zadziorny Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Zdjęcie z panem sędzią :cool3: :lol:: [IMG]http://i10.tinypic.com/30hr4n4.jpg[/IMG] I końcowe wyniki: [IMG]http://i9.tinypic.com/3yr8lds.jpg[/IMG] To by było dzisiaj na tyle :cool3: :razz: ;)
Ela_hryckiewicz Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [B] Witam !!![/B] [B] Zadziorny[/B] fajna relacja :loveu: [COLOR="Red"][SIZE="5"] Ali wstawaj noc się zbliża [/SIZE][/COLOR]
INA Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 króciutko, bo samo ogladanie reportażu walijskiego - plus mułowate tempo dogo trwało przeszło dwie godzinki ale było warto- dogmaniacke welszyki górą:multi: jeśli chodzi o przygotowanie do wystwy to nie mają one konkurencji podobał mi sie też Gillroy i Enola - :loveu: :loveu: No ale przede wszystkim, [COLOR=darkorange]Ali gratulacje[/COLOR] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [COLOR=sandybrown]-[SIZE=3] wiedziałm, wiedziałm byłam nawet pewna że wrócisz z tarczą+:multi: :multi: :loveu: [/SIZE][/COLOR] [SIZE=3][COLOR=black]Czy mnie oko nie myli czy niektóre psy były wystawione tak dla hecy;) [/COLOR][/SIZE]
Ali26762 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='Ela_hryckiewicz'][COLOR=Red][SIZE=5]Ali wstawaj noc się zbliża[/SIZE][/COLOR][/quote] Heyka :) No właśnie się obudziłam... ;) Baaardzo dziękuję wszystkim za gratulacje :) Dzisiaj przez cały dzień nie miałam na nic czasu, po południu odsypiałam trudy podróży, a jutro zaczyna się u mnie remont - wstawianie pionu grzewczego w naszym pokoju, co wiąże się z demontażem gipsów ze ścian i ryciu w cegle... Aż się boję o tym myśleć... Kochani - fotki suuuuper, relacja [B]bosa[/B] powalająca (wiedziałam, że ta cholera :loveu: nie zostawi na nikim suchej nitki :D ). Ja też mam trochę fotek, które robił Andrzej, mam fotki, które robiła [B]Magda[/B]. Sukcesywnie będę wstawiać. A na razie fotki, które zrobiliśmy u [B]Eli[/B] jak już wyjeżdżaliśmy z Piły. [B]bogula[/B] - zobacz jaka piękna sunia :loveu: :loveu: :loveu: [IMG]http://i45.photobucket.com/albums/f81/Ali26762/Inne/PICT9693.jpg[/IMG] [IMG]http://i45.photobucket.com/albums/f81/Ali26762/Inne/PICT9696.jpg[/IMG] [IMG]http://i45.photobucket.com/albums/f81/Ali26762/Inne/PICT9697.jpg[/IMG] [IMG]http://i45.photobucket.com/albums/f81/Ali26762/Inne/PICT9699.jpg[/IMG]
swallow Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='zadziorny'] Suki klasa otwarta. Od lewej ENOLA z Turzycowych Kniej i PRIMA Askiras: [IMG]http://img67.imageshack.us/img67/2072/klotw176zmuy5.jpg[/IMG][/quote] Sędziom jak widać podobały sie m. in. przednie łapy zrobione na stożki :eviltong: , chciałam to dodać tak przy okazji wcześniejszej dyskusji dotyczącej tego tematu, wtedy chyba[B] Flaire[/B] (głowy za to nie dam) pisała, że dla niej takie stożki to pomyłka. Mi sie takie łapy podobaja i to bardzo:loveu: i suczka na nich też ;) [B]Zadziorny, Bos[/B] - jak zwykle wykonaliście kawał dobrej roboty
Ibolya Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [B][COLOR=Blue]Ali[/COLOR][/B][COLOR=Blue] co to są za pieski na tych fotkach, które zrobiliście u [B]Eli[/B]? Bardzo mi się podobają :multi: Jeden to Deryś? a suczka? [/COLOR]
Ali26762 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Suczka jest z tych maluchów za przysłowiową złotówkę, pamiętasz, jak [B]Ela[/B] proponowała [B]boguli[/B] szczeniaka i wklejała fotki? [B]Ela[/B] przedwczoraj znalazła dwa domki dla szczylków. Właściciele część stadka chcieli zutylizować, jak [B]Ela[/B] się o tym dowiedziała, ostro się sprzeciwiła i zobowiązała się, że znajdzie domki dla szczylków. I robi co może, jak widać - z dobrym skutkiem :)
Ibolya Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [COLOR=Blue]Heyka :multi: U nas piękny dzień wstaje, nawet ptaki słyszałam na porannym spacerku :loveu: [B]Ali[/B] dzięki, teraz już sobie przypomniałam te Eli fotki. Ilu jeszcze maluszkom musi Ela znaleźć domek? Miłego wtorku Dogomaniacy. [/COLOR]
Gwarek Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Bogula, ta mała jest słodka :D Nie wiem nad czym się zastanawiasz? Teraz zbliża się zimna, a na wiosnę będziesz już miała psa w sam raz do roweru! Jak potrenujesz w domu to nawet nauczysz ją siedizeć w koszyku. Ze starszym psem jest trudniej: wiem na przykładzie Timona. A jeśli przeszkadza Ci, że to szczeniak.... to okres przejściowy i nie masz pojęcia jak krótki :(
bos Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 U nas tys piknie, kawa z rana jak śmietana.....:lol: Pozdrawiam Wszystkich......i do miłego. [B]Ali....[/B]czekamy na foty.[B] Elu_h[/B].......śliczna suńka :loveu: a jaki z niej klocuszek :loveu: Bardzo sie cieszę że Cię poznałem.......;) :lol: ........ .....i jaką piękną fotkę Ci zrobiłem , zreszta zobaczcie sami jak Ela_h ślicznie na niej wyszła........a skóra gładziuśka, delikatna jak u niemowlaka , pięknie ułożony fryz........odjazdowo :eviltong: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: ;) ;) [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img247.imageshack.us/img247/9900/img7800dvl1.jpg[/IMG][/URL] ;)....:eviltong:.....ups ....sory , to nie ta .....juz poprawiam:eviltong: :eviltong: ;) ;).....ooooo teraz juz będzie dobrze......:eviltong: :eviltong: :lol: :cool3: ;) ;) [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img211.imageshack.us/img211/1638/img8133dwo4.jpg[/IMG][/URL] ......:lol::lol: ;) ;)
zadziorny Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='bogula'][B]zadziorny[/B]---dawaj wiecej fotek! [B]bos[/B] chyba wracał z prezentem/kwiatami do domu...nic nie wiesz?;) :evil_lol:[/quote] Lepiej już nic nie mów :shake:. Po tej wyprawie do Wrocławia ma w domu przechlapane na amen :mad: :diabloti: :eviltong:
bos Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='zadziorny']Lepiej już nic nie mów :shake:. Po tej wyprawie do Wrocławia ma w domu przechlapane na amen :mad: :diabloti: :eviltong:[/quote] [B]zadziorny[/B].......taaa........ciekawe skąd to możesz wiedzieć......:eviltong: :evil_lol: ;) .....a jak w domu Cię przywitała Twoja TZ.......na zicher.... jak otwierała Ci drzwi to w lewej rece trzymała pifffko żeby zachęcić Cię do przekroczenia progu a w prawej za plecami kij bejsbolowy.....:diabloti::lol: :lol: :lol:.....dlatego nie wychodziłeś na miasto :eviltong::lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;) ;)
Nitencja Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Swallow - zgadzam sie z Flaire jesli chodzi o stozki. Ja widzac psa tak zrobionego zaczynam uwazniej patrzec na ruch i na lokcie - stozki to najlepsza metoda ukrycia odstajacych lokci i pewnych defektow w chodzeniu. NIe mowie ze zawsze tak jest. Poza tym nie moge doczekac sie na Swiatowa i zobaczyc jak znow zrobione beda najlepsze welshe w Europie :) A wlasnie jak tam Twoja dziewczyna ?? Wlosy na lapach odrastaja ?? I nozyczki pewnie masz juz wysoko schowane ;-) . Wymiziaj Czeske od nas.
aga_ostaszewska Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Kochani powrocilam z tygodniowej wyprawy... a tak wlasciwie to z niezlego koszmaru... ale o tym za chwile... [B]Ali:[/B] Gratuluje, Derys wygladaj slicznie! [B]Ela_h: [/B]Brawa ogromne za debiut! [B]Nitencja: [/B]Kluski cudne! Zdjecia zdjecia! opowiesc moja zaczyna sie bardzo kolorowo i fajnie, gdyz rzczywiscie do Turcji lecialam w poniedzialek... czyli w moje urodziny... i poniedzialek byl fantastyczny - na tym koniec fajnej opowiesci. We wtorek rano obudzialam sie zmega katarem, kaszlem, bolem glowy, ktore nie ustapily do konca wyjazdu. Gdyby tego bylo malo, to od srody rano zaczelam mi na nowo rosnac osemka! :mad: Cudem okazalo sie, ze dziewczyna poznana w hotelu ma ketanol forte - bo to jedyny przeciwbolowy, ktory sziala na moje osemki (sprawdzony na poprzednim zabku). Przez 6 dni chodzilam fatalnie przezibiona, z bolacym zebem i na sile wychodzilam na slonce... ale balam sie, ze bol mi sie pogorszy i jeszcze mocnie spuchne! Wczoraj wyladowalam o 16, a o 19 bylam u dentysty... ktory powiedzialm, ze rwanie dopiero w piatek... bo mam taki stan zapalny, ze teraz usuniecie jest niemozliwe... Teraz siedze w pracy i :-(... W aptece wywaliulam na prochy nieziemska kase... zapieg bedzie mnie kosztowal jakie 300 zl... teraz juz mam debecik na kwote polowy pensyjki, ktora dostane dopiero za tydzien :-( KOSZMAR...
borsaf Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Biedna Aga, jak mi Cię żal...wiem cos na temat ósemek...a córce mojej rośnie ósemka dokładnie w poprzek:angryy:, narazie stoi ale jak ruszy to będzie dopiero ciachanie dziąsła. Ze też ta mądrość musiała Cie dopaść w Turcji, a nie w Warszawie:mad: Nic to, będzie dobrze, a na urodzinki [COLOR=Red][B]STO LAT![/B][/COLOR]
bo Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Ja rozumiem [B]zadziorny i bosik, że[/B] swoich kobiet do komputera nie dopuszczacie:)
bos Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='aga_ostaszewska'] .........to od srody rano zaczelam mi na nowo rosnac osemka! :mad: ........ ktory [/quote] ..........słonko Ty moje.........dzieciątku dopiero wyrzynają się ząbki .....a już po obcych landach się rozbija , :eviltong::eviltong: :eviltong::lol: :lol: ;) ;) ;) :evil_lol:
swallow Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='Nitencja']Swallow - zgadzam sie z Flaire jesli chodzi o stozki. Ja widzac psa tak zrobionego zaczynam uwazniej patrzec na ruch i na lokcie - stozki to najlepsza metoda ukrycia odstajacych lokci i pewnych defektow w chodzeniu. NIe mowie ze zawsze tak jest. Poza tym nie moge doczekac sie na Swiatowa i zobaczyc jak znow zrobione beda najlepsze welshe w Europie :) A wlasnie jak tam Twoja dziewczyna ?? Wlosy na lapach odrastaja ?? I nozyczki pewnie masz juz wysoko schowane ;-) . Wymiziaj Czeske od nas.[/quote] [B]Nitencja[/B] - co do robienia łap to są zwolennicy i jednej opcji jak i drugiej i bardzo dobrze bo jest jakies urozmaicenie :razz: Też czekam na światówkę, bo licze, że zobaczę prawdziwe cuda :loveu: Cześka odrasta w przyzwoitym tempie. Ma na łapach włos ok 2 cm, zamierzam ją wystawic jeszcze w tym roku w Kielcach, żeby dziewczyna nie zapomniała co to ring wystawowy:evil_lol: Na pewno nie bedzie jescze wtedy w swojej najlepszej formie, ale zakładam, że będzie mozna juz wtedy ją pokazać. Do Kielc jest jeszcze ponad 1,5 miesiąca, także pewnie jeszcze przynajmniej włos urosnie o kolejny centymetr i bedzie można wtedy juz ułożyc piękne kolumienki, bo tylko to mozna zrobić na krótkim włosie :eviltong: A tak przy okazji trudno mi sobie wyobrazić jak można zrobić kolumienki na włosie dł 8-10 cm (taki miała Cześka) Toż to by były kolumniska ;) Może światówka zmieni mój gust :lol: A co do nozyczek to leżą tam gdzie leżały, tylko córka została uświadomiona że ma ich nie ruszać :cool3: A jak tam Twoje śliczne kluseczki ?? :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
swallow Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']Gdyby tego bylo malo, to od srody rano zaczelam mi na nowo rosnac osemka! :mad: Cudem okazalo sie, ze dziewczyna poznana w hotelu ma ketanol forte - bo to jedyny przeciwbolowy, ktory sziala na moje osemki (sprawdzony na poprzednim zabku).[/quote] [B]Aga[/B] taki ból nie jest z powodu rośnięcia ósemki, tylko zapaleniem spowodowanym zanieczyszczeniami, które dostają się pod dziąsło. Miałam identyczny problem i moja pani stomatolog wycieła mi kawalątek tzw kapturka z dziąsła, pod który dostawało się jedzenie, którego zwykłe szczotkowanie nie było w stanie wyczyścic. Problem znikł, a ząb został. Szkoda zdrowego zęba. Przykro, że popsuty miałas wyjazd z tego powodu:shake:
INA Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 oj[B] Aga[/B] - szczere współczucia:roll: -- na pocieszenie muszę Ci powiedzieć, że trzy lata temu - usuwali mi ząbek " trójkę" to była dla mnie tragedia:placz: - który urósł w dziąśle w poprzek i żył tam swoim życiem - zaś na zewnątrz ładnie sie prezentował mleczak:cool1: :eviltong: - który trzymał się -tyle lat:cool3: - dzięki guzkowi w dziąsle- wszystko na szczękowce poszło pod nóż:cool1: jest ok tylko jak teraz szczerze zęby muszę pamietać o malutkiej szparce;)
aga_ostaszewska Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [B]swallow:[/B] Oj chcialabym, zeby bylo tak jak mowisz... niestety bol u mnie wynika z tego, ze osemka nie miesci mie sie w pysku i wrasta pod kosc - nie mam pojecia jak tak kosc sie nazywa, ale pewnie jakas zuchwowa czy cos takiego. :-( Kiedys prosilam o kciuki przy egzaminie, a teraz o kciuki przy i po wyrwaniu... godzina "0" to piatek 21.35 :-(
zadziorny Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='bo']Ja rozumiem, że [B]zadziorny i bosik[/B] swoich kobiet do komputera nie dopuszczacie:)[/quote] To nie tak :shake:. Moja TZ uważa, że komputer jest be :evil_lol: :cool3:. Natomiast z [B]bosem[/B] to jest dokładnie na odwyrtkę - jego osobisty, domowy babiniec go do kompa nie dopuszcza :eviltong: ;). [B]Aga_o[/B] ale Ty biedna jesteś :glaszcze:. Tyle nieszczęścia Cię na jednej wycieczce dopadło :crazyeye: :shake: :mad: :placz:
aga_ostaszewska Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='zadziorny'][B]Aga_o[/B] ale Ty biedna jesteś :glaszcze:. Tyle nieszczęścia Cię na jednej wycieczce dopadło :crazyeye: :shake: :mad: :placz:[/quote] Oj biedna biedna... do tego jeszcze w pracy musze siedziec... wieczorkiem postaram sie wkelic choc kilka fotek... niestety aparat tez postanowil wyrzadzic mi zlosliwosc :mad: i lepsze foty beda jak znajomi wroca za tydzien ze swoim apartem.
zadziorny Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='bos'] .....a jak w domu Cię przywitała Twoja TZ.......na zicher.... jak otwierała Ci drzwi to w lewej rece trzymała pifffko żeby zachęcić Cię do przekroczenia progu a w prawej za plecami kij bejsbolowy.....:diabloti::lol: :lol: :lol:.....dlatego nie wychodziłeś na miasto :eviltong::lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;) ;)[/quote] Ty się już lepiej w tej sprawie nie wypowiadaj :shake:. Kto wychlapał mojej TZ, że my do Wrocka z taaaką laską jechaliśmy :mad:. A do tego wszystkiego pustą autostradą :cool3: :eviltong: :diabloti:
bogula Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Pani Elu_H! Prosimy bardzo o zatrzymanie dla nas małej suni - pracujemy nad mamą:mad: od października zajemiemy się wszystkie trzy pieskiem jesli pani go dla nas zostawi:) pozdrawiamy :) /córki boguli A&B
Recommended Posts