Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']witaj Aluś:multi: (chyba mnie tu nie ylo jeszcze :hmmmm: chyyba...):cool3:no chyba nie...

[quote name='PIKA']znalazlas mamcie? :crazyeye::evil_lol:tak tak Pysia jest córką Waszeczki

[quote name='mamabazyla']

Oj to Ci współczuję Moja Droga :diabloti:

myślisz ze będzie aż tak źle

[quote name='tygra']witajcie Ozzulki :)
jak zdrówko pieseczkamam nadzieje że idzie ku dobremu

[quote name='Kate I Luka']Witaj Aluś...
Ja to nawet nie wiedziałam, że Ty już wnuczki się dorobiłaś :razz: :razz: :razz:

Buziaki dla chorowitego Ozzulka :)o tak .....rodzina mi się powiększyła;)

[quote name='dbsst']heloł :loveu::multi:heloł......

Byliśmy z Ozzulkiem i Kubą u babci i dziadka ...oj zasłodziłam się na maxa ....teraz ide sie przygotować na jutro do pracy a potem wrócę;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
Byliśmy z Ozzulkiem i Kubą u babci i dziadka ...oj zasłodziłam się na maxa ....teraz ide sie przygotować na jutro do pracy a potem wrócę;)

A co jadłaś dobrego? makówki? :lol:

Posted

[quote name='paula_z']Witaj ciociu Alu :loveu:

Cala przyjemnosc po jego stronie ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:po mojej głównie;)

[quote name='mmbbaj']A co jadłaś dobrego? makówki? :lol:
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Małgosiu skąd wiedziałaś że tatko zrobił makówki:cool3:Kuba je bardzo lubi i dziadziuś się poświęcił i owe uczynił , babcia upiekła serniczek :p

Posted

[quote name='bonita']Dobrywieczór siostrzyczko :)
Pozdrowionka dla Ozulka od cioci:loveu:.
My też byliśmy dzisiaj się objadać u babci i dziadka.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to dziś całe Dogo babciowo obżarte:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']Ha :lol: To Ozulek to moj braciszek cioteczny :multi: A Maksio to jego siostrzeniec :cool3:

:hmmmm: Czekaj, czekaj to Ty jesteś córcią Debe:cool3:

Posted

[quote name='paula_z']Tak, ciociu :lol: Tobie tez bilobil sie skonczyl? :evil_lol:

Skonczył się wczoraj, no a dzisiaj niedziela była :evil_lol: .

No to muszę lecieć do Ciebie w odwiedzinki:multi: , tylko nie wiem czy nie jest już za póżno:sleep2: .

Posted

[quote name='samograj']A wy to macie jakieś drzewo genealogiczne, żeby tak naocznie was sobie poukładać???
CO Z TĄ MAMĄ???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ŻEBY MAMĘ ZGUBIĆ???
A O DNIU BABCI I DZIADKA PAMIĘTACIE??? (co ja piszę , przecież na dogo nie ma dziadków, bo facetów ino ociupinka)
Pysia o Pice, ty Alu o Pysi??? JAKIEŚ ŻYCZONKA NA JUTRO!!!
Szkoda, że ja tylko taki samo- grajek jestem, taka samotność w sieci:-( :-( :-(
Warszawiaki się spotykają-jest ich duzo na dogo, Ślązacy też się mogą umówić , a ja taki samotny biały żagiel - nie mam znajomych :placz: :placz: :placz: , choć dużo na dogo KRAKUSÓW!!!
ALE MI SMUTNO:-(
NIECH MNIE KTOŚ PRZYTULI!!!!
Jeszcze w dodatku, tak mnie strasznie boli mój schorowany staw barkowy PRAWY!!! - znów chyba będę musiała się przeprosić z gipsem!!!

NO TO SE PONARZEKAŁAM!!!

:glaszcze: w Krakowie i sama?? hmmm... to ja myślałam że Ten Kraków to taka porządna armia- jeden za wszystkich wszyscy za jednego :smhair2:... no ale jak Ty tam sama to co ja mam powiedzieć w tym zapyziałym Jastrzębiu...

Staw barkowy prawy dobra rzecz- WITAJ W KLUBIE!!! :turn-l:- choć tu nie jesteśmy samotne i odosobnione- mnie już 11 mies. męczą rehabilitacjami, i doopa...
a tak pozatym to... chyba przestanę zaglądać do Ozziego- znów nie było mnie na kompie od soboty od 13,00 i :crazyeye: znów do nadrobienia 14 stron!!! :wallbash:... zaś pół poniedziałku :user: przy wątku Ozzulca spędzę... :diabloti:

Posted

Ceść Ala
Ale się Rodzinka powiększa Ala adoptujesz mnie :saint1: :saint1: :saint1: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:Ps.Jak Ozzy i walka z paskudem????????

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Widze,ze i tutaj jakies pataologiczne rodzinki sa:lol:

Hm..ja dopiero co adoptowana, ale te 'patologiczne' sobie wypraszam ;) :evil_lol:

Posted

Doberek Alu :)

Miłego tygodnia w pracy życzę... A potem ferie, choć u Ciebie pewnie to bez zmian, bo dzieciaczki tak czy tak do przedszkola chodzą...

A mam pytanie, takie troche priv :cool3:
Do której przedszkola są czynne maxymalnie? Zdarzają się takie otwarte dłuuugo, do 18stej :roll: :roll: :roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

[quote name='sota36']No jak to kTORA? Ta najladniejsza to Ala!!!
no właśnie która to Ty?? czy ta trzecia z prawej?? poleciałaś w stroju natychmiast po doraźnej pomocy Ozziemu?? tak!! to na pewno TY!!!!

[quote name='Honey']Przepraszam, ale ja wymiekam...
Pogubilam sie w tych koligacjach rodzinnych :shake:

nadrobiłam te 14 stron i... po co?? i tak nic z tego nie wiem!!!!
powiem tylko tyle- strasznie się dziewczynki prowadzicie- dzieci pełna chata, ojcowie nie znani, i tak z pokolenia na pokolenie:crazyeye:.. ojjjjj!!!!

[quote name='samograj']

Happy Birthday, wołam żwawo
i częstuję extra kawą,
taką, której nikt nie pijał,
z miodem pitnym, ach, specyjał
samograja!!! Na okoliczność podany
nowych latek naszej damy!!!
Jeśli zawołasz tu: polej!!!
Zrobię to dla cię ,HONEY!!!

samograj!!! skąd ty bierzesz te wierszyki tak na zawołanie?? no ską?? ja też tak chcieć :vamp: