Jami Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Tyle, że ludzi tak chipsy nie uzależniają że czasami nie chcą jeść nic innego :evil_lol: Quote
Okamia Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='Jami']Tyle, że ludzi tak chipsy nie uzależniają że czasami nie chcą jeść nic innego :evil_lol:[/quote] Nie wiem bo moje nie przepadają za suchą karmą a dama nie ruszy tego gó**a :cool1: Zresztą dama na dłuższą mete nie je dluzej jednej karmy niż 2miesiące :evil_lol: a zakochala sie w koebersie :evil_lol: zwłaszcza płatkowym :p Quote
Jami Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 A mi koebers platkowy smierdzi... koopką :evil_lol: Quote
Okamia Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='Jami']A mi koebers platkowy smierdzi... koopką :evil_lol:[/quote] nie wiem ... ważne że jej smakuje :P Quote
Jami Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Moja niechętnie to jadła :diabloti: Woli bardziej krokietki ;p Quote
zetah Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Ja bodajże w czwartek wysłałam maila do [url=http://www.magnusson.com.pl/sklep/specials.php]Sklep Magnusson.com.pl[/url] w sprawie o próbki karm. Dzisiaj przyszło - takie większe pudełko, 800 g. :) Quote
zetah Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Tak. Wszystko doszło szybko, i to w takim ładnym kartonowym pudełeczku, coś ala - [URL]http://img19.imageshack.us/img19/1030/whiskasdry.jpg[/URL] Nie ukrywam zdziwienia - karma jest dosyć droga z ciekawym składem, a nie wysłali jej tak mało jak u niektórych to bywa. :cool3: Quote
Aneta & Ajwi Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Ja właśnie napisałam do nich wiadomość, z zapytaniem o próbki Zobaczymy co odpiszą ^^ . Quote
Hawanka Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Ja tak samo czekam na próbeczki .....:razz: Quote
Bewarka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Dziś dostałam, na serio dużo :loveu: Suka spieszyła się do otwarcia, węszyła, ale jeść to nie chce... Quote
Marta_Ares Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 do mnie tez przyslali, swietnie zapakowane, sklad karma ma fajny, ale niestety moj niejadek nawet nie sprobowal, powąchał i odszedł:roll: Zostawilam mu na podlodze troche to po 2 dniach dopiero schrupal jak glodny chyba byl:evil_lol: Quote
lilia1983 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='Jami']Nutra Gold napisało mi, że nie wysyła - za duzo zgłoszeń dostało i ich to dużo kosztuje 20 ileś tys. za 4 tys. zgłoszeń :cool3:[/QUOTE] Ja chciałam próbki Nutra Nuggets i otrzymałam podobną odpowiedź z firmy. Ale zapytałam się czy jeśli pokryję koszty wysyłki to czy mi wyślą próbki. Napisali, że mogą wysłać około 5 kg ale kurier kosztuje 30 zł, ja się zgodziłam:) i otrzymałam pudło próbek. Myślę, że jeśli im by się zapłaciło za małą przesyłkę 6 zł to może też by wysłali.... Swoją drogą to mogliby dać info na stronie, że wysyłają próbki ale zamawiający płaci za wysyłkę. Wtedy skrzynka pocztowa nie zapychała by się im czterema tysiącami tych samych pytań...... Quote
Hawanka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Ja też dzisiaj dostałam super opakowanie ...ale psiak nie zabardzo chce jesć ... Quote
madeleine Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 mojej młodej magnusson posmakował bardzo :eviltong: ja dostałam taką samą odpowiedź od NN.. Quote
Jami Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Gdzie jeszcze moge dostać darmowe próbki karm? Moge opłacić przesyłkę ale tylko do 10 zł ale nie za paczuszkę 60 g ;) Quote
Jami Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Acana i Orijen nie wysyłaja próbek (pisałam do dystrybutora). Odpisał że moze mi dac ew. linka do sklepu gdzie mogę zakupić 400g opakowanie testowe ;p Quote
Moniskaa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='Marta_Ares']do mnie tez przyslali, swietnie zapakowane, sklad karma ma fajny, ale niestety moj niejadek nawet nie sprobowal, powąchał i odszedł:roll: Zostawilam mu na podlodze troche to po 2 dniach dopiero schrupal jak glodny chyba byl:evil_lol:[/quote] od jakiej firmy??? Quote
Jami Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Magnusson już na półce siedzi ;p Więc jeszcze raz. Jakie firmy jeszcze wysyłają próbki oprócz: -Josera - Koebers - Royal Canin - Magnusson ? ;) Quote
LadyMusic Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Wie ktoś gdzie takie zdobyć? Moze są jakieś strony,lub adresy e-mail na których można je zamówić? Jestem zmuszona zmienić mojej suni karmę i chciałabym się dowiedzieć co jej będzie smakowało... Quote
madeleine Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [url]http://www.dogomania.pl/forum/f472/gdzie-mozna-zamowic-bezplate-probki-karm-15030/[/url] Quote
LadyMusic Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Mi dzisiaj przyszła odpowiedź od Magnusson że mi prześlą 800 g karmy,jeśli zapłacę za wysyłkę 8 PLN. Opłaca się? To jest jakaś dobra karma?? I jeszcze mi przysłali odpowiedź z eukanuby że prześlą broszurkę o rasie,próbkę karmy i kupon na karme w ciągu 5 TYGODNI! To się oczekam.. :P Quote
Recommended Posts