie musisz dziękować za mą troskę:loveu: Quote
Lucy* Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 madzia i medor napisał(a):Ciociu przyszłam sprawdzić, czy Ciem amstaff nie zagryzł:razz: :razz: :razz: Nie musisz dziękować za mą troskę:loveu: chyba jednak ...to stało się .... :-( za długo nie odpowiadają .... :placz: Quote
bonita Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Heloł :) Czas apokalipsy zbliża się milowymi krokami:cool3:, nie wiem czy już zacząć się bać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 heloł heloł:razz::razz: Alu znowu nawiedzam cie ze szkoly:diabloti::diabloti::diabloti: :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Kogo wy psami chcecie szczuc??:diabloti: mnie? hahaha:evil_lol: Buziaki i czekam niecierpliwie na zdjecia Ozzulca:diabloti: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Vectra napisał(a):zrobimy protest :cool1: napiszemy petycje :cool1: nie damy się :diabloti:[FONT=Arial]:ylsuper::ylsuper::ylsuper:[/FONT] Vectra napisał(a):psami ich poszczujemy :diabloti::ylsuper::ylsuper::ylsuper: madzia i medor napisał(a):Ciociu przyszłam sprawdzić, czy Ciem amstaff nie zagryzł:razz: :razz: :razz: Nie musisz dziękować za mą troskę:loveu::diabloti:[FONT=Arial]nie zagryzł dziecinko nie zagryzł....nie przeżyłby tego:evil_lol:[/FONT] Imbir1 napisał(a):helloł Ozzulki :multi: z samego rana:cool3:[FONT=Arial]witam w ten kolejny jesienny dzionek........gdzie to lato:cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Lucy* napisał(a):chyba jednak ...to stało się .... :-( za długo nie odpowiadają .... :placz:[FONT=Arial]:diabloti:nie bój żaby .....złego nie bierą[/FONT] bonita napisał(a):Heloł :) Czas apokalipsy zbliża się milowymi krokami:cool3:, nie wiem czy już zacząć się bać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]:razz:oj sis a cóż to dziś za dobry humorek z ranka[/FONT] emdziolek napisał(a):heloł heloł:razz::razz: Alu znowu nawiedzam cie ze szkoly:diabloti::diabloti::diabloti: :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Kogo wy psami chcecie szczuc??:diabloti: mnie? hahaha:evil_lol: Buziaki i czekam niecierpliwie na zdjecia Ozzulca:diabloti:[FONT=Arial]szkoła fajna .....fot niet;)[/FONT] Quote
clockwork Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:znowu razem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]:multi:oj Aguś dziękuję ....dbasz o mnie ....już się cieszę na miksturkę w październiku:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]ja też nie umiem sie spakować :placz::placz: wszystko przez te wasze muski z ubytkami :p:p ja sie pakuje,ale do Englanda... już tylko 10 dni !!!!!:multi::multi: co robiMY w październiku?? o czymś nie wiem?? :roll::roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]ja też nie umiem sie spakować :placz::placz: wszystko przez te wasze muski z ubytkami :p:p ja sie pakuje,ale do Englanda... już tylko 10 dni !!!!!:multi::multi: co robiMY w październiku?? o czymś nie wiem?? :roll::roll:[/FONT][FONT=Arial]:mad:tera na nasze ubytki zwala ...a trza było mózga na 3 podzielać:diabloti: hmmm Ty teaz jedziesz do Anglii a JA w październiku mam zamiar spotkać się z Agą ;)w Krościenku:evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Patka napisał(a):ja wiem co robie w 2 połowie sierpnia :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]wyjątkowo tym razem i ja wiem co będziesz robić ... cześć Patko:loveu: [/FONT] Quote
Medorowa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): :diabloti:[FONT=Arial]nie zagryzł dziecinko nie zagryzł....nie przeżyłby tego:evil_lol:[/FONT] Tak z Ciebie bestyja:crazyeye: :crazyeye: :loveu: Zaczynam się bać:diabloti: To dlaczego ja o niczym nie wiem:niewiem: Czuję się poszkodowana:diabloti: Ale za to Wy nie wiecie, co ja będę robić w sierpniu:eviltong: Sama zresztą jeszcze nie wiem:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 madzia i medor napisał(a):Tak z Ciebie bestyja:crazyeye: :crazyeye: :loveu: Zaczynam się bać:diabloti: [FONT=Arial]:diabloti:bój się bój ....nareszcie ktoś się mnie boi:multi:[/FONT] To dlaczego ja o niczym nie wiem:niewiem: Czuję się poszkodowana:diabloti: Ale za to Wy nie wiecie, co ja będę robić w sierpniu:eviltong: Sama zresztą jeszcze nie wiem:evil_lol:[FONT=Arial]:mad:jak nie wiesz ...przeca już wiesz ...a w sierpniu to podobno ....jakiś tyski chrzest czy cóś odprawiasz:diabloti:[/FONT] Quote
groszek83 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial] żaby .....złego nie bierą[/FONT] :roll:Pierwsze słysze:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 groszek83 napisał(a)::roll:Pierwsze słysze:evil_lol: :diabloti:[FONT=Arial]a co chcesz usłyszeć raz jeszcze:eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 groszek83 napisał(a):Tak poproszę :eviltong:[FONT=Arial]:diabloti:nie bój żaby..........złego diabli nie bierą:diabloti:[/FONT] Quote
Recommended Posts