bogula Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Wróciłam z Fafolem z bajorka.Troszkę się potaplal...a ja wcinałam najlepsze jerzyny:słodkie i mokre po deszczu..............żyć nie umierać!:evil_lol:
Wojtek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='niedzwiedzica']bogula-wczoraj siatkówka była na jedynce ,więc tez mogłas sie zawału doczekać, jak piatego seta do dwudziestu kilku grali :evil_lol: dzis tak emocjomujący był tylko pierwszy set, wygrany 35-33. Potem juz spokojniej było.Heśka towarzyszy mi przy oglądaniu,ale jej nic nie rusza-śpi jak anioł na kanapie ;) Pływacy jakos nie powodouja u mnie nerwów,ale siatkarze straszne :diabloti: ale za to ich kocham :loveu:[/quote] Mówisz o meczu z Japonią? Toż to horror był... :diabloti:
gugu Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Radość z wystepu Roberta Kubicy trwała krótko,dyskwalifikacja bo bolit wazył mniej nić powinien :cool1: ktos musi za to odpowiedzieć :mad: :mad: :mad: Szkoda chłopaka bo tak sie cieszył z tych dwóch punkcikow i my tez!!! :-(
niedzwiedzica Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Wojtek-toż mówię,że wczoraj o mało zawału nie dostałam, oglądając ten mecz Polska-Japonia. Siedzielismy i obgryzalismy paznokcie a ja obiecywałam sobie i siatkarzom,że bilety na ich mecz z Japonia w Poznaniu na allegro wystawię :evil_lol::evil_lol: Oni chyba lubia takie thrillery :diabloti:
coztego Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [QUOTE]Szkoda chłopaka bo tak sie cieszył z tych dwóch punkcikow i my tez!!![/QUOTE] Łobuzy!!! :mad: :angryy: :mad: Jeszcze im Kubica pokaże! :diabloti: [QUOTE]ja obiecywałam sobie i siatkarzom,że bilety na ich mecz z Japonia w Poznaniu na allegro wystawię [/QUOTE] W tie-break'u mój ojciec powiedział, ze jak przegrają to już nigdy więcej nie będzie ich oglądał :evil_lol: Widać, że się Was wystraszyli :p
Wojtek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='niedzwiedzica']Wojtek-toż mówię,że wczoraj o mało zawału nie dostałam, oglądając ten mecz Polska-Japonia. [/quote] Niezła jazda! A ja już zbieram na koszulkę F1 i na wyjazdy na wyścigi :diabloti:
aga_ostaszewska Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Kochani, nie mialam czasu na czytanie, ale przesylam Wam mega gorace ucalowania z Egiptu... gdzie nurkuje i cudnie sie bawie! Pamietam o Was!
coztego Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Ja nie wytrzymam! [B]aga[/B] pisze z Egiptu :multi: Uważaj na rekiny Aguś!
Ibolya Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [COLOR=Blue]Patrzcie jaki ten świat mały jest, po prostu globalna wioska hihi :evil_lol: [B]Aga[/B] bawcie się dobrze w tym Egipcie i wracajcie szczęśliwie :multi: [/COLOR]
tunio Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='coztego']To chyba razem pojedziemy[/QUOTE] Ja obiekcji nie zglaszam :cool1: Moze jesli do tego czasu bedzie jakies auto,ja bede po zdanym pomyslnie egzaminie,to czemu nie ?Spakujemy Kreske i Malenstwo i zrobimy sobie spoznione wakacje.I przynajmniej nikt sie nie bedzie czepial,ze psy po plazy laza,bo pewnie wowczas beda pustki :cool1: [quote name='borsaf'][B]Carragan[/B] Ja Ciebie chyba telepatycznie na teriery ściagnęłam [/quote] To ja juz rozumiem co mnie dzis z parteru na pietro za wlosy przytargalo przed komputer...Tak wiec chyba musze zadzwonic do tego egzorcysty i powiedziec,ze juz jest niepotrzebny... [quote name='borsaf'] bo krótko przed Twoim postem myślałam własnie: jak tam Maleństwo sie czuje, jak znislo upaly,[/quote] Malenstwo upaly znioslo calkiem pomyslnie,a obecnie z racji sprzyjajacej pogody powolutku wracamy na dawne trasy spacerowe,ktore zarzucamy zwykle latem z powodu upalow.A tak w ogole dziekujemy za pamiec :fadein: [quote name='borsaf']ale że nic nie piszesz ostatnio.[/quote] Wysoki sadzie,przyznaje sie do winy ! :cool1: Obiecuje poprawe,jednak niestety nie wczesniej nim nie skonczy sie proba wytrzymalosciowa dla mojego ego :shake: Zwykle jestem po niej tak wykonczona,ze nie specjalnie mnie przed komputer ciagnie. [quote name='borsaf']Czy Maleństwo ma galerię? Jak na takiej galerii, w tym tłumie szukać?:oops:[/QUOTE] Bez zbednego szukania sluze linkiem do [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=6919&highlight=tunio][b]galerii Malenstwa[/b][/url] :gent:
bogula Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Siemka! [B]carragan[/B]---łomatko! toż to mozna się zapatrzeć w tej galerii; łapka dla maleństwa. [B]aga_o[/B]---uważaj na siebie! i co tu gadać: zazdroszczę:evil_lol: ... Z radością odnotowuję kolejny etap powrotu do zdrowia: Fafol znowu je 2xdziennie--śniadanko zaliczone!:evil_lol: A kot pogoniony (raniutko), że hej!
Flaire Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Nie wiem, czym się moje dziewczyny tak wczoraj zmęczyły, ale dzisiaj rano śpią jak zabite, pomimo pięknego poranka! Hop, hop, Ali!!! Doszły do mnie słuchy, że to Ty jesteś głównym organizatorem ewentualnej powystawowej imprezki! :razz: Czy to prawda? Jeśli tak, to może zdrawdzisz ząbka tajemnicy co do jakichś szczegółów? O ile pamiętam, chodzi między innymi o to, żeby zach "zrelaksować" odpowiednimi trunkami przed niedzielnym debiutem obediencowym! :evil_lol: No i oczywiście oblać ewentualne zwycięstwa, choć z tak mocną konkurencją, raczej będziemy się musieli pocieszać po przegranych. :roll: Ale to też ważne! :evil_lol:
zadziorny Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='borsaf'][B]Carragan[/B] Ja Ciebie chyba telepatycznie na teriery ściagnęłam bo krótko przed Twoim postem myślałam własnie: jak tam Maleństwo sie czuje, jak znislo upaly, że nic nie piszesz ostatnio. Czy Maleństwo ma galerię? Jak na takiej galerii, w tym tłumie szukać?:oops:[/quote] Maleństwo ma galerię [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=6919&page=347"][COLOR=RoyalBlue]tutaj[/COLOR][/URL] :cool3: :loveu:
zadziorny Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 No :roll:, z tym linkiem to się "trochę" spóźniłem, ale intencje miałem dobre :cool3: :eviltong:. Pogoda na razie niewyraźna :shake: (pochmurno i znowu siąpi deszczyk) :mad:, ale dosyć ciepło :cool3:.
borsaf Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [B]Carragan, Zadziorny, [/B] dziekuje za linka, byłam, zachwyciłam sie portrecikiem mokrego Malenstwa, mam dolozone do Ulubionych coby nie błądzić:evil_lol: Mam niesmiałą prosbę, na prv proszę, jak opróznic skrzynkę na prv? Czy musze skasować poprzednie posty?:placz: Ja tak lubie przechowywac stare listy:lol: Nie moge sobieniestety kompa wstążeczką przewiązać i z zasuszoną niezapominajką:shake:
nikit1 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 carragan wczoraj w Wilnie jakaś rosyjska Pani chyba sprawdzała pojemność bagażnika w Ładzie kombi.. Wsadziła 3 dorosłe wilczarze i dopchała bassetem :roll: Psom napewno było... ciepło...:shake:
Nitencja Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Nikit bo niektorzy zapominaja po co maja psy :angryy: Wczoraj w Legnicy byl bardzo niesympatyczny Pan mysliwy z jagdterierami. Te psy sie go po prostu baly !!! I jeszcze sie chwalil ze jak nie zbije sie tego psa to on potem nieslucha.....:shake: przeciez to sie do TOZU nadaje....... ale nie wytrzymalam i nagadalam temu facetowi co o nim mysle. Wiekszosc mysliwych to jednak popaprancy psychiczni juz
Flaire Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 [quote name='Nitencja']I jeszcze sie chwalil ze jak nie zbije sie tego psa to on potem nieslucha.....[/quote]To tak jak moje! :evil_lol: Rozmawialiśmy o tym nie tak dawno na AT. :cool3: Profilaktycznie biję raz na dzień, najlepiej rano (bo jak śpią, to nie muszą się słuchać), a w razie potrzeby dokładam również po południu. :mad: :diabloti:
Nitencja Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Flaire .ale te Twoje nie rozplaszczaja sie po takim Twoim biciu i o dziwo chodza przy nodze :cool3: a tamte psy na ringu prawie sikaly ze strachu jak sie facet do nich schylal :mad:
pszym Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='Nitencja']Flaire .ale te Twoje nie rozplaszczaja sie po takim Twoim biciu i o dziwo chodza przy nodze :cool3: a tamte psy na ringu prawie sikaly ze strachu jak sie facet do nich schylal :mad:[/quote] Dlatego ja olewam konkursy myśliwskie...Ale faktem jest, że jagdteriery są walnięte ;-). Oczywiście nie znaczy to żeby je bić!!!
Nitencja Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Jagi sa takie jakie hodowcy-mysliwi sobie wyhodowali :( w standardzie nie pisze ze maja byc "walniete" :shake: ....Szkoda mi ich :(
Flaire Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 [quote name='Nitencja']Flaire .ale te Twoje nie rozplaszczaja sie po takim Twoim biciu i o dziwo chodza przy nodze :cool3: [/quote]Hmm. Zależy jak która :razz: Ale to daje do myślenia :stupid:. Chyba za słabo je biję...:cool3:
niedzwiedzica Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Flaire-weź od Nitencji namiary na tego mysliwego i daj mu sucze "na wychowanie " ;);)
nikit1 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 ehhh straszni są ci ludzie... moi rodzice jakiś czas temu przygarnęli suczkę, którą "kochana pani":mad: :angryy: zostawiła na przystanku autobusowym w te najgorsze upały...:-( Ojciec widział jak pani odpina smycz i siup do autobusu :shake: i ta sucz tak siedziała i czekała na tym przystanku 2 dni.. Jak ojciec ją brał do domu to nie miała siły iść chudzina. Wypiła najpierw 3 michy wody, potem cos zjadła. No ale teraz jest już duuużo lepiej. Przytyło jej się trochę, zjada swoje a potem idzie jeszcze podciągnąć z miski drugiemu psu rodziców ;) Ale Amik jest dobry i się z Sabą dzieli :lol:
zadziorny Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Gorące pozdrowienia z półwyspu helskiego przesyła [B]bos[/B] :hand: :loveu: :cool3:
Recommended Posts