zadziorny Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='bos'].......huraaaaaaaa:multi: , załatw takie tableteczki i dla mnie..........plisssssss :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:;) ;) :lol: :cool3:......nawet kilka opakowań :eviltong: ;)[/quote] Nie kilka :shake:, a klikaset :evil_lol: :eviltong: ;)
zadziorny Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Ali26762'] [B]borsafku[/B], Słonko, programik Ci wysłałam, instrukcję starałam się napisć jak najbardziej łopatologicznie, ale przy ustawieniach drukarki będzie Ci musiał pomóc [B]zadziorny[/B]... Mam nadzieję, że udało mi się napisać tak, żebyś miała z programu pożytek :)[/quote] Ja też :cool3: :razz: :lol: [quote name='Ali26762'] A Ty niedobroto, mam zawiadomić TOZ, że dręczysz zwierzęta? :cool3:[/quote] Ja tam zadzwoniłem i już do Ciebie jadą :mad: :mad: :mad: :shake:
bogula Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Nitencja']bogula - u malej wyrosly dwa dolne kly i wyglada jak wampir :diabloti: poza tym tak jak bylo wyrczy,szczeka i zaczepia inne dziewczyny :evil_lol:[/quote] ---ha, ha, ha! tak trzymać, maleńka! rozeznałam ceny karm Royal; dla szczeniorów średnich jakieś kółeczka po ok.19zł/kg i dla małych trójkąciki po ok.20zł/kg; nie jest źle! Przyznam się Wam, że zakupiłam w IKEI taka lampkę nocną (zieloną biedronkę), aby mieć przyszłe nocne kwilenie na oku:cool1: .W pracy umówiłam się na resztę urlopu (2tygodnie!) i na popołudniowe zmiany w poradni, aby Livula nie siedziała (i nie psociła:evil_lol: ) sameńka w domku...Gdzie mam się starać o "becikowe"?;) Kochani! kiedy i gdzie spotykamy się w Zabrzu? gdzie ta wystawa?jak/czym tam podjechać?
Fuka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [B]bogula[/B], wystawa ma być na terenie WALKA Makoszowy (jak dla mnie brzmi pięknie:evil_lol:), ul Jaskółcza 40. Dojazd wedle organizatorów autobusami 47 i 111 lub tramwajem 3 - kierunek Zabrze-Makoszowy. Mam nadzieję, że wreszcie uda mi się przyjechac na tyle wcześnie, żeby w dzikim amoku nie lecieć prosto z auta na ring:p
Gwarek Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [B]Bogula[/B], na razie planuję jechać do Zabrza (bez Holki). To tak na 90%. Ostatnio jestem zawalona robotą po czubek nosa (nawet nie zauważyłam kiedy się wrzesień skończył) i nie jestem na 100% pewna czy nie mam gdzieś w tą niedziele jechać. Na razie trzymam się wersji, że w niedzielę jade do Zabrza :evil_lol: (i mam wolne miejsce:lol: ) [B]Ali26762[/B] czy ja mogłabym też dostać taki programik? (Marzy mi się sweterek z Holką)
zadziorny Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='bogula']W pracy umówiłam się na resztę urlopu (2tygodnie!)[/quote] To będzie tak zwany "urlop wychowawczy" :cool3: :evil_lol: :razz:
bogula Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [B]Gwarek[/B]--skoro myslisz,że w niedzielę jedziesz, to nie masz już wolnego miejsca...!:evil_lol: Jadę! Stelefonimy się....:cool1:
zadziorny Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Gwarek'] [B]Ali26762[/B] czy ja mogłabym też dostać taki programik? (Marzy mi się sweterek z Holką)[/quote] To podaj swój adres mailowy :roll:. Ja też Ci mogę wysłać :cool3: :razz:
rita60 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [B]coztego [/B]jesli natychmiast nie wyciagniesz Malizny to..........zjem ci cały zapas lodow waniliowych:cool3:wiesz jakie to bolesne,zostac z niczym w lodowce.[B]bogula [/B]jak miło czytac o twoich planach zwiazanych z szorstka malizna,a co z pampersami:lol:
bogula Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [B]zadziorny[/B]---poszedłbyś krok dalej w kolegowaniu się i zrobiłbyś nam wzór!:loveu: wg swego programiku...czasami fajnie zjeść złowioną rybę a nie meczyć się nad wędką....:razz:
bos Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='zadziorny']Nie kilka :shake:, a klikaset :evil_lol: :eviltong: ;)[/quote] Ty.......... prześmiewco.......:lol: :evil_lol: :evil_lol: :cool3: :eviltong:
bogula Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='rita60'][B]bogula [/B]jak miło czytac o twoich planach zwiazanych z szorstka malizna,a co z pampersami:lol:[/quote] ---będą podkłady -takie błękitne jak dla chorych i ...EDUKACJA:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ; mam dobre doświadczenie---nauczyliśmy sikać brata poza pieluchy na sygnał, kiedy miał 3 albo 4 miechy...!
bogula Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='bos']Ty.......... prześmiewco.......:lol: :evil_lol: :evil_lol: :cool3: :eviltong:[/quote] [B]bossssssss[/B]---spoko; jak to było.."dziadek się śmiał....":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , a poza tym Ty możesz sobie pozwolić na...przeszczep:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
zadziorny Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='bogula'][B]zadziorny[/B]---poszedłbyś krok dalej w kolegowaniu się i zrobiłbyś nam wzór!:loveu: wg swego programiku...czasami fajnie zjeść złowioną rybę a nie meczyć się nad wędką....:razz:[/quote] To przyślij zdjęcie :cool3: :razz: :lol:
bos Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='bogula'][B]zadziorny[/B]---poszedłbyś krok dalej w kolegowaniu się i zrobiłbyś nam wzór!:loveu: wg swego programiku...czasami fajnie zjeść złowioną rybę a nie meczyć się nad wędką....:razz:[/quote] .......[B]bogula[/B] , ten prześmiewca wcale nie będzie miał tych sunieczek na szablonie .........TYLKO TO......co widać... poniżej [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img46.imageshack.us/img46/1858/img7592dmm7.jpg[/IMG][/URL] :eviltong: :evil_lol: ;) ;) :lol:
Welsh Terrier Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Nitencja']Welsh terrier a co ty taka przewrazliwiona ?? :-o[/quote] Bardzo złyyyy dzień... :shake:
bogula Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='zadziorny']To przyślij zdjęcie :cool3: :razz: :lol:[/quote] przejrzę...; dziękuję:loveu:
Ali26762 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Ha! Patrzcie co dzisiaj dostałam! Ale jestem dumna !!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: [URL="http://i45.photobucket.com/albums/f81/Ali26762/Wystawy/Deryl-championatm322odziezowy.jpg"][IMG]http://i45.photobucket.com/albums/f81/Ali26762/Wystawy/Deryl-championatm322odziezowy.jpg[/IMG][/URL] :obrazic: :obrazic: :obrazic:
Welsh Terrier Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Ali26762']Smutno mi z powodu śmierci Grechuty :( - lubiłam go bardzo...[/quote] Mi też smutno z powodu śmierci Marka Grechuty. :-( Bardzo lubiłam jego piosenki... Można powiedzieć, że znam je na pamięć. Jeszcze do mnie nie dotarło, że Grechuta zmarł... Miał tylko 61 lat. :-(
aga_ostaszewska Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='bos'].......huraaaaaaaa:multi: , załatw takie tableteczki i dla mnie..........plisssssss :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:;) ;) :lol: :cool3:......nawet kilka opakowań :eviltong: ;)[/quote] Jak Czice posluzy, to moze i Tobie pomoze :cool3: [B]bogula: [/B]Pisz, pisz, pisz... jak milo czytac jak jestes radosna! :lol: [B]Ali: [/B]Gratulacje dla Deryska! :multi:
Ali26762 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Dzięki, [B]Aguś[/B] :) Dostałaś SMS-a ode mnie? Lecę z champiońską kitą, champion mi tu foczy :D
zadziorny Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Ali26762']Ha! Patrzcie co dzisiaj dostałam! Ale jestem dumna !!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: [URL="http://i45.photobucket.com/albums/f81/Ali26762/Wystawy/Deryl-championatm322odziezowy.jpg"][IMG]http://i45.photobucket.com/albums/f81/Ali26762/Wystawy/Deryl-championatm322odziezowy.jpg[/IMG][/URL] :obrazic: :obrazic: :obrazic:[/quote] [B]Ali[/B], to trzeba oprawić i nad telewizorem powiesić :cool3: :multi: :loveu:
bogula Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [B]Ali[/B]------gratulacje!!!:loveu: :multi: :loveu: :multi:
bogula Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [B]zadziorny[/B]---poczta! ale nie fotki, tylko...:oops: :lol: :evil_lol:
Ali26762 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='zadziorny'][B]Ali[/B], to trzeba oprawić i nad telewizorem powiesić :cool3: :multi: :loveu:[/quote] A Ty tak zrobiłeś? :cool3: :evil_lol: :D [quote name='bogula'][B]Ali[/B]------gratulacje!!!:loveu: :multi: :loveu: :multi:[/quote] Dziękuję, dziękuję - niedługo będziesz nas goniła z Livką :razz:
Recommended Posts