zadziorny Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Magicnesca'] To jeszcze raz robię liste jak cos jeszcze nie tak to poprawiać:eviltong: Coztego- 26.01 Zadziorny-23.02 Scottieserwis i Anisha - 07.03. to przedstawiaciele rybek:p Teraz baranki::evil_lol: Magicnesca-25.03 cora Magicneski i Kardusia -02.04 syn Jovanny - 09.04 kolej na byczki:razz: OMM-29.04 Czarna owieczka - 04.09 - przedstawicielka panny :-) Kto jeszcze do listy ,kto!!!!?????[/quote] Pominęłaś [B]Wind[/B] - 1.03 :mad: :shake: ;). Qrna, na razie to tylko [B]coztego[/B] jest ode mnie starsza :cool3: :loveu: :multi:
Czarna_Owieczka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='zadziorny']Witaj [B]Czarna_Owieczka[/B] :lol: :loveu: :multi: A co za bestia widnieje w Twoim awatarku? Lakeland :hmmmm: :niewiem:[/quote] Nie kundelek, ale równie kochany :)
zadziorny Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Kardusia']Proszę - zajrzyjcie na poprzednią stronkę. :oops::oops::oops: Już poprawiłam zapis linku.[/quote] No właśnie :roll:. A ja się dziwiłem co z tym linkiem jest nie tak, że mnie ciągle na scottieserwis odsyłał :shake: :hmmmm:
Magicnesca Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='zadziorny']Pominęłaś [B]Wind[/B] - 1.03 :mad: :shake: ;). Qrna, na razie to tylko [B]coztego[/B] jest ode mnie starsza :cool3: :loveu: :multi:[/quote] Juz poprawiłam listę :loveu: :loveu: :loveu: a BOS?????
rita60 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [B]zadziorny [/B]tycos kombinujesz z tymi urodzinami:cool3:chyba nie chcesz nas zaprosic:shake:Ja urodziłam sie 21.06 w pierwszy dzien lata:multi:
Magicnesca Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 To jeszcze raz robię liste jak cos jeszcze nie tak to poprawiać:eviltong: [B]Coztego[/B]- 26.01 [B]Zadziorny[/B]-23.02 [B]Wind[/B] -01.03 [B]Scottieserwis[/B] i [B]Anisha[/B] - 07.03. to przedstawiaciele rybek:p Teraz baranki::evil_lol: [B]Czesiu[/B] - 23.03 [B]Magicnesca[/B]-25.03 [B]córka Magicneski[/B] - 02.04 [B]Kardusia[/B] - 03.04 [B]syn Jovanny[/B] - 09.04 [B]Ibolya[/B]-11.04 kolej na byczki:razz: [B]OMM[/B]-29.04 o ostatni dzień bliźniąt:lol: [B]rita60[/B] - 21.06 Raczek -nieboraczek :oops: [B]Nitencja[/B]-11.07 [B]Czarna owieczka[/B] - 04.09 - przedstawicielka panny :-) [B]Bo[/B] - 20.09 Kto jeszcze do listy ,kto!!!!?????[/quote] Wiecie moja druga pasja to genealogia i wpadłam w wir dat i .....to są skutki:cool3: :loveu:
Kardusia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [B]Magicnesca [/B]- jeszcze z kwietnia jest [B]Flaire [/B]- ale musi sama podać datę ;).
Kardusia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Czarna_Owieczka']Nie kundelek, ale równie kochany :)[/quote] No to przesyłam cmoktańca w ten piękny wielki kulfon :kiss_2:.
zadziorny Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='rita60'][B]zadziorny [/B]tycos kombinujesz z tymi urodzinami:cool3:chyba nie chcesz nas zaprosic:shake:Ja urodziłam sie 21.06 w pierwszy dzien lata:multi:[/quote] Nic nie kombinuję :shake:. Po prostu się pomyliłem :roll:.
Magicnesca Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Kardusia'][B]Magicnesca [/B]- jeszcze z kwietnia jest [B]Flaire [/B]- ale musi sama podać datę ;).[/quote] No to czekamy :) na resztę:razz: :p
rita60 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Kardusia'][B]Magicnesca [/B]- jeszcze z kwietnia jest [B]Flaire [/B]- ale musi sama podać datę ;).[/quote] Chyba tez [B]Ibolya [/B]z 11.04 ale mogłam cos pokrecic:oops:
rita60 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='zadziorny']Nic nie kombinuję :shake:. Po prostu się pomyliłem :roll:.[/quote] No dobra,mylic sie jest rzecza ludzka:siara:
OMM Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Magicnesca']To jeszcze raz robię liste jak cos jeszcze nie tak to poprawiać:eviltong: [B]Coztego[/B]- 26.01 [B]Zadziorny[/B]-23.02 [B]Wind[/B] -01.03 [B]Scottieserwis[/B] i [B]Anisha[/B] - 07.03. to przedstawiaciele rybek:p Teraz baranki::evil_lol: [B]Czesiu[/B] - 23.03 [B]Magicnesca[/B]-25.03 [B]córka Magicneski[/B] - 02.04 [B]Kardusia[/B] - 03.04 [B]syn Jovanny[/B] - 09.04 kolej na byczki:razz: [B]OMM[/B]-29.04 o ostatni dzień bliźniąt:lol: [B]rita60[/B] - 21.06 Raczek -nieboraczek :oops: [B]Nitencja[/B]-11.07 [B]Czarna owieczka[/B] - 04.09 - przedstawicielka panny :-) [B]Bo[/B] - 20.09 Kto jeszcze do listy ,kto!!!!?????[/quote] [B]Magicnesca[/B] pominęłaś Ibloyę 11.04;) Ojej, coś mi się zdaje, że równoczesnie z Rita pisałyśmy;)
Magicnesca Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='rita60']Chyba tez [B]Ibolya [/B]z 11.04 ale mogłam cos pokrecic:oops:[/quote] Masz racje w pierwszej liscie była a teraz mi umknęła:oops: Właśnie mi przyszło do głowy dac nowy temat lista urodzin i dac jako osobny temat aby łatwiej było znaleść ta listę ? Co Wy na to????
Kardusia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Jasne :multi::multi::multi: - byłoby to dużym ułatwieniem w naszych rodzinnych powinnościach. Coś mi chodzi po głowie [B]Anisha i Niedźwiedzica[/B], ze One chyba też jakieś wiosenne są :roll:...
bajadera Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Uff, dopiero dorwałam sie do kompa ! Tyle rozmaitych głupot do zrobienia, jak chocby pobieżne przejrzenie Rzeczpospolitej z dwu tygodni... Gdy juz byłam wolna to TZ zajął kompa i grał w Tetrisa :mad: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Ale znowu napisałyście... Ja jestem Koziorożec jak pisałam. 13.01 (niby data pechowa, ale jeszcze żyję). W liceum miałam kolegę o tej samej dacie urodzenia tylko z rocznym przesunięciem ![/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Wszystkim psom jakby lepiej. Bungo je, sraczka sobie poszła, Sandrze goją się parchy. Tylko ta cieczka ......[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Wojtek Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Wind'][B]Wojtek,[/B] jeszcze dwa tygodnie temu myslalam, ze do szczescia potrzebna jest mi tylko dzialka ;) Teraz jakos mi sie zmienilo i rozpatruje domy/segmenty w stanie mocno surowym ... A dzisiaj spoznilam sie o jeden dzien w sprawie zakupu nowego segmentu :placz: ... Moze okazja to nie byla, ale przy samym Kabackim lesie czyli tam gdzie lubie ... Poki co ogladam, wyliczym i koniecznie musze nabyc walonki ... szpilki na budowach zdecydowanie sie nie sprawdzaja :diabloti: :evil_lol: W.[/quote] Hej Wind! Jak mawiają, psychologia uczestników rynków (w tym rynku nieruchomości) nie zmienia się. Obserwuję u Ciebie typowe symptomy poszukiwacza. Spoko Wind, dasz radę! Ale pamiętaj, nie od razu... Statystycznie szuka się min. 0,5roku - znam to nie tylko z autopsji lecz również z obserwacji znajomych poszukiwaczy do których teraz i Ty/Wy dołączacie... :cooldevi: Najważniejsze to nie denerwowac się, ale powiedziec sobie, że to wspaniała przygoda w życiu. W moim doprawdy - tak. :evil_lol: A min. pól roku - to mało... :diabloti: MAŁO! Natomiast, jeśli już znasz WIELKĄ tajemnicę ;) , że bez gumofilców nie da rady - jesteś prawie wtajemniczona... [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img443.imageshack.us/img443/6859/dsc039640zv.jpg[/IMG][/URL] Krzychu Kononowicz siada... :drinking: [quote name='Wind'][B]Wojtek,[/B] czekamy na aktualne zdjecia dziury :cool3: Im wiecej wiem o budowaniu, tym bardziej podziwiam ze u Ciebie to tak gladko i szybko przebiega ... Wojtus, pytanie off-owe (moze wiesz, ja bede wiedziec dopiero po konsultacji w przyszlym tygodniu z fachowcem), ile moze kosztowac przystosowanie domu ze stanu surowego otwartego ot takiego: [URL]http://www.archeton.pl/index.aspx[/URL] na stronie po prawej stronie trzeba znalezc projekt "Marzanna", do stanu prawie do zamieszkania ;) [/quote] Wind, budowlaniec to ja nie jestem. Robię w finansach. Pół roku temu wynajmując architekta chciałem budowę zrzucic na barki innych, ale... się nie da...:megagrin: Moja rada - powoli wdrażaj się, wsiąkaj w temat. Zorganizuj sobie muratory i inne pisma z ostatnich 5 lat, takie dla abnegatów budowlanych i przeczytaj *3. Dużo zależy też od szczęsia. Hehehe, a dla mnie to nadal WIELKA przygoda i WIELKA satysfakcja!!! :megagrin: Jak się to skończy to z chęcią opowiem Ci co przeżyłem... :megagrin:
Wojtek Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Wieści muratora... W domu wyrósł las: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img101.imageshack.us/img101/9375/dsc039773tw.jpg[/IMG][/URL] ... mimo to widac światełko w tunelu... [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img249.imageshack.us/img249/4263/dsc039790bg.jpg[/IMG][/URL] ... a ciec stróżuje... [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img175.imageshack.us/img175/9646/dsc039933gg.jpg[/IMG][/URL] :lol:
Kardusia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [B]Sirion[/B] - fajnie,że Cię widzę ;). Bądź tak dobra i napisz, czy w Twojej nowej kuchni - zamontowany masz młynek do mielenia odpadów organicznych. Pytam - bo szukam dla siebie dobrego (tzn. silnego, cichego i w miarę w rozsądnej cenie) poleconego przez zadowolonego użytkownika :lol:.
zadziorny Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='sirion'] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Ale znowu napisałyście... Ja jestem Koziorożec jak pisałam. 13.01 (niby data pechowa, ale jeszcze żyję). W liceum miałam kolegę o tej samej dacie urodzenia tylko z rocznym przesunięciem ![/COLOR][/SIZE][/FONT] [/quote] Moja TZ ma urodziny 12.01, a jej brat też 13.01 :cool3: :loveu: :multi: ;)
bajadera Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue][B]Kardusia[/B], z młynka świadomie zrezygnowaliśmy, z tego względu, że załozylismy zmywarkę, a większość odpadków organicznych u mnie to z mycia było. Zmywarka już działa. Jestem szczęsliwa :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
Kardusia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [B]Sirion[/B] - zmywarka też jest u nas , ale w młynku mielisz wsio ( obierki, resztki ziemniaków, resztki jadła, niepotrzebne odpady spożywcze. Torebki po herbatach expessowych. Nawet te grube skóry po cytrusach). A że nie prowadzę kompostnika (bo podlewam i użyźniam latem pokrzywą - i to mi wystarcza) - to chcialabym w to lato uniknąć wywalania odpadów organicznych w workach do śmietnika. Śmieci wywożą co dwa tygodnie - więc w upały chocby nie wiem co.... to we własnym kuble (bleeee...) zaczyna śmierdzieć....:shake: Szukam młynka z godnego polecenia ;). Jest tego w internecie mnóstwo, ale nie ma to jak sprawdzony przez kogoś :lol:.
jovanna Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 to sie dorzuce do listy [B]24.09[/B] rasowa wagusia :lol:.
Magicnesca Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='jovanna']to sie dorzuce do listy [B]24.09[/B] rasowa wagusia :lol:.[/quote] Zaraz dołoże do listy :loveu: I jak ??? może być???? dobrze byłoby aby tą liste wrzucić do góry jak przepisy ,ale ja tego nie umie:(
bajadera Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue][B]Kardusia[/B], ja w blokach mieszkam, to problem śmiecia inaczej wygląda.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Recommended Posts