Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tomcug']Jejku, odcięli mnie od internetu, zgroza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czułam się, jakby mnie ktoś narkotyku pozbawił.
Eluniu, ściskam Cię mocno.[/QUOTE]

Może trzeba było zapłacić abonament?? :eviltong::cool3:;)

Posted

[quote name='AMIGA']Może trzeba było zapłacić abonament?? :eviltong::cool3:;)[/QUOTE]

Zapłaciłam, zapłaciłam i to jeszcze z nadwyżką, bo sie machnęli i policzyli za grudzień podwójnie. Zadzwoniłam i wszystko działa, ale już jestem uzależniona, bo nie potrafię funkcjonować bez netu. :eviltong:

Posted

[quote name='AMIGA']Ponawiam pytanie - czy można Ci jakoś pomóc?[/QUOTE]

Amiga, pamiętam. Dzięki serdeczne za ofertę, ale ja sama muszę najpierw wiedzieć jak żyć po nowemu....
Narazie nie mam pomysłu na własne życie. Wiem tylko że jest mi zupełnie obojętne jak mieszkanie wygląda.....

Posted

[quote name='AMIGA']A może by tak się też trochę Sobą zająć - przydałoby się raz nie do weta, tylko do ludzkiego lekarza podejść??[/QUOTE]

I tu się zgadzam w 100% procentach.

Posted

[quote name='wisela1']Ależ Wy niewyraźnie piszecie... WOGÓLE nie mogę tego przeczytać...
Jakiś grafolog potrzebny...albo lepiej chyba psychiatra.[/QUOTE]

Podejrzewam, że my tu po chińsku, a Ty biedna nie znasz takiego języka. :eviltong:

Posted

[quote name='tomcug']Podejrzewam, że my tu po chińsku, a Ty biedna nie znasz takiego języka. :eviltong:[/QUOTE]

A wiesz że ja tam byłam.....bardzo, bardzo, bardzo dawno temu. Ale języka - fakt - nie znam.

Posted

A wpadnij....Czekam. Na kawkę....
Moje zaopatrzenie na sylwestra i Nowy Rok:
1/8 kostki masła
trochę margaryny śniadaniowej
1/2 ogórka kiszonego
2 cebule
3 jabłuszka
nic pieczywa
2 jajka
jeszcze był świeży ogórek ale spleśniał i wyrzuciłam....
i nawet tego nie zjadłam....
Jutro muszę kupić cos co mi sie prześlizgnia przez przełyk jakoś.....

Posted

A wiesz że zadałam sobie trud i mało że i z ogórkiem, i z cebulą, to jeszcze serka żółtego położyłam plasterek.
Cebulka wyśmienita bo to jeszcze Staś kupował....

Posted

Bardzo dużo psów przeżywa traumę, mój Montiś dosłownie wpadał w szał ze strachu, ma już kilkanaście lat i co roku to samo. Mam nadzieję, że Reksikowi przejdzie....

Posted

Moja Vega na szczęście ( w tym przypadku na szczęście!) głucha, więc na żadne wystrzały nie reagowała. Kotom też to specjalnie nie przeszkadzało. Jak już wystrzelają wszystkie petardy i wreszcie sie uspokoi, to i Rexik dojdzie do siebie.

Posted

[quote name='AMIGA']Może to być trauma, bo koło Ciebie chyba nieźle strzelali?[/QUOTE]

A wiesz że nawet w ty roku tak wiele huku nie było.... Rexiulek też przygłuchy.... A JEDNAK.... I dlatego martwie sę okropnie.

Jemu też już miałabym nie być porzrebna????????? Tak po kolei mnie porzucają.... Febunia też juz się w tej kolejce ustawiła... :shake: :placz: :loveu: :placz: