Alicja Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='eria']jedna ale za to jaka!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: ;)no jakie komplementa [quote name='madzia i medor']A trymnięty??:diabloti::diabloti:taaa i wypchany:evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :diabloti:taaa i wypchany:evil_lol: No to gratuluję nabytku:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Dzien dobry chcialam rzec -wiec rzeklam..u nas tyz piknie dzis..bylismy na dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugim PSAcerze i Dilski padl....:diabloti: Quote
kingilka Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Cuudo, ale na groźnego to on raczej nie wygląda <mysli> Quote
e.v.a Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 witanko:multi: u nas tez dzis ladnie:cool3: Alu wiecej foootttttt:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
dbsst Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 szalona dobrze że Ci paluch nie odpadł od tego pstrykania :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 :razz:kilka fotek ze spotkania z Luśką , BeąC. z TZtem i Klockowymi ;) Quote
Alicja Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 w domku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ta pani nie chciała się dać polizać:eviltong: Quote
sota36 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Czesc Alus! Ale sliczna dziewczyne poderwal Ozzulec!! Mowie o ostatnim zdjeciu! Quote
Alicja Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='sota36']Czesc Alus! Ale sliczna dziewczyne poderwal Ozzulec!! Mowie o ostatnim zdjeciu! to nasz forumowa BeaC;) Quote
dbsst Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ta pani nie chciała się dać polizać 1 prosze grzeczne pieski pija mLeCko :evil_lol: :evil_lol: 2 jaki on ma łozor :crazyeye: Quote
Alicja Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='dbsst']1 prosze grzeczne pieski pija mLeCko :evil_lol: :evil_lol: 2 jaki on ma łozor :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:na tej focie to Ozzy kicha bo zassał do noska piwelkowy gaz :evil_lol:...a mlecko jak najbardziej smakowało piesom:loveu: No ma ozorka ma ......;) Quote
sota36 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']to nasz forumowa BeaC;)znam z ...czytania, teraz to juz z foty! Quote
Alicja Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='sota36']znam z ...czytania, teraz to juz z foty!;)a my z reala... i jeszcze kilka fotasków:p Quote
Paula Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Witanko Alu :p To musi być miłość :loveu: Łaskocze? :evil_lol: :D Fajnych gości mieliście :razz: Quote
Pysia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Wtaj Alu :multi: Dawaj tych wszystkich gości i do mnie :) Maluchy coraz starsze i codziennie potrzebuję gosci aby socjalizować szczyle ;) Na razie dopisuja ale niedługo braknie mi ludzi :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='paula_z']Witanko Alu :p To musi być miłość :loveu:....to dobre koleżeństwo;) Łaskocze? :evil_lol:.....ha ha napewno;) :D Fajnych gości mieliście :razz:;)do nas tylko fajne przychodzą:p [quote name='Agga']Ozzy jak ty się zachowujesz?:evil_lol: no jak ciociu ...jak:razz: [quote name='Pysia']Wtaj Alu :multi: Dawaj tych wszystkich gości i do mnie :) Maluchy coraz starsze i codziennie potrzebuję gosci aby socjalizować szczyle ;) Na razie dopisuja ale niedługo braknie mi ludzi :evil_lol:Witaj Pysiu u Nas:multi:......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:myślę Pysiu że wszyscy już śpią snem sparwiedliwego i nie dane by mi było ich wyciągać z wyrlandii:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Madzika Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 OOO foty :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: A tak przy okazji go rozpija nieletniego:mad: Bullek ma juz 18 lat bo nie wyglada;) Quote
Alicja Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Madzika']OOO foty :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: A tak przy okazji go rozpija nieletniego:mad: Bullek ma juz 18 lat bo nie wyglada;)[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oba psiaki pełnoletnie ....licząc po psiemu;) witaj w naszym blożku;) Quote
Madzika Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 co witaj :PPP ja tu często zaglądam czasem nawet cos poskrobie... ale dogo cos szwankowało i ogólnie brak czasu ograniczył mnie do minimum .. Ale juz nadrabiam :lol::lol::lol: Quote
Alicja Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Madzika']co witaj :PPP ja tu często zaglądam czasem nawet cos poskrobie... ale dogo cos szwankowało i ogólnie brak czasu ograniczył mnie do minimum .. Ale juz nadrabiam :lol::lol::lol::p......hmmm to co na drugi raz nie mam powitać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Dobry wieczór Alu!!:lol: fajowe te Wasze spotkanka!!!:loveu: Quote
Alicja Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='AlKil']Dobry wieczór Alu!!:lol: fajowe te Wasze spotkanka!!!:loveu::multi:bry wieczorek no przynajmniej mile spedziłam niedzielkę:p Quote
Vectra Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 witaj mamuśka :) widziałam fotki , świnki pierwsza klasa , zestaw super się prezentuje .... :) Quote
Recommended Posts