Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[b]ewelina[/b] coś ty zrobiła, że oni wysłali ci aż 16 paczek Novy foods? :o

Sluchajcie, Purina wysłał mi jakis formularz, zebym dostała próbkę, ale nie umiem go wysłac :(

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[b]anetta[/b] juz ok :wink: Napisali mi, że po nacisnieciu 'wyslij formularz' nie ma pokazanego, że zostało wysłane... zobaczymy

narazie odpisał mi Biomill i wyśle próbki, a Bosch chce, zebym wysłała koperte :roll:

Posted

ja do bosha nawet nie wyslalam maila niech sie...cmokna :evil: Oni probki maja za darmo, przeciez ich stac na wyslanie probek do przyszlych klientow - powinno to byc dla nich bardzo wazne! Wygoda i juz 0X

Posted

Chyba też wyślę maile do tych firm :lol:
W zoologicznym niedaleko mnie są jeszcze próbki Hill'sa. Niewiem czy to dobra karma jakościowo i cenowo, bo nie często kupuję suche jedzenie, ale próbki Korze smakowały :)

Posted

[quote name='Lotos']
W zoologicznym niedaleko mnie są jeszcze próbki Hill'sa. Niewiem czy to dobra karma jakościowo i cenowo, [/quote]
Jakościowo bardzo dobra, cenowo mniej dobra :lol:

Posted

[quote name='coztego'][quote name='Lotos']
W zoologicznym niedaleko mnie są jeszcze próbki Hill'sa. Niewiem czy to dobra karma jakościowo i cenowo, [/quote]
Jakościowo bardzo dobra, cenowo mniej dobra :lol:[/quote]

:lol:

Jeszcze mam takie pytania: co mniejwięcej piszecie w takim mailu z próśbą o próbkę? :hmmmm:

I czy Bento Kronen przysyłają próbki?

Posted

ja wyslalam maila z zapytaniem o mozliwosc otrzymania probek karmy, podalam im podstawowe informacje o psie (wiek, masa ciala, rasa) i swoj adres.
ps. dzis otrzymalam 3 opakowania (po 100g) od Acany. :)

Posted

a ja mam wrazenie ze oni juz wiedza co jest grane za duze zainteresowanie obecnie naraz :D
bo ja dostalam z acany 3 sztuki z biomilla 1 probke z eagle pack 2 sztuki z royala -2
sport mix i propac w ogole milczy reszta zreszta rowniez pozdrawiam :P [/img]

Posted

[b]sporyszkabytom [/b] nawet jesli sie kapneli - choc nie sadze - to w ich interesie jest, zeby jak najwieksza ilosc ludzi poznala ich karmy. Jesli Ty piszesz maila, a oni olewaja to jak sobie myslisz o takiej firmie?
Ja np dystr. Eagle Pack mam serdecznie dosc. Kobieta jest totalnie niepowazna i zastanawiam sie czy pisac do EP na Polske i opierniczyc :evil: Najpierw zadzwonila bardzo szybko i powiedziala ze przywiezie probki ok 18 we wtorek. Po czym dzwoni w srode i mowi, ze dzisiaj nie moze (bo przeciez na dzisiaj sie umowilysmy - twierdzi) W srode nie przyjechala. Dzwoni po poludniu i sie pyta czy moze byc w czwartek ok 12-13. Mowie, ze moze mnie nie byc, ale moze bedzie ktos w domu. To pow ze zadzwoni przed 12 do mnie jak nie bedzie nikogo przyjedzie po 17-ej. I co? Nie ma! :evil: Ani telefonu ani baby. I jak tu sie nie wsciec? 0X :evilbat: :x

Posted

anetta przeczytaj moj wpis o tej kochanej pani dystr. z Warszawy - spokojnie, probek nie dostaniesz :evil: chyba w koncu sama do niej zadzwonie i posle kilka cieplych slow :evil:
a o czym rozmawialysmy? krotko mi mowila o karmie zachwalala jak mogla i pytala jakiego mam psa i blablabla - na rozmowie sie skonczylo :roll: