Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='Ela_hryckiewicz']Pewnie że zauważyłam ale faktycznie nie było tyo najlepsze zdjęcie :evil_lol:
a tak pozatym to ja nie jestem obrażalska wręcz przeciwnie
lubie się śmiać i bawić, a jestem smutna tylko wtedy jak jestem zmęczona
(padnięta). [B]Ibolya[/B] jesteś świetną babeczką i bardzo lubie być w twoim
towarzystwie :buzi:[/quote]
[COLOR=Blue][B]To oddaj fotę[/B] :evil_lol: :mad: :angryy:

A poważnie pisząc, [B]Elu[/B], ja też b. lubię być w twoim towarzystwie i mam nadzieję, że teraz częściej będzie ku temu okazja, zaczniesz jeździć więcej z Zarazkiem, a i Gapcię nareszcie pokażesz światu :multi:
[/COLOR]

Posted

[quote name='zadziorny']Przy ringu welshowym były jeszcze [B]Jonquil[/B] i [B]tamer[/B] :cool3: :multi:[/quote]

Tak tak, byłam, a i owszem ;)
Tylko ja jakoś tak jestem mało zintegrowana z Dogowelshowym światkiem i było mi głupio się wcinać ;)

Fotki genialne, aż miło się ogląda :D

Posted

[COLOR=Blue]Heyka :multi:

[B]Ali[/B] poszła spać a ja wstałam, czyli standard :evil_lol:

U nas nic nie pada i nawet nie za bardzo zimno jest :-o

Zapraszam na kawkę, [B]bos, zadziorny, Flaire [/B](herbatka)[B], Wind?, bogula :multi:
bogula[/B] czekamy na relację z postepów Livki :loveu:

Miłego dnia Dogomaniacy.
[/COLOR]

Posted

Siemka! wyciągłam zmorkę na sik w ciemnościach, bo już lekko spała od 3...Zlało nas trochę. Livka była wczoraj wieczorem ze mną i Anią na wyborach:roll: --stawialiśmy na psiarzy;) .Małej wyraźnie brak towarzystwa: garnie się do każdego spotkanego czworonoga; u dużych (znajomych) i uwiązanych psów wzbudza zdziwienie, ale wszystko=integracja przebiega bardzo miło. Wczoraj ok.południa zaszłyśmy na stadion i tam ją spuściłam---biegała jak szaleniec, przychodziła na zawołanie(a może się pilnowała).Livka jest taka "gramotna": skacze w górę:crazyeye: , pedzi niczym wicher, "hamuje", ślizga się, poszczekuje cieńko bo cieńko, ale daje głos:evil_lol: ,apetyt ma znakomity...Oby tak dalej!:loveu:
Zapraszam na kawę i wszystko inne!
[B]Ibolya[/B]---teraz poczytam, co umaściliście od wczoraj, czy znajdę kolejne fotki..

Posted

Hej, witam wszystkich już po wystawowej gorączce :lol: . Przede wszystkim chcę podziękować za wspaniałą imprezę i atmosferę. Ja latałam jak z pieprzem między zaprzyjaźnionymi terierami, w związku z czym wszędzie byłam tylko po troszku. Oprócz łelszy i erdeli wystawiały się też znajome bule, parsony i całe mnóstwo innych, więc wszędzie przelatywałam jak meteor.
Kochani - miło było Was wszystkich spotkać. Nie będę wymieniała personalnie, bo mogę kogoś pominąć, nie wszyscy zostali oficjalnie przedstawieni, ale takiej atmosfery i zgrania inni moga tylko pozazdrościć :lol: . Sorki, sałatki nie jadłam, bo mało śledziowa jestem, ale skosztowałam pysznego ciasta, palce lizać.
No i oczywiście nie pożegnałam się z nikim, bo nagle w samym środku zakupów (cała hala - same stoiska :evil_lol: ) okazało się, że zaraz mam pociąg do Warszawki, więc trzeba było lecieć na dworzec kurcgalopkiem. Z tego wszystkiego zapomniałam się ubrać i paradowałam na dworze w krótkim rękawku i dopiero po jakimś czasie domyśliłam się, czemu ludzie tak dziwnie się na mnie gapią.
Jeszcze raz - serdeczne dzięki za przemiłe spotkanie. Na wystawie - jak to na wystawie. Szum, gwar, nerwy, zamieszanie, każdy gdzieś pędzi. W związku z tym wszyscy się chyba utwierdzili w przekonaniu, że naprawdę warto zrobić jakiś zlot w zupełnie innej atmosferze.
Wszystkich pozdrawiam, buźka :calus: .

Posted

[quote name='Ali26762']O Jezu, zaplułam monitor! [URL="http://twoj.net/index.php?showtopic=394&view=findpost&p=929468"]Zobaczcie sami![/URL] :roflt: :roflt: :roflt:[/quote]
Mnie to aż tak nie śmieszy, ponieważ często oglądaliśmy czeską telewizję i większość tych zwrotów jest mi doskonale znana :cool3: :lol: :razz:. Dodam tylko że słynny film "Szczęki" to po czesku "Żralok" :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

[quote name='tamer']Tak tak, byłam, a i owszem ;)
Tylko ja jakoś tak jestem mało zintegrowana z Dogowelshowym światkiem i było mi głupio się wcinać ;)
[/quote]
Nie wygłupiaj się :shake: :mad: :cool3: :loveu:

Posted

Ja też już przy kawce :kaffee_2:
Zaraz zabieram się za foty :roll:. Powiem tylko że warunki do robienia zdjęć w Poznaniu są fatalne :shake:. Oświetlenie naturalne słabe (hale mało przeszklone), sztuczne prawie żadne i do tego bardzo mało miejsca wokół ringów :mad:. Ciut lepiej niż na erdelkach było na ringu welshowym :roll:. Dobre światło było jedynie na ringu honorowym, ale z kolei trudno było się do niego dopchać :shake: :mad: :angryy:

Posted

Witajcie o poranku :-)

[B]Ibolya,[/B]

Dzieki za wybudzajaca kawke :loveu:
[B]
Mokka,[/B]

Tiaaaa ... mnie Twoj widok pedzacej nawet przez sniegi i zaspy w koszulce i sandalach, jakos wcale by nie zdziwil :evil_lol: Jestem w stanie zaakaceptowac takie "polarne niedzwiedzie", chociaz nadal odczuwam to jako wielka oryginalnosc i wyjatkowosc :crazyeye: ;)

[B]bosik,[/B]

Fotki cudniaste! Ja tam widze, ze doskonale poradziles sobie z oswietleniem, kadrami i GO :cool3:

[B]zadziorny,[/B]

Czekamy, czekamy :mad: :cool3: ;)

[B]bogula,[/B]

Masz szczeniaczkowa torpedke :multi: Teraz to juz pozostala Ci latwizna, czyli jak zamienic nadmiar energii w oczekiwane zachowania :evil_lol:

W.

Posted

W pracy beznadziejnie... :-( lepiej bylo o tej godzinie w piatek w Pozniu :eviltong:

[B]bosik: [/B]Jeszcze raz wielkie dzieki za foty! Moj wybawicielu :cool3:

[B]zadziorny: [/B]Dzialaj z fotami, dzialaj!

[B]bogula: [/B]Prosimy bardzo ladnie o foteczki malucha... moze uda sie niebawem!

[B]Mokka: [/B]Mam nadzieje, ze ten beg do pociagu nie zakonczyl sie przeziebionkiem!

Dogomaniacy, zycze Wam udanego dzionka!

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']

[B]zadziorny: [/B]Dzialaj z fotami, dzialaj!
[/quote]
Aguś Ty wiesz że ja dla Ciebie wszystko :cool3: :loveu: :multi::

[IMG]http://img218.imageshack.us/img218/6151/aga094zmxj2.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']W pracy beznadziejnie... :-( lepiej bylo o tej godzinie w piątek w Poznaniu :eviltong:

[B]zadziorny: [/B]Dzialaj z fotami, dzialaj! jak masz jakieś ze mną to proszę przyślij mi bo TZ nie wierzy że byłam w Pozniu;)
przy stole z sałatkami mnie nie ma, przy ringu 26 tez na fotkach mnie nie widać:evil_lol: ;)

[B]Mokka: [/B]Dogomaniacy, zycze Wam udanego dzionka![/quote]
[B]aga [/B]-oj święta racja w pracy jakaś taka rozkojarzona jestem buu:shake:
[B]zadziorny [/B]- bosa nie ma przeaz tydzień - wieć na Ciebie spadł "przykry":eviltong: obowiązek wstawienia fotek --ale ale mam prośbę...jak masz jakieś moje foty to proszę przyslij mi:razz: bo TZ nie wierzy, że byłam w Poznaniu;)
przy stole z sałatkami mnie nie ma, przy ringu 26 też mnie na fotkach nie widać;) :evil_lol: ;) ;)
[B]Mokka [/B]- faktycznie wszędzie przebiegałaś i to dosłownie - jak się spotkaliśmy - koło stoisk to tak na 60 % tylko byłam pewna, że to Ty ale ktoś z naszej grupki był lepszy bo wcale Cie nie poznał...:cool1: :p
Masz rację - takie spotkanko integracyjne "AT i przyjaciele" jest jak najbardziej porządane:loveu: i nie mogę się już doczekać.:multi: :eviltong:

Posted

Ha! Livka konczy dzisiaj 2 miesiące.Byśmy u weta po tabletki p/robakom i tam małą zważyłam; waga=2.930 kg:crazyeye: --[B]nitencja[/B] -czy jest OK?
Na godzinkę zostawiłam młodą samą---pokój wogóle nie zdemolowany, chyba spała--nagroda:plaster pysznej świńskiej szynki:evil_lol: .
Na ra!:evil_lol:

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']

[B]bogula: [/B]Prosimy bardzo ladnie o foteczki malucha... moze uda sie niebawem!
[/quote]
niebawem--TAK! ;) [B]aga_o[/B]---tak miło Cię oglądać, śliczniejesz non-stop!

Posted

Witajcie Moi Mili!
Nareszcie po wyborach, dzień wolny, może uda mi się dojść do siebie, po wystawie :evil_lol: Jak na razie wciąż jestem okropnie niewyspana... Zakończyłam wyborczą przygodę o drugiej w nocy :p A dziś o 9 Kreseczka uznała, że czas najwyższy iść na spacer :angryy:
Jakaś kawka by się przydała :cool1:
Ale dobrze liczyłam głosy, moja szefowa weszła do Rady Miejskiej :multi: :lol:

Posted

[B]Coztego[/B], nie znam Twojej szefowej, mówie ogolnie...Jak zacznie po tych wszystkich zebraniach latać...więcej roboty bedzie dla was:-( Plusem...kota nie ma, myszy rządzą...

Idx, dobrze odeśpij bo Ci w nałóg wejdzie ta 2 w nocy...

Posted

[QUOTE]Jak zacznie po tych wszystkich zebraniach latać...więcej roboty bedzie dla was[/QUOTE]
No i bardzo dobrze ;) Od tego jak bardzo ona będzie zajęta poza miejscem pracy, zależy to, czy ja będę tę pracę nadal miała 8) Zresztą to bardzo pracowita kobita jest, wszędzie jej pełno i na wszystko znajduje czas.

Posted

[quote name='coztego']
Jakaś kawka by się przydała :cool1: [/quote]
Mówisz-masz :evil_lol:
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/8034/obraz033mu5.jpg[/IMG]
[SIZE=1]Tylko pamiętaj; zazdrość-brzydka rzecz.[/SIZE] :p

Ja tez nie mogę odespać wystawy i podróży, wczoraj spałam 3 godziny, od piątku chodzę jak pijana... Niestety teraz pospać nie mogę, bo na 18 znowu zajęcia... odrabiam piątkowe, a jeszcze full nauki. :-(
Luka wczoraj również spełniła obywatelski obowiązek i poszła oddać głos. :p

Od mojego powrotu Lukier ma taką korbę, że nie można jej zmęczyć:roll: - wczoraj leżałam i uczyłam się, a białas non stop na pełnym speedzie przemierzał pokoje, kończąc bieg kangurzym skokiem na mój brzuch, za każdym razem z inną zabawką w pysku :lol:; jednym słowem - idziemy na boisko poćwiczyć i przetestować nowe piłeczki rogzowe... :cool3::p

Posted

Hej witam wszystkich w poniedziałek. Świetne fotki. Fajnie się je ogląda i wspomina. Aż się nie chce pracować:mad: . Czekam na więcej.
Aga oglądając fotki z Tobą od razu widać jakie szczęście Cię spotkało. To Ci dziewczynka prezent zafundowała. Jeszcze raz gratuluję.

Posted

[B]Gosiu![/B] Jaki piękny kubeczek! :loveu:
:evil_lol:
[QUOTE]Od mojego powrotu Lukier ma taką korbę, że nie można jej zmęczyć[/QUOTE]
Witaj w klubie, Kreskę tez jakaś niespożyta energia rozsadza :mad: Ale jestem zbyt zmęczona, a do tego jest tak nieprzyjemnie, że nie mam siły iść z nią na długi spacer albo na łąki pobiegać... :shake: Jakoś musi do jutra wytrzymać, dzisiaj może się pobawimy w kształtowanie...

Posted

halo Halo!!!

Ja dopiero teraz się odzywam, bo dopiero teraz odgrzebałam się z robotą :roll: a wczoraj cały dzień siedziałam na "goldenach" w Poznaniu.

No i tak:

Aga - JESZCZE RAZ WIELKIE GRATULACJE:multi: :multi: :multi:
opłacało się "dziubdziać" Czitersa :evil_lol: dla niewtajemniczonych - Aga przez conajmniej 2 godziny upiększała Czikę. Co chwilę coś przy niej poprawiała, układała każdy włos z osobna. No i się opłacało. Czika wyglądała świetnie. Jak na światówkę przystało :multi:

Ali - sałatka cud malina! Pyyycha:klacz:
mam nadzieję, że udało się coś "wykrzesać" z tych zdjęć robionych moją niewprawną ręką :roll: . Nasze fotki też nie powychodziły - hala...

Kliwia - Cani Agil ;)

Zadziorny - widziałeś mnie ;) nawet zamieniliśmy kilka słów :lol: . Ja Ciebie poznałam od razu - po czapce :loveu: A Bosa po obiektywie :evil_lol:

Było naprawdę przesympatycznie :multi: .

Posted

Witam!
Kto z szanownego grona rozpoznaje owe welszyki:evil_lol::cool3::

[IMG]http://img120.imageshack.us/img120/7241/tnobraz011fl1.jpg[/IMG]

[IMG]http://img451.imageshack.us/img451/4458/tnobraz596io7.jpg[/IMG]

[IMG]http://img236.imageshack.us/img236/6703/tnobraz609uz9.jpg[/IMG]

Ahoj!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...