Alicja Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='clockwork']Alu muszę powiedziec to całemu światu... co sie stało z Ozzym... no bo wiecie.. ON UCIEKŁ!! a wogóle to już sie znudził Ali, i teraz jak on uciekł se... to ona se kupi innego NOWEGO psa :diabloti: Aluś sorki... nie mogłam spac po nocach w tym kłamstwie :cool1::placz::placz::placz:a sama mówiłaś że Ozzy taki brzydki bo nie wytrymowany:placz::placz::placz:i że mam kupić łeścika .....o niedobroto ty ......... Madziu.. nie było cie.. bo se.. odpłynęłaś... jak odprowadzałaś nas do bramy to tak hihałyśmy i darłyśmy ryjoki że jakaś miła sąsiadka tak ukradkiem odchyliła żaluzje i spoglądała na nas z okienka.. no więc jako iż WCALE :diabloti: nie było jej widać.. my z Pika pomachałyśmy miłej sąsiadce na dzień dobry (1 w nocy) i ... pani znikła... pozdrów sąsiadke :diabloti: POCHWAlony Alu- udaje że skanuje , ciiiiiiiiii..... :cool1:POCHWAlony:eviltong: Quote
Alicja Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='evaxon']dzie-do-bry :p :p :p :multi:doberak mała;) Quote
malawaszka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Maga100']ja ledwo żyję :mdleje: w dodatku jutro jakichś gości mam :cool1: jakaś Vectra czy coś :evil_lol: :placz:jestem zazdrosna - Ewka w moim ochydku :placz::placz::placz::evil_lol: [quote name='clockwork'] no więc jako iż WCALE :diabloti: nie było jej widać.. my z Pika pomachałyśmy miłej sąsiadce na dzień dobry (1 w nocy) i ... pani znikła... mała poprawka - 3 to była nie 1 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
agbar Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Alu! jestem! i witam cie goraco i serdecznie...:loveu: :loveu: :loveu: i odpalam mopka i lece sprzetac bo ktos mi starsznie nabrudzil w moim chatku puchatku.... a ty gdzie sie podziewasz??? na bezludzie pana meza wyciagnelas?:) Quote
Paula Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Cześć Alutka :p Szefcio wypuścił mnie z pracy o 15, więc jestem dziś wcześniej :razz: Quote
Alicja Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']Alu! jestem! i witam cie goraco i serdecznie...:loveu: :loveu: :loveu: i odpalam mopka i lece sprzetac bo ktos mi starsznie nabrudzil w moim chatku puchatku.... a ty gdzie sie podziewasz??? na bezludzie pana meza wyciagnelas?:) [quote name='paula_z']Cześć Alutka :p Szefcio wypuścił mnie z pracy o 15, więc jestem dziś wcześniej :razz:witanko dziewczyny Tak pojechałam na Bezludzie .....i mam 1 FOTĘ:placz::placz::placz:Ozzulka bo baterie 2 komplety były rozładowane ...ja mojego syna wytrymuje i wypcham:mad: Quote
Alicja Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='malawaszka']:placz:jestem zazdrosna - Ewka w moim ochydku :placz::placz::placz::evil_lol:....no widzosz to tak jest jak sie nie pilnuje dobytku:evil_lol: mała poprawka - 3 to była nie 1 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:otóż to mi też coś się te godziny nie zgadzały:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']witanko dziewczyny Tak pojechałam na Bezludzie .....i mam 1 FOTĘ:placz::placz::placz:Ozzulka bo baterie 2 komplety były rozładowane ...ja mojego syna wytrymuje i wypcham:mad: zrob to:mad: trudno dawaj 1 (slownie jedna ) fote:diabloti: Quote
Alicja Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']zrob to:mad: trudno dawaj 1 (slownie jedna ) fote:diabloti::razz:dam...jak mi sie baterie naładują:diabloti: [quote name='dbsst']ciekawe jak Twoje ucho :roll: :evil_lol:;)żyje i ma się dobrze:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='clockwork']aaa... trzecia w nocy :diabloti: :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nooo trzecia....Eska czytała????????? Quote
dbsst Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 chcesz owtórzyć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie wiem jak przeżyją to moje struny :roll: ale raz sie wykańcza sisterke ;) Quote
clockwork Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nooo trzecia....Eska czytała????????? czytała :cool1: a o czym pisałaś? :p Quote
Alicja Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='dbsst']chcesz owtórzyć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie wiem jak przeżyją to moje struny :roll: ale raz sie wykańcza sisterke ;);)no to ja czekam na REPLY:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork']czytała :cool1: a o czym pisałaś? :p:razz:.... a wiesz ze nie pamiętam:eviltong: Na poczcie masz niespodziewanki:evil_lol: Quote
clockwork Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 hajli haj lo hajla.... haj li haj lo hajla .... :bigcool::diabloti: Quote
dbsst Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 heheh to juz jutro bo dzis to juz moż spisz :evil_lol: Quote
clockwork Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dbsst']heheh to juz jutro bo dzis to juz moż spisz :evil_lol: taaaa.... ona na pewno śpi :diabloti: :diabloti: :diabloti: jak ją ozzy wpuści :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='dbsst']heheh to juz jutro bo dzis to juz moż spisz :evil_lol::razz:hmmm no właśnie chyba juz dawno śpię:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork']taaaa.... ona na pewno śpi :diabloti: :diabloti: :diabloti: jak ją ozzy wpuści :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong:nie bój zaby ......mi Ozzy przynajmniej kołdry nie zabiera jak Klocek:evil_lol: Quote
clockwork Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:nie bój zaby ......mi Ozzy przynajmniej kołdry nie zabiera jak Klocek:evil_lol: mi też nie zabiera.... sama mu odpake (oddaje ma bć ) być :diabloti: Quote
dbsst Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='clockwork']taaaa.... ona na pewno śpi :diabloti: :diabloti: :diabloti: jak ją ozzy wpuści :diabloti::diabloti::diabloti: hahahhah miła i serdeczna przyjacielska wręcz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:hmmm no właśnie chyba juz dawno śpię:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no tak myśle ze chrapanie które do mnie dobiega to nie z mojej sypialni tylko z Rybnika leci :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='clockwork']mi też nie zabiera.... sama mu odpake (oddaje ma bć ) być :diabloti::razz::razz::razz:taaa sama .....:eviltong: [quote name='dbsst']hahahhah miła i serdeczna przyjacielska wręcz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :razz:no miłośc od niej emanuje:eviltong: no tak myśle ze chrapanie które do mnie dobiega to nie z mojej sypialni tylko z Rybnika leci :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiedziałam że wyczaisz skąd ten hałas:razz: Quote
dbsst Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 bystra ja czajka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='dbsst']bystra ja czajka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:w naszej rodzinie same bystrzaki:eviltong: i czajany Quote
dbsst Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:w naszej rodzinie same bystrzaki:eviltong: i czajany i do tego o nieskazitelnej urodzi i karnacji naomi :p Quote
Recommended Posts