Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]to może spraw se rower... lepiej to jeżdzić niz chodzic do szkoły :diabloti:[/FONT]
[FONT=Arial]:poj bardzo dobry pomyślunek;)[/FONT]

Posted

aga1215 napisał(a):
Witaj Aluś!
Pozbyłaś się makulatury?
........sie pakuję....
[FONT=Arial]:diabloti:pisze nadal...
:placz:a ja sie nie umie spakować:shake:
[/FONT]

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]:diabloti:pisze nadal...[/FONT]
[FONT=Arial]:placz:a ja sie nie umie spakować:shake:[/FONT]

to wcalenie trudne:multi: Alu:
1) W Panelu Użytkownika, w opcjach ustawiasz wyświetlanie 100 postów na stronie
2)W Pliku wybierasz ZAPISZ JAKO
i tam powinna być STRONA SIECI WEB,KOMPLETNA
i już:multi: ino to trwa.........:angryy: mnie jeszcze 10 zostało.... robię od wczoraj..........

Posted

Dziendoberek kofffaniutka;-)
problem z pakowaniem??? heheeh ponoc nasza była pani prezydentowa jest rewelacyjna w te klocki;-) napisz napewno Ci pomoze heheehehe;-) a moze i przyjedzie ???? eheheheheheh
buzioleeeeeeeeeeeeeeee

Posted

aga1215 napisał(a):
to wcalenie trudne:multi: Alu:
1) W Panelu Użytkownika, w opcjach ustawiasz wyświetlanie 100 postów na stronie
2)W Pliku wybierasz ZAPISZ JAKO
i tam powinna być STRONA SIECI WEB,KOMPLETNA
i już:multi: ino to trwa.........:angryy: mnie jeszcze 10 zostało.... robię od wczoraj..........
[FONT=Arial]:razz:przy mojej ilości stron to mi życia braknie:diabloti:a jeszcze te papiery:placz::placz::placz:[/FONT]

zuzolandia napisał(a):
Dziendoberek kofffaniutka;-)
problem z pakowaniem??? heheeh ponoc nasza była pani prezydentowa jest rewelacyjna w te klocki;-) napisz napewno Ci pomoze heheehehe;-) a moze i przyjedzie ???? eheheheheheh
buzioleeeeeeeeeeeeeeee
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:myślisz pomoze:razz:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:crazyeye:o matko ...mam sie bać:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

mmmmmmmhhhhhhhhhh przez duż BARDZO :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

agnes1 napisał(a):
:diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:multi:
[FONT=Arial];)skąd ja Cię znam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

kkkurde a mam pisać .......:(bo nigdy nie skończę....buuuuuuuuu
[/FONT]

Posted

Agga napisał(a):
Kochane babeczki co wy pakujecie??? Czyżby odbywało się pakowanie poszczególnych galerii?
:placz:[FONT=Arial]kto potrafi to pakuje....osiołki komputrowe nie pakują bo nie umią:oops::eviltong:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial];)skąd ja Cię znam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]kkkurde a mam pisać .......:(bo nigdy nie skończę....buuuuuuuuu[/FONT]

[FONT=Arial]skąd skąd.. no powiedz skąd??? :cool3: :cool3:[/FONT]

Posted

agnes1 napisał(a):
[FONT=Arial]skąd skąd.. no powiedz skąd??? :cool3: :cool3:[/FONT]
[FONT=Arial]:diabloti:z tego klasztoru na górce:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:[/FONT]

Posted

:placz:[FONT=Arial]kto potrafi to pakuje....osiołki komputrowe nie pakują bo nie umią:oops::eviltong:[/FONT]

Kurcze jestem wielki OSIOŁ. Ja nie umiem no. Jak zaczęłąm zapisywać na kompie to ja nie wiem ale zaczęły mi sie tylko pojawiać zdjęcia Sary, ikoniki z dogo, avtarki istny śmietnik. Czy to tak ma być? Niech mnie ktoś uświadomi.

Posted

Agga napisał(a):
Kurcze jestem wielki OSIOŁ. Ja nie umiem no. Jak zaczęłąm zapisywać na kompie to ja nie wiem ale zaczęły mi sie tylko pojawiać zdjęcia Sary, ikoniki z dogo, avtarki istny śmietnik. Czy to tak ma być? Niech mnie ktoś uświadomi.
:shake:[FONT=Arial]Agguś zupełnie nie wiem jak się to robi .....masakra :diabloti:[/FONT]

Posted

:shake:[FONT=Arial]Agguś zupełnie nie wiem jak się to robi .....masakra :diabloti:[/FONT]

poproś jutro w pracce, dzieci potrafią;) :evil_lol:

Posted

małe to pocieszenie kochana:evil_lol:

Posted

Agga napisał(a):

i dobrze ci się zaczęło zapisywać :razz: bo będziesz miała katalog z tymi właśnie fotkami , avatkami , ikonkami i będziesz miała plik z rozszerzeniem .html i to będzie powiedzmy "zrzut" galerii :p
tylko aby dobrze i czytelnie było , każdą stronkę zapisuj z kolejną cyferką np.
galeria_1 , galeria_2 i będziesz miała katalog o nazwie galeria_1 i plik galeria_1.html

Posted

paula_z napisał(a):
:hmmmm: Chyba też muszę zacząć się pakować :cool1: Albo poproszę siostrę :evil_lol:

a ja nadal ni ewiem .. o co chodzi .. po co sie to robi ... i jak to sie robi :diabloti:

Posted

no ja też nie, no ale jak już widze,l że nie jestem sama to sie odzywam. Tak to bym sie odezwała, wyszła bym na jakąś takąś głuptaske o co :cool3::cool3::cool3:

Posted

juz wiem o co chodzi i po co sie to robi :cool1: ale nadal nie wiem jak :diabloti:
nieszkodzi:siara: dorwe kogos na gg:diabloti: :siara: vectruniuuuu..... strzez siee:diabloti: mmuuuahahahahahaha