agnes1 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 DZIEEEEŃ DOOOO-BRYYYY :loveu: PANI PSECKOLANKO:cool3: . CIESYS SIE ZE MAS WOLNE OD DZIECKÓW;) . HUUUURAAA !! WEEEEEEEKENDZIK:multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Dobcia']Niech pomyśle... chyba był tu kiedyś obecny jakiś pies, ale tak dawno.... że już nie pamiętam:hmmmm: Cześć Alu:cool3:był był ....myślę ze coś znajdę:razz: [quote name='agnes1']DZIEEEEŃ DOOOO-BRYYYY :loveu: PANI PSECKOLANKO:cool3: . CIESYS SIE ZE MAS WOLNE OD DZIECKÓW;) . HUUUURAAA !! WEEEEEEEKENDZIK:multi: :multi: :multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciese sie a jakze by inaczej zwłaszcza po tym ostatnim maratonie:diabloti: Quote
Agga Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a wiesz ...też się zastanawiałam czyj to blożek:eviltong: To się droga koleżanko nie zastanawiaj tylko szukaj OZZiego. On gdzieś się zapodział.:mad: Quote
Paula Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Witanko :multi: Ja dziś prawie usnęłam na biurku w pracy :roll: I nie mam jeszcze łikendziku :placz: Jutro do roboty :shake: Dobrze chociaż, że na 11 :cool1: Quote
Alicja Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='paula_z']Witanko :multi: Ja dziś prawie usnęłam na biurku w pracy :roll: I nie mam jeszcze łikendziku :placz: Jutro do roboty :shake: Dobrze chociaż, że na 11 :cool1:oj bo dziś fatalny dzionek był .........ja już weekenduję;) Quote
Maga100 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']oj bo dziś fatalny dzionek był .........ja już weekenduję;) ja ledwo żyję :mdleje: w dodatku jutro jakichś gości mam :cool1: jakaś Vectra czy coś :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Maga100']ja ledwo żyję :mdleje: w dodatku jutro jakichś gości mam :cool1: jakaś Vectra czy coś :evil_lol: :glaszcze:o biedna ty ....znów jakaś VECTRA cię nawiedza ....bosz ....a sąsiadka już wie:razz: Quote
Maga100 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:glaszcze:o biedna ty ....znów jakaś VECTRA cię nawiedza ....bosz ....a sąsiadka już wie:razz: kurde, o co wam chodzi z tą sąsiadką? :hmmmm: bo ja jakaś niezorientowana :cool1: Quote
Alicja Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Maga100']kurde, o co wam chodzi z tą sąsiadką? :hmmmm: bo ja jakaś niezorientowana :cool1: :razz:nooo podobno ktosik odchylał żaluzje:evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:nooo podobno ktosik odchylał żaluzje:evil_lol: czemu ja nic nie pamiętam? :cool1: nie było mnie tam chyba :cool1: :cool1: Quote
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Maga100']ja ledwo żyję :mdleje: w dodatku jutro jakichś gości mam :cool1: jakaś Vectra czy coś :evil_lol: boszzzzz znowu ona :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: wszędzie się na siłe to to pcha :shake: :diabloti: :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 dealer napisał(a):dzien dobry Alu.....:loveu: Fon spać, a nie się po nocach szlajasz:diabloti::diabloti::diabloti: Witaj Alu:loveu: Quote
agbar Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Fon spać, a nie się po nocach szlajasz:diabloti::diabloti::diabloti: Witaj Alu:loveu: LALUS....:eviltong: Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 dealer napisał(a):LALUS....:eviltong: Font spać, ino raz, bo Pana B. obudzę:diabloti: Alu witam się drugi raz w tym dniu:hand::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 .....................coś zaniedbany TEN blog...........jakosik psa nie widać tu żadnego..............a te po nocach sie witają:shake::shake::shake: ........a ja tak kurturarnie z samego ,acz nie do kończa ranka..........WITAJ:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='madzia i medor']Jezdem:siara: [quote name='madzia i medor']Jezdem:diabloti: [quote name='madzia i medor']Jezdem:mad: [quote name='madzia i medor']Fon spać, a nie się po nocach szlajasz:diabloti::diabloti::diabloti: Witaj Alu:loveu: [quote name='madzia i medor']Font spać, ino raz, bo Pana B. obudzę:diabloti: Alu witam się drugi raz w tym dniu:hand::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:witaj cicha i skromna Magdaleno:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Maga100']czemu ja nic nie pamiętam? :cool1: nie było mnie tam chyba :cool1: :cool1: [quote name='Vectra']boszzzzz znowu ona :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: wszędzie się na siłe to to pcha :shake: :diabloti: :diabloti:nooo masakra [quote name='dealer']dzien dobry Alu.....:loveu:bry piękna... [quote name='BeaC'].....................coś zaniedbany TEN blog...........jakosik psa nie widać tu żadnego..............a te po nocach sie witają:shake::shake::shake: ........a ja tak kurturarnie z samego ,acz nie do kończa ranka..........WITAJ:loveu::loveu::loveu:ooo witaj ......jak miło [quote name='AlKil']Dzień dobry Alu!!!:lol::lol::lol::multi:dzień doberek Quote
Medorowa Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:witaj cicha i skromna Magdaleno:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj:grins: Quote
clockwork Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Agga']To się droga koleżanko nie zastanawiaj tylko szukaj OZZiego. On gdzieś się zapodział.:mad: Alu muszę powiedziec to całemu światu... co sie stało z Ozzym... no bo wiecie.. ON UCIEKŁ!! a wogóle to już sie znudził Ali, i teraz jak on uciekł se... to ona se kupi innego NOWEGO psa :diabloti: Aluś sorki... nie mogłam spac po nocach w tym kłamstwie :cool1: [quote name='Maga100']kurde, o co wam chodzi z tą sąsiadką? :hmmmm: bo ja jakaś niezorientowana :cool1: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:nooo podobno ktosik odchylał żaluzje:evil_lol: [quote name='Maga100']czemu ja nic nie pamiętam? :cool1: nie było mnie tam chyba :cool1: :cool1: Madziu.. nie było cie.. bo se.. odpłynęłaś... jak odprowadzałaś nas do bramy to tak hihałyśmy i darłyśmy ryjoki że jakaś miła sąsiadka tak ukradkiem odchyliła żaluzje i spoglądała na nas z okienka.. no więc jako iż WCALE :diabloti: nie było jej widać.. my z Pika pomachałyśmy miłej sąsiadce na dzień dobry (1 w nocy) i ... pani znikła... pozdrów sąsiadke :diabloti: POCHWAlony Alu- udaje że skanuje , ciiiiiiiiii..... Quote
Recommended Posts