Alicja Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Vectra']witaj mamuśka :) widziałam fotki , świnki pierwsza klasa , zestaw super się prezentuje .... :):razz:no i świniaczki fajnie sie zachowywały:p tylko braciszek Ozzy na początku liczył na drapane;) Quote
e.v.a Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :grin: Ozzy sie samymi oparami opił:grin: Quote
Vectra Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no i świniaczki fajnie sie zachowywały:p tylko braciszek Ozzy na początku liczył na drapane;) a to żłe by chyba nie było :diabloti: takie małe pigusie :loveu: ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='evaxon']:grin: Ozzy sie samymi oparami opił:grin::evil_lol:Ozzy na tej focie kichnął:eviltong: Quote
e.v.a Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:Ozzy na tej focie kichnął:eviltong: a co uczulony na piffko:evil_lol: :evil_lol: haha Luś tez juz oczka mętne ma:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Nie będę tu przychodzić :shake: Tu sie rozpija stare psy :-( Quote
Maga100 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='clockwork']Madziu.. nie było cie.. bo se.. odpłynęłaś... jak odprowadzałaś nas do bramy to tak hihałyśmy i darłyśmy ryjoki że jakaś miła sąsiadka tak ukradkiem odchyliła żaluzje i spoglądała na nas z okienka.. no więc jako iż WCALE :diabloti: nie było jej widać.. my z Pika pomachałyśmy miłej sąsiadce na dzień dobry (1 w nocy) i ... pani znikła... pozdrów sąsiadke :diabloti: o matko i córko :shock: przecież to moi sąsiedzi, muszę im się pokazywać z dobrej strony tylko :cool1: ale mnie tam nie było :cool1: Jakbym była, to bym pamietała :shake: Quote
Vectra Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Maga100']o matko i córko :shock: przecież to moi sąsiedzi, muszę im się pokazywać z dobrej strony tylko :cool1: ale mnie tam nie było :cool1: Jakbym była, to bym pamietała :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: już teraz kumam komentarz ochroniarza :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: bo wtedy był ten sam :diabloti: Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='evaxon']a co uczulony na piffko:evil_lol: haha Luś tez juz oczka mętne ma:evil_lol: :razz:no no co za insynuacje ......one zaspakajały pragnienie [quote name='HankaRupczewska']Nie będę tu przychodzić :shake: Tu sie rozpija stare psy :-(oj zaraz stare.......w kwiecie wieku:eviltong: [quote name='Maga100']o matko i córko :shock: przecież to moi sąsiedzi, muszę im się pokazywać z dobrej strony tylko :cool1: ale mnie tam nie było :cool1: Jakbym była, to bym pamietała :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:noooooooooooo powiedzmy.....:eviltong: [quote name='Vectra']:evil_lol: już teraz kumam komentarz ochroniarza :evil_lol: :evil_lol: bo wtedy był ten sam :diabloti::razz:....a co powiedział:evil_lol: [quote name='Vectra']a to żłe by chyba nie było :diabloti: takie małe pigusie :loveu: ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:z próżnego i Salomon nie naleje ....Lucha jest po sterylce:evil_lol::evil_lol:tłumaczyłam Ozzyemu ale nie jarzył , dopiero w domu się kapnął o co chodzi i chcieli biegi urządzać:diabloti: A tak wogóle to witam wszystkich w słoneczny gorący dzionek Quote
agbar Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Dzien dobry ......boje sie cos wiecej powiedziec bo Pysia przyleci za mna i bedzie znowu jakies oszczerstwa rzucac:diabloti: Quote
AlKil Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz: A tak wogóle to witam wszystkich w słoneczny gorący dzionek Witaj Alu, tylko nie mogę znaleźć tego słonecznego, gorącego dzionka...U nas jest ciepło, ale słonko posżło widocznie tylko do Was...:cool1: Quote
dbsst Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 http://images20.fotosik.pl/339/b8c3ca6b3aa06c0a.jpg chciałam powiedzieć dwie rzeczy o jednej zapomniałam powiem tylko o drugiej obłędnie podoba mi sie ta koszulka :cool1: :p ciekawe czemu? ;) Quote
Kate I Luka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Słodkie całuski :loveu: Cześć Aluś w piękny poniedziałek :) Słońce grzeje jak szalone, a w pracy trzeba siedzieć :placz: Quote
malawaszka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='dbsst']http://images20.fotosik.pl/339/b8c3ca6b3aa06c0a.jpg chciałam powiedzieć dwie rzeczy o jednej zapomniałam powiem tylko o drugiej obłędnie podoba mi sie ta koszulka :cool1: :p ciekawe czemu? ;) hahahahahah noo ciekawe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Luśka na dietę :evil_lol::eviltong: - wiem wiem ja też ja też :evil_lol: Quote
dbsst Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 malawaszka napisał(a):hahahahahah noo ciekawe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Luśka na dietę :evil_lol::eviltong: - wiem wiem ja też ja też :evil_lol: no nie to niesamiwocie zastanawiające czemu mnie pomarańcz ten kręci :loveu: hahhahaha Weszka ja właśńie niechcacy od dziś zaczełam dwuletnią dietę chcesz przepis :cool1: :eviltong: :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 boszzz dwuletnią???? nie mam tyle czasu :shake: ja potrzebuję 3 dniową :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 to jedynie odssysanie tłuszczu..........................moge Ci zrobić w gratisie zawsze chciałam zobaczyć jak to jest odkurzać żywą tkanke ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 dbsst napisał(a):to jedynie odssysanie tłuszczu..........................moge Ci zrobić w gratisie zawsze chciałam zobaczyć jak to jest odkurzać żywą tkanke ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:leceeeeee - zara będę u Cię :razz: Quote
dbsst Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 malawaszka napisał(a)::evil_lol:leceeeeee - zara będę u Cię :razz: dobra to ja odpalam odkurzacz z długopisów robie ssaki mam gaziki jałowe (to jedyne jałowe co mam ale damy rade) i dużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżzo znieczulacza mam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='sota36']Czesc Alus! Ale sliczna dziewczyne poderwal Ozzulec!! Mowie o ostatnim zdjeciu! jak o ostatniej... :mad: a na przedostatniej to niby dziewczyna jaka?? :angryy: [quote name='paula_z'] Łaskocze? :evil_lol: podnieca :cool1: [quote name='Vectra']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: już teraz kumam komentarz ochroniarza :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: bo wtedy był ten sam :diabloti: powiedz... co mówił??? zapraszał nas ponownie?? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 dbsst napisał(a):dobra to ja odpalam odkurzacz z długopisów robie ssaki mam gaziki jałowe (to jedyne jałowe co mam ale damy rade) i dużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżzo znieczulacza mam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nooo kij tam z jałowością - bele znieczulacz jałowy nie był :evil_lol: Quote
dbsst Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 nie znieczulacz mam o smaku rumu :roll: wódki :roll: wódki waniliowej :roll: i dla gości specjalnych o smaku....................................bimbru :evil_lol: Quote
Dobcia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Hey Alu;) [quote name='Alicjarydzewska'] To się Ozzy nabiegał:cool3: Fajne spotkanko mieliście;) Quote
malawaszka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 dbsst napisał(a):nie znieczulacz mam o smaku rumu :roll: wódki :roll: wódki waniliowej :roll: i dla gości specjalnych o smaku....................................bimbru :evil_lol: o jacie wódki waniliowej??? jak sie toto nazywa? :razz: Quote
Recommended Posts