Arachne Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Worek Brita kosztuje 78 zł sama karmię Britem i jestem zadowolona z tej karmy jakość dobra a i cena dość niska. [URL]http://www.delazoo.pl/prod_id_1585.html[/URL] Quote
Moniskaa Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='monika tarnow'][FONT=Comic Sans MS]Widzialam te karme w BIEDRONCE, :roll:.[/FONT][/quote] A jak w Biedronce to znaczy że zła karma?! Mieszkam w małym miasteczku i u nas nie ma takich sklepow np. jak wyżej wymieniona Biedronka:roll: A u siebie w mieście napewno nie znajde dobrej karmy w 100% Quote
~femme fatale~ Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='moniska']A jak w Biedronce to znaczy że zła karma?! Mieszkam w małym miasteczku i u nas nie ma takich sklepow np. jak wyżej wymieniona Biedronka:roll: A u siebie w mieście napewno nie znajde dobrej karmy w 100%[/quote] [FONT=Comic Sans MS]Posluchaj moim zdaniem wszystkie karmy marketowe sa do niczego, tym bardziej jesli 15kg worek kupujesz za 9zl, a ta wlasnie tyle kosztuje w BIEDRONCE. :shake: Skoro masz dostep do internetu to zamawiaj chociazby na ALLEGRO:lol: [/FONT] Quote
~femme fatale~ Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [FONT=Comic Sans MS]... znalazłam karme BRIT w cenie 90zl chyba plus koszty przesylki dla psow aktywnych srednich i duzych ras. No ale to jest taka cena, i nie wiem czy Ci to odpowiada finansowo.[/FONT] Quote
~femme fatale~ Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [FONT=Comic Sans MS]15kg- oczywiscie[/FONT] Quote
Moniskaa Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Postaram poszukać w sklepach jak bede w wiekszym mieście na zakupach. Nie chcem odrazu kupiowac 15kg, bo nie wiem czy Skayperowi bedzie smakować. Quote
Nutka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 ja dostałam próbki u weterynarza... zapytajcie sie swoich czy mają coś takiego Quote
~femme fatale~ Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='moniska']Postaram poszukać w sklepach jak bede w wiekszym mieście na zakupach. Nie chcem odrazu kupiowac 15kg, bo nie wiem czy Skayperowi bedzie smakować.[/quote] [FONT=Comic Sans MS]kup na wage na probe np. pol kilograma:roll:[/FONT] Quote
akodirka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 ja kupuje brita zwyczajnego za 69zł + wysyłka w sklepie internetowym, a co do pufi, to sprawdz ile ma % mięcha, z tego co wiem to 4%(i to nie miesa tylko produktów pochodzenia zwierzęcego) wiec mozna sie tylko domyslac, czym jest reszta... Quote
Moniskaa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Chciałam kupić dziś brita ale w zoologicznym nie było. Ekspedientka powiedziała ze ta karma słabo się sprzedaje. Zaproponowała mi karmę "PROFILUM", dała mi próbki i ulotkę, a potem zdecydowałam się ze kupię 2kg tej karmy. Co sądzicie o "PROFILUM"? Quote
Talia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Nie jest to zła karma. Na pewno lepsza niż ta z biedronki lub innego hipermarketu:) Quote
Exenata Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Talia']Nie jest to zła karma. Na pewno lepsza niż ta z biedronki lub innego hipermarketu:)[/quote] Z calym szacunkiem Talia... Ale Twoj post jest dosc smieszny... gdy porownujesz karme klasy super premium z karma z marketu, naprawde ciezko trafic na karme gorsza od biedronki, bo nawet karma tesco jest lepsza (mam nadzieje ze orientujesz sie dlaczego). Centrum Żywienia Zwierząt WALTHAM jest liderem w swiecie opieki higieny i produktow dla zwierzat, ta instytyucja jest wlasnie glownym nadzorca calego cyklu produkcyjnego tej karmy. Jest to karma naprawde bardzo dobra, o wzorowym skladzie. Nie jest to reklama- bo sama tej karmy nie uzywam, uybralam inna z ktorej jestem rowniez zadowolona. Jednak jest to poprostu dobra karma i mysle ze sama kiedys rowniez sprobuje. Quote
akodirka Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Exenata']Jednak jest to poprostu dobra karma i mysle ze sama kiedys rowniez sprobuje.[/QUOTE] smacznego :evil_lol: ja bym bardziej polecala dla pieska :diabloti: moniska - moze sie zle sprzedaje, bo ludzie moze nie wiedza co to za karma itp. np. dla mnie nazwa brit nie ukrywam, ale jakos dziwnie brzmi - jak jakies pralki czy cos, i gdyby nie miala wczesniej doczynienia z ta karma to tez bym jej raczej nie kupowala :) Quote
Exenata Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='akodirka']smacznego :evil_lol: ja bym bardziej polecala dla pieska :diabloti:[/quote] Abys sie nie zdziwila :cool3: P.S. dobre z tymi pralkami ;) Quote
Moniskaa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 To czyli "PROFILUM" nie jest złą karmą (czy brit jest lepszy?). Czy ktoś z was używa tej karmy albo używał? Quote
Arlene Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Ostatnio, z powodu braku naszej "stałej" karmy w zoologicznym, kupiłam trochę "Profilum" adult mini - na spróbowanie. Musze przyznać, że mojej Nuczce smakowało, ale jest wybredna, jeśli chodzi o suche karmy. Tyle mogę powiedzieć, bo składu zbytnio jeszcze nie zgłębiałam. Quote
Exenata Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 trudno porownywac karmy tej samej klasy. Jedna i druga klasa jako Premium spelniaja szereg norm Europejskich i dostaly odpowiednie certyfikaty jakosci Premium. Szystko zalezy od naszej kieszeni (Profil drozszy), ale przede wszytskim od tego co lubi nasz pupil. To ze jeden pies je akurat kerme x a nie y nie oznacza odrazu ze karma y jest zla... poprostu mu nie smakuje, albo nawet nie smakuje na dana chwile. Radze kupic troszke jedej i drugiej i poczestowac pieska. Quote
eska87 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 To ja zapraszam do tematu o Profilum [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97131&highlight=profilum[/url] ;) Tutaj takie dyskusję są trochę nie na miejscu ;) Chociaż dodam Exenata, że Waltham akurat nie kojarzy mi się najlepiej :P W końcu jego Pedigree mistrzostwem świata nie jest :eviltong: Quote
Exenata Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 P.S. wszem, ale Waltham to instytucja nadzorujaca pewne wymogi produkcyjne a nie producent karm ;) Quote
eska87 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Fakt, ale i tak nie budzi to pozytywnych skojarzeń :) I kończymy offa ;) Quote
ceta Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Najlepiej wejść na stronę główną- część karm takie już ma- i poszukać nr telefonu. Ja właśnie tak zrobiłam. Bo maile moga byz nie odczytane albo wrzucone do spamu. Zadzwoniłam dziś do e-karmy o próbki chs i diamond- chciałam dostac więcej nż 100gr, żeby zobaczyc co rzeczywiście psiowi odpowiada. Pan po pół godzinie odzdzwonił i powiedział ,że prześle mi dwa kartony próbek, po 4,8 kg z każdej (170g próbka) za darmo!!! mam tylko zapłacić 20zł za kuriera. dla mnie bomba!!! Nie dość że spokojnie ocenię którą wybrac dla pupila, to jeszcze darmowe żarełko na jakis czas:multi: Strona oficjalna Ariona mi nie działa,ale może to chwilowe Quote
bernenczyk14 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Trzeba wejść na strone producenta, wejść w kontakt i znależć e-mail a potem wystarczy napisać, że się chce otrzymać darmowe próbki karmy dla psa i podać adres i powinni ci przysłać. mi przysłali z royal canin, eukanuby, specific i od takiego pana z dibaq. koleżance : wildlife czy jakoś tak, bozita zdaje sie, nutram, z royala bardzoo dużo dla róznych piesków i specific, eukanuby. dalej nie pamiętam ale ca;le pudło próbek ma:):lol: Quote
baffi2 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 kilka miesięcy temu napisałam pod podane adresy mailowe, do tej pory nie dostałam żadnej odpowiedzi.... Quote
Recommended Posts