clockwork Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Agga'] Jacy właściciele takie psy.;) tak!!! dokładnie tak!! Agga!!! :multi::multi: dlatego my nie wzięliśmy do Ali naszego Clockworka... nie zdzierżył by widoku-co tam sie dzieje :diabloti: on nie obyty w alkoholizowaniu sie :cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Agga'] Jacy właściciele takie psy.;) no cos w tym jest,.... ale zeby tak od razu upijac zwierzeta???? Alu......:diabloti: Quote
clockwork Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Agga']No ładnie przyznała się:eviltong: :hmmmm: ale kto i do czego??? :hmmmm: że ich psy sie alkoholizują a mój nie?? czy o co biega??? :roll: Quote
Agga Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 To pewnie tylko taka ściema, że Twój nie:eviltong: Quote
clockwork Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Agga']No ładnie przyznała się:eviltong: [quote name='Agga']To pewnie tylko taka ściema, że Twój nie:eviltong: no wiesz!!!! przeciez to oczywiste że W ŻYCIU nie dałabym psu piwa!! nawet powąchać!!!! zresztą jako iz my niepijący- gdzie sie miał tego nauczyć?? choc czasem gdzieś na ulicy zaglada do puszek po piwie, ale to pewnie w genach ma... bo który Czech nie pije :p a tak swoją drogą... widze Agga że latasz po blożkach i kontrolujesz zdjęcia... do mnie nie musisz wchodzić... nie zawracaj sobie głowy ... foty SĄ!!! :diabloti: Quote
Agga Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='clockwork'] :p a tak swoją drogą... widze Agga że latasz po blożkach i kontrolujesz zdjęcia... do mnie nie musisz wchodzić... nie zawracaj sobie głowy ... foty SĄ!!! :diabloti: hahahah widzę ze kontrolujesz panią moderator to miłe:diabloti: Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='dealer']Dzien dobry ......boje sie cos wiecej powiedziec bo Pysia przyleci za mna i bedzie znowu jakies oszczerstwa rzucac:diabloti:a co ...mówiła coś ..... [quote name='AlKil']Witaj Alu, tylko nie mogę znaleźć tego słonecznego, gorącego dzionka...U nas jest ciepło, ale słonko posżło widocznie tylko do Was...:cool1:a u nas skwar cały dzionek ...masakra [quote name='dbsst']http://images20.fotosik.pl/339/b8c3ca6b3aa06c0a.jpg chciałam powiedzieć dwie rzeczy o jednej zapomniałam powiem tylko o drugiej obłędnie podoba mi sie ta koszulka :cool1: :p ciekawe czemu? ;)no własnie czemu.......... [quote name='Kate I Luka']Słodkie całuski :loveu: Cześć Aluś w piękny poniedziałek :) Słońce grzeje jak szalone, a w pracy trzeba siedzieć :placz:oj dziś pół biedy tylko 5 odwaliłam jutro od 7 do 16 kibluje:diabloti: [quote name='malawaszka']hahahahahah noo ciekawe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Luśka na dietę :evil_lol::eviltong: - wiem wiem ja też ja też :evil_lol:taaa Luś ma dietkę [quote name='evaxon']ćem dobry:pdobry...... [quote name='clockwork']jak o ostatniej... :mad: a na przedostatniej to niby dziewczyna jaka?? :angryy:musi cie nie zauważyła podnieca :cool1:o masz a ja zsie zastanawiałam co ty tak Pawła do domu ciągniesz powiedz... co mówił??? zapraszał nas ponownie?? :evil_lol:ha ha ha [quote name='dbsst']nie znieczulacz mam o smaku rumu :roll: wódki :roll: wódki waniliowej :roll: i dla gości specjalnych o smaku....................................bimbru :evil_lol:to ja może popróbuję tej waniliowej [quote name='Dobcia']Hey Alu;) To się Ozzy nabiegał:cool3: Fajne spotkanko mieliście;)cześć ...no za bardzo sie nie nabiegał bo ukrop był straszny Quote
clockwork Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Agga']hahahah widzę ze kontrolujesz panią moderator to miłe:diabloti: no tak... bo nad wami-modami ktos kontrole też musi mieć... więc sie pdjęłam tej ciężkiej pracy :cool1: Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='Agga'] Jacy właściciele takie psy.;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:hmmmm to nie moja ręka:eviltong: [quote name='clockwork'] tak!!! dokładnie tak!! Agga!!! :multi::multi: dlatego my nie wzięliśmy do Ali naszego Clockworka... nie zdzierżył by widoku-co tam sie dzieje :diabloti: on nie obyty w alkoholizowaniu sie :cool1:tak tak ....dokładnie dlatego Ozzy nie jeździ do Jastrzębia w odwiedziny:eviltong: [quote name='Agunia-Pańciunia)']no cos w tym jest,.... ale zeby tak od razu upijac zwierzeta???? Alu......:diabloti: a nie znasz takiego przykazania ...spragnionego napoić .....ni pisali konkretnie czym:razz: Quote
Agga Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 My modzi kontrolujemy się sami. Alu nom nie wyglądało to na twoją rączkę. Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='Agga']My modzi kontrolujemy się sami. Alu nom nie wyglądało to na twoją rączkę. :pno to resztę dopisz sobie sama:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Kto miał taką ładną rączkę????Pewnie ta co nie upija swojego psa tylko cudze:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='Agga']Kto miał taką ładną rączkę????Pewnie ta co nie upija swojego psa tylko cudze:evil_lol: :shake:to nie jest damska rączka:eviltong: Quote
Agga Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 łomatko faktycznie. hmmmmno to ręka TZ pani, która nie upija swojego psa:diabloti: Quote
Vectra Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Agga']My modzi kontrolujemy się sami. taaaaa :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:humorek mi się poprawił .....cholera co za czarodziejna mixtura:eviltong: Quote
Medorowa Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): Ale on ma jęzor:mdleje::mdleje::loveu: A mój Medek kiedyś lubiał piwo, i nie tylko:eviltong: , a teraz, jak ja dobra mamcia chcę mu dać, to się odwraca - martwię się o niego:evil_lol: :diabloti: Quote
Maga100 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 malawaszka napisał(a):o jacie wódki waniliowej??? jak sie toto nazywa? :razz: Absolut Vanilia :drinking: Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Vectra napisał(a):mamuśka nie poznaję Cię :diabloti::eviltong:a co fote dać.........:diabloti: Maga100 napisał(a):Absolut Vanilia :drinking::razz:fiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu madzia i medor napisał(a):Ale on ma jęzor:mdleje::mdleje::loveu: A mój Medek kiedyś lubiał piwo, i nie tylko:eviltong: , a teraz, jak ja dobra mamcia chcę mu dać, to się odwraca - martwię się o niego:evil_lol: :diabloti::razz:nie wypozyczam .......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kkkurde piffa nie sce pić no to do weta z nim to niemoralne:razz: Quote
Medorowa Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):] :razz:nie wypozyczam .......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kkkurde piffa nie sce pić no to do weta z nim to niemoralne:razz: ad.1 :evil_lol: :evil_lol: ad.2 Bardzo mnie to niepokoi - starałam się wychować na przyzwoitego psa, a tu klops:niewiem::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 madzia i medor napisał(a):ad.1 :evil_lol: :evil_lol: ad.2 Bardzo mnie to niepokoi - starałam się wychować na przyzwoitego psa, a tu klops:niewiem::evil_lol::razz:cho no z nim do nasz ....już my go wyszkolimy:eviltong: Quote
Recommended Posts