Vectra Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 to nie smalec , to bród i wiejskie powietrze :diabloti: Quote
Alicja Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 [quote name='Vectra']to nie smalec , to bród i wiejskie powietrze :diabloti: i krew z komarów :) Quote
fioneczka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Alicja napisał(a):Kurcze ja raz tylko wyjechałam bez psa na wczasy .... 11 dni od powrotu straciłam Harleya , odszedł :( ...teraz jak wczasy to tylko z Ozzym , chyba ze wyjeżdżamy osobno to Ozzy zostaje w domu z którymś z nas .Ale są nadal ludzie dla których słowa TO TYLKO PIES są mottem w życiu ...miałam kiedyś taką znajomą , właścicielkę boxerka , ona często powtarzała , bo to tylko pies .... po tym jak się go pozbyła zrozumiałam co te słowa oznaczały .... chyba za ciężko jej było włączyć myślenie a co dopiero zrozumieć że pies tez ma uczucia ..... Widzisz Alunia bo tak skonstruowany niestety jest ten świat ... niestety dla wielu, piesek jest jak zabawka kiedy jest malutki, jak jest starszy jest kłopotem ... a później zaczyna mu śmierdzieć z pysia itd ... taki już nie jest potrzebny my naszego Bińka nie mogliśmy zabierać na wczasy (jego agresja do wszelkiego innego stworzenia, choć póki był dzieciakiem to na wakacje zabieraliśmy tzn pierwsze dwa lata) ... ale zostawał z moją Mamą ... tęsknił trochę za nami ale chyba bardziej tęskniłby za nią bo przecież to jego babcia była, ona dawała jeść, z nią lulał na podusi ... my byliśmy "tylko" od spacerów rottka Sarusia jeździła z nami zawsze i wszędzie, nawet na imieniny itp do znajomych z nami chodziła ... mało kiedy zostawała w domu kiedy szliśmy kogoś odwiedzić Fionusia ... wakacje, dwa lata temu były dla Niej ... żeby zmieniła klimat, żeby zobaczyła "wielką wodę" ... ludzie patrzyli z odrazą kiedy otulaliśmy ją kocykiem na plaży wieczorem, kiedy karmiliśmy bitą śmietaną z gofrów na deptaku, większość omijała nas jak trędowatych ... wieczorkiem żeby posiedzieć z Andzią i ludźmi to się "na zmiany" siedziało ba, bez Fionusi nie dało się wyjść z domu na minutę ... więc nie wychodziliśmy i wtedy miałam okazję poznać kto faktycznie jest naszym przyjacielem ... zostało nam bardzo mało znajomych ale ludzi nie zmienimy ... zawsze byli tacy dla których pies to tylko pies Quote
Alicja Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 [quote name='fioneczka'] ale ludzi nie zmienimy ... zawsze byli tacy dla których pies to tylko pies i tacy już nie są moimi znajomymi Quote
Asiaczek Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Iv_ napisał(a):Ja nie wiem czemu, ale te psy Vectry tak się świecą :roll: :roll: jakby je ....... smarowała smalcem :cool3: :diabloti: Bo smaruje;) Vectra napisał(a):to nie smalec , to bród i wiejskie powietrze :diabloti: Taaaa, pewnie.... Pzdr. Quote
Iv_ Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Asiaczek napisał(a):Bo smaruje;) Taaaa, pewnie.... Pzdr. Wiedziałam :multi: :diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Asiaczek napisał(a):Bo smaruje;) Taaaa, pewnie.... Pzdr. Iv_ napisał(a):Wiedziałam :multi: :diabloti::diabloti: :lol: a potem się bierze suchy chleb , przejedzie pajdą po plerach i kanapka gotowa :):lol: Quote
Asiaczek Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Alicja, mały spamik... Zapraszam na mój bazarek dla Szarika i Leosia:) http://www.dogomania.pl/threads/211759-MISZ-MASZ-dla-mas!!!!-Do-05.08.2011-r.-godz.-24.00?p=17321669#post17321669 Podnoszenie, kupowanie mile widziane:) Pzdr. Quote
Gioco Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Alicja napisał(a)::lol: a potem się bierze suchy chleb , przejedzie pajdą po plerach i kanapka gotowa :):lol: Tylko kiszeniaka musi dokombinować ;-) Quote
