Ali26762 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 O Jezu, zaplułam monitor! [url=http://twoj.net/index.php?showtopic=394&view=findpost&p=929468]Zobaczcie sami![/url] :roflt: :roflt: :roflt:
Ibolya Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 [quote name='Ela_hryckiewicz']Pewnie że zauważyłam ale faktycznie nie było tyo najlepsze zdjęcie :evil_lol: a tak pozatym to ja nie jestem obrażalska wręcz przeciwnie lubie się śmiać i bawić, a jestem smutna tylko wtedy jak jestem zmęczona (padnięta). [B]Ibolya[/B] jesteś świetną babeczką i bardzo lubie być w twoim towarzystwie :buzi:[/quote] [COLOR=Blue][B]To oddaj fotę[/B] :evil_lol: :mad: :angryy: A poważnie pisząc, [B]Elu[/B], ja też b. lubię być w twoim towarzystwie i mam nadzieję, że teraz częściej będzie ku temu okazja, zaczniesz jeździć więcej z Zarazkiem, a i Gapcię nareszcie pokażesz światu :multi: [/COLOR]
tamer Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 [quote name='zadziorny']Przy ringu welshowym były jeszcze [B]Jonquil[/B] i [B]tamer[/B] :cool3: :multi:[/quote] Tak tak, byłam, a i owszem ;) Tylko ja jakoś tak jestem mało zintegrowana z Dogowelshowym światkiem i było mi głupio się wcinać ;) Fotki genialne, aż miło się ogląda :D
Ali26762 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [B]tamer[/B] - była doskonała okazja, żeby się właśnie zintegrować... A ja właśnie wstałam... i... idę spać :D Miłego dzionka wszystkim :)
Ibolya Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [COLOR=Blue]Heyka :multi: [B]Ali[/B] poszła spać a ja wstałam, czyli standard :evil_lol: U nas nic nie pada i nawet nie za bardzo zimno jest :-o Zapraszam na kawkę, [B]bos, zadziorny, Flaire [/B](herbatka)[B], Wind?, bogula :multi: bogula[/B] czekamy na relację z postepów Livki :loveu: Miłego dnia Dogomaniacy. [/COLOR]
bogula Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Siemka! wyciągłam zmorkę na sik w ciemnościach, bo już lekko spała od 3...Zlało nas trochę. Livka była wczoraj wieczorem ze mną i Anią na wyborach:roll: --stawialiśmy na psiarzy;) .Małej wyraźnie brak towarzystwa: garnie się do każdego spotkanego czworonoga; u dużych (znajomych) i uwiązanych psów wzbudza zdziwienie, ale wszystko=integracja przebiega bardzo miło. Wczoraj ok.południa zaszłyśmy na stadion i tam ją spuściłam---biegała jak szaleniec, przychodziła na zawołanie(a może się pilnowała).Livka jest taka "gramotna": skacze w górę:crazyeye: , pedzi niczym wicher, "hamuje", ślizga się, poszczekuje cieńko bo cieńko, ale daje głos:evil_lol: ,apetyt ma znakomity...Oby tak dalej!:loveu: Zapraszam na kawę i wszystko inne! [B]Ibolya[/B]---teraz poczytam, co umaściliście od wczoraj, czy znajdę kolejne fotki..
Mokka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Hej, witam wszystkich już po wystawowej gorączce :lol: . Przede wszystkim chcę podziękować za wspaniałą imprezę i atmosferę. Ja latałam jak z pieprzem między zaprzyjaźnionymi terierami, w związku z czym wszędzie byłam tylko po troszku. Oprócz łelszy i erdeli wystawiały się też znajome bule, parsony i całe mnóstwo innych, więc wszędzie przelatywałam jak meteor. Kochani - miło było Was wszystkich spotkać. Nie będę wymieniała personalnie, bo mogę kogoś pominąć, nie wszyscy zostali oficjalnie przedstawieni, ale takiej atmosfery i zgrania inni moga tylko pozazdrościć :lol: . Sorki, sałatki nie jadłam, bo mało śledziowa jestem, ale skosztowałam pysznego ciasta, palce lizać. No i oczywiście nie pożegnałam się z nikim, bo nagle w samym środku zakupów (cała hala - same stoiska :evil_lol: ) okazało się, że zaraz mam pociąg do Warszawki, więc trzeba było lecieć na dworzec kurcgalopkiem. Z tego wszystkiego zapomniałam się ubrać i paradowałam na dworze w krótkim rękawku i dopiero po jakimś czasie domyśliłam się, czemu ludzie tak dziwnie się na mnie gapią. Jeszcze raz - serdeczne dzięki za przemiłe spotkanie. Na wystawie - jak to na wystawie. Szum, gwar, nerwy, zamieszanie, każdy gdzieś pędzi. W związku z tym wszyscy się chyba utwierdzili w przekonaniu, że naprawdę warto zrobić jakiś zlot w zupełnie innej atmosferze. Wszystkich pozdrawiam, buźka :calus: .
zadziorny Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [quote name='Ali26762']O Jezu, zaplułam monitor! [URL="http://twoj.net/index.php?showtopic=394&view=findpost&p=929468"]Zobaczcie sami![/URL] :roflt: :roflt: :roflt:[/quote] Mnie to aż tak nie śmieszy, ponieważ często oglądaliśmy czeską telewizję i większość tych zwrotów jest mi doskonale znana :cool3: :lol: :razz:. Dodam tylko że słynny film "Szczęki" to po czesku "Żralok" :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:
zadziorny Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [quote name='tamer']Tak tak, byłam, a i owszem ;) Tylko ja jakoś tak jestem mało zintegrowana z Dogowelshowym światkiem i było mi głupio się wcinać ;) [/quote] Nie wygłupiaj się :shake: :mad: :cool3: :loveu:
zadziorny Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Ja też już przy kawce :kaffee_2: Zaraz zabieram się za foty :roll:. Powiem tylko że warunki do robienia zdjęć w Poznaniu są fatalne :shake:. Oświetlenie naturalne słabe (hale mało przeszklone), sztuczne prawie żadne i do tego bardzo mało miejsca wokół ringów :mad:. Ciut lepiej niż na erdelkach było na ringu welshowym :roll:. Dobre światło było jedynie na ringu honorowym, ale z kolei trudno było się do niego dopchać :shake: :mad: :angryy:
Wind Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Witajcie o poranku :-) [B]Ibolya,[/B] Dzieki za wybudzajaca kawke :loveu: [B] Mokka,[/B] Tiaaaa ... mnie Twoj widok pedzacej nawet przez sniegi i zaspy w koszulce i sandalach, jakos wcale by nie zdziwil :evil_lol: Jestem w stanie zaakaceptowac takie "polarne niedzwiedzie", chociaz nadal odczuwam to jako wielka oryginalnosc i wyjatkowosc :crazyeye: ;) [B]bosik,[/B] Fotki cudniaste! Ja tam widze, ze doskonale poradziles sobie z oswietleniem, kadrami i GO :cool3: [B]zadziorny,[/B] Czekamy, czekamy :mad: :cool3: ;) [B]bogula,[/B] Masz szczeniaczkowa torpedke :multi: Teraz to juz pozostala Ci latwizna, czyli jak zamienic nadmiar energii w oczekiwane zachowania :evil_lol: W.
aga_ostaszewska Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 W pracy beznadziejnie... :-( lepiej bylo o tej godzinie w piatek w Pozniu :eviltong: [B]bosik: [/B]Jeszcze raz wielkie dzieki za foty! Moj wybawicielu :cool3: [B]zadziorny: [/B]Dzialaj z fotami, dzialaj! [B]bogula: [/B]Prosimy bardzo ladnie o foteczki malucha... moze uda sie niebawem! [B]Mokka: [/B]Mam nadzieje, ze ten beg do pociagu nie zakonczyl sie przeziebionkiem! Dogomaniacy, zycze Wam udanego dzionka!
Minio Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Jura napisz jak erdelki się sparwowały . Jak konkurencja ? Może jakaś opinia ?
zadziorny Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [quote name='aga_ostaszewska'] [B]zadziorny: [/B]Dzialaj z fotami, dzialaj! [/quote] Aguś Ty wiesz że ja dla Ciebie wszystko :cool3: :loveu: :multi:: [IMG]http://img218.imageshack.us/img218/6151/aga094zmxj2.jpg[/IMG]
INA Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']W pracy beznadziejnie... :-( lepiej bylo o tej godzinie w piątek w Poznaniu :eviltong: [B]zadziorny: [/B]Dzialaj z fotami, dzialaj! jak masz jakieś ze mną to proszę przyślij mi bo TZ nie wierzy że byłam w Pozniu;) przy stole z sałatkami mnie nie ma, przy ringu 26 tez na fotkach mnie nie widać:evil_lol: ;) [B]Mokka: [/B]Dogomaniacy, zycze Wam udanego dzionka![/quote] [B]aga [/B]-oj święta racja w pracy jakaś taka rozkojarzona jestem buu:shake: [B]zadziorny [/B]- bosa nie ma przeaz tydzień - wieć na Ciebie spadł "przykry":eviltong: obowiązek wstawienia fotek --ale ale mam prośbę...jak masz jakieś moje foty to proszę przyslij mi:razz: bo TZ nie wierzy, że byłam w Poznaniu;) przy stole z sałatkami mnie nie ma, przy ringu 26 też mnie na fotkach nie widać;) :evil_lol: ;) ;) [B]Mokka [/B]- faktycznie wszędzie przebiegałaś i to dosłownie - jak się spotkaliśmy - koło stoisk to tak na 60 % tylko byłam pewna, że to Ty ale ktoś z naszej grupki był lepszy bo wcale Cie nie poznał...:cool1: :p Masz rację - takie spotkanko integracyjne "AT i przyjaciele" jest jak najbardziej porządane:loveu: i nie mogę się już doczekać.:multi: :eviltong:
bogula Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Ha! Livka konczy dzisiaj 2 miesiące.Byśmy u weta po tabletki p/robakom i tam małą zważyłam; waga=2.930 kg:crazyeye: --[B]nitencja[/B] -czy jest OK? Na godzinkę zostawiłam młodą samą---pokój wogóle nie zdemolowany, chyba spała--nagroda:plaster pysznej świńskiej szynki:evil_lol: . Na ra!:evil_lol:
bogula Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [quote name='aga_ostaszewska'] [B]bogula: [/B]Prosimy bardzo ladnie o foteczki malucha... moze uda sie niebawem! [/quote] niebawem--TAK! ;) [B]aga_o[/B]---tak miło Cię oglądać, śliczniejesz non-stop!
coztego Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Witajcie Moi Mili! Nareszcie po wyborach, dzień wolny, może uda mi się dojść do siebie, po wystawie :evil_lol: Jak na razie wciąż jestem okropnie niewyspana... Zakończyłam wyborczą przygodę o drugiej w nocy :p A dziś o 9 Kreseczka uznała, że czas najwyższy iść na spacer :angryy: Jakaś kawka by się przydała :cool1: Ale dobrze liczyłam głosy, moja szefowa weszła do Rady Miejskiej :multi: :lol:
borsaf Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [B]Coztego[/B], nie znam Twojej szefowej, mówie ogolnie...Jak zacznie po tych wszystkich zebraniach latać...więcej roboty bedzie dla was:-( Plusem...kota nie ma, myszy rządzą... Idx, dobrze odeśpij bo Ci w nałóg wejdzie ta 2 w nocy...
coztego Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [QUOTE]Jak zacznie po tych wszystkich zebraniach latać...więcej roboty bedzie dla was[/QUOTE] No i bardzo dobrze ;) Od tego jak bardzo ona będzie zajęta poza miejscem pracy, zależy to, czy ja będę tę pracę nadal miała 8) Zresztą to bardzo pracowita kobita jest, wszędzie jej pełno i na wszystko znajduje czas.
Gosia_i_Luka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [quote name='coztego'] Jakaś kawka by się przydała :cool1: [/quote] Mówisz-masz :evil_lol: [IMG]http://img140.imageshack.us/img140/8034/obraz033mu5.jpg[/IMG] [SIZE=1]Tylko pamiętaj; zazdrość-brzydka rzecz.[/SIZE] :p Ja tez nie mogę odespać wystawy i podróży, wczoraj spałam 3 godziny, od piątku chodzę jak pijana... Niestety teraz pospać nie mogę, bo na 18 znowu zajęcia... odrabiam piątkowe, a jeszcze full nauki. :-( Luka wczoraj również spełniła obywatelski obowiązek i poszła oddać głos. :p Od mojego powrotu Lukier ma taką korbę, że nie można jej zmęczyć:roll: - wczoraj leżałam i uczyłam się, a białas non stop na pełnym speedzie przemierzał pokoje, kończąc bieg kangurzym skokiem na mój brzuch, za każdym razem z inną zabawką w pysku :lol:; jednym słowem - idziemy na boisko poćwiczyć i przetestować nowe piłeczki rogzowe... :cool3::p
Magda_i_Dex Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Hej witam wszystkich w poniedziałek. Świetne fotki. Fajnie się je ogląda i wspomina. Aż się nie chce pracować:mad: . Czekam na więcej. Aga oglądając fotki z Tobą od razu widać jakie szczęście Cię spotkało. To Ci dziewczynka prezent zafundowała. Jeszcze raz gratuluję.
coztego Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [B]Gosiu![/B] Jaki piękny kubeczek! :loveu: :evil_lol: [QUOTE]Od mojego powrotu Lukier ma taką korbę, że nie można jej zmęczyć[/QUOTE] Witaj w klubie, Kreskę tez jakaś niespożyta energia rozsadza :mad: Ale jestem zbyt zmęczona, a do tego jest tak nieprzyjemnie, że nie mam siły iść z nią na długi spacer albo na łąki pobiegać... :shake: Jakoś musi do jutra wytrzymać, dzisiaj może się pobawimy w kształtowanie...
nikit1 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 halo Halo!!! Ja dopiero teraz się odzywam, bo dopiero teraz odgrzebałam się z robotą :roll: a wczoraj cały dzień siedziałam na "goldenach" w Poznaniu. No i tak: Aga - JESZCZE RAZ WIELKIE GRATULACJE:multi: :multi: :multi: opłacało się "dziubdziać" Czitersa :evil_lol: dla niewtajemniczonych - Aga przez conajmniej 2 godziny upiększała Czikę. Co chwilę coś przy niej poprawiała, układała każdy włos z osobna. No i się opłacało. Czika wyglądała świetnie. Jak na światówkę przystało :multi: Ali - sałatka cud malina! Pyyycha:klacz: mam nadzieję, że udało się coś "wykrzesać" z tych zdjęć robionych moją niewprawną ręką :roll: . Nasze fotki też nie powychodziły - hala... Kliwia - Cani Agil ;) Zadziorny - widziałeś mnie ;) nawet zamieniliśmy kilka słów :lol: . Ja Ciebie poznałam od razu - po czapce :loveu: A Bosa po obiektywie :evil_lol: Było naprawdę przesympatycznie :multi: .
vigor Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Witam! Kto z szanownego grona rozpoznaje owe welszyki:evil_lol::cool3:: [IMG]http://img120.imageshack.us/img120/7241/tnobraz011fl1.jpg[/IMG] [IMG]http://img451.imageshack.us/img451/4458/tnobraz596io7.jpg[/IMG] [IMG]http://img236.imageshack.us/img236/6703/tnobraz609uz9.jpg[/IMG] Ahoj!
Recommended Posts