Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']jak się uda to wirtualną flaszkę postawię :cool2:

Nadmienię tylko , że decyzja nie zależy od stanu zdrowia a od osobnika i humoru tegoż w komisji ....[/QUOTE]

A to przecież norma w Polsce ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']A to przecież norma w Polsce ;)[/QUOTE]

[quote name='natija']no tak mozesz przyjsc z glowa pod pacha,a i tak nic sie nie wskura:shake:[/QUOTE]

dlategóż tak liczę na wsparcie duchowe ;)

Znajomy ( bez nogi ) chcąc wziąć samochód na raty i starając się o kredyt przez jakąś tam komisję inwalidzką musiał się stawić na badanie lekarskie czy przypadkiem noga mu nie odrosła

Posted

[quote name='natija']no to jest jakas masakra,moj sasiad nie widzial,byl sparalizowany od kilku lat(po wylewie)a rente mial przyznana tymczasowa:shake:[/QUOTE]
ja mam siostrzeńca od urodzenia z niedowidzeniem znacznym i wzrok może tylko całkowicie stracić bo nie ma dla niego ratunku ( jest w Związku Niewidomych ) ,przez kilka lat dostawał rentę socjalną czasową , teraz w listopadzie będzie miał 24 lata i w końcu jak znów dali mu rente na 2 lata to się szwagier wkurzył , oddał sprawe do sądu i ma na stałe

Posted

[QUOTE][COLOR=#3E3E3E]Nadmienię tylko , że decyzja nie zależy od stanu zdrowia a od osobnika i humoru tegoż w komisji ....[/COLOR][/QUOTE]
Smutna prawda.
Ja bym miała na ten temat więcej do napisania ale wrodzona kultura osobista mi nie pozwala :evil_lol:

Posted

[url]http://global.images10.fotosik.pl/4463/8167e198415eaccc.jpg[/url]
Amfibia :evil_lol:

[quote name='Alicja']a to ja nie wiem co to jest :evil_lol:bo bufon stwierdził , ze mój pies jest zaniedbany i dobrze że nie wie co traci nie żyjąc w hodowli i nie wiedząc jak sie pies za murami bawi :diabloti: ale bufony koło siedzenia mi zwisają , dziś jestem dodatkowo doładowana przez moją panią dyrektor , ale życie przed nią więc jeszcze nie wszystko stracone :diabloti:[/QUOTE]

takie inteligenty są najlepsze :diabloti: Sami pieska na około bloku albo do ogródka i wszyscy inni są źli i nie dobrzy :evil_lol:

Ja też trzymam kciuki, choć taka wirtualna flaszka mnie nie specjalnie satysfakcjonuje :lol:

Posted

Alunia ja ze spamem przylazłam ... bazarek dla Niuni zrobiłam na żarełko ... pomożesz ludków zaprosić ;)

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245231-kosmetyki-i-biżuteria-na-jedzonko-dla-Niuni-u-forumowej-ARDNAS-do-17-07[/url]

Posted

Zgłaszam protest, w podpisie jest Ozzy wśród fal, wyżej foty Ozziego w jakichś rzecznych odmętach... A gdzie zdjęcia z milionową rozgryzioną piłką??? Do takich się przyzwyczaiłam i takie zamawiam! :lol:

Posted

I kolejny wodny potfffuuur :-) Widać, że woda to żywiol Ozziego :-) Szczęście na pysiu wypisane :-)

A ja jak zwykle rozpywam się w zachwytach nad Waszymi malowniczymi krajobrazami :-) Pięknie :-) i absolutnie, szczerze zazdroszcze takiej przyrody :-)

Posted

[quote name='Ania!']Smutna prawda.
Ja bym miała na ten temat więcej do napisania ale wrodzona kultura osobista mi nie pozwala :evil_lol:[/QUOTE]
to może lepiej nie bo jakbyśmy się rozbujały to by nas zamknęli ;)

[quote name='maciaszek']Kciuki zaciśnięte! :)[/QUOTE]
:)

[quote name='agaciaaa']Tylko przypomnij o tym trzymaniu kciuków! ;)[/QUOTE]
przypomnę , oczywiście , ze przypomnę :)

[quote name='Luzia'][URL]http://global.images10.fotosik.pl/4463/8167e198415eaccc.jpg[/URL]
Amfibia :evil_lol:

takie inteligenty są najlepsze :diabloti: Sami pieska na około bloku albo do ogródka i wszyscy inni są źli i nie dobrzy :evil_lol:

Ja też trzymam kciuki, choć taka wirtualna flaszka mnie nie specjalnie satysfakcjonuje :lol:[/QUOTE]

o rany , no dobra jak dobrze zaciśniesz to wyślę pocztą ;)

[quote name='Zahra as-Sahra']Czy Ozzulca babcia nie była z niufów?;)
Też trzymam kciuki.[/QUOTE]

zaczynam mieć takie podejrzenia :lol:

[quote name='fioneczka']Alunia ja ze spamem przylazłam ... bazarek dla Niuni zrobiłam na żarełko ... pomożesz ludków zaprosić ;)

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245231-kosmetyki-i-biżuteria-na-jedzonko-dla-Niuni-u-forumowej-ARDNAS-do-17-07[/URL][/QUOTE]

a zapraszaj :)

[quote name='asher']Zgłaszam protest, w podpisie jest Ozzy wśród fal, wyżej foty Ozziego w jakichś rzecznych odmętach... A gdzie zdjęcia z milionową rozgryzioną piłką??? Do takich się przyzwyczaiłam i takie zamawiam! :lol:[/QUOTE]

normalnie oki przetarłam z niedowierzania :grins:

a wiesz że i mi brakuje kupowania kolejnej piłki ...Ozzulec znalazł sobie inne hobby i porzucił piłkarstwo :(

Posted

[quote name='bira']I kolejny wodny potfffuuur :-) Widać, że woda to żywiol Ozziego :-) Szczęście na pysiu wypisane :-)

A ja jak zwykle rozpywam się w zachwytach nad Waszymi malowniczymi krajobrazami :-) Pięknie :-) i absolutnie, szczerze zazdroszcze takiej przyrody :-)[/QUOTE]

no właśnie , tak jak Bircia :)

Chętnie bym już pofociła inne krajobrazy ale nie wiem czy mi się uda w tym roku więc nadal będą moje śląskie ;)

Posted

No nie mogę, kolejnej dzisiaj wzrok szwankuje :lol:

[quote name='Alicja']a wiesz że i mi brakuje kupowania kolejnej piłki ...Ozzulec znalazł sobie inne hobby i porzucił piłkarstwo :([/QUOTE]O nieeee!!! Alemoże to wynika po prostu z braku piłki? 8)

Posted

[quote name='asher']No nie mogę, kolejnej dzisiaj wzrok szwankuje :lol:

[B]może to epidemia :hmmmm:[/B] :lol:

O nieeee!!! Alemoże to wynika po prostu z braku piłki? 8)[/QUOTE]

:hmmmm: o tym nie pomyślałam :lol:

[quote name='Obama'][URL]http://images10.fotosik.pl/4474/c5139ffed57c6f72.jpg[/URL]
O! Dzizas,objawienie!Chodzi po wodzie:evil_lol:[/QUOTE]

no ba , mówiłam zawsze że jest wyjątkowy :lol:

Posted

[quote name='monia&nero'][URL]http://images10.fotosik.pl/4474/e40d9c403780b4a4.jpg[/URL] jaki szczęśliwy!
25 lipca trzymamy :thumbs:[/QUOTE]

no ba ;)

Kolejny patyk uratowany więc promienieje ze szczęścia :)