Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Droga Alicjo eR. Nie wiesz moze czemu odczuwam strach jakiś przed datą 1 MAJ?? Czemu drżą mi kolana, ściska w żołądku i przerazenie podpełza i za gardło ściska? Czy to dlatego, że przejęłam się obchodami pierwszomajowymi? :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']Droga Alicjo eR. Nie wiesz moze czemu odczuwać strach jakiś przed datą 1 MAJ?? Czemu drżą mi kolana, ściska w żołądku i przerazenie podpełza i za gardło ściska? Czy to dlatego, że przejęłam się obchodami pierwszomajowymi? :diabloti: :oops:oj tak .....me lico też płonie z przejęcia......me serce drży.....ręce się telepią ...............och ta data :loveu:.........to już za 236,5...godzin wsiadam do pociągu:diabloti:i pędze na obchody 1 majowe w stolicy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'] przejęcia......me wsiadam do pociągu:diabloti:i pędze na obchody 1 majowe w stolicy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie zapomniej o gadżetach pierwszomajowych ...:evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Boże !
W Was chyba szatan zamieszkał :diabloti:
A TRADYCJA ????
Przecież wy świntuszycie :mad:

Hanno... ooo!! :crazyeye::crazyeye:
ja nie wiem z czym tobie sie kojarzy kominiarz i nie wnikam...
ale do nas jak przychodzi to tylko sprawdza kominy, ewentualnie czyści - nigdy nie był po nic co by można nazwać świntuszeniem :shake: :shake:

Posted

[quote name='clockwork']Hanno... ooo!! :crazyeye::crazyeye:
ja nie wiem z czym tobie sie kojarzy kominiarz i nie wnikam...
ale do nas jak przychodzi to tylko sprawdza kominy, ewentualnie czyści - nigdy nie był po nic co by można nazwać świntuszeniem :shake: :shake:
;)bo Hani pomylił się komin z wyciorkiem:eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']no to peszek :diabloti:

[quote name='Pysia']Może on nie wie ze ja istnieje? :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:powiedz księdzu ....na ambonie rozgłosi:eviltong:

Posted

Alka napisał(a):
nie zapomniej o gadżetach pierwszomajowych ...:evil_lol:

czy kapelusz czerwony z orzełkiwm i napisem Polska sie nada?? :evil_lol:

Pysia napisał(a):
A do mnie kominiarz nie przychodzi czyscić MI komina :placz::placz::placz:

ot! niefart :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
czy kapelusz czerwony z orzełkiwm i napisem Polska sie nada?? :evil_lol:

takie cosik to mamy przygotowane na czerwcowe mecze siatkówki w Spodku:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:powiedz księdzu ....na ambonie rozgłosi:eviltong:
Że też ja na to nie wpadłam :hmmmm: To lecę do księdza :scared::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Że też ja na to nie wpadłam :hmmmm: To lecę do księdza :scared::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pędź Pysiu ...pędź:eviltong:

[quote name='malawaszka']:crazyeye:prosić o czyszczenie komina????? :evil_lol:......buha ha ha ha ha....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']czy kapelusz czerwony z orzełkiwm i napisem Polska sie nada?? :evil_lol:
jaknajbardziej... koniecznie dopisz... Polska dla polaków...:cool1:
ziemia dla ziemniaków :p
księża na księżyc :diabloti:

[quote name='Alka']takie cosik to mamy przygotowane na czerwcowe mecze siatkówki w Spodku:p

no co ty... bedziecie kibicować Polsce?? :mdleje:

Posted

[quote name='AlKil']no no... trochę się rozkręcacie...:crazyeye: Obejrzymy sobie to wszystko w" Fakcie":evil_lol:

a dlaczego ty fak mnie?? :placz::mad::shake:

[quote name='malawaszka']:crazyeye:prosić o czyszczenie komina????? :evil_lol:

ksionc tesz człowiek... :hmmmm:

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye:prosić o czyszczenie komina????? :evil_lol:

Hym....Nad księdzem to się muszę zastanowić :evil_lol: Carniawy jakiś taki :diabloti: