Flaire Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Ja chcę tylko napisać, że bardzo mnie pokrzepiła... kondycja walijczyków w Warszawie. Było ich wszystkiego trzy sztuki, ale wszystkie trzy były porządnie, ładnie przygotowane. Brawo, dziewczyny, i oby więcej takich wystaw. Aż miło było patrzeć! A co do weteranów, to ja bym chciała, żeby mogły brać udział w porównaniu o BOB. Tak jest w niektórych przynajmniej innych krajach i ja nie widzę, czemu u nas tak nie jest.
Flaire Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 P.S. Oczywiście gratulacje dla wszystkich, a szczególnie dla mojej ulubiennicy Gai!
Ibolya Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='Flaire']Ja chcę tylko napisać, że bardzo mnie pokrzepiła... kondycja walijczyków w Warszawie. Było ich wszystkiego trzy sztuki, ale wszystkie trzy były porządnie, ładnie przygotowane. Brawo, dziewczyny, i oby więcej takich wystaw. Aż miło było patrzeć! A co do weteranów, to ja bym chciała, żeby mogły brać udział w porównaniu o BOB. Tak jest w niektórych przynajmniej innych krajach i ja nie widzę, czemu u nas tak nie jest.[/quote] [quote name='Flaire']P.S. Oczywiście gratulacje dla wszystkich, a szczególnie dla mojej ulubiennicy Gai![/quote] [B][COLOR=Blue]Flaire[/COLOR][/B][COLOR=Blue] całkowicie się z Tobą zgadzam, weterany powinny być porównywane o BOBa. Tak jest np. na Węgrzech, gdzie BOBa wzięła w zeszłym roku właśnie Gaja. [/COLOR]
Nitencja Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 co do BOBa dla weteranow to ja sie tez zgadzam :)
tunio Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='coztego']Może umów się z Gwarkiem :cool3: [/QUOTE] Nie sadze,aby Gwarek miala mozliwosc wziecia mnie i wilczarza.Takiego chudzielca jak Ty wszedzie sie wcisnie,rowniez do bagaznika,ale z nami bywa juz problem ;) Szczegolnie,ze to transakcja wiazana,bowiem gdzie ja tam i Malenstwo ;) [quote name='nikit1']Carr - z maleństwem do maleństwa:crazyeye: karkołomny pomysł :lol: :lol: :lol:[/QUOTE] Dlatego chyba zdecyduje sie na taksowke,bo to koszt ok.30zl w jedna strone,a przynajmniej wiekszy komfort jazdy :lol: Szkoda tylko,ze znowu o problemach dowiaduje sie w ostatniej chwili i moje szare komorki maja tak male pole do popisu,aby cos wykombinowac. Pytanie czy ktos wie jak jest z wpuszczaniem niezgloszonych psow na teren wystawy w Chorzowie ?Sa problemy czy wpuszcza nas jesli bedziemy mieli paszport z aktualnymi szczepieniami ? Nitencja,orientujesz sie moze w tej kwestii ?
Gwarek Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='carragan']Nie sadze,aby Gwarek miala mozliwosc wziecia mnie i wilczarza.Takiego chudzielca jak Ty wszedzie sie wcisnie,rowniez do bagaznika,ale z nami bywa juz problem ;) Szczegolnie,ze to transakcja wiazana,bowiem gdzie ja tam i Malenstwo ;) [/quote] Maleństwo już kiedyś siedziało w moim aucie, nie pamiętasz?:evil_lol: Jadę tylko z Holką, więc tylne siedzenia są wolne :) Dodam tylko, że wiozłam kiedyś dwóch dorosłych ludzi (plus ja), dwa dorosłe mastify tybetańskie i Holkę :lol: Będę koło 8:30 koło dworca w Bytomiu (stacja benzynowa). Jeśli to Ci odpowiada to daj znak! Najlepiej jeszcze dzisiaj!
Ela_hryckiewicz Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [B]Witajcie serdecznie !!![/B] Właśnie wróciłam z imprezy jestem nieco ............:evil_lol: :evil_lol: [B] Ibolya Aga i Kliwia[/B] gratulacje jesteście dziewczyny genialne brawo :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Cziters witam Cię w klasie Chempionów :laola: Ibolya Aga jeszcze do mnie nie dzwoniła aż mnie pali co to za propozycja :crazyeye: :-o Kurcze jak się ciesze :loveu: :loveu:
swallow Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='carragan'] [I]A przepraszam,czytanie ze zrozumieniem tez masz w programie ? Jesli nie to moze warto sie tym zajac na wlasna reke ?[/I][/quote] [B]Carragan[/B] - Tobie też by się przydała nauka czytania ze zrozumieniem 15 latków [quote name='Welsh Terrier']To świadczy o tym jaka ta dogomania jest. Niestety, nie wyszło. Narazie.[/quote] [B]Welsh terrier[/B] - Wracaj na dogo i nie obrażaj się. Macie fajne welsze i chętnie przynajmniej część dogomaniaków posłucha o ich wyczynach na wystawach i poza ringami też. [B]Kliwia, Ibolya, Aga[/B] - GRATULACJE !!!! :multi: :multi: :multi:
Ali26762 Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [B]swallow[/B] - pytałam chyba na erdlach, w jakiej dzielnicy zamieszkał wnusio Bondzika? Może go kiedy spotkam?
niedzwiedzica Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 swallow-ty masz zawodowe kontakty z małolatami, ja mam 15 letnią córcię w domu + 19 letniego "prawie dorosłego" faceta ...Pewnie patrzymy bardziej pobłazliwie i z większym zrozumieniem na pewne sprawy. Zapomniał wół.... Własnie wpadło mi w ręce stareńskie zdjecie mojej pierwszej foksicy. Ciagnęła po schodach jak parowóz. I dlatego na kolczatce chodziła. Fakt :mad: Wstyd. :oops: Za późno :-(
Ibolya Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='swallow'][B]Carragan[/B] - Tobie też by się przydała nauka czytania ze zrozumieniem 15 latków. [B]Welsh terrier[/B] - Wracaj na dogo i nie obrażaj się. Macie fajne welsze i chętnie przynajmniej część dogomaniaków posłucha o ich wyczynach na wystawach i poza ringami też. [B]Kliwia, Ibolya, Aga[/B] - GRATULACJE !!!! :multi: :multi: :multi:[/quote] [B][COLOR=Blue]swallow[/COLOR][/B][COLOR=Blue] ma rację :lol: [B]Welsh Terrier[/B] nie bierz wszystkiego tak dosłownie, nie czuj się urażona :oops: Brakuje tu Twojej młodości i pięknego kolorowego tickerka :comp26: [B]Welsh Terrier[/B] wracaj do nas :modla::calus::B-fly: [/COLOR]
swallow Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [B]Ali[/B] - poznać to ją na pewno poznasz :evil_lol: bo wnuczka chyba poszła w dziadka, z resztą jej mama też odziedziczyła posturę po Bondzie :lol: . Właścicieli nie znam i nie mam pojęcia w jakiej dzielnicy mieszkają, znam tylko hodowczynię. Wiem tylko, że dziewczynka była zamówiona na długo przed kryciem i jej właściciele oczekują, że wyrośnie im kucyk z wyglądu podobny do AT ;)
Ali26762 Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='swallow'][B]Ali[/B] - poznać to ją na pewno poznasz :evil_lol: bo wnuczka chyba poszła w dziadka, z resztą jej mama też odziedziczyła posturę po Bondzie :lol: . Właścicieli nie znam i nie mam pojęcia w jakiej dzielnicy mieszkają, znam tylko hodowczynię. Wiem tylko, że dziewczynka była zamówiona na długo przed kryciem i jej właściciele oczekują, że wyrośnie im kucyk z wyglądu podobny do AT ;)[/quote] Dobre :D Szkoda, że nie wiesz, ale w takim razie będę pilnie wypatrywać wszędzie szczyli erdlowych :D
jborowy Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='Ali26762'][B]jborowy[/B] - cudne te Twoje szczylki, tylko dlaczego w więzieniu? ;)[/quote] No, cóż. Więzienie to rzecz względna: do końca nie wiadomo, po której stronie krat jest się bardziej wolnym. Ten kojec ma wymiary 2x5 metrów. Dla trzech szczylków to wystarcza (siedzą tam 2-3 godziny dziennie i rozrabiają jak pijane zające). Właściwie to siedziały, bo już od dziś tylko dwa będą siedzieć, a od poniedziałku tylko jeden. [B]nitencja[/B] coś nic nie pisze - [SIZE=4][B]pewnie odbiera poród!![/B][/SIZE]
Ali26762 Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [B]jborowy[/B] - to JUŻ? Już idą do ludzi maluszki? Powiedz coś o nowych domkach, dokąd je los rzuca?
jborowy Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 NORA (obecnie Mocca) jest już w Krakowie - będzie tam kochana i rozpieszczana NORRIS pojedzie (chyba dziś) do nadleśnictwa Narol w Puszczy Solskiej, będzie kochany i będzie polował. NATALIE pojedzie w sobotę do Jeleniej Góry, będzie kochana, wystawiana i będzie polować. [SIZE=4]Hej, hej [B]nitencja[/B]!!!! Czy już są maluszki?[/SIZE]
Ibolya Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [B][COLOR=Blue]jborowy Nitencja[/COLOR][/B][COLOR=Blue] na wystawie z [B]Alexem[/B] jest. I moja synówka [B]DIUNA [/B]Zadziorne ucho tyż. Uprasza się o trzymanie kciukasów :kciuki::kciuki::kciuki::thumbs::thumbs::thumbs: [/COLOR]
rita60 Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='Ibolya'][B][COLOR=Blue]jborowy Nitencja[/COLOR][/B][COLOR=Blue] na wystawie z [B]Alexem[/B] jest. I moja synówka [B]DIUNA [/B]Zadziorne ucho tyż. Uprasza się o trzymanie kciukasów :kciuki::kciuki::kciuki::thumbs::thumbs::thumbs: [/COLOR][/quote] Trzymam,powodzenia:happy1::happy1::happy1:
bo Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [B]jborowy[/B] nitencja z Alexem i Matyskiem na wystawie w Chorzowie, ja na dyżurze w domku przy ciężarówce:) Matys Zw. Mł, Alex CWC.
Welsh Terrier Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Swallow jesteś kochana :calus::calus::calus: Ale jak mówiłam, nieraz zajrzę na dogo. Muszę się naprawdę uczyć, uczyć i uczyć. :cool3:
coztego Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='bo'][B]jborowy[/B] nitencja z Alexem i Matyskiem na wystawie w Chorzowie, ja na dyżurze w domku przy ciężarówce:) Matys Zw. Mł, Alex CWC.[/QUOTE] Potwierdzam, Nitencja na wystawie była, pieseczki zwyciężały :multi: [B]bo[/B], jak tam Roxana? Podobno maluszkom się nie spieszy na świat? Jak mi ktoś jeszcze powie, że do oś. Skałaka w Świętochłowicach jest blisko i łatwo dojechać, to nie ręczę... :mad: :evil_lol:
Gwarek Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='coztego'] Jak mi ktoś jeszcze powie, że do oś. Skałaka w Świętochłowicach jest blisko i łatwo dojechać, to nie ręczę... :mad: :evil_lol:[/quote] E... łatwizna :) Droga prosta jak po sznurku, właczasz autopilota i ucinasz krótką drzemkę :cool3: Przy okazji: Carr... zgubiłaś mi się :shake: Dzwoniłam kilka razy, ale nie odbierałaś. Mam nadzieję, że jakoś dotarłaś do domu! W razie czego pamiętam, za którym drzewem zniknęłas mi z oczu :eviltong:
Nitencja Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 My juz wrocilismy do domu. Niestety nie moglam czekac na BIS juniorow ponieawaz byl problem z dojazdem do domu. Tak jak Bo pisala mamy z Tyskiem Zw. Ml a welshach wygral High Flyers GILLROY [SIZE="1"]nota bene bardzo agresywny pies i rzucal sie na psy w ringu[/SIZE] ] Najlepsza Suka w Rasie dla ENOLI z TUrzycowych Kniej . Pogoda dopisala , znajomo rowniez. Pozdrowienia dla BOSa i Justyny, Carragan z Malenstwem, Coztego ( no ale 840 latwiej dojechac hihi ) scottieserwis :) Ja zdycham dalej a Roxy dalej nie rodzi ;-)[SIZE="1"][/SIZE]
coztego Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='Gwarek']E... łatwizna :) Droga prosta jak po sznurku, właczasz autopilota i ucinasz krótką drzemkę :cool3: [/QUOTE] Ja miałam podróż pełną przygód :evil_lol: Poszłam sobie na przystanek na autobus nr 840, który miał mnie dowieźć do celu. Na przystanku okazało się, że w tym miejscu się nie zatrzymuje ten autobus. Akurat podjechał tramwaj nr 1,więc wsiadłam w tramwaj i pojechałam do centrum Zabrza, żeby złapać tam 840. Dotarłam na dworzec na czas, zobaczyłam, że 840 właśnie podjechał, rzuciałm się w pościg, wsiadłam szczęśliwa... Po kilkunastu sekundach zorientowałam się, że autobus jedzie jakby w złą stronę - do Gliwic :splat: Na szczęście kierowca był miły i wypuścił mnie na skrzyżowaniu. Wróciłam pieszo na dworzec, poczekałam na autobus nr 6, o którym to Nitencja mówiła :-x , że również mnie dowiezie do celu. W autobusie zapytałam miłego pana o Skałkę, obiecał mi pokazać gdzie trzeba wysiąść, bo też bęzie tam wysiadał. Kiedy wysiedliśmy z autobusu, pan wskazał mi przystanek tramwajowy, nr 7 lub 17 dowiezie mnie do Skałki :diabloti: I tak po czwartej przesiadce dotarłam do celu :stupid: W zwiazku z tym, jak tylko złapałam okazję na powrót samochodem, natychmiast się jej chwyciłam i wróciłam luksusowo :lol: [B]Gwarek[/B] i kolejny raz minęłyśmy się, w końcu gdzieś będziesz musiała mnie zawieźć, zebyśmy miały okazję się poznać ;)
Nitencja Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Coztego ale zobacz jaki pozytek : moglas sobie wojewodztwo pozwiedzac :-D
Recommended Posts