Alicja Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 [quote name='Asiaczek']Alicja, mały spamik... Zapraszam na mój bazarek dla Szarika i Leosia:) http://www.dogomania.pl/threads/211759-MISZ-MASZ-dla-mas!!!!-Do-05.08.2011-r.-godz.-24.00?p=17321669#post17321669 Podnoszenie, kupowanie mile widziane:) Pzdr. oczywiście , że też ZAPRASZAMY :) [quote name='Gioco']Tylko kiszeniaka musi dokombinować ;-) były na stanie ;) Quote
Gioco Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 [quote name='Alicja']były na stanie ;) :-) Coś na popitkę też by się pewnie zdało. Taka kanapeczka ze smalczykiem to ciężka. Oj ciężka ;) Quote
Alicja Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 [quote name='Gioco']:-) Coś na popitkę też by się pewnie zdało. Taka kanapeczka ze smalczykiem to ciężka. Oj ciężka ;) na popitkę była : kawa , KAWA , Kawa :) Quote
Alicja Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 http://www.filmiki.jeja.pl/11295,basen-lepiej-trzymac-w-domu.html Quote
tatankas Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='Alicja']http://www.filmiki.jeja.pl/11295,basen-lepiej-trzymac-w-domu.html Super filmik :) Quote
Alicja Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 tatankas napisał(a):Super filmik :) ubawiłam się setnie ...a że BA jest moją niespełnioną chcicą to tym bardziej mi się podoba:) Quote
jonQuilla Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [FONT=Georgia]ja również....zabójczy filmik :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ha! kolejny dowód na nasze pokrewieństwo... Angol to i moja niespełniona chcica :) planuję takiego psiaka na starość ;) :loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ja również....zabójczy filmik :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ha! kolejny dowód na nasze pokrewieństwo... Angol to i moja niespełniona chcica :) planuję takiego psiaka na starość ;) :loveu: [/FONT] u Mnie odpada .... na 4 piętro angola nie wciągnę ...windy brak ...ale serio , od zawsze byłam zakochana w angolach , taką namiastką został boxiu , co będzie na starość , jeszcze nie wiem , TZ twierdzi że nic ale ja sobie nie wyobrażam mojego życia bez psa przy boku Quote
Medorowa Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='Alicja']http://www.filmiki.jeja.pl/11295,basen-lepiej-trzymac-w-domu.html :evil_lol::loveu: Witajcie Ozzulki;):loveu: Quote
jonQuilla Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [FONT=Georgia]Też nie wyobrażam sobie życia bez psa....pies musi być i koniec! :) dom bez psa jest dla mnie dziwnie pusty. [/FONT] Quote
chita Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] dom bez psa jest dla mnie dziwnie pusty. [/FONT] i bez basenu w srodku tez ...:evil_lol: bombowy psiak, od poczatku wiedzialam ze go wtarga do srodka:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 [quote name='Medorowa']:evil_lol::loveu: Witajcie Ozzulki;):loveu: witaj Madziu :) [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Też nie wyobrażam sobie życia bez psa....pies musi być i koniec! :) dom bez psa jest dla mnie dziwnie pusty. [/FONT] ano jest ....u mnie był pusty 3 miesiące ...dłużej by było nie do wytrzymania , ale teraz jest Ozzulek :). [quote name='chita']i bez basenu w srodku tez ...:evil_lol: bombowy psiak, od poczatku wiedzialam ze go wtarga do srodka:evil_lol: też tak myślałam , ale czekałam jak długo ta pani jego wytrzyma :lol: Quote
Vectra Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 taki film , miałam na żywo , tylko zrobilam STOP , jak zbiornik z wodą , zbliżył się za mocno do wejścia do domu .... ale zraszacza ogrodowego , nie zdążyłam zastopować :cooldevi: Quote
Recommended Posts