Maga100 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Droga Alicjo eR. Nie wiesz moze czemu odczuwam strach jakiś przed datą 1 MAJ?? Czemu drżą mi kolana, ściska w żołądku i przerazenie podpełza i za gardło ściska? Czy to dlatego, że przejęłam się obchodami pierwszomajowymi? :diabloti: Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Maga100']Droga Alicjo eR. Nie wiesz moze czemu odczuwać strach jakiś przed datą 1 MAJ?? Czemu drżą mi kolana, ściska w żołądku i przerazenie podpełza i za gardło ściska? Czy to dlatego, że przejęłam się obchodami pierwszomajowymi? :diabloti: :oops:oj tak .....me lico też płonie z przejęcia......me serce drży.....ręce się telepią ...............och ta data :loveu:.........to już za 236,5...godzin wsiadam do pociągu:diabloti:i pędze na obchody 1 majowe w stolicy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] przejęcia......me wsiadam do pociągu:diabloti:i pędze na obchody 1 majowe w stolicy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie zapomniej o gadżetach pierwszomajowych ...:evil_lol: Quote
Vectra Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Alka napisał(a):nie zapomniej o gadżetach pierwszomajowych ...:evil_lol: Jak coś mam kota :cool1: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Alka']nie zapomniej o gadżetach pierwszomajowych ...:evil_lol::razz:gadżety się zorganizuje na miejscu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Vectra napisał(a):Jak coś mam kota :cool1: :evil_lol: no tak ,o takim gadżecie ostatnio było głośno...:diabloti: Quote
clockwork Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Boże ! W Was chyba szatan zamieszkał :diabloti: A TRADYCJA ???? Przecież wy świntuszycie :mad: Hanno... ooo!! :crazyeye::crazyeye: ja nie wiem z czym tobie sie kojarzy kominiarz i nie wnikam... ale do nas jak przychodzi to tylko sprawdza kominy, ewentualnie czyści - nigdy nie był po nic co by można nazwać świntuszeniem :shake: :shake: Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='clockwork']Hanno... ooo!! :crazyeye::crazyeye: ja nie wiem z czym tobie sie kojarzy kominiarz i nie wnikam... ale do nas jak przychodzi to tylko sprawdza kominy, ewentualnie czyści - nigdy nie był po nic co by można nazwać świntuszeniem :shake: :shake:;)bo Hani pomylił się komin z wyciorkiem:eviltong: Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 A do mnie kominiarz nie przychodzi czyscić MI komina :placz::placz::placz: :evil_lol: Quote
clockwork Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Pysia']A do mnie kominiarz nie przychodzi czyscić MI komina :placz::placz::placz: :evil_lol: no to peszek :diabloti: Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='clockwork']no to peszek :diabloti: Może on nie wie ze ja istnieje? :diabloti: Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='clockwork']no to peszek :diabloti: [quote name='Pysia']Może on nie wie ze ja istnieje? :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:powiedz księdzu ....na ambonie rozgłosi:eviltong: Quote
malawaszka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Alka napisał(a):nie zapomniej o gadżetach pierwszomajowych ...:evil_lol: czy kapelusz czerwony z orzełkiwm i napisem Polska sie nada?? :evil_lol: Pysia napisał(a):A do mnie kominiarz nie przychodzi czyscić MI komina :placz::placz::placz: ot! niefart :evil_lol: Quote
Alka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 malawaszka napisał(a):czy kapelusz czerwony z orzełkiwm i napisem Polska sie nada?? :evil_lol: takie cosik to mamy przygotowane na czerwcowe mecze siatkówki w Spodku:p Quote
AlKil Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 no no... trochę się rozkręcacie...:crazyeye: Obejrzymy sobie to wszystko w" Fakcie":evil_lol: Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:powiedz księdzu ....na ambonie rozgłosi:eviltong: Że też ja na to nie wpadłam :hmmmm: To lecę do księdza :scared::evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Pysia napisał(a):Że też ja na to nie wpadłam :hmmmm: To lecę do księdza :scared::evil_lol: :crazyeye:prosić o czyszczenie komina????? :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Pysia']Że też ja na to nie wpadłam :hmmmm: To lecę do księdza :scared::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pędź Pysiu ...pędź:eviltong: [quote name='malawaszka']:crazyeye:prosić o czyszczenie komina????? :evil_lol:......buha ha ha ha ha....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='malawaszka']czy kapelusz czerwony z orzełkiwm i napisem Polska sie nada?? :evil_lol: jaknajbardziej... koniecznie dopisz... Polska dla polaków...:cool1: ziemia dla ziemniaków :p księża na księżyc :diabloti: [quote name='Alka']takie cosik to mamy przygotowane na czerwcowe mecze siatkówki w Spodku:p no co ty... bedziecie kibicować Polsce?? :mdleje: Quote
clockwork Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='AlKil']no no... trochę się rozkręcacie...:crazyeye: Obejrzymy sobie to wszystko w" Fakcie":evil_lol: a dlaczego ty fak mnie?? :placz::mad::shake: [quote name='malawaszka']:crazyeye:prosić o czyszczenie komina????? :evil_lol: ksionc tesz człowiek... :hmmmm: Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='clockwork']a dlaczego ty fak mnie?? :placz::mad::shake: ksionc tesz człowiek... :hmmmm: ;)wycior chyba ma...........:diabloti: Quote
Alka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='clockwork']j no co ty... bedziecie kibicować Polsce?? :mdleje: a co, sportu nie lubisz?:cool3: Quote
malawaszka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='clockwork'] ksionc tesz człowiek... :hmmmm: ... i komin czyścić może :evil_lol: Quote
AlKil Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='clockwork']a dlaczego ty fak mnie?? :placz::mad::shake: Wybacz o wybacz, ran Twych nie godnam całować!!!! Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 malawaszka napisał(a)::crazyeye:prosić o czyszczenie komina????? :evil_lol: Hym....Nad księdzem to się muszę zastanowić :evil_lol: Carniawy jakiś taki :diabloti: Quote
Recommended Posts