bos Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='zachraniarka'][B]bos[/B] Ty figlarzu :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:[/quote] ......ale ja naprawdę ...:eviltong:....bardzo chętnie..:multi: ......i nikomu się nie przyznam......mogiła:calus: :ylsuper:
zachraniarka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='zadziorny']Zbereźnik :roll: :shake: :diabloti:[/QUOTE] jakoś mamy inne punkty widzenia hi hi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
zachraniarka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='bos']......ale ja naprawdę ...:eviltong:....bardzo chętnie..:multi: ......i nikomu się nie przyznam......mogiła:calus: :ylsuper:[/QUOTE] Będę pamiętać :calus: no ale zostaje jeszcze jedna kwestia.. o wiele poważniejsza od finansów.. kwestia ODWAGI.. a ja straszny cykor jestem :scared:
bos Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka']Ja jestem szczur i mi się zgadza większość bardzo. :cool3: Niestety. ;) Nie zgadza mi się głównie oszczędność. ;) Jeśli chodzi o tatuaże... Kiedyś w przypływie szaleństwa (i różnych takich innych ;) ) w Chorwacji chciałam sobie strzelić maleńkiego skorpiona na szyi, tuż pod linią włosów. :cool3: Na szczęście nie mogłam znaleźć salonu. :evil_lol:[/quote] ......ze mną było dokładnie tak samo........no prawie dokladnie, też bylem na wywczasach ....i dobrze naoliwiony........znalazlem salon tatoo.......i chciałem sobie też pod linią włosów.....na karku......i też mi się nie udało.:evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol:.......nie dość żem łysy......i niet u mnie lini włosów.....to jeszcze bez karku......:eviltong: :eviltong: :diabloti: :diabloti: :cool3: Gosia , możemy sobie podać rękę......:cool3: :loveu: :lol: ;)
bos Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='zachraniarka']Będę pamiętać :calus: no ale zostaje jeszcze jedna kwestia.. o wiele poważniejsza od finansów.. kwestia ODWAGI.. a ja straszny cykor jestem :scared:[/quote] Nie bój nic........będę przy Tobie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
bos Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='coztego']Mnie, wężowi też się zgadza sporo z tego co przeczytałam :evil_lol: Tylko nie wiem, gdzie sobie tego węża wytatuować :p[/quote] .....bosze jeszcze jedna do tatoo................chyba jednak sam się wezmę do roboty........i wszystkie u mnie macie bonus na darmowy tatoo.....:eviltong: :multi: :multi:
bos Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Nitencja']BOS co ty mi tu za kundla wstawiasz :mad: ledwo to welsha przypomina ;-P[/quote] Pikny ten kundel........:evil_lol: :lol: :lol: :loveu:;)
rita60 Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [B]Nitencja [/B]gratulacje dla ciebie i twojego chłopaka,dzielnie sie spisał,szesc czarno-brazowych pociech:klacz:[B]Magicnesca [/B]witaj,miło cie poznac i twoja liczna rodzinke:multi:
rita60 Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Jeszcze jedno [B]Ali [/B]tatuaz:happy1: jesli chodzi o horoskop hinski,ja tez jestem szczurkiem,ale nie ma sie co wstydzic,bo jak czytam takich zwierzatek na dogo wiecej.Szczurki trzymajcie sie.........
Gosia_i_Luka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Hihi, moja przyjaciółka ma olbrzymią głowę tygrysa na ramieniu... Z tym że robiąc go była pulchna... schudła i tygrys stał się... tygryskiem. :p I ja właśnie czegoś takiego najbardziej się boję, zwłaszcza że ja teraz... mam tendencję odwrotną jak moja przyjaciółka. :eviltong::evil_lol:
bos Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka']Hihi, moja przyjaciółka ma olbrzymią głowę tygrysa na ramieniu... Z tym że robiąc go była pulchna... schudła i tygrys stał się... tygryskiem. :p I ja właśnie czegoś takiego najbardziej się boję, zwłaszcza że ja teraz... mam tendencję odwrotną jak moja przyjaciółka. :eviltong::evil_lol:[/quote] .....przez grzeczność nie powiedziałaś ,że sie zestarzał.....i teraz wiszą mu wole, lub zmarszczki....ale krem z Q10 wygładzi wszystko:eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:
Ibolya Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='sirion'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Ja sobie wypraszam !:cool3: ja mam skye terriera. Też ze Szkocji. No chyba to Szkot w sensie szerszym.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] [COLOR=Blue]:ices_bla:mea culpa :oops: :oops: sorki :modla: nno, ale, jak w sensie szerszym to .... :razz:[/COLOR]
swallow Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka']Hihi, moja przyjaciółka ma olbrzymią głowę tygrysa na ramieniu... Z tym że robiąc go była pulchna... schudła i tygrys stał się... tygryskiem. :p [/quote] W 1971r (wiem to z relacji mojej ciotki, która w tym czasie rodziła swoją córkę) w szpitalu w Płocku na sali porodowej pojawiła się pani z wytatuowaną na brzuchu ogromna Myszką Miki, Dziś taka Myszka na brzuchu ciężarnej kobiety pewnie zrobiłaby spore wrażenie, a co dopiero w tamtych czasach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
bogula Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Siemka! u nas leje gęsto..., ale jeszcze ciepło. Zapraszam na kawkę! Jeszcze skoczę odblokować pocztę, bo [B]zadziorny[/B] już mi nie pośle nic zajefajnego:cool3:
Ibolya Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [COLOR=Blue]Heyka Ja też już się melduję. Lece z piecholami, sprawdzę czy leje. [/COLOR]
Gwarek Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Ale te horoskopy jakieś okłamane :( Chiński rok nie pokrywa się z naszym i np. ja powinnam być pod znakiem Koguta (wiem z prawdziwego chińskiego), a tutaj figuruję pod znakiem Psa. Teraz nie pamiętam kiedy zaczyna się Nowy Rok w Chinach, ale ktoś tu poszsedł na łatwiznę i wprowadza ludzi w błąd :mad:
coztego Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Gwarek']Ale te horoskopy jakieś okłamane :( Chiński rok nie pokrywa się z naszym i np. ja powinnam być pod znakiem Koguta (wiem z prawdziwego chińskiego), a tutaj figuruję pod znakiem Psa. Teraz nie pamiętam kiedy zaczyna się Nowy Rok w Chinach, ale ktoś tu poszsedł na łatwiznę i wprowadza ludzi w błąd :mad:[/QUOTE] Święte słowa :angryy: Własnie pamiętałam, ze coś z tym chińskim rokiem jest nie tak i znalazłam na Gazecie.pl, nowy rok zaczyna się 4 lub 5 lutego (już nei pamiętam, bo ja ze stycznie jestem ;) ). Dlatego jestem wężem a nie koniem :p
Welsh Terrier Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 A ja w tym horoskopie jestem "Kozą" :lol: U nas jutro ma padać śnieg z deszczem, a ja chciałam się wybrać do szkółki leśnej, na ognicho. Eh, chyba nici z tego. :mad: Tatoo to ciekawa rzecz. Ale chyba nigdy się na to bym nie zdecydowała :D
coztego Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [B]Gwarek[/B], [URL="http://serwisy.gazeta.pl/magia/0,38745,1079647.html"]tutaj[/URL] znajdziesz szczegółowy kalendarz :) Właśnie dowiedziałam się, że reszta mojej rodziny to szczury, jak ja się tu uchowałam :eek2:
Gwarek Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Dzięki, coztego :) Kogut, czyli ja: "Ludzie urodzeni w roku Koguta są otwarci, szczerzy, pełni uroku osobistego, atrakcyjni, pełni humoru i werwy. Mają rozległe zainteresowania i muszą zawsze o wszystkim wiedzieć. Lubią się uczyć i dzielić z innymi wiedzą. Są wszechstronnie uzdolnieni, interesują się nowościami i wszystkim, co dziwne i niezwykłe. Aby czuć się dobrze muszą wieść ciekawe i nietuzinkowe życie. " Po prostu anioł nie człowiek :lol: A moja Holka jest KONIEM :) "Bardzo otwarci, wrażliwi, potrafią kochać okazując emocje, [B]rozpieszczając swoich bliskich[/B]". Sądziłam, że to ja rozpieszczam swojego psa, a tu się okazuje, że jest zupełnie inaczej :evil_lol:
Anisha Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 A ja sama jestem koniem! :evil_lol: Wyczytałam, że "W życiu często zdobywają szczęście, miłość i [B]bogactwo w wieku późniejszym."[/B] Może mi ktoś powiedzieć kiedy zaczyna się "wiek późniejszy"? Bo ja na pewno jeszcze go nie osiągnęłam, biorąc pod uwagę zasobność portfela, a chciałabym wiedzieć czy zdążę się tym bogactwem wciąż [U]za życia [/U]nacieszyć... :lol: ( i w tym miejscu zarżałam - jak to koń! :grins:)
INA Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Witam Straszna była ta noc... O gdz 3.00 w nocy - odeszła 14 letnia sunia mojej teściowej >>> Luka - ku Twojej pamięci ['] :-(To TY obudziłaś we mnie miłosć do psów.. Viki mojej mamy jest u nas z wizytą i ...cała noć miała biegunkę i wymiotowła wiec tą nockę spędziłam na podwórku---podejrzewam ze ten żarłok coś zjadł --wczoraj kradła jedzenie nawet Vigusiowu z miski - ale seniorka żołądek ma już nie ten wiec..:shake: :cool1:-- Na częscie z Vigo wszystko ok:p [B]Ali[/B] mam pytanko --- Ty stosowałaś tabletki przeciwbiegunkowe - zapomniałm nazwy - tak jakoś Enteramid ?- suka jest ciągle nie ta--- wybieram się wiec do apteki:cool1:
Gosia_i_Luka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 INA [*], one żyją zdecydowanie za krótko... :-( [quote name='bos'].....przez grzeczność nie powiedziałaś ,że sie zestarzał.....i teraz wiszą mu wole, lub zmarszczki....ale krem z Q10 wygładzi wszystko:eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Hihi, wola nie ma, ale wąsy mu nieco oklapły. :evil_lol: A ja nadal jestem szczurem. :p
Ali26762 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Heyka :) [B]INUŚ[/B] dawałam Enteramid, ale w aptece go nie dostaniesz, tylko w lecznicy. Bardzo mi przykro z powodu odejścia Luki, współczuję Twojej teściowej, wiem co teraz przeżywa :( Dla Luki ['] Jezu, jaka wstrętna pogoda u nas! Temperatura spadła drastycznie, wieje, leje :mad: Za chwilę idę z kitą i o ile mi jej nie porwie, to wrócę z mokrym wiechciem :shake:
bos Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Gwarek']Ale te horoskopy jakieś okłamane :( Chiński rok nie pokrywa się z naszym i np. ja powinnam być pod znakiem Koguta (wiem z prawdziwego chińskiego), a tutaj figuruję pod znakiem Psa. Teraz nie pamiętam kiedy zaczyna się Nowy Rok w Chinach, ale ktoś tu poszsedł na łatwiznę i wprowadza ludzi w błąd :mad:[/quote] [B]Gwarek[/B]....:evil_lol: ......a jest to dla ciebie baaaardzo istotne.......bo teraz nie wiesz czy masz piać......czy szczekać......:eviltong: :eviltong: :cool3: :loveu: :loveu: ;) ;) [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img92.imageshack.us/img92/1761/pies12ev9.gif[/IMG][/URL]
Recommended Posts