Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rowniez poprosze, Agnes widocznie urlopuje gdzies 8) bo tez do niej wyslalam Pw pare dni temu :lol:

Do RC juz wyslalam, nawet sie juz mna zainteresowali :D Dostane karme dla Jamnikow :D
Acana i Nutra nie odpisala :(

Ewelinabuck, a co to za firma? :o :D Jacy chojni, no no 8)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote]firma nova foods[/quote]
:o ..to przecież włoska karma (o ile się nie mylę), aż z Włoch Ci przysłali próbkę...? :P

Posted

...a no przecież... :roll: sory ale ja jakaś dziś nierozgarnięta jestem :wink: ...ale ten pomysł z próbkami jest całkiem fajny... :lol:
Kilka miesięcy temu we Froliku rozsyłali darmowe próbki, wysłałam zgłoszenie, po ok 2 miesiącach przyszła mi sucha karma, a jakieś 2 miesiące temu próbki karmy mokrej z pedigree (czy jak to tam się pisze) :o

Posted

a mi bosh kazał przysłać koperte, RC wysłał po próbki do weta jakaś nie wiem jaka napisałaze strasznie dużo by musieli za darmo rozdawać no i ta nova że przyślą pózniej , reszta cisza :-?

Posted

Mi rowniez z Boscha kazali przyslac koperte zwrotna :-?
"Osoby zainteresowane otrzymaniem próbek karmy bosch Tiernahrung (seria High Premium oprócz nagród
i przekąsek oraz karmy dla kotów Sanabelle), proszone są o przesłanie zaadresowanej koperty zwrotnej A4 lub A5, wykonanej z mocnego papieru lub tworzywa wraz z przyklejonymi znaczkami
w kwocie 1.70 zł na adres:[..]"
Nie podoba mi sie to :roll: :lol:

Posted

[quote name='AM'][b]coztego,[/b]
wpisz adresy do tego tematu to wtedy więcej dogomaniaków skorzysta z bezpłatnych próbek :wink:[/quote]
Ja bym wpisała, ale się boję, że mnie Mod pogoni :evilbat:

Posted

Oto adresy, wyszukane przez [b]ewelinabuck[/b], pod którymi można starać się o próbki:

[email][email protected][/email] BIOMILL
[email][email protected][/email] NG
[email][email protected][/email] ---------
[email][email protected][/email] ACANA
[email][email protected][/email] PROPAC I SPORTMIX
[email][email protected][/email] --------
[email][email protected][/email] GLIPA
[email][email protected][/email] NN
[email][email protected][/email] BOSCH
[email][email protected][/email] PURINA
[email][email protected][/email] RC
[email][email protected][/email] EAGLE PACK

Posted

Ja wysłałam już rano do wszystkich. Odpowiedzieli mi z: Nova Foods - prześlą mi pod koniec sierpnia, Bosch - mam im wysłać kopertę, tak jak Tobie kazano, [b]Anetta[/b] :-? i Biomill - wyślą mi niedługo. Reszta na razie milczy :wink: