Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']jedna ale za to jaka!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu:
;)no jakie komplementa
[quote name='madzia i medor']A trymnięty??:diabloti::diabloti:taaa i wypchany:evil_lol:

Posted

Dzien dobry chcialam rzec -wiec rzeklam..u nas tyz piknie dzis..bylismy na dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugim PSAcerze i Dilski padl....:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ta pani nie chciała się dać polizać

1 prosze grzeczne pieski pija mLeCko :evil_lol: :evil_lol:
2 jaki on ma łozor :crazyeye:

Posted

[quote name='dbsst']1 prosze grzeczne pieski pija mLeCko :evil_lol: :evil_lol:
2 jaki on ma łozor :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:na tej focie to Ozzy kicha bo zassał do noska piwelkowy gaz :evil_lol:...a mlecko jak najbardziej smakowało piesom:loveu:
No ma ozorka ma ......;)

Posted

Wtaj Alu :multi:
Dawaj tych wszystkich gości i do mnie :) Maluchy coraz starsze i codziennie potrzebuję gosci aby socjalizować szczyle ;) Na razie dopisuja ale niedługo braknie mi ludzi :evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']Witanko Alu :p

To musi być miłość :loveu:....to dobre koleżeństwo;)

Łaskocze? :evil_lol:.....ha ha napewno;)

:D
Fajnych gości mieliście :razz:;)do nas tylko fajne przychodzą:p

[quote name='Agga']Ozzy jak ty się zachowujesz?:evil_lol: no jak ciociu ...jak:razz:

[quote name='Pysia']Wtaj Alu :multi:
Dawaj tych wszystkich gości i do mnie :) Maluchy coraz starsze i codziennie potrzebuję gosci aby socjalizować szczyle ;) Na razie dopisuja ale niedługo braknie mi ludzi :evil_lol:Witaj Pysiu u Nas:multi:......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:myślę Pysiu że wszyscy już śpią snem sparwiedliwego i nie dane by mi było ich wyciągać z wyrlandii:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Madzika']OOO foty :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

A tak przy okazji go rozpija nieletniego:mad: Bullek ma juz 18 lat bo nie wyglada;)[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oba psiaki pełnoletnie ....licząc po psiemu;)
witaj w naszym blożku;)

Posted

co witaj :PPP ja tu często zaglądam czasem nawet cos poskrobie... ale dogo cos szwankowało i ogólnie brak czasu ograniczył mnie do minimum .. Ale juz nadrabiam :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Madzika']co witaj :PPP ja tu często zaglądam czasem nawet cos poskrobie... ale dogo cos szwankowało i ogólnie brak czasu ograniczył mnie do minimum .. Ale juz nadrabiam :lol::lol::lol::p......hmmm to co na drugi raz nie mam powitać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']Dobry wieczór Alu!!:lol:
fajowe te Wasze spotkanka!!!:loveu::multi:bry wieczorek
no przynajmniej mile spedziłam niedzielkę:p