Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agga']

Jacy właściciele takie psy.;)

tak!!! dokładnie tak!! Agga!!! :multi::multi:
dlatego my nie wzięliśmy do Ali naszego Clockworka... nie zdzierżył by widoku-co tam sie dzieje :diabloti: on nie obyty w alkoholizowaniu sie :cool1:

Posted

[quote name='Agga']No ładnie przyznała się:eviltong:

[quote name='Agga']To pewnie tylko taka ściema, że Twój nie:eviltong:

no wiesz!!!! przeciez to oczywiste że W ŻYCIU nie dałabym psu piwa!! nawet powąchać!!!! zresztą jako iz my niepijący- gdzie sie miał tego nauczyć??
choc czasem gdzieś na ulicy zaglada do puszek po piwie, ale to pewnie w genach ma... bo który Czech nie pije :p

a tak swoją drogą... widze Agga że latasz po blożkach i kontrolujesz zdjęcia... do mnie nie musisz wchodzić... nie zawracaj sobie głowy ... foty SĄ!!! :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']
:p

a tak swoją drogą... widze Agga że latasz po blożkach i kontrolujesz zdjęcia... do mnie nie musisz wchodzić... nie zawracaj sobie głowy ... foty SĄ!!! :diabloti:

hahahah widzę ze kontrolujesz panią moderator to miłe:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']Dzien dobry ......boje sie cos wiecej powiedziec bo Pysia przyleci za mna i bedzie znowu jakies oszczerstwa rzucac:diabloti:a co ...mówiła coś .....

[quote name='AlKil']Witaj Alu, tylko nie mogę znaleźć tego słonecznego, gorącego dzionka...U nas jest ciepło, ale słonko posżło widocznie tylko do Was...:cool1:a u nas skwar cały dzionek ...masakra

[quote name='dbsst']http://images20.fotosik.pl/339/b8c3ca6b3aa06c0a.jpg

chciałam powiedzieć dwie rzeczy o jednej zapomniałam powiem tylko o drugiej

obłędnie podoba mi sie ta koszulka :cool1: :p

ciekawe czemu? ;)no własnie czemu..........

[quote name='Kate I Luka']Słodkie całuski :loveu:

Cześć Aluś w piękny poniedziałek :) Słońce grzeje jak szalone, a w pracy trzeba siedzieć :placz:oj dziś pół biedy tylko 5 odwaliłam jutro od 7 do 16 kibluje:diabloti:

[quote name='malawaszka']hahahahahah noo ciekawe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a Luśka na dietę :evil_lol::eviltong: - wiem wiem ja też ja też :evil_lol:taaa Luś ma dietkę

[quote name='evaxon']ćem dobry:pdobry......

[quote name='clockwork']jak o ostatniej... :mad: a na przedostatniej to niby dziewczyna jaka?? :angryy:musi cie nie zauważyła

podnieca :cool1:o masz a ja zsie zastanawiałam co ty tak Pawła do domu ciągniesz

powiedz... co mówił??? zapraszał nas ponownie?? :evil_lol:ha ha ha

[quote name='dbsst']nie znieczulacz mam o smaku rumu :roll:
wódki :roll:
wódki waniliowej :roll:
i dla gości specjalnych o smaku....................................bimbru :evil_lol:to ja może popróbuję tej waniliowej

[quote name='Dobcia']Hey Alu;)

To się Ozzy nabiegał:cool3:
Fajne spotkanko mieliście;)cześć ...no za bardzo sie nie nabiegał bo ukrop był straszny

Posted

[quote name='Agga']hahahah widzę ze kontrolujesz panią moderator to miłe:diabloti:

no tak... bo nad wami-modami ktos kontrole też musi mieć... więc sie pdjęłam tej ciężkiej pracy :cool1:

Posted

[quote name='Agga']

Jacy właściciele takie psy.;)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:hmmmm to nie moja ręka:eviltong:

[quote name='clockwork']
tak!!! dokładnie tak!! Agga!!! :multi::multi:
dlatego my nie wzięliśmy do Ali naszego Clockworka... nie zdzierżył by widoku-co tam sie dzieje :diabloti: on nie obyty w alkoholizowaniu sie :cool1:
tak tak ....dokładnie dlatego Ozzy nie jeździ do Jastrzębia w odwiedziny:eviltong:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']no cos w tym jest,....
ale zeby tak od razu upijac zwierzeta????
Alu......:diabloti: a nie znasz takiego przykazania ...spragnionego napoić .....ni pisali konkretnie czym:razz:

Posted

[quote name='Agga']My modzi kontrolujemy się sami.
Alu nom nie wyglądało to na twoją rączkę.

:pno to resztę dopisz sobie sama:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Agga']Kto miał taką ładną rączkę????Pewnie ta co nie upija swojego psa tylko cudze:evil_lol: :shake:to nie jest damska rączka:eviltong:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

Ale on ma jęzor:mdleje::mdleje::loveu:

A mój Medek kiedyś lubiał piwo, i nie tylko:eviltong: , a teraz, jak ja dobra mamcia chcę mu dać, to się odwraca - martwię się o niego:evil_lol: :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
mamuśka nie poznaję Cię :diabloti:
:eviltong:a co fote dać.........:diabloti:

Maga100 napisał(a):
Absolut Vanilia

:drinking:
:razz:fiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

madzia i medor napisał(a):
Ale on ma jęzor:mdleje::mdleje::loveu:

A mój Medek kiedyś lubiał piwo, i nie tylko:eviltong: , a teraz, jak ja dobra mamcia chcę mu dać, to się odwraca - martwię się o niego:evil_lol: :diabloti:
:razz:nie wypozyczam .......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
kkkurde piffa nie sce pić no to do weta z nim to niemoralne:razz:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
]

:razz:nie wypozyczam .......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
kkkurde piffa nie sce pić no to do weta z nim to niemoralne:razz:

ad.1 :evil_lol: :evil_lol:
ad.2 Bardzo mnie to niepokoi - starałam się wychować na przyzwoitego psa, a tu klops:niewiem::evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):
ad.1 :evil_lol: :evil_lol:
ad.2 Bardzo mnie to niepokoi - starałam się wychować na przyzwoitego psa, a tu klops:niewiem::evil_lol:
:razz:cho no z nim do nasz ....już my go wyszkolimy:eviltong: