anetta Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Rowniez poprosze, Agnes widocznie urlopuje gdzies 8) bo tez do niej wyslalam Pw pare dni temu :lol: Do RC juz wyslalam, nawet sie juz mna zainteresowali :D Dostane karme dla Jamnikow :D Acana i Nutra nie odpisala :( Ewelinabuck, a co to za firma? :o :D Jacy chojni, no no 8) Quote
ewelinabuck Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 w sumie w tych probkach jest 1.5 kilo karmy Quote
Aga Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 [quote]firma nova foods[/quote] :o ..to przecież włoska karma (o ile się nie mylę), aż z Włoch Ci przysłali próbkę...? :P Quote
ewelinabuck Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 maja dystrybutora czy kogos w lodzi Quote
Aga Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 ...a no przecież... :roll: sory ale ja jakaś dziś nierozgarnięta jestem :wink: ...ale ten pomysł z próbkami jest całkiem fajny... :lol: Kilka miesięcy temu we Froliku rozsyłali darmowe próbki, wysłałam zgłoszenie, po ok 2 miesiącach przyszła mi sucha karma, a jakieś 2 miesiące temu próbki karmy mokrej z pedigree (czy jak to tam się pisze) :o Quote
sporyszkabytom Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Nova foods odpisuje ze nie maja w tej chwili wystarczajacej ilosci probek i dostawe beda mieli 29.08 wiec wtedy wysla pozdrawiam Kasia Quote
madzia20sosnowiec Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 coztego :modla: niech Ci to Bóg w dzieciach wynagrodzi nasza dobra duszo :megagrin: Quote
Alicja Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 a mi bosh kazał przysłać koperte, RC wysłał po próbki do weta jakaś nie wiem jaka napisałaze strasznie dużo by musieli za darmo rozdawać no i ta nova że przyślą pózniej , reszta cisza :-? Quote
anetta Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Mi rowniez z Boscha kazali przyslac koperte zwrotna :-? "Osoby zainteresowane otrzymaniem próbek karmy bosch Tiernahrung (seria High Premium oprócz nagród i przekąsek oraz karmy dla kotów Sanabelle), proszone są o przesłanie zaadresowanej koperty zwrotnej A4 lub A5, wykonanej z mocnego papieru lub tworzywa wraz z przyklejonymi znaczkami w kwocie 1.70 zł na adres:[..]" Nie podoba mi sie to :roll: :lol: Quote
coztego Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Mnie Bosch nic nie odpowiedział, więc mam problem z głowy 8) Quote
ewelinabuck Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 mi tez bosch tez kazal wyslac koperte zwrotna :( :o Quote
Alicja Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 [quote name='coztego']Alicja Ty masz pecha chyba ;)[/quote]bo ja chyba ten pechowy rocznik jestem :wink: Quote
g_o_n_i_a Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 [b]Coztego[/b], czy my też możemy Cię prosić o przesładnie adresów? :modla: :modla: Quote
AM Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 [b]coztego,[/b] wpisz adresy do tego tematu to wtedy więcej dogomaniaków skorzysta z bezpłatnych próbek :wink: Quote
Saint Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 ja tez :angel: ja tez :angel: prosze o adresy :angel: z gory dzieki - :drinking: Quote
coztego Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 [quote name='AM'][b]coztego,[/b] wpisz adresy do tego tematu to wtedy więcej dogomaniaków skorzysta z bezpłatnych próbek :wink:[/quote] Ja bym wpisała, ale się boję, że mnie Mod pogoni :evilbat: Quote
coztego Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Oto adresy, wyszukane przez [b]ewelinabuck[/b], pod którymi można starać się o próbki: [email][email protected][/email] BIOMILL [email][email protected][/email] NG [email][email protected][/email] --------- [email][email protected][/email] ACANA [email][email protected][/email] PROPAC I SPORTMIX [email][email protected][/email] -------- [email][email protected][/email] GLIPA [email][email protected][/email] NN [email][email protected][/email] BOSCH [email][email protected][/email] PURINA [email][email protected][/email] RC [email][email protected][/email] EAGLE PACK Quote
tristia Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 ahahaha ciekawe czy wysla jak wszyscy do nich napiszemy:D dzieki za linki... pozdr Quote
ewelinabuck Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 ja jeszcze nie wysylalam do boscha Quote
dominika_81 Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 [quote name='tristia']ahahaha ciekawe czy wysla jak wszyscy do nich napiszemy:D [/quote] Ja się na razie chyba trochę wstrzymam z pisaniem do nich maili 8) Quote
g_o_n_i_a Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Ja wysłałam już rano do wszystkich. Odpowiedzieli mi z: Nova Foods - prześlą mi pod koniec sierpnia, Bosch - mam im wysłać kopertę, tak jak Tobie kazano, [b]Anetta[/b] :-? i Biomill - wyślą mi niedługo. Reszta na razie milczy :wink: Quote
Recommended Posts