clockwork Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 cześć dżemiąca Alu...... donoszę uprzejmie że dilerka sie mną opiekuje ... ciągle i stale i bez przerwy spławię ją na jakąś godzinke żeby zawieźć mame do biura pracy, a potem zaś oddam sie w ręce dilerów.... bo mama moja kochana jest... tak pięknie wczoraj nazdała panu strażnikowi... puściła mu 10cio minutową wiązankę:multi::multi::multi: i usłyszał pan o sobie i całym tym jastrzębskim burdelu rzeczy których chyba nie marzył usłyszeć :diabloti: :diabloti: moja mama :loveu::loveu::loveu: Quote
Dobcia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Cześć Alu i Ozzuleczku kochany w ty pięknym, deszczowym dniu;) Dżem to jest dobry na chlebku, i nigdzie więcej:loveu: Quote
Madzika Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Heheheh weszłam an chwile do Ciebie (bodawno mnie ni było:oops: ) i kompletnie nie czaje o czym Wy tu gadu gadu:eviltong: Ale jedno jest gorsze... nie widze fot :crazyeye: :crazyeye: Quote
e.v.a Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 witanko teraz Ozzy ............... i nie tylko :multi: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='BeaC']..................powitam Cie tutaj, bo jak wrócisz z pracy.................mnie JUŻ nie będzie ........................Ozulińskiego ode mnie..no .wiesz co?????witam [quote name='Anka12']Cześć Mam Witam w ten słoneczny poranek dziołchy co dżemie w red bullu bo aż się boje wypić a jak tam dżemie byk o matko rozmaitao masz co los ...a ja mam jeszcze dżem w lodówce [quote name='Pysia']Witaj Alu :multi: Kiedy przyjedziecie zobaczyć to co u mnie dżemie? :evil_lol::razz:oj Pysiu nie wiem .....aaa witaj [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Alu... tu tez o drzemaniu i o wilkach o rany:crazyeye: ......to jakas globalna schiza wilkowa......:diabloti: :diabloti:no bo wilk dżemie:evil_lol: [quote name='clockwork']cześć dżemiąca Alu...... donoszę uprzejmie że dilerka sie mną opiekuje ... ciągle i stale i bez przerwy spławię ją na jakąś godzinke żeby zawieźć mame do biura pracy, a potem zaś oddam sie w ręce dilerów.... bo mama moja kochana jest... tak pięknie wczoraj nazdała panu strażnikowi... puściła mu 10cio minutową wiązankę:multi::multi::multi: i usłyszał pan o sobie i całym tym jastrzębskim burdelu rzeczy których chyba nie marzył usłyszeć :diabloti: :diabloti: moja mama :loveu::loveu::loveu:wiedziałam że w dobrych ręcach cię pozostawaiam ;)....no mama jest The Best:multi:...oj podżemałam sobie te 9 godzin w pracy bardzo wydajnie [quote name='madzia i medor']Witam się:hand: [quote name='Dobcia']Cześć Alu i Ozzuleczku kochany w ty pięknym, deszczowym dniu;) Dżem to jest dobry na chlebku, i nigdzie więcej:loveu:w rogalikach tysz [quote name='Madzika']Heheheh weszłam an chwile do Ciebie (bodawno mnie ni było:oops: ) i kompletnie nie czaje o czym Wy tu gadu gadu:eviltong: Ale jedno jest gorsze... nie widze fot :crazyeye: :crazyeye::crazyeye:nie widzisz fotek ...a to peszek ....hmmm ale ja też nie:oops:;) Witaj :multi: [quote name='evaxon']witanko teraz Ozzy ............... i nie tylko :multi: :evil_lol:witanko Ewciu dżemiąca Quote
clockwork Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 no qrde tu tez go nie ma.... a daję głowę ze gdzieś widziałam tego legwana... i nie pamiętam na którym blogasku Quote
Alicja Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='clockwork']no qrde tu tez go nie ma.... a daję głowę ze gdzieś widziałam tego legwana... i nie pamiętam na którym blogasku :razz:a jesteś pewna ze to był Legwan a nie WILK:diabloti::eviltong: Quote
Alicja Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='groszek83']Dobry:grins:;)BRY .... Quote
Alicja Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='clockwork']berek!!! Ala gonisz!! :diabloti::razz:łapne Quote
Alicja Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='clockwork']:eviltong:................ Quote
Alicja Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 zapraszam do ciekawych lektur........:diabloti:... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5313001#post5313001 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63392&page=2 Quote
goldenka245 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']zapraszam do ciekawych lektur........:diabloti:... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5313001#post5313001 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63392&page=2 Hej Alu :) Żal mi tylko tego psiaka:-( Ale uważaj nie do modów tylko do Margo jej ''znajomej'':angryy: Quote
agbar Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']zapraszam do ciekawych lektur........:diabloti:... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5313001#post5313001 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63392&page=2 witaj Alu bo nie pamietam czym cie dzis witala:) alez mi ta pisdolencja cisnienie podniosla:angryy: Quote
Alicja Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='goldenka245']Hej Alu :) Żal mi tylko tego psiaka:-( Ale uważaj nie do modów tylko do Margo jej ''znajomej'':angryy::crazyeye:o masz zapomniałam .....:eviltong: [quote name='dealer']witaj Alu bo nie pamietam czym cie dzis witala:) alez mi ta pisdolencja cisnienie podniosla:angryy:hmmm nie wiem czy sie witałas ...ale budziłam cię na gie a ty sie wyniosłas ..... Quote
agbar Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o masz zapomniałam .....:eviltong: hmmm nie wiem czy sie witałas ...ale budziłam cię na gie a ty sie wyniosłas ..... ja tez do ciebie pukalam na gie....moje gie niestety powiedzialo dzis papa:) zara musze zobaczyc moze sie obudzilo.... Quote
Alicja Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='dealer']ja tez do ciebie pukalam na gie....moje gie niestety powiedzialo dzis papa:) zara musze zobaczyc moze sie obudzilo....:diabloti:no to ja nie wiem ...cały czas klikalam na cie:mad: Quote
Paula Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5313001#post5313001 :shake: :angryy::zly7: Napisałam do Żaby, żeby ją :ban:Szkoda psiaka :-( Bry wieczór Alu :p Quote
beria Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Witaj Alu, dawno mnie nie było i na nadrobienie zaległości nie mam szans :shake: Ale przez Was nie kupię jutro pączka do pracy, bo tam dżemie ten, no :evil_lol: Kupię ptysia :p Quote
Alicja Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='paula_z']:shake: :angryy::zly7: Napisałam do Żaby, żeby ją :ban:Szkoda psiaka :-( Bry wieczór Alu :p:diabloti:i słusznie należy się jej ...tylko niech psa szuka najpierw... Bry wieczór;) Quote
Alicja Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='beria']Witaj Alu, dawno mnie nie było i na nadrobienie zaległości nie mam szans :shake: Ale przez Was nie kupię jutro pączka do pracy, bo tam dżemie ten, no :evil_lol: Kupię ptysia :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a może eklerka;) Cześć Małgosiu od niszczarki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts