tomcug Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='Isabel']To Ty Elu też Bliźniak, tak jak ja?[/quote] No proszę, ja też bliźniak. :evil_lol: Quote
Isabel Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='tomcug']No proszę, ja też bliźniak. :evil_lol:[/quote] To już trzy Bliźniaki, a raczej trojaczki;) Kto jeszcze dołączy? Quote
wisela1 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 No nie..... Ja z końca czerwca - RAK..., Staś RYBY..... Sama woda :evil_lol: Quote
wisela1 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Mój kręgosłup.......i to tyle na dzisiaj:shake: Quote
evita. Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='wisela1']Mój kręgosłup.......i to tyle na dzisiaj:shake:[/quote] O boziuuu :shake: Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka Elu. Quote
ania14p Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Kręgosłupa nie zmienisz, musisz go kochać jakim jest, tak jak i ja czynię :angryy:! Quote
wisela1 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Hahaha... Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.... Ty Aniu łazikujesz godzinami po parku, udzielasz się na działace. A ja tak samopas bez trzeciej nogi to już BAAAAARDZO rzadko... na ogół z laską a jak jest całkiem kiepsko to z kulą a nawet dwoma.... Quote
ania14p Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Kupiłiśmy teściowej takie fajne kijki norweskie, jako, że ona w tej chwili nie chodzi to podejmuję próby, ale z trzema psami nie wychodzi, szczególnie, że zarazy (Dagna i Koks wyrywne są :mad:)! Quote
wisela1 Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 A tam zaraz źle..... Żle to już było, teraz jest już tylko po trochu coraz gorzej... Potrafię z tym żyć, martwię się tylko o psiaki. Nie chcę usiąść na dobre póki je mam. Dziś TeZio poszedł z nimi połazić. Nie bardzo chciały, zdecydowanie rano wolą z mamunią.... Później już chodzą z Nim chętnie. Dziś, może jutro będzie lepiej. Zawsze się pogarsza jak jest wysoka wilgotność. Normalka. Kijki???? Aniu, a kto będzie nimi machał za mnie:evil_lol: Nawet mopem nie zawsze mogę pomachać. Od ponad 20 tu lat mam nawet ZAKAZ masażu bo mogę się cała rozsypać.... Moje gnaty to pustaki:eviltong: [URL=http://img222.imageshack.us/my.php?image=buzki003.gif][IMG]http://img222.imageshack.us/img222/8352/buzki003.gif[/IMG][/URL] Już się uśmiecha przez okno do mnie Quote
ania14p Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 To niestety musisz przeczekać tę pogodę:niewiem:, bo faktycznie ja też przy dużej wilgotności przyjmuję pozycję "gęsi wyścigowej", dawniej zwalałam wszystko na korzonki, ale im młodsza jestem tym gorzej :angryy: i już sama nie wierzę, że to korzonki! Quote
wisela1 Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 [quote name='ania14p']To niestety musisz przeczekać tę pogodę:niewiem:, bo faktycznie ja też przy dużej wilgotności przyjmuję pozycję "gęsi wyścigowej", [/QUOTE] Doooobre !!!:evil_lol: Przyswoiłam :eviltong: Quote
tomcug Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 A pogoda zmienną jest. :cool3: U nas od rana strzela z nieba i ulewa taka, że nie wiem, jak do pracy dotrę. :shake: Quote
wisela1 Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 O świcie było ślicznie... Robi się ponuro:-( będzie lało, grzmiało i bolało. ZNOWU. Quote
ania14p Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Temat nam się zrobił "angielski":evil_lol:, u nas rano było pochmurno, teraz jest zamglone słońce, duszno, wilgotno i tylko burzy patrzeć :shake:! Psy snuły się po parku jakoś smętnie (z wyłączeniem Dagny) i co chwilę moczyły nogi w fontannach, nawet Koksik wszedł do wody :crazyeye:! Quote
wisela1 Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 U mnie za oknem już się zrobiło całkiem "po angielskiemu"...... Paskudztwo !!! Quote
asiaf1 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 przesyłka dojdzie dopiero w przyszłym tygodniu:oops: Quote
wisela1 Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Do Oleńki zapewne też..... Tym razem na biało.....;) Quote
ania14p Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Ciocia Ania nie ma siły wznieść się na pawlacz, po włóczkę :oops::oops::oops:! Quote
wisela1 Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Oj, Ciociu Aniu, brak motywacji...Rusz się Cioteczko bo same bure mi zostały.... A my znowu mamy kłopot..... Buni oczka zrobiły się czerwone i zachodzi BAAAARDZO czerwona trzecia powieka.... Już rozmawiałyśmy z naszym kochanym wecikiem.... Próbujemy pomóc doraźnie jak kazał. Jeśli nie będzie poprawy jutro wizytka..... Quote
ania14p Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Elu, czy ktoś do Ciebie jedzie w tych dniach z Warszawy, bo jeśli nie, to torba z dziwnymi końcówkami, zbieranymi przez moją mamę jest już gotowa i mogę wysyłać. Może jeszcze koronki są Ci potrzebne, to mam je na dolnej półce (ewentualnie podaj mi swój nr telefonu na PW)? Quote
wisela1 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Różniste rzeczy robię..... Koronki też są bAAArdzo przydatne..... Spodziewam się dogomanki ale z innego kierunku :diabloti: Jeśli tobołek gotów to wyślij. Quote
ania14p Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Dobrze, to w poniedziałek podejmę próbę, bo ostatnią paczkę wysyłałam jakieś dwadzieścia lat temu i nie wiem jak zachowaćsię na poczcie :oops::evil_lol:! Quote
Recommended Posts