bos Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [B]Zadziorny[/B] o której się zjawisz , nawiedzić kumpla......:eviltong: :multi: :multi: :lol:
bos Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [B]Vigorku [/B], ja tez z cukrami musze uważać.....ale mam odwrotnie :cool3: Ze słodyczy to najbardziej pasuje mi salceson......śledzie......:evil_lol:.:evil_lol::eviltong: Ale i owszem, masełko swojskie,chrupiaca bułeczka, kakao,dżemik niskosłodzony wiśniowy,truskawkowy..........bomba:multi: :multi: :multi: a jeszcze mleko od sąsiadki.........:shake: moja nie ma krowy......ale za to jak na nią :evil_lol: popatrzę........:eviltong::evil_lol: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Gosia_i_Luka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Ali - liczę na Twe dobre serce. :cool3: A ja chciałam złozyć dziś najserdeczniejsze życzenia wszystkim... [B]OJCOM![/B] :multi: [img]http://www.kingcards.com/images/holiday/dadsday/moosedad_bf32.gif[/img] I zabieram się za pieczenie :Help_2: biszkoptu pod ciasto z truskawkami.:lol: ps. ma ktoś może przepis na fedorkę? :roll:
vigor Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [B]Gosia i Luka - dzięki za życzenia. Bosiku - [/B]:cool3:.
Wind Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='bos']No to ja wstawiam na kawę......:evil_lol: , może i Wind sie skusi.....:lol: :lol: ;) [/QUOTE] Teraz sie skusi, a i owszem! Godzina areobu na rowerze zrobila swoje i teraz musze nowych sil zaczerpnac :cool3: [quote name='vigor']Drogi Bosiku miodziku nie jadam od 3 lat!!!!!!. Otóż dopadła mnie przypadłośc zwana hipoglikemia reaktywna. Nawet łyżeczka miodu powoduje (juz 20 minutach) reakcję trzustki w postaci "wystrzelenia" bardzo dużej dawki insuliny, co z kolei powoduje szybki spadek cukru i Vigor czuje sie bardzo źle (jest bez wigoru): wilczy głód, pocenie się, złośc, ból głowy itd. [/QUOTE] Vigorku, wspolczuwamy z Toba :-( Przewlekly zakaz jedzenia slodyczkow bylby dla mnie istna zmora :shake: Teraz tydzien lub dwa nie jem wcale, ale przychodzi taki dzien, ze z rozkosza zasiadam nad czyms wyjatkowo slodkim i pysznym i wchlaniam z luboscia :loveu: Dla zdrowia jednak zwracam uwage nie na kalorie, ale wlasnie na indeks glikemiczny :-) Uspokojonie w ten sposob trzustki wspaniale wplywa na wage i dobre samopoczucie :-) Polecam wszystkim, bo to chyba najfajniejsza i najskuteczniejsza dietka :loveu:
Nitencja Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 A ja Bosa rozumiem :) W katowicach na wystawie bylam dwa tygodnie po operacji kolana . Bolal mnie caly bok ( mialam pobieranykawalek kosci udowej ) noga byla przywiazana do szyi bo nie moglam natej nodze stawac ale pojechalam:). Posadzono mnie na dwoch lezaczkach i donoszono piwko i ogladalam sobie teirerki a potem mame z Jantarem naringu. fajnie bylo:cool3:
Flaire Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 [quote name='Nitencja']Posadzono mnie na dwoch lezaczkach i donoszono piwko i ogladalam sobie teirerki a potem mame z Jantarem naringu. fajnie bylo:cool3:[/quote]Ja też bym tak chciała... :-( Tylko nie wiem, co bym musiała zrobić, żeby moją mamę wysłać z psem na ring... Jej relacje z psami odbywają się wyłącznie na następującej zasadzie: [IMG]http://www.std.org/~hania/misia/MaleWylizywanie.JPG[/IMG]
gugu Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='bos']Witam, :loveu: :loveu: I......jakoś [B]guguś[/B] nas nie odwiedza......pozdrawiam i wyściskaj [B]Kikunię[/B]:multi: :lol: :lol:[/quote] [B]Bosik[/B] jestem ale żadziej :p dzieki za pozdrowienia i wymiziaj od nas Jazonka i buziaczki dla ciebie,zdrowiej jak najszybciej,niech cie wyjmą z tych szyn bo straszny upał,współczuje :calus: :calus: :calus: My z Kikunia jesteśmy po wizycie u weta,własnie wyjeła jej wet pierwszego w życiu kleszcza,z nad oka,mam nadzieje że reszta ja ominie :p Pozdrawiam
vigor Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [B]Wind -[/B]nie trzymam diety jeśli idzie o słodycze; wiem, że robię źle dla swojego zdróweczka, ale [B]Vigor kochac wszystko co słodkie:lol::eviltong: - odstwawiłem jedynie miodzik:evil_lol:.[/B]
Ali26762 Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Heyka :) A u nas się ochłodziło i to znacznie. Za godzinkę wybywam na plac :) Miłego popołudnia :)
bos Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='gugu'][B]..........[/B],własnie wyjeła jej wet pierwszego w życiu kleszcza,z nad oka,mam nadzieje że reszta ja ominie :p Pozdrawiam[/quote] No to [B]Kika[/B] przeszła chrzest bojowy.........ale napewno wszystko będzie ok.:evil_lol: :cool3: Nad okiem to paskudne miejsce:mad: :mad:
bos Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='Ali26762']Heyka :) A u nas się ochłodziło i to znacznie. Za godzinkę wybywam na plac :) Miłego popołudnia :)[/quote] No to potrenujcie i za mnie i Jazona. :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :lol: ;) [B]Ali [/B]pozdrów dogomaniaczki :multi::lol: :lol: ;)
bogula Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Hej! Sporo pracy, więc wyjeżdżałam wcześniej ,wracałam później---ale się opłaciło!:cool3: :cool3: :cool3: Faficzek znosi duchotę i upały, ale tylko rankiem miewa wyższy poziom żywotności. Jest szansa na głębszy oddech, bo wieje chłodniej...Pozdro! [B]bos[/B]---Twój prześmiewczy odbiór świata i nas prowadzi do zapluwania monitorka! [B]zadziorku[/B]---masz świętą cierpliwość i ...miłosierdzie..dla chorego:mad: :cool3: ...........
zadziorny Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='Wind'] [B]zadziorny,[/B] Przyjedz do nas :-) Mam piekny basen 100 m od mojego bloku :razz: Jest jacuzzi, laweczki powietrzno-wodne, masaze i wiele innych atrakcji :loveu: Tylko sie taplac i relaksowac :razz: [/quote] I do tego pewnie dzikie tłumy w wodzie :mad: :angryy:. Dziękuję za takie "atrakcje" :shake: :razz:
zadziorny Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='vigor']Drogi [B]Bosiku [/B]miodziku nie jadam od 3 lat!!!!!!:placz::placz:[/quote] To masz podobnie jak ja :roll:. Byłem wędkarzem, który nie jada ryb :shake: :cool3: :evil_lol: :eviltong:. Jak to powiadają: "szewc bez butów chodzi" ;)
zadziorny Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='bos'][B]...[/B] a jeszcze mleko od sąsiadki.........:shake: moja nie ma krowy......ale za to jak na nią :evil_lol: popatrzę........:eviltong::evil_lol: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Oj oj oj :shake:. Dobrze, że Twoja TZ tego forum nie czyta :cool3: :evil_lol: :eviltong: :diabloti:
zadziorny Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Taa :roll:, Jazonek na Kraków podskubany :cool3: :multi:, a przy okazji również usunąłem mu dzisiaj kleszcza z podgardla :mad: :angryy:
coztego Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka'] ps. ma ktoś może przepis na fedorkę? :roll:[/QUOTE] [B]Gosiu[/B], co to jest fedorka? :razz: [B]bos[/B], to jak tam, przyjeżdżasz w niedzielę? :cool3: Rety, padam na pysk... w pracy tyle pracy, że nawet nie mam czasu na dogo zajrzeć. Ale za to jutrzejszy wieczór spędzę w Krakowie :multi: A niedzielę na wystawie :multi: Już uprzedziłam przyjaciółkę, o której musimy być na AWFie... nawet przez telefon słyszałam, jaką ma minę :evil_lol: Idę zjeść obiadek... :eating: Ziemniaczki, fasolka, jajeczko sadzone i kefirek :loveu:
Flaire Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 [quote name='coztego'][B]Gosiu[/B], co to jest fedorka? :razz: [/quote]Może chodzi [URL="http://www.mojegotowanie.pl/mg2/index.jsp?place=Lead07&news_cat_id=34&news_id=294&layout=1&page=text"]o to? [/URL]
bos Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='coztego'][B]Gosiu[/B], co to jest fedorka? :razz: :loveu:[/quote] .........to coś........ od odorka:diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :eviltong: ;)
bos Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='bogula']Hej! Sporo pracy, więc wyjeżdżałam wcześniej ,wracałam później---ale się opłaciło!:cool3: :cool3: :cool3: ....[/quote] no to gdzie zapraszasz..............:evil_lol: :loveu: :loveu: :lol: ;)
coztego Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='Flaire']Może chodzi [URL="http://www.mojegotowanie.pl/mg2/index.jsp?place=Lead07&news_cat_id=34&news_id=294&layout=1&page=text"]o to? [/URL][/QUOTE] [B]Gosiu[/B], jeśli o to chodzi, to bardzo poproszę o fotkę tego deseru, kiedy już go przyrządzisz :razz:
borsaf Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Ło matko, córko, alez to musi byc kaloryczne! A jakie pyszne ! Juz mi ślinka leci, a tu zabronili takowe dania jeśc, bo cholesterol mi podszedł pod 280. Całe życie szczęśliwie nie musiałam sie o kalorie martwić bo chydy patyk jestem, a tu głupi cholesterol mi kremiki, śmietanki, ciasteczka jeść nie pozwala:mad: Ja sie tak nie bawię!:angryy:
tunio Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Bos,czy Twoja propozycja na alibi wciaz aktualna ? :cool1: Jesli tak to chyba jednak skorzystam...:diabloti: :diabloti: :diabloti:
Gosia_i_Luka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Ja mam cuś pokićkane na tej stronie i połowę przepisu zajmuje reklama Gali. :angryy: Aczkolwiek doczytałam "migdały" i "czekolada", czyli to musi być to. :cool3: Ja pierwszy raz fedorkę jadłam przedwczoraj w knajpce i się zachwyciłam. Wprawdzie zjadłam jedynie połowę małego kawałka, bo słodkie to to jest straaaasznie, ale mało z wrażenia nie padłam, takie było pyszne! I pomyślałam, że fajnie byłoby nauczyć się to robić. :cool3: W skrócie to szło tak (od spodu): wafel, masa czekoladowa, masa marcepanowa lub migdałowa?/polewa czekoladowa wymieszana z orzechami laskowymi. :loveu:
Recommended Posts