Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']Alu muszę powiedziec to całemu światu... co sie stało z Ozzym...
no bo wiecie.. ON UCIEKŁ!! a wogóle to już sie znudził Ali, i teraz jak on uciekł se... to ona se kupi innego NOWEGO psa :diabloti:

Aluś sorki... nie mogłam spac po nocach w tym kłamstwie :cool1:
:placz::placz::placz:a sama mówiłaś że Ozzy taki brzydki bo nie wytrymowany:placz::placz::placz:i że mam kupić łeścika .....o niedobroto ty .........

Madziu.. nie było cie.. bo se.. odpłynęłaś...
jak odprowadzałaś nas do bramy to tak hihałyśmy i darłyśmy ryjoki że jakaś miła sąsiadka tak ukradkiem odchyliła żaluzje i spoglądała na nas z okienka..
no więc jako iż WCALE :diabloti: nie było jej widać.. my z Pika pomachałyśmy miłej sąsiadce na dzień dobry (1 w nocy) i ... pani znikła...
pozdrów sąsiadke :diabloti:

POCHWAlony Alu- udaje że skanuje , ciiiiiiiiii.....
:cool1:POCHWAlony:eviltong:

Posted

[quote name='Maga100']ja ledwo żyję :mdleje:
w dodatku jutro jakichś gości mam :cool1:
jakaś Vectra czy coś :evil_lol:

:placz:jestem zazdrosna - Ewka w moim ochydku :placz::placz::placz::evil_lol:

[quote name='clockwork']
no więc jako iż WCALE :diabloti: nie było jej widać.. my z Pika pomachałyśmy miłej sąsiadce na dzień dobry (1 w nocy) i ... pani znikła...

mała poprawka - 3 to była nie 1 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

Alu! jestem! i witam cie goraco i serdecznie...:loveu: :loveu: :loveu: i odpalam mopka i lece sprzetac bo ktos mi starsznie nabrudzil w moim chatku puchatku....

a ty gdzie sie podziewasz??? na bezludzie pana meza wyciagnelas?:)

Posted

[quote name='dealer']Alu! jestem! i witam cie goraco i serdecznie...:loveu: :loveu: :loveu: i odpalam mopka i lece sprzetac bo ktos mi starsznie nabrudzil w moim chatku puchatku....

a ty gdzie sie podziewasz??? na bezludzie pana meza wyciagnelas?:)

[quote name='paula_z']Cześć Alutka :p Szefcio wypuścił mnie z pracy o 15, więc jestem dziś wcześniej :razz:witanko dziewczyny
Tak pojechałam na Bezludzie .....i mam 1 FOTĘ:placz::placz::placz:Ozzulka bo baterie 2 komplety były rozładowane ...ja mojego syna wytrymuje i wypcham:mad:

Posted

[quote name='malawaszka']:placz:jestem zazdrosna - Ewka w moim ochydku :placz::placz::placz::evil_lol:....no widzosz to tak jest jak sie nie pilnuje dobytku:evil_lol:

mała poprawka - 3 to była nie 1 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:otóż to mi też coś się te godziny nie zgadzały:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']witanko dziewczyny
Tak pojechałam na Bezludzie .....i mam 1 FOTĘ:placz::placz::placz:Ozzulka bo baterie 2 komplety były rozładowane ...ja mojego syna wytrymuje i wypcham:mad:

zrob to:mad:
trudno dawaj 1 (slownie jedna ) fote:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']zrob to:mad:
trudno dawaj 1 (slownie jedna ) fote:diabloti::razz:dam...jak mi sie baterie naładują:diabloti:

[quote name='dbsst']ciekawe jak Twoje ucho :roll: :evil_lol:;)żyje i ma się dobrze:evil_lol:

Posted

chcesz owtórzyć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

nie wiem jak przeżyją to moje struny :roll: ale raz sie wykańcza sisterke ;)

Posted

[quote name='dbsst']chcesz owtórzyć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

nie wiem jak przeżyją to moje struny :roll: ale raz sie wykańcza sisterke ;);)no to ja czekam na REPLY:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='clockwork']czytała :cool1: a o czym pisałaś? :p:razz:.... a wiesz ze nie pamiętam:eviltong:
Na poczcie masz niespodziewanki:evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']heheh to juz jutro bo dzis to juz moż spisz :evil_lol:

taaaa.... ona na pewno śpi :diabloti: :diabloti: :diabloti: jak ją ozzy wpuści :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']heheh to juz jutro bo dzis to juz moż spisz :evil_lol::razz:hmmm no właśnie chyba juz dawno śpię:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='clockwork']taaaa.... ona na pewno śpi :diabloti: :diabloti: :diabloti: jak ją ozzy wpuści :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong:nie bój zaby ......mi Ozzy przynajmniej kołdry nie zabiera jak Klocek:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:nie bój zaby ......mi Ozzy przynajmniej kołdry nie zabiera jak Klocek:evil_lol:
mi też nie zabiera.... sama mu odpake (oddaje ma bć ) być :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']taaaa.... ona na pewno śpi :diabloti: :diabloti: :diabloti: jak ją ozzy wpuści :diabloti::diabloti::diabloti:

hahahhah miła i serdeczna przyjacielska wręcz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:hmmm no właśnie chyba juz dawno śpię:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no tak myśle ze chrapanie które do mnie dobiega to nie z mojej sypialni tylko z Rybnika leci :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']mi też nie zabiera.... sama mu odpake (oddaje ma bć ) być :diabloti::razz::razz::razz:taaa sama .....:eviltong:

[quote name='dbsst']hahahhah miła i serdeczna przyjacielska wręcz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:razz:no miłośc od niej emanuje:eviltong:

no tak myśle ze chrapanie które do mnie dobiega to nie z mojej sypialni tylko z Rybnika leci :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiedziałam że wyczaisz skąd ten hałas:razz:

Posted

[quote name='dbsst']bystra ja czajka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:w naszej rodzinie same bystrzaki:eviltong: i czajany

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:w naszej rodzinie same bystrzaki:eviltong: i czajany

i do tego o nieskazitelnej urodzi i karnacji naomi :